View Full Version : Hue Hue Hue WITAM !! :D
Waiting For the Cumshot
09-05-2011, 00:03
SIEMKA, jestem tutaj nowy. Mam nadzieję, że miło będzie mi się tutaj spędzało czas. Nie GRAM W TIBIĘ ! (tak btw)
Miłego czytania i CZEKAM NA OKLASKI !!!!!! :}
Zarexoholik?
09-05-2011, 01:00
No siema. Fajnie, że wpadłeś. Szkoda, że nie grasz w tibię, bo przeciągnąłbym cię na fraga. Pewnie robisz w mc donaldzie jak kowal, bo oblałeś szkołę przez gry?!
oklaski to sa z laski a brawa to piekna sprawa. Nie bede pisal fajnie ze wpadles bo tutaj nie ma nic do roboty dla nie grajacych...
Mateusz Soprano
09-05-2011, 12:07
Dobrze że nie grasz w tibie masz szansę na udane życie:) Ja to ścierwo rzuciłem jakieś 3 lata temu.
Muszę Cię uprzedzić.
Na forum mają konta takie osoby którym nie warto się narażać, są oni silni i niebezpieczni.
Przykładem takich ludzi jest chociażby pan wyżej, albo nijaki pan "szybki jak szyba".
No siema. Fajnie, że wpadłeś. Szkoda, że nie grasz w tibię, bo przeciągnąłbym cię na fraga. Pewnie robisz w mc donaldzie jak kowal, bo oblałeś szkołę przez gry?!
Ty jedynie się możesz poszczycić poziomem w grze i tym że cudem cie jeszcze ze studiów nie wywalili :O
#Witamy.
Mów mi królu
09-05-2011, 14:23
Witamy witamy pana waiting for a cumshhot!
Waiting For the Cumshot
09-05-2011, 16:59
Dzięki chłopaki za podpowiedzi ;] tak przy okazji nie jestem niczyją kopią ale jak tam sobie chcesz Panie Crote ^^ Do szkoły chodzę kolego Zarexoholik? i nie, nie oblewam ;P YO!
Szybki jak szyba
09-05-2011, 17:07
albo nijaki pan "szybki jak szyba".
nom cze, byłem u ciebie na wsi i jakoś nie odpisywałeś...
@top
aha, a ile masz latkuf, czyżby kolejne marne prowo?
party starter
09-05-2011, 17:58
co na twoim avatarze robi moja dziewczyna !? nie nagrywalismy nigdy takich filmow, mozesz to wyjasnic ?
Pan Pomidor.
09-05-2011, 18:18
tym że cudem cie jeszcze ze studiów nie wywalili :O
Dla mnie całe te jego studia to jedna wielka ściema, jak to, że Adasik nie ma cellulitu. Zarex nawet na oczy nie widział indeksu, co zresztą można wywnioskować z jego żenujących wypowiedzi.
Waiting For the Cumshot
09-05-2011, 19:21
nom cze, byłem u ciebie na wsi i jakoś nie odpisywałeś...
@top
aha, a ile masz latkuf, czyżby kolejne marne prowo?
latkuf mam 16 aktualnie
Lord Szadi
09-05-2011, 22:09
Weź gościu się zastanów co ty robisz po pierwsze ogranij avatar jak go zobaczyłem to mi się monitor wyłączył,po drugie po co siedzieć na 4um i decydować o grze skoro się w nią nie gra ??
Nara!
Waiting For the Cumshot
09-05-2011, 22:32
Weź gościu się zastanów co ty robisz po pierwsze ogranij avatar jak go zobaczyłem to mi się monitor wyłączył,po drugie po co siedzieć na 4um i decydować o grze skoro się w nią nie gra ??
Nara!
Jest tutaj wiele osób, które często się udzielają ale nie grają w chujową tibię. Jeżeli ci to przeszkadza to twój problem. (Avatar pasuje do nicku i zostanie) YAFUD !
nowy konkurs,
dajcie propozycje za ile Waiting For The Cumshot dostanie bana, propozycja która będzie powtarzać się najwięcej razy wygrywa
adrian0093
09-05-2011, 22:51
Waiting For The Cumshot dostanie bana o godzinie 23:59
Przecież to jest nas kochany pajac i zarazem błazen z 4um , jaśniej Azbest . Więc dostanie jutro popołudniu między 14-17 godziną bana . Pierwszy raz uwidziałem to konto dzisiaj rano i avatar miał jak gościu spuszcza się babce na głowę ;d . Tylko azbest jest tak pojebany .
Ja proponuję że 23:05 ale to tylko moja propozycja nie wiem jak wy ale mi się podoba
No ja też proponuję 23:05, bo dobra godzina na jakiegoś bana
No fajnie, wygrała godzina 23:05, dzięki Crayon i Crayon za pomoc, zwyciężacie konkurs.
PS: Dlaczego macie nick taki jak ja? :confused:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.