PDA

View Full Version : Muzyka do tibi

Marna Podróba Azbesta
10-05-2011, 20:37
mam dla was dobra muzyka gimby grające w tibie

http://www.youtube.com/watch?v=PP6sti39tFg

sprawdzcie potem zasypcie mnie gromem koomentarzy

Dexterro
10-05-2011, 21:00
Tak napierdalało, że chyba mi graficzną spaliło.

Lord Szadi
10-05-2011, 21:02
Nom naprawdę rozbawiłeś mnie jeżeli już to posłuchaj dobrego rapu.

Pan Pomidor.
10-05-2011, 21:12
dobre prowo, jak to zawsze ze strony azbesta. track zajebisty, jadę na pełnym propsie i jaram się jego flow, dawać mi jego płytkę

NaPółEtatu
10-05-2011, 21:45
Nom naprawdę rozbawiłeś mnie jeżeli już to posłuchaj dobrego rapu.

dobrego rapu, szczyklesie, Ty nie znajac 'wfd' krzywdzisz Polski rap :9

Mów mi królu
10-05-2011, 21:49
jestes ciota naprawde zal mi cie koles!

Grot
10-05-2011, 22:12
Przesłuchałbym ale mi głośniki nie działają ;(

Zarexoholik?
10-05-2011, 22:30
Strasznie twórcze. W Tibii specjalnie nie ma dźwięku, żebyś mógł posłuchać tego na co masz ochotę. Oczywiście napisałem ci to, żebyś mógł sylabizować tekst z mojego posta i wreszcie nauczyć się poprawnie, szybko i ze zrozumieniem czytać.

kisski i pozderki

#prokurator deads

Dzwoniłem do garba na skype to nie odbierał, a chciałem znowu posłuchać jak gadacie na temat rodziców.

Co do spinki to wstawię kilka ss'ów jak mnie wyzywasz, bo padłeś - spokojnie. xd

Deads
10-05-2011, 22:44
Strasznie twórcze. W Tibii specjalnie nie ma dźwięku, żebyś mógł posłuchać tego na co masz ochotę. Oczywiście napisałem ci to, żebyś mógł sylabizować tekst z mojego posta i wreszcie nauczyć się poprawnie, szybko i ze zrozumieniem czytać.

kisski i pozderki

Ja bym chętnie posłuchał Ciebie na skype jak się spinasz, lecz jest o nie możliwe, dlaczego? Bo nie spinałbyś się na Skype a na Tibii, bo w pisaniu jesteś tylko zajebiaszczym pisarzem :D

#No fajny rmx

Marna Podróba Azbesta
11-05-2011, 08:28
Deths pierdolona sepleniacho najpierw naucz się mówić rower a potem się napinaj przez głupie forum, prosze Cię o nie wypowiadanie się w moim twórczym życiu i muzykach bo twój poziom jest jeszcze niższy od Zareksa.!