PDA

View Full Version : REKRUTACJA ADMINÓW CS - Wyniki

Crayon
10-05-2011, 22:48
Witam

Mocno spóźnione, ale to wszystko przez to, że głęboko się zastanawialiśmy i weryfikowaliśmy to, czy dokonamy dobrego wyboru. Wewnętrzne spory ze sobą, z innymi doprowadziły do tego, że decyzja była trudna. Dostaliśmy kilkanaście, jeśli nie kilkadziesiąt podań i bardzo trudno było z tego wybrać odpowiednich kandydatów. Przesiew był odpowiedni i uważamy, ze po tak długim czasie daliśmy radę.
Wybrani, nowi admini otrzymają na Forum rangę, oraz dostęp do ukrytych działów. No i flagi na CSie, możliwie jak najszybciej.

Naszymi nowymi bohaterami zostają:

ValermanII (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=24930)
Asildur (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=2709)
Knauer (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=18472)
Bassito (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=19461)

Dodatkowo, postanowiliśmy przywrócić do łask naszego zawieszonego dyscyplinarnie w obowiązkach admina - Romusia (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=23116)

Prosiłbym o miłe przywitanie tych agentów, bo byli oni wybrani drogą eliminacji i naszym zdaniem, byli najlepsi spośród najlepszych. Informacje o awansie otrzymają drogą Prywatnej Wiadomości.

Nie jest to jednak koniec naszych zmagań z kadrą CS. Nowi przychodzą, starzy odchodzą. Podjęliśmy tę decyzję z bólem serca, jednak musimy z paroma aktualnymi adminami zakończyć współpracę. Zazwyczaj żegnamy się permamentnie, biorąc wszystkie przywileje, jednak z uwagi, że jest to piękny dzień, bo jest to rocznica mojego (cudownego) związku - każdy admin, który zostanie wymieniony poniżej otrzyma w ramach podziękowania dwie trzy flagi. Flagę B rezerwującą slot, flagę I pozwalającą na rozmowy kontrolowane, oraz flagę Z, ażeby nie stwarzać pozorów, że na serverze jest admin i nic nie robi.

W dniu dzisiejszym z posadą żegnają się:

Ok, ej!
Mnich90
fnt
Ace

Oni również o tejże decyzji zostaną powiadomieni za pomocą Prywatnej Wiadomości, oprócz Ace, który zrezygnował samemu z powodów osobistych. Anyway - gratuluję mu ładnego bobaska!

W najbliższym czasie jeszcze jedna zmiana, a raczej aktualizacja dotycząca servera CS, ale o tym w innym temacie!

Pozdrawiamy, Krajon i S (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=17933)S (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=23647)półka

'Oxidosis'
10-05-2011, 23:00
Tak dla sprostowania żółtodzioby, możecie podać swoje nicki z gry?

Nie znam was, dlatego nie jestem do was przekonany. Jednak wierzę, że administracja dokonała trafnych wyborów.

Anyway powodzenia.

SedaN*
10-05-2011, 23:00
No Romek zawsze na propsie!

Przyjętych adminów nie znam, pewnie poznam i zobaczymy jak się będzie współpraca układała :} btw. byliscie kiedyś na servie? : D

Szkoda trochę dani3lka, ale selekcja poważna widzę : q

Xienus o.O
10-05-2011, 23:32
no to może zaktualizuj ten temat??

http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=92593

Patryk1551
10-05-2011, 23:39
Gratuluję nowym adminom :) Powodzenia w pracy i nie banujcie na początku za napisane ***** ;d

No szkoda Danielka, a mam pytanie sam zrezygnował, czy podpadł ?

Krajon mogłeś podać chociaż ich nicki z gry to byśmy się chociaż dowiedzieli kto to jest, bo ich nicki z forum mi nic nie mówią.

1st R. Boonek
10-05-2011, 23:40
Gratuluje nowym :]

Szkoda ze danielek leci na ryj :/ byl dobrym adminem hehs

Crayon
10-05-2011, 23:46
no to może zaktualizuj ten temat??

http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=92593
Akurat jak napisałeś posta, to ja już byłem w połowie aktualizacji tego tematu.

@Danielek podpadł, czym, zostawiam to dla siebie, czy on zrobi to samo - nie mam pojęcia, ale szczerze mówiąc don't care.

Ktoś II
11-05-2011, 00:09
Asildur 16 postów
ValermanII 15 postów

Kto to w ogóle jest? Oni grają na serwerze? Podajcie swoje nicki z gry.

#Gratuluję ;]

Pan Pomidor.
11-05-2011, 00:12
No panie krajonie, wszystko okej, tylko zapomniałeś mnie dopisać do listy adminów! Cóż za zniewaga, najpewniej krwi wymaga!

Lord Szadi
11-05-2011, 06:06
Gratulacje nowym życzę powodzenia.

Huskar
11-05-2011, 08:18
O żadnym z nowych adminów nigdy nie słyszałem , ale mam nadzieje że będą dobrze wykonywali swoją pracę :D Powodzenia

n a j o m i .
11-05-2011, 08:41
ValermanII
Wszystkich postów: 15

AHA.

#t
Gratuluję.

Azonka
11-05-2011, 14:46
Jestem zly, ze nie otrzymalem tej posady! :<

Pozalujecie tego!
Myszka z kerfura za 10zl juz nigdy nie wejdzie na serva!

#topic
Ziomkow zupelnie nie znam.

Mam nadzieje, ze dobrego wyboru dokonaliscie.

Precision
11-05-2011, 15:31
Gratulacje dla tych, którym udało się uzyskać posadę, jednak żadnego z nich nie znam.

adrian0093
11-05-2011, 15:49
Rekrutacja również powinna zależeć od aktywności na forum.. Nowi admini jak widać zrobili konto JEDYNIE po to aby napisać podanie.. Przecież to aż rozśmiesza...

Gratuluje nowym, starym współczuje.

deeL `
11-05-2011, 15:53
@up
Śmieszny jesteś :D Tylko jeden z nowowybranych adminów założył konto na forum później od Ciebie. Jeden nawet zrobił to 3 miesiące po otwarciu nowego forum.
@topic
Gratuluję. Nie znam w ogóle ziomków i jeśli nie grali lub grali sporadycznie na tym serwerze to posada wg. mnie im się nie należała. Ale nie moja w tym głowa. Ważne, aby rzetelnie robili to co do nich należy.

Posiu
11-05-2011, 16:09
zalek nie wybrali mnie jak mogliscie !

n a j o m i .
11-05-2011, 16:15
Nonono, haha. Tosiek (ValermanII bodajże) niezły admin : DDDDDDDDDDD
10000x piszą mu, aby sprawdził typa, zero reakcji. hehs

Knauer
11-05-2011, 16:16
Rekrutacja również powinna zależeć od aktywności na forum.. Nowi admini jak widać zrobili konto JEDYNIE po to aby napisać podanie.. Przecież to aż rozśmiesza...

Gratuluje nowym, starym współczuje.

Konto zrobiłem dosyć dawno i nie dla tego aby wystartować w tym konkursie.
Od razu jak zobaczyłem że będzie rekrutacja na adminów zgłosiłem się i mi się udało :)

Patryk1551
11-05-2011, 16:16
Lol to taki typ wgl gra na serwie? XD Beka wybrali jakiś typów co zaczęli grać jak ogłosili otwartą rekrutację.
Z resztą to ich sprawa kogo wzięli, widocznie musicie być zajebiści. Mam nadzieję, że nie będę dostawał banów za byle co.

Nie znacie mojej osoby, jak i zapewne pozostałych nowych adminów.
Podaj nick jeśli grałeś często to pewnie cię większość zna, a jak zacząłeś grać ~2 tyg temu to się nie dziw ;d

ValermanII
11-05-2011, 16:27
Nonono, haha. Tosiek (ValermanII bodajże) niezły admin : DDDDDDDDDDD
10000x piszą mu, aby sprawdził typa, zero reakcji. hehs
Masz odpowiedni temat - skargi~. Nie przypominam sobie, żebyś coś pisał na kanale admina.

# No cóż, sam się tego nie spodziewałem. Zastanawiam się, dlaczego krytykujecie nas oraz decyzję administracji.. Nie znacie mojej osoby, jak i zapewne pozostałych nowych adminów.

Podaj nick jeśli grałeś często to pewnie cię większość zna, a jak zacząłeś grać ~2 tyg temu to się nie dziw ;d
Nie chodziło mi o znajomość mnie przez internet, chociaż to też się liczy. Chodziło mi raczej o to, że ogólnie nas nie znacie.

Posiu
11-05-2011, 16:36
wez sie nie pruj co ziomus ja ty dowodze i nie dostalem adma a jestem 24/7 XD JOKE :D nie no zobaczymy ich prace potem ocenimy :D

n a j o m i .
11-05-2011, 16:37
Masz odpowiedni temat - skargi~. Nie przypominam sobie, żebyś coś pisał na kanale admina.

# No cóż, sam się tego nie spodziewałem. Zastanawiam się, dlaczego krytykujecie nas oraz decyzję administracji.. Nie znacie mojej osoby, jak i zapewne pozostałych nowych adminów.
Haha typie, nie będę pisać skargi, bo nie zrobiłam ss'ów. I żałuje. Ale pisali też na ogólnym, abyś zrobił ssy, a Ty podejrzewam, że nawet nie raczyłeś tego przeczytać. Swoją karierę zacząłeś źle ;o

Knauer
11-05-2011, 16:39
Jak coś gram pod nickiem qwqwqwqwqwqw :)

Posiu
11-05-2011, 16:45
Gosia spokojnie zaraz go wyjaśnie ; >

Wyżej

# tak mam pewność : {

ValermanII
11-05-2011, 16:48
Haha typie, nie będę pisać skargi, bo nie zrobiłam ss'ów. I żałuje. Ale pisali też na ogólnym, abyś zrobił ssy, a Ty podejrzewam, że nawet nie raczyłeś tego przeczytać. Swoją karierę zacząłeś źle ;o
Nie zacząłem swojej kariery źle. Wszystko robię, jak należy. Nie widzisz kanału admina, więc mało wiesz.
#down, do dziewczyny ? masz pewność, że to dziewczyna ? po dzisiejszej sytuacji w grze wątpię, że jest dziewczyną. A nawet jeśli jest - ja się nie spinam, widzisz w mojej wypowiedzi jakieś wyzwiska czy większe uwagi ?

Posiu
11-05-2011, 16:51
wez sie nie spinaj do Dziewczyny okej ?

Hydra
11-05-2011, 16:54
A może posprzeczacie się na vt/gg/skype/ts/mumble/tlen/aqq/poczta/pw ? Robicie tutaj jeden wielki burdel :(

Patryk1551
11-05-2011, 16:54
Jak coś gram pod nickiem qwqwqwqwqwqw :)
Nigdy nie widziałem XD
Mam pytanko do Crayona aktywność w grze też sprawdzałeś? Czy wybrałeś sobie ich od tak, bo nicki na forum fajne?

#HYDRA DAJE MI PERMY ZA FREE ZABRAĆ MU ADMINA.

#down, do dziewczyny ? masz pewność, że to dziewczyna ? po dzisiejszej sytuacji w grze wątpię, że jest dziewczyną. A nawet jeśli jest - ja się nie spinam, widzisz w mojej wypowiedzi jakieś wyzwiska czy większe uwagi ?
Przecież najoomi to 25 letni mężczyzna.

@SEDAN
Zmiany nicków Ci nie służą XD Wg mnie najlepiej grałeś na guwnix.

Golebi
11-05-2011, 17:10
ValermanII - odrazu widać ,że to Sherlock pod innym nickiem xd.
#
Podjeliście decyzje, którą szanuję. Oby nowi admini dobrze wykonywali swoje obowiązki.
Good luck.

SedaN*
11-05-2011, 17:46
Dajcie im szansę się wykazać, nie skreślajcie ich z góry i nie szukajcie ich błędów na siłę a na pewno będzie dobrze. Wybór nowych adminów sam przyznam, że mnie zadziwił : ddddd

Thoru , Crayon nie gra na serverze więc nie wie kto gra kto nie , jest co prawda http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.14:27031/ ale Crayon nie zna naszych nicków z forum więc nie może sobie zobaczyć. Mam nadzieje ,że nowo wybrani dołączą do grupy steam Apo CS żeby wrazie czego móc pisać do nich gdy na serverze będzie grał cheeter.

Większość adminów gra na fejkach, bo ułatwia to wyłapywanie cheaterów i w ogóle mniejszy puacz, spam itp. Ja tez na początku guwnix (ale już nawet jakiś radzio123 rozszyfrował mnie to potrzebna zmiana była), potem some1, potem ashaushaus coś tam, i teraz malutkimi kroczkami tworzy się NOWY nick! : )

Szybki jak szyba
11-05-2011, 17:54
Nowa porcja nieudolnych adminów, którzy JESZCZE mnie nie zbanowali, jak zdam to przyjdę po 4 następne bany.

Huskar
11-05-2011, 17:54
Nigdy nie widziałem XD
Mam pytanko do Crayona aktywność w grze też sprawdzałeś? Czy wybrałeś sobie ich od tak, bo nicki na forum fajne?

Thoru , Crayon nie gra na serverze więc nie wie kto gra kto nie , jest co prawda http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.14:27031/ ale Crayon nie zna naszych nicków z forum więc nie może sobie zobaczyć. Mam nadzieje ,że nowo wybrani dołączą do grupy steam Apo CS żeby wrazie czego móc pisać do nich gdy na serverze będzie grał cheeter.

Okey
17-05-2011, 01:30
Otóż nie było mnie jakiś czas - wracam a tu taka niespodzianka. Osobiście mnie to nie zdziwiło... sam wiedziałem, że to ci się nie spodoba. Natomiast o przeprosinach nie było mowy - sam zamknąłeś temat, to po pierwsze. Po drugie, sam widziałem temat identyczny jak mój. Taka sama sytuacja, a jednak admin nadal jest otagowany [CS]. Trzy - zanim dostałem tag miałem 2 miesiące (albo i więcej) okresu próbnego, a teraz? Admina mają tydzień i mają więcej flag niż ja miałem po tych 2 miesiącach (przed tym jak szerlok mi je zabrał). Dobra ufacie im - ale czy zasady nie powinny być takie same dla wszystkich? Krajon, wiem, że ten post uznasz jako płacz - ale szczerze mówiąc mi to zwisa, ja chciałem tylko pomóc. To była druga skarga przez 3 miesiące mojego admina - a ty się tak oburzyłeś. Okej!

Protip - byłeś wybrany poza rekrutacją, nie robiliśmy wielkiego szumu że szukamy kolegów do pracy, tylko braliśmy chętnych po cichu, dlatego ten okres próbny. Ci go nie potrzebują, bo był to przemyślany ruch, a że są noname na forum to co z tego? Ty też kiedyś byłeś noname, ja też, Veto i Muflon też /Cray

#
Romek - bardzo dobrze, że go przywróciliście, jeden z najlepszych adminów
Valerman~~ - tego nie skomentuje, sam wiesz dlaczego ;>
Asildur - sqn zawsze na propsie, trochę wkurzający czasem był, ale ogarnie
Knauer - kto to?
Bassito - to samo, wtf?

Trochę was okłamali w tych podaniach, z reszta nvm.
Dzięki za wszystko, cze

deeL `
17-05-2011, 21:08
Nie wiem jakim cudem ten serwer ma stać tak jak powinien jak headadmin odwiedza go raz na miesiąc .. Szkoda gadać.

Zajebiście, że Romka przywrócili, był/jest dobrym adminem.

Precision
17-05-2011, 21:19
Co do rekrutacji, mogę dodać że jeden z wybranych adminów nim jednak nie został. Wchodzę na jego miejsce, nie znam przyczyn dlaczego, być może zmienił zdanie. Obecnie mam już flagi na serwerze, teraz czekam tylko na dodanie tagu na forum. ;)

Dostałem się, ponieważ byłem "następny na liście". :o
Pzdr..

Crayon
17-05-2011, 21:29
No dobra, przyznaję się, adminów wybierałem losowo, bo nie wchodzę w ogóle na server i się nie interesuję :(