View Full Version : Ogarnijcie te LAGI!!!
Dlaczego mamy placic za bledy serwera? Bijemy lvl jakies 1h na rooku jeszcze nie majac sla a tu serwa wywala. Ja mam expic i na zapas dobijac 3 lvle wiecej bo jak wywali serwa to padne? Ogarnijcie to prosze bo to juz nie pierwszy raz... Musze odrabiac lvl za wasze bledy
<Magiczny>
08-05-2011, 22:03
Tez padlem i jak tu sie nie wkurwiac... 2h w dupe *****
Zaraz ten temat pewnie zostanie usuniety i o lvl mozemy pomarzyc.
@deads
Co maja ci z rooka powiedziec co padli bez sl czy aola?:ooooo
Ty sobie nosisz sl...
No myślałem że tylko Ja mam takie lagi ale się przeliczyłem, a więc to serwer ma jakieś ściny. Pewnie coś serwerownia robi temu tak jest więc poczekajcie ogarnie się.
PokerowyKoc
08-05-2011, 22:05
Święta prawda :O ale mnie boli co innego a mianowicie Parm quest ponieważ jest tyle bugów że głowa boli !!!
A z tymi lagami to raczej sporadycznie się zdarza. Ale trzeba zauważyć że taka śmierć na rooku bardziej boli niż na main ;p
Jak zawsze ekipa nic z tym nie zrobi to my mamy pecha ze im serwer rozlacza ...
@up
To raczej dziwne ze w tym samym momencie pare osob by internet przerwal a z tego co wiem to wiekszosc graczy wywalilo :)
NaPółEtatu
08-05-2011, 22:09
wielu graczy padlo na 8.42 w tym ja, 24mln expa w dupe elton
Kimus The Master
08-05-2011, 22:12
Boże strasze.. Straciliście po 100 cc a placz taki ja by była cofka o dwa tygodnie...
@Up
Tak sie sklada ze Sl na roku kosztuje 500cc w przeliczniku (1-100) jest to 50kcc wiec pozdro :)
Domcio Old
08-05-2011, 22:43
hmm takie sa wlasnie OTS :) ten server ma coraz wiecej bledow kiedys tak nie bylo... moze kiedys to poprawia jak mortiis znajdzie troche czasu hehe :<
Sensimila <3
08-05-2011, 22:54
Dokładnie, te lagi są straszne, mnie np aż wylogowuje :/
Mam nadzieje, że jutro problem minie.
Helyezze
08-05-2011, 23:07
wielu graczy padlo na 8.42 w tym ja, 24mln expa w dupe elton
padłeś na najeździe, tylko ty, więc nie kłam.
Wyj*bane w to APO,
jest w chuj niedociągnięć, np. komenda !online na 8.42 robi ci muted na 9 sec i przez to gówno padłem 2x=7godz expienia, żeby odrobić, a crashe to wina serwerowni.
@up
No wina serwerowni ale tego tak zostawic nie mozna. Ja nie mam tyle czasu zeby odrabiac 3h lvle ktore stracilem przez bledy serwera.
Mortarius
08-05-2011, 23:33
Może byście chwile pomyśleli nad tym co piszecie ludzie ? ; d Jeśli wszyscy grający na serwerze mają lagi to wina nikogo innego tylko serwerowni :X A wy wszyscy jak zwykle obarczacie całą ekipe apo za to.Jak wam neta wypier*ala to idziecie się mamie poskarżyć czy dzwonicie do dostawcy sieci ? No właśnie.
Zarexoholik?
08-05-2011, 23:47
No przecież Mortiis nie robi specjalnie żeby cie lagować i żebyś padał, ogarnij się. Każdy na nie narzeka, ale przecież nikt nie robi ich umyślnie...
GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.
Graj na mainie :D!
Ja nie miałem lagów. Zmień dostawce internetu.
1st R. Boonek
09-05-2011, 06:41
[7.6]No beka troche xd jak dzis w nocy lag wyjebal to ofc musialem sie wylozyc, szkoda tylko ze na rsie hehs? fakt faktem bez eq ale 10lvli to duzo ogar on plx?
Down 1 lag 1 dead 10lvli 1 miliard expa xd
a potem peking i kolejne 20 XD!
NaPółEtatu
09-05-2011, 06:42
No beka troche xd jak dzis w nocy lag wyjebal to ofc musialem sie wylozyc, szkoda tylko ze na rsie hehs? fakt faktem bez eq ale 10lvli to duzo ogar on plx?
X D
ja silvestem na 8.42 kurva co wybocilem to padlem, czyli w nocy 2 lag = 2 ded (:
_
padłeś na najeździe, tylko ty, więc nie kłam.
Wyj*bane w to APO,
jest w chuj niedociągnięć, np. komenda !online na 8.42 robi ci muted na 9 sec i przez to gówno padłem 2x=7godz expienia, żeby odrobić, a crashe to wina serwerowni.
aha, wrocilem, padles, potem jakos tez padles i teraz placzesz na forum?
dzieciaku, ktory wydaje 50zl na 8.42 - odbij
Helyezze
09-05-2011, 10:13
X D
ja silvestem na 8.42 kurva co wybocilem to padlem, czyli w nocy 2 lag = 2 ded (:
_
aha, wrocilem, padles, potem jakos tez padles i teraz placzesz na forum?
dzieciaku, ktory wydaje 50zl na 8.42 - odbij
ekhem, nie mówie o tym na lodowej gdzie ganialiście mnie przez 1.5godz, tylko o ostatnich 2 dedach jak expiłem, 50zł ta?XDDDD 2 miechy temu pisaliście, że 100,
osobiście na apo wydałem jedynie ~30zł na 3x pacc
Wróciłeś? I co z tego, tylko expić umiesz, w pvp=0 ;))) To, że ustawisz bota na auto manas/heal/antyparal/auto atack/follow nie czyni z Ciebie kogoś wyjątkowego :))
#Bonk
gm/tutor owszem, ale mowa o adminie.
NaPółEtatu
09-05-2011, 11:15
ekhem, nie mówie o tym na lodowej gdzie ganialiście mnie przez 1.5godz, tylko o ostatnich 2 dedach jak expiłem, 50zł ta?XDDDD 2 miechy temu pisaliście, że 100,
osobiście na apo wydałem jedynie ~30zł na 3x pacc
Wróciłeś? I co z tego, tylko expić umiesz, w pvp=0 ;))) To, że ustawisz bota na auto manas/heal/antyparal/auto atack/follow nie czyni z Ciebie kogoś wyjątkowego :))
#Bonk
gm/tutor owszem, ale mowa o adminie.
zaczynam Ci krecic filmiki z expa manualnego oraz latania po city, bedziesz mial moje cale zycie na camie, p.p
_
o 1;30 znow byl lag );
Assassin Mateusz
09-05-2011, 11:29
zaczynam Ci krecic filmiki z expa manualnego oraz latania po city, bedziesz mial moje cale zycie na camie, p.p
_
o 1;30 znow byl lag );
DEMON JEBNIJ SWOJ PROGRAM NA ZYWO :[
@top
Lagi sa, ale i tak juz nie gram na APO wiec lus.
Lethornek
09-05-2011, 16:43
A czyja to wina że jakiś idiota crashuje serwa itp. ?
Nie tylko Ciebie wywala i każdy tak ma.
To nie wina ekipy ani serwera.
Bywa, nie płacz :>
Żałosne te lagi. Dostałem laga przed sekundą jak z wardami biegałem, podbiegły do mnie dwa i akurat laga złapałem i jak ciota spłynąłem jeden 11k drugi 13k i trzeci 7k i mnie nie ma ;o
Mi się wydaje że albo ktoś przeciąża port APO czyli 7171 albo takie lagi i częste restarty są przez Loot-Channel.
hmm takie sa wlasnie OTS :) ten server ma coraz wiecej bledow kiedys tak nie bylo... moze kiedys to poprawia jak mortiis znajdzie troche czasu hehe :<
co Ty wiesz o kiedyś ?? grałeś tu jak serwer powstał ??
kiedyś pamiętam jak zaczynałem grę to były lagi takie hmm 30- 40 sec... ale nie wywalało z servera... i bez konsekwencji dla gracza.
teraz trochę upierdliwe technologia poszła w górę a serwer sie pada...
dla Tych na rooku faktycznie należy sie bynajmniej zwrócenie lvl ... a to nie trudno zrobić... choć nie grałem z 2 lata tu może trochę mniej, alę zaczynam ponownie i trochę nie wesoło hehe ale znając ekipie to te błędy będą przez pare dni jeszcze aż w końcu dojdą do ładu.
zaknąć
Arcano Druid
09-05-2011, 18:58
no zal ja bym na 8.42 padl na rs'ie z full eq i co >? xD
LOGOUT :D
Krulowiec
09-05-2011, 19:12
No i co w związku z tym?
Poczekasz tydzień lagi ustąpią to znów zaczniesz grać, a nie płaczesz bo jakaś gra ci się zacina.
Pseudo demon
Nom codziennie płakałem w koncie
* - koncie napisałem specjalnie, mihihihi
xD Lukki.Banned xD
09-05-2011, 19:24
Nie wiem czy to ma związek, ale na 7.6, 2 minuty przed restartem był crash.
Palldino
09-05-2011, 19:52
na 8.4 tez prawie padlem na jakims gownie jak wracalem z respa na hp udalo sie wejsc XD
To masz problem , nie ma lagów , rzadko bardzo rzadko się zdarzy lekka zwiecha a to ,że padasz gdy jest na prawdę chwilowy lag to znaczy ,że jesteś słaby. Czasem się lagi zdarzą przecież nikt i nic nie jest ideałem.
Nie interesuja mnie te lagi bo nie gram,jednak gdy wystepowaly podczas mojej gry na APO strasznie to denerwuje i przeszkadza w normalnym zyciu twojego piksela.
NaPółEtatu
09-05-2011, 20:32
No i co w związku z tym?
Poczekasz tydzień lagi ustąpią to znów zaczniesz grać, a nie płaczesz bo jakaś gra ci się zacina.
***** sysek, ale ty przyjebany jestes
jak grales to plakales o wszystko, nagle wielki antytibia ; o
_
na 7.6 main to chuj, gorzej z 7.6 rook i 8.42 (:
Lord Szadi
09-05-2011, 21:00
Ogólnie nie mam lagów ale dopiero dziś przed restartem zobaczyłem jakie to potężne lagi ruszyć się nie dało w 2 min przeszedłem 3 sqm :D
Nie wiadomo teraz czym to jest spowodowane ale lagi są rzadkie.
***** sysek, ale ty przyjebany jestes
jak grales to plakales o wszystko, nagle wielki antytibia ; o
Dokładnie, każdy tak pajacuje jak przestanie grać w tibie XD
#t
Są lagi, na 90% spowodowane ostatnim uptade. ;s
Palldino
09-05-2011, 21:49
@up
co ma up 7.6 do 8.4 ??
tam wystarczy lag przez chwile to sie pada ;p
NaPółEtatu
09-05-2011, 22:07
@up
co ma up 7.6 do 8.4 ??
tam wystarczy lag przez chwile to sie pada ;p
bo to na naszym serwie i na ich serwie sa takie lagi
poprostu update 7.6 zbyt obciaza serverownie.
tak mi sie wydaje ; c
_
na mailu odpisali mi, ze postaraja sie to naprawic, lecz niestety nie odzyskamy lvli na 8.42 :|
Szczepek
09-05-2011, 23:49
Nie ma takich Dużych lagów bez przesady XD A nawet jeśli padniesz to 100cc to raczej Nie dużo nie uważasz? XD
Helyezze
10-05-2011, 08:13
Nie ma takich Dużych lagów bez przesady XD A nawet jeśli padniesz to 100cc to raczej Nie dużo nie uważasz? XD
a 3.5 lev na 8.42 = w moim przypadku 4 godz expienia???
Gowno zdzialacie takimi tematami.
Nie zrobili tego umyslnie - moga jedynie przeprosic i zamknac temat.
Do widzenia.
Nestorek ^^
10-05-2011, 15:31
racja, tez mam takie lagi 1 sqm pokonuje w 3 sekundy ...:mad::(:mad::(
darkdevil
10-05-2011, 22:30
No po prostu masakra.. Padliście i płaczecie na forum.. Nikt was nie zmusza do grania podczas lagów. Wyłączcie komputer zadzwońcie po kolege i wyjdzcie na dwór a nie napierdalacie w tibie a później macie problemy ze sobą.. Bądź dostajecie takiego fixa na pkt: tibi że siedzicie 24/7h przy komputerze.. Wiecie co to jest szkoła? Koledzy? Wyjście na dwór?
Nie tyczy się poniektórych osób w tym temacie.
Pozdrawiam...;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.