View Full Version : Rezygnacja
Sherlock
08-05-2011, 22:35
Witam
W dniu dzisiejszym - rezygnuję z pozycji Gamemastera servera Tibii, Super Moderatora Forum - mówiąc prościej - odchodzę z APO.
Decyzję przemyślałem, raczej jej nie odwrócę. Chciałbym tutaj gorąco podziękować Mortiisowi, Tygrysowi, oraz Santano za zaufanie. Mam nadzieję, że się na mnie nie zawiedliście i Wasze przypuszczenia nie były słuszne.
Wszystko co o ekipie forum, oraz gry wiem - zostawiam dla siebie.
Na koniec chciałbym serdecznie pozdrowić całą Ekipę APO, oraz wszystkich użytkowników Forum. No i graczy APO, tych CSowych również! ;)
Peace \,,/
Muflon, Scoop, Sherlock. Huh, nie wiem jak do Ciebie pisać teraz, ale czy to ważne? Mimo tego wszystkiego, że na początku nie musieliśmy się za bardzo lubować, to jakoś przeżyliśmy i stworzyliśmy dobry duet hejterów. W sumie szkoda, że odchodzisz, bo z Tobą to zawsze była jakaś frajda, zawsze miałem w głowie taką blokadę 'a, nie piszę tej propozycji bo pewnie zaraz Sherlock napisze mi na gg że chujowa i zacznie sypać swoimi faszystowskimi opiniami'. Ale może kolejny raz robisz nas w chuja i wrócisz na Forum pod jakimś nowym nickiem, co? : D
Pan Pomidor.
08-05-2011, 22:38
Cytat z bardzo nerwowego gracza "NO, WYPIERDALAJ!". Cieszę się z Twojego odejścia, być może na apo zapanuje nowa era, era radości, chluby i dostatku.
Lethornek
08-05-2011, 22:39
Wkońcu !
Dobra decyzja see you.
Mam nadzieję że już nie zmienisz zdania aby wrócić :>
Hmm odszedłeś no i trudno, jedna osoba w administracji mniej... Pasowało by go kimś zastąpić :D:D
Będzie brakować Twojego podejścia do niektórych spraw. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś pogadamy na Skype :]
P.S I tak wrócisz :]
<Magiczny>
08-05-2011, 22:42
Moze i za toba nie przepadalem, ale zrobiles duzo dla serverow i forum.
Powodzenia w rl <3
Mc Maciek
08-05-2011, 22:43
Nie będę ukrywał, że cieszy mnie ta wiadomość :) Zdania będą podzielone, jedni będą skakać z radości, inni żałować że odchodzisz... Zobaczymy jak będzie teraz :)
O tak szybko ; o najwieksza beka byla z tego ze ciagle wkrecales ze scoop to nie ty ;d
a i lubiles pisac o mojej mamie i jej kolezankach ;[ elo hejcie
Nie zawsze się między nami układało, jednak... Życzę powodzenia, mam nadzieję, że nie będziesz musiał żałować swojej decyzji.
adrian0093
08-05-2011, 22:45
Powodzenia w życiu rl, zacznij robić wypracowania do szkoły!
Żegnam.
W sumie to nigdy nie było między nami jakichś spięć. ;d Żegnaj, powodzenia w rl życiu. :)
Elos, wiesz ze Cie nie lubilem?;P
1st R. Boonek
08-05-2011, 23:26
Powodzenia w RL zyciu i dzieki za 'kolejna szanse' wiesz ocb :]
Cya ;]
Patryk1551
08-05-2011, 23:37
tych CSowych również! ;)
Dzięki xd
#t
gl w rl ;d
Gebels (:
08-05-2011, 23:47
Powodzenia w realu . Admin, jak admin. Każdy w końcu wkładał czas w "nas".
.Voorlon.
08-05-2011, 23:47
No to elo : *
Pierwsza dobra wiadomosc (nie liczac Updateów) od chyba roku : P
Masz racje, idz pograc w pilke : ) jezeli umiesz, a jak nie umiesz to zawzse warcaby sa nie drogie : )
W 2 slowach
..."NO, WYPIERDALAJ!"...
Zarexoholik?
08-05-2011, 23:51
Odszedłeś na serio, czy znowu odrodzisz się pod innym nickiem?
Ariwederczi by deads shooter, powodzenia w rl życiu o ile takowe istnieje. xd
Jakoś nie chce mi się w to wierzyć, no ale jak naprawdę odchodzisz to cześć.
Za bardzo cię nie lubiłem, ale ogólnie nic do ciebie nie mam. Powodzenia.
Vikingus
09-05-2011, 00:04
Żegnam i powodzenia. Czekamy na kogoś nowego do Zastępu.
$keptikz
09-05-2011, 00:52
I po co to napisales? Teraz beda sie wieszac na płotach ;/
Dobrze, ze odchodzisz bo nie ma sensu grac na syfie. Wiadomo, ze kazdy biega za swoimi dlatego cie nie lubilem ale nie byles najgorszy xD
Nie ukrywam, ze bardziej ucieszyloby mnie odejscie 20 letniego napinajacego sie zarexa lecz to chyba niemożliwe bo on bedzie na apo do konca.
no coż żegnaj szkoda, ze ekipa sie rozpada
Zarexoholik?
Ariwederczi by deads shooter, powodzenia w rl życiu o ile takowe istnieje. xd
Moglbys chociaz napisac cos nowego. Sam w zyciu masz tylko tibie i internetowych kolegow poza tym nic.
Bez spiny kazdy wie kto ma racje
Xelix
Hmm odszedłeś no i trudno, jedna osoba w administracji mniej... Pasowało by go kimś zastąpić
Moj glos oddam na ciebie bedziesz tutorem ;)
Ja bylbym najlepszym panem gmem ;/ Zbanowalbym ułomnych i zrezygnowal xD
Decyzję przemyślałem, raczej jej nie odwrócę.
Z tego jak Ty tworzysz zdania, mogłaby powstać niezła komedia XDDDDD
Zawsze byłeś prosty i głupi(nie żebym ciebie obrażał). Nigdy nie miałem pojęcia jakim cudem dostałeś się do "ekipy?" Dobrze że wreszcie przestałeś z siebie robić błazna i odszedłeś.
Demon Rookman
09-05-2011, 06:43
Rety taki jesteś znany że nawet Ciebie na APO 7.6 ani razu nie widziałem. Nie wiem jaki byłeś ale skoro ludzie cieszą się, że odchodzisz to musi znaczyć że wiele spraw pochrzaniłeś. Żegnam więc.
NaPółEtatu
09-05-2011, 06:46
szkoda, naprawde Albert szkoda.
have fun&good luck
Xienus o.O
09-05-2011, 07:01
dzisiaj odchodzisz a jutro jakims dziwnym trafem ktos dostanie gma i sm i to bedzie osoba z dupy wzieta a po jakims czasie okaze sie ze to ty...
jak ty odchodzisz z apo to postarasz sie by przestało ono istniec??
te twoje XXkkcc idzie na allegro??
pozdrawiam i wiem ze nie odchodzisz
Nefresik
09-05-2011, 07:15
No cóż Sherlocku, cieszę się, że odchodzisz. Zawsze byłeś mi blokadą do kontaktu z Santano. Na początku Cie lubiłem, potem już byłeś "znoobiony"
Rodowity Destero
09-05-2011, 07:48
nie przepadałem za toba ( bo dostałem bana od ciebie -_-) ale szkoda ze odchodzisz miłego życia w realnym świecie ;)
Dzięki za to, że mi pomogłeś i za to, że to forum jeszcze "żyje" i jest na nim jeszcze "porządek". Narqa
K**** i kto teraz czasem wejdzie na APO 8.42 zrobić najazd? :mad:
Jedyny , który tam czasem zaglądnął :(
WEJDŹ , ZRÓB NAM TAM DZIŚ OSTATNI TWÓJ NAJAZD! :D
Żegnaj! :(
Sadowicz
09-05-2011, 10:51
Nie no największa cipka odchodzi?
Czy będziesz jak zareks aka pokemnon pod mowym nickiem znowu>?
Może zrobiłeś dużo dla serwa,ale byłeś nikim, zwykłym pionkiem ktory rządził potajemnie i robił co chciał..
ps. Wypier:)
Utrzymałeś forum na dość dobrym poziomie. Na 8.42 nie dałeś rady, bo nie miałeś na to nawet chęci...
Powodzenia.
Kosa Rook
09-05-2011, 13:52
A widzisz... Mówiłem Ci 10 dni temu że zbanowałeś mnie ostatni raz w grze na 7.6 i miałem racje, chyba że powrócisz znów pod innym nickiem po raz 3?
Cya!
Żegnam chodz i tak wiem że byłeś po stronie zarexów to i tak powodzenia ;0
Żegnam :)
Zawsze odpisywał na raport, chodź nie zawsze potrafił pomóc, ale próbował, co jest najważniejsze. ;)
Pozdro.
Powodzenia w Real Life :)
I sciagnij mi te warny 2 xd
KePuczasta
09-05-2011, 14:37
Troszkę szkoda Alberciku -.^
Ale nie będzie mnie już może nic bugowac xDD
Pozdro i powodzenia Muflonku w RL życiu :p
BB xDD :D:p;)
Jeżeli to prawda co pisałeś mi na steamie, to dzięki.
Powodzenia w rl życiu.
chodz - buhehe beke mam.
#Eloszka. Pomogłeś mi pare razy ;)
no siema, powodzenia w rl życiu, choć za Toba nie przepadałem : D
Azbest on de tour
09-05-2011, 15:07
autentycznie smutłem, przed kim teraz będę spierdalał po forum?
Sherlock odszedł to pewnie Muflon wróci. ;-)
Nie przepadałem za Tobą ale powodzenia.
Szkoda że odchodzisz Sherlock... wiele Ci zawdzięczam ;)
No cóż, życzę Ci powodzenia :)
3maj się.
Myślę że kiedyś się spotkamy w mieście u mnie ;)
Krulowiec
09-05-2011, 15:31
No w wieku 20~ lat w końcu trzeba zejść ze sceny tibijskiej haha
Elo
Hmm odszedłeś no i trudno, jedna osoba w administracji mniej... Pasowało by go kimś zastąpić :D:D
Na pewno nie tobą ( :
John Cena
09-05-2011, 15:33
Za dobrze cie nie znałem, Nq powiedzenia w życiu rl xD
Aha. Od czasu gry 1x sie do mnie udzieliles nie lubie Cie.
Żegnam bo tak powinno sie robić,i równocześnie bardzo się cieszę z twojego odejscia.
.:Edzio:.
09-05-2011, 16:15
boisz sie wejsc na skype , dobra idz juz stad , Narq
Again q.q
09-05-2011, 16:29
boisz sie wejsc na skype , dobra idz juz stad , Narq
Po prostu szkoda tracic czasu na patafiania \o/
yo'
Cześć, życzę powodzenia w rl życiu :)
Byłeś, jesteś i będziesz zerem bez ogaru:) Bardzo dobrze, że odchodzisz i życzę ci wszystkiego najgorszego albercie <hahahaha> Tak kończą frajerzy!!! Wszystko na mój koszt, zapraszam do przemyśla na impreze bedziemy oblewać odejście nooba:) PozDrafiam KITEK!!!!!!!!!!!
$keptikz
09-05-2011, 17:05
Odszedles to konta w grze/na forum powinny stracic range. Bez przesady kazdy tu wraca kiedy chce. Zrezygnował przyjdzie za rok i nadal bedzie mial posady.
Goatee 2.0
09-05-2011, 17:08
Nareszcie, tylko dlaczego tak późno? Bardzo mnie cieszy ta informacja!
leee szkoda... byłeś jedyną osobą która robiła coś na 8.42.. teraz to dopiero bd tam botów itd :/
No ale powodzenia w dalszym życiu
Odszedles to konta w grze/na forum powinny stracic range. Bez przesady kazdy tu wraca kiedy chce. Zrezygnował przyjdzie za rok i nadal bedzie mial posady.
Na konto w grze z posadą, zapewne Mortiis zmieni hasło.
Podejrzewam, że niedługo konto na forum straci rangę z uprawnieniami.
Trzymaj się. Na csie w sumie niezłe low byłeś/jesteś, ale generalnie OKI! Szkoda, że odchodzisz, ale cóż.. Powodzenia w życiu.
oooo to bede mogl sobie czesciej bocic na 8.4
PokerowyKoc
09-05-2011, 18:14
Kurde no powodzenia w dalszym życiu :)
Ale mam pytanie do użytkowników forum. Czemu każdy wiesza koty na "Sherlocku" ?
Co on był aż tak zje..b*..*y ? Co on zrobił że jest tak nie lubiany ?
Czekam na odpowiedz na moje pytania i z góry dziękuję.
Pozdrawiam.
!!sQaua!!
09-05-2011, 18:15
leee szkoda... byłeś jedyną osobą która robiła coś na 8.42.. teraz to dopiero bd tam botów itd :/
No ale powodzenia w dalszym życiu
Widzę, że wylizałeś mu to, co trzeba, że aż się błyszczy, no cóż, może będziesz miał z tego jakieś profity w niedalekiej przyszłości, kiedy Pan Namelock powróci pod innym nickiem.
Co do Ciebię, Szerlok, Szkop, Muflon, czy tam jak Ci tam.
Najwyższa pora zawijać się na pole, od zawszę siano Ci z butów wystawało.
Od zawsze reprezentowałeś biedę umysłową. Nie chcę mi się tutaj produkować i podawać przykładów, ponieważ nie jesteś nawet tego warty.
Tak więc żegnam, mam nadzięję, że już nie wrócisz.
Doktor Watson
09-05-2011, 18:30
Hehehe :D Własnym oczom nie wierzę :P No ale cóż. Powodzenia w rl życiu :P
:confused: to nie jest 1 kwietnia więc mi coś tu nie gra :eek:
Siema..
Powodzenia w rl.
Nic do Cb nie miałam/nie mam, odpisywałeś na raporty i starałeś się pomóc. Na Game-Chat też byłeś normalny xd
Powodzenia i pozdro.
Dareluss v0.5
09-05-2011, 20:25
Cieszę się z Twojego odejścia, być może na apo zapanuje nowa era, era radości, chluby i dostatku.
.:Edzio:.
09-05-2011, 20:39
Po prostu szkoda tracic czasu na patafiania \o/
yo'
Cześć, życzę powodzenia w rl życiu :)
nie znasz mnie a oceniasz , sam masz podpis z naruto shipuden wiec sadze ze jestes kims kogo nikt nie lubi a swoim chamstwem musisz sie dowartosciowac
Lord Szadi
09-05-2011, 21:15
Kurde co się dzieje jeszcze z 1-2 GM'ów odejdzie i masakra.
stoweczka2
09-05-2011, 21:21
Było miło ale sie skończyło Bywaj zdrów ;)
Nie będę Cię zatrzymywał, skoro decyzja jest przemyślana. Pozostaje mi tylko podziękować Ci za duży wkład, który włożyłeś w rozwój serwera, za pomoc jak i cały spędzony na APO czas. Miałem nadzieję, że zanim odejdziesz, uda Ci się przekonać do Ciebie całą ekipę, udało się to jedynie w części, co chyba, szczerze mówiąc, nie robi Ci różnicy.
Liczę na to, że będziesz do nas zaglądał, na forum mogę Ci zaoferować pozycję VIPa z rozszerzonym wglądem do części for dla ekipy. Możliwości powrotu wolę nie obiecywać, gdyż różnie to bywało z powrotami, jednak, gdybyś podjął decyzję, że chcesz wrócić - napisz.
Co mogę jeszcze napisać? Chyba nic, nie będę pisał, jak to mi przykro i w ogóle, bo kontakt na gg, mam nadzieję, zostanie.
Dziękuję jeszcze za ponad rok pracy, pomocy w rozwijaniu serwera, a szczególnie za bardzo duży wkład w forum oraz serwer 8.42 i CS. Na 7.6, niestety, długo nie pobyłeś, ale mimo wszystko Twoja praca na tym serwerze była zauważalna.
[PS. Za obrazki też dziękuję ^^]
Życzę, przede wszystkim.. powodzenia w życiu.
Żegnaj, Szerloku!;d
Szczepek
09-05-2011, 23:53
Szczerze nie przepadałem za Tobą , Ale I tak Szkoda bo i tak Dużo robiłem dla Servera i w ogóle xD Pozdrawiam w Nowym Życiu XD!
Santano jak czytam twoją wypowiedź to nie wierze!!!?? Niech ten noob ani nie zagląda, ani nie wraca najlepiej zbanujcie mu ip do końca świata:D I co on zrobił w kierunku rozwoju 8.42?? NIC!!!! Czasem wszedł, zbanował kilka osób, zrobił najazd z wielką łaską i tyle go było widać a o forum już nie wspomne bo chyba każdy wie co robił.....
Dementor
10-05-2011, 08:05
No cóż, skoro tak zdecydowałeś... Elos i powodzenia w realu. ;) :D
U Mnie sobie podpadłeś i to nie raz , zresztą sam o tym wiesz ;) . Dobrze że odszedłeś i szkoda że nie zrobiłeś ankiety " dobrze że odszedłem , nie dobrze że odszedłem " , każdy z nas znałby odpowiedź . Nie będe się tutaj rozpisywał poprostu elo _/ .
Nie ukrywam, że bardzo zaskoczyła mnie Twoja decyzja, nic nie mówiłeś...
Może i za sobą nie przepadaliśmy, czasem mieliśmy pewne "sprzeczki", no ale ogólnie myślę, że było ok ;)
Szkoda, że odszedłeś, no ale to Twoja decyzja. W końcu rl życie jest ważniejsze, niż jakaś Tibia :P
Cóż, dziękuję za pomoc przy serwerze i życzę powodzenia w rl życiu ;)
Trzymaj się ;)
Szkoda, ze odchodzisz.
Im wiecej osob tym lepiej.
Powodzenia w RL zyciu.
Domcio Old
10-05-2011, 14:12
powodzenia w rl zyciu :)
pewnie nieldugo mortiis napisze tutaj rezygnacje :)
Pan Pomidor.
10-05-2011, 15:06
pewnie nieldugo mortiis napisze tutaj rezygnacje :)
Po co miałby pisać rezygnację? Wyłączy serwer i już.
Pozdro dla ciebie, mam nadzieję, że wrócisz. :D
Turok Rookslayer
10-05-2011, 18:02
Powodzenia w rl ! 3maj się.
Wnorekkk
10-05-2011, 19:32
I tak wrócisz pod innym nickiem, inną rangę.
Ale... nara.
Lolipops
10-05-2011, 19:41
Czutając nagłowek "Rezygnacja" bałem sie że może chodzić o Santano albo Tygrysa,ale gdy zobaczyłem że chodzi o Ciebie odetchnełem z ulgą.
Dajcie nowego "sumiennego" Gma z naciskiem na "sumienny" na 8.42.
Powodzenia w "RL"
Powodzenia w rl , papapapap
N-series
10-05-2011, 22:40
Tomasz
byłeś ok jak grałeś albertem
najsmiejsziejsze są warny od ciebie i smieszna argumentacja , za napisanie na chatboxie mulfon to scoorp warn
co tu pisać nie lubiałem cie byłeś dla mnie pizd** i nią zostaniesz zaraz po Dexotim elos
Lepiej się nie wypowiadaj zerze , ty oprócz wlewania manasów z hota w ten krzywy ryj nic nie umiesz,nawet podstaw ortografii i jakiegoś sensownego zdania nie potrafisz stworzyć.
Patryk1551
10-05-2011, 23:36
I tylko ich nie lubiłeś za to że cie Banowali.
#Dodam jeszcze kilka słów co do Sherlock'a, dzięki za szanse. Użyje niemiłego słowa, wkurwiałeś mnie gdy zamykałeś mi raporty, a zresztą dla każdego z nas zamykałeś. Mam nadzieje że nie wrócisz już i powodzenia na innych ots'a w przyszłości. Elson garbson
Żałosne, potnij się, bo ci raporty w tibii zamykał. Czytając twoje posty już sobie wyobrażam jak wyglądał ten raport i jeśli było tak jak myślę, to się nie dziwię, że zamykał xd
Poddales sie dzieciaku :)
'Oxidosis'
11-05-2011, 14:07
Nie znam Ciebie dobrze, ale pamiętam jak razem graliśmy na APO Rox jeszcze z Akananto, Cineqiem, Berafito i innymi wariatami, dzięki za wszystkie spiny na vt : )
Elo.
Sherlock nie był taki zły jak się wydawał. Gadaliśmy kilka razy na skype, jedna rozmowa trwała chyba z 5h. Ogólnie normalny człowiek z poczuciem humoru ;]
Pozdro z mojej strony, dzięki za poświęcony czas, powodzenia :)
Szkoda, bo byles dobry w tym co robles, milo sie z Toba gadalo, pracowalo, ogolnie byles spoko. Powodzenia w rl zyciu.
Nie gram, ale grałem i wiem, że byłeś szkodnikiem(zarówno w grze jak i na forum) i dalej będę to podtrzymywał. Powodzenia.
Pan Pomidor.
11-05-2011, 18:27
Ogólnie normalny człowiek
Mocno uderzyłeś się głową w płytę chodnikową przed napisaniem tego stwierdzenia?
#t
☑ Sherlok
☑ First Boonek
☐ Zarexoholik
☐ Deads Shooter
Kamilio 2.0
11-05-2011, 21:39
No trudno, ze odchodzisz, ale teraz trzeba sie wziac za szkole, studia itp.
Uwazam, ze dobrze robisz (dla siebie), ze odchodzisz.
I tak nikt cie tu nie chcial.
Nie do końca wierzę w te Twoje odchodzenie. Dla mnie to może być kolejna prowokacja albo akcja "wrócę pod innym nickiem". Sam już zresztą nie wiem, no ale co powodzenia w życiu.
I tak odchodzi kolejna osoba z ekipy.
No cóż, nic nie trwa wiecznie, powodzenia w życiu Sherlock, będzie nam cię brakować.
Ryśku xD
12-05-2011, 09:44
Nie znam Cię , ale powodzenia w rl życiu :o
Panek Kitara
12-05-2011, 10:20
Dzięki za to, że mi pomogłeś i za to, że to forum jeszcze "żyje" i jest na nim jeszcze "porządek". Narqa
To jesteś ślepy XD!
Dobrze że odszedłeś,jednego piona mniej :)
Powodzenia Albert! dobrze, że zrezygnowałeś - szkoda nerwów na ten syf (APO).
PS, mam po Tobie pamiątkę.
http://i54.tinypic.com/2holbhf.png
Nie będę rozpaczał po Twoim odejściu, bo i tak przestałem grać na APO już x czasu temu a kontakt do Ciebie mam,
pozostaje mi podziękować Ci za wszelakiego rodzaju pomoc z Twojej strony, o której nie mam zamiaru rozpisywać się na forum.
Kowal'2.0
14-05-2011, 15:45
Jakos nie bedzie mi cie w ogole brakowac :)
Powodzenia na dalszej drodze życia :)
Nie znałem cię więc nie żałuje ani się nie cieszę z twojego odejścia ;p
Τettmeier
14-05-2011, 21:42
Mam nadzieję, że już nie wrócisz i nie będę musiał oglądać Twoich zgniłych nicków. Siema.
.Monster Energy.
15-05-2011, 12:36
Powodzenia w życiu prywatnym :) Życzę sukcesów.
Helyezze
15-05-2011, 12:48
Hmmm postów prawie tyle samo co w temacie z 3k lev na 7.6.
Widać, że jesteś dość kontrowersyjną osobą,
Ale w sumie dobrze robisz.
KaZeK Banned v1.
23-05-2011, 13:29
Nie miałem neta a tu wydarzenie roku 2011 o curva.
Życzę Ci najgorszegolepszego Albert.
Die Hard
23-05-2011, 14:57
Aż taki zajebisty to ty nie byłeś, ale powodzenia w real życiu.
GULICHRUPEK
23-05-2011, 16:59
Nie byles taki spoko :( ale czasami potrafiles doradzic elos :)
Choć nie bez wzajemności mnie nie lubiłeś i nie ukrywam, że ucieszył mnie ten temat to sumiennie wykonywałeś swoją pracę, trochę na swoją korzyść ale jednak sumiennie. Powodzenia w tym co robisz. Rap.
Nie będę ukrywał, że cieszy mnie ta wiadomość :)
signed
http://i52.tinypic.com/2nb4xac.jpg
No powodzenia w zyciu.
P.S Wszystkiego Najlepszego 19-latku!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.