Zaloguj się

View Full Version : Chcesz zarobi? 30 z? nie ruszaj?c si? z domu? Wejd? ;)

Ormin
10-05-2011, 19:48
Sprawdziłem regulamin i nie znalazłem punktu wykluczającego ten temat.
Witajcie ^^

Może niektórzy z Was mnie jeszcze pamiętają, jestem Ormin , dawno dawno temu byłem Wam tu GMem i patronem :)

Dziś , wracam z pewną ciekawą ofertą dla Was. Biorę udział w tzw. marketingu affilacyjnym. Moim zadaniem, jest zachęcić Was do ofert, za co ja ( a dzięki mnie - i Wy ^^ ) dostaniecie pieniążki, złotóweczki, dolary i inne :D

Mam dla Was aż trzy oferty:

1) Posiadasz kartę kredytową? Wobec tego ta oferta jest dla Ciebie. Twoim zadaniem będzie rejestracja z mojego linka partnera, a następnie, wypełnienie oferty firmy ,,Intuit". Chodzi o wypróbowanie ich 30-dniowego triala na konto gold, za co ja zarabiam, a Wy dostajecie odemnie w ramach podziękowania 25 zł :). Po 25-30 dniach, ofertę możecie anulować lub sobie przedłużyć za 19.99$, nie jest to jednak konieczne :).
2) Nie posiadasz karty kredytowej? Nie szkodzi. Co prawda, Twój zarobek w obecnym momencie będzie mniejszy, ale zawsze. W tym wypadku, będziesz miał do wyboru jako wypłatę 5zł sms/przelew/doładowanie :) wystarczy, że będziesz posiadał konto Paypal ( chętnie pokaże jak stworzyć, jeżeli takowego nie posiadasz ).

Jestem zaufanym użytkownikiem. Minęło dużo czasu od kiedy mnie tu widziano, ale myślę, że znajdą się jeszcze osoby, które poświadczą moją uczciwość. Dajcie mi zarobić - a ja pozwolę zarobić Wam :) to myślę uczciwy układ.

Moje gadu - 8585507. Chętnie odpowiem na Wasze pytania. Zapraszam i miłego zarabiania!

@down
Oczywiście, wpadłeś na to, że mogłem to gadu gadu założyć te piękne 5 lat temu?
@2xdown
True, nie zmienia to jednak faktu, że parę osób zawsze się znajdzie, a napisać post to kwestia paru minut ^^

Pan Pomidor.
10-05-2011, 20:07
GG: 8585507 Alex 12 lat M

Zarexoholik?
10-05-2011, 22:24
Gościu do kogo ty to napisałeś? Na APO grają dzieciaki z przedziału wiekowego 10-15 lat, a ty piszesz o kartach kredytowych? Nie ma sensu by zamieszczać tu takie oferty skoro nikt z tego nie skorzysta. Ludzie mają konto na tym forum, ponieważ grali/grają na APO i nie chcą zarabiać 30 zł tylko chcą grać w Tibię.

Mam kartę, ale nie chcę zarabiać tych 30 zł, ponieważ to żadna kasa i w dodatku powiązana z netem. Już lepiej zarobić tę kasę malując płot, czy roznosząc ulotki - chociaż nie, bo na tych czynnościach i tak więcej zarobisz. xd