PDA

View Full Version : 1 Domek na 1 ip.

.:Edzio:.
13-05-2011, 15:16
Co wy na to ? , pisze to z tego powodu gdyz po tym up , pewien czlowiek (sasha) posiada juz 7 domkow na facc rook , powiedzcie mi teraz jak tu ktos ma wykupic sobie domek ?

Krulowiec
13-05-2011, 15:17
No a jeżeli ktoś ma zmienne IP, to co?

Mr Fsza
13-05-2011, 15:21
Hhahaha chyba za dużo bajek ; D.
słuchaj ludzi a daleko zajedziesz na pewno
on ma 1 x domek na rooku + jego kumpel RL crusayder ma 2x domki .

musiał się męczyć ktoś aby wbić lvl i mieć parę domków .
jak ktoś ma zmienne ip pomyślałeś .

teraz domki można licytować od 90 levela więc i tak lepiej jest .

Propozycja nieprzemyślana nawet ; ) i na pewno nie wejdzie.

Pan Pomidor.
13-05-2011, 15:21
Niech ma ile chce i tak jest nikim. Zagubiony nastolatek, który nie przeszedł jeszcze mutacji oraz który nie jest pewien swej płci - Sasha Rookslayer.

Jestem na nie, ktoś ma hajs, to niech kupuje.

Dideek
13-05-2011, 15:24
Po 1. Nie da sie tak zrobic
Po 2. Ma kase - kupuje.
TYLE !
Nie :|

Savater
13-05-2011, 15:28
a jak ktos ma zmienne ip? ;q

Calii
13-05-2011, 15:30
Popieram Edzia...
I Fsza weź nie pier**l bo ma więcej niż 1 domek, a po drugie od 70 lvl jak już coś-.-.
W wcześniejszym uptade nie mogłam kupić żadnego domku bo co ?! Takie debile z h lvl co mają kasę wykupili po kilka domków. Tym razem jest tak samo. Bo dziwne, że tak małe lvl mają tyle kasy c'nie?!. I ciekawe, czy przy następnym uptade jak będą domki to też sobie nie kupie? Bo takie osoby jak wymienione powyżej zakupią wszystko?. I nie chodzi już tutaj o 1 domek na 1 ip bo wiadome, że kilka osób ma zmienne ip. 1 domek powinien przysługiwać na jedno konto. I nie jesteście tutaj sami każdy chce sobie kupić domek nie tylko wy.

Deads
13-05-2011, 15:41
A głowa cie boli ;>? Co cie interesuje kto ile ma domków, nawet jeżeli ma tyle to jego sprawa, bo tak samo na mainie jest nie wiadomo kto ile ma tych chatek -.-

Zdenio
13-05-2011, 15:54
Propozycja w ogóle nie przemyślana . Dodam do tego wszystkiego jeszcze że jeśli masz radiówkę to twoi kumple z okolicy maja to samo IP , jeśli mają z tej samej firmy neta co ty . Więc jeśli twój kumpel by kupił domek to ty już nie możesz i potem byś płakał żeby cofneli to . Jestem na nie .

SoniQ
13-05-2011, 16:00
ja np. mam takie samo ip jak kolega z osiedla i co wtedy ? ;<
jestem na NIE, jeżeli ktoś chce mieć 7 domków niech sobie ma, a jak pragniesz któregoś z nich to sobie zarob ( : Elos.

TuK!
13-05-2011, 16:15
Nie ponieważ jest to zbędne w tym, że;
- ktoś może mieć zmienne IP,
- Ktoś ma stałe IP,
lub taki internet jak ja, że 2000 osób ma jedno IP. Np. Dostane Bana, to on też itp.
@top
Jestem na nie.

Zarexoholik?
13-05-2011, 16:49
Nagina regulamin i powinien zostać ukarany. Zresztą domek na IP? A jak ktoś ma zmienne tak jak np. JA! Pomysł niedopracowany.

G_R_U_L_I_X
13-05-2011, 16:57
Autorowi tematu chodziło o to, że tylko jedna osoba powinna mieć jeden domek, ale tego nie da się zrobić i nie da kontrolowac. Bo jeżeli mam chara na main i rook i by było, ze tylko jedna osoba może mieć domek to nie mógłbym miec domku na rooku jak mam na main. A to już by było chujowe zagranie.

@offtop
Poza tym jeżeli chcesz domek to kup SE GO (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=93713).
Jeżeli nie masz pieniędzy na domek, to już wyłącznie twój lub twoich rodziców problem, którzy daja pieniądze na kcc lub sharują z tobą kontem.

**Van**
13-05-2011, 17:16
Nie gram na rooku... Ale... z jednej strony było by to dobre ale... jeżeli "blok" ma to samo IP i gra np. 5 osób to co w tedy? Też mnie np. to denerwuje, że "1 osoba" ma 15 domków... A co do rooka nie ma tam aż tylu domków, żeby sobie na takie coś pozwolić...
Ps. Sasha i tak dla mnie jest tylko i wyłącznie ......

Palladyn Zlosci
13-05-2011, 20:08
Jak ktos ma kase to sobie kupuje.
Zazdroscisz??

NIE !

John Cena
14-05-2011, 09:08
Jestem na nie,ponieważ jak ktoś się dorobił tyle kasy to czemu nie miał by kupować........

Azonka
14-05-2011, 10:11
Jak ktos ma kase to sobie kupuje.
Zazdroscisz??

NIE !

Mowil Ci ktos, ze jestes glupi?

#topic
Pomysl nierealny, debilny, idiotyczny.

Nie wiem jak mozna bylo wpasc na takie cos.

elmO.
14-05-2011, 14:54
Jak ktoś ma Neo albo Netie to co i tak może.

$keptikz
15-05-2011, 11:53
Moze ten pomysl jest glupi lecz mozna to kontrolowac zapytac ludzi kazdy wie kto nie logowal dlugo/ma wiecej domow i zabierac im je lub kazac sprzedac. Nie przeszkadza mi to lecz powinien kazdy miec szanse na domek nie 1 osoba. Duzo wiecej ludzi ma kase na domki ale wszystkie sa zajete

Tak samojest na mainie. Franeq ma 3/4 domki, nie loguje na postacie nikt mu ich nie usunie, Nixon, Basia czy tez postac sherlocka posiadala domek a nie logowal.
Karmazyn i nie tylko on po 30 dniach stracili domki z eq wiec o co tu *** chodzi?
Co mnie to obchodzi ze jakis koles logal na inne konto ale nie bylo go na postaci z domkiem wiec powinny byc zabrane. Ale coz taki urok apo

Ogolnie znalazlem 27 osob ktore nie logowaly na postacie z domkami a szukalem max 10 minut

Lethornek
15-05-2011, 15:09
Tak to nie przejdzie. Ale coś pomyśleć w tym temacie trzeba. Sa dzieci pixeli takie jak sam napisałeś Sasha do tego złodziej i ma kase :>

@Fsza
Na chuj ściemniasz że crusader to jego RL ? Jeden ze Szczecina, drugi z Łodzi. Wiesz że to się da sprawdzić ?

Lord Szadi
15-05-2011, 18:44
Ma kasę ma władzę ale jestem na TAK.

rzeszow
17-05-2011, 16:13
crusader to ta sama osoba widzialem ja przezucal kase w dp i .... na

VariseQ
17-05-2011, 16:55
Moim zdaniem domki powinny być usuwane po 1 miech nie logowania sie na postać / (bądź po utraceniu konta promocyjnego)*

Ale to i tak nie realne ponieważ jedni tracą domki zgodnie z regulaminem ,a inni nie logują przez pół roku ,a domek nadal posiadają (Coś jest nie tak)

* Tyczy się domku w mieście promocyjnym ;D

Crak .
17-05-2011, 16:58
Jest ograniczenie, jeden domek na jedno acc i jest dobrze. Jestem na NIE.

Miodzik
17-05-2011, 17:21
Pomysł nie przemyślany.. i tak by to nie przeszło ;)

Nestorek ^^
17-05-2011, 20:59
pomysł średnio ale powinno być coś co uniemożliwi posiadanie tylu domków
tylko co?:confused:

Dragos Pal
20-05-2011, 21:21
Jesteś hejterem.
Zazdrościsz?
To tak jak za komuny, że każdy równy i masz dom i Ci wdupcą żyda do domu i mówią, że masz z nim mieszkać... STUK PUK!!!
Ma kase to kupuje, ale powinno być jakieś osiedle domków rook ;D
Takie wielkości rooka tylko całe z domków:)

Sasha Rookslayer
20-05-2011, 22:43
I Dobrze, mam nawet 30x domków, żal dupke sciska :> ? Chcesz domek to wygraj licytacje, kup albo coś ... Proste... Żegnam.

Farrah
20-05-2011, 22:47
Co wy na to ? , pisze to z tego powodu gdyz po tym up , pewien czlowiek (sasha) posiada juz 7 domkow na facc rook , powiedzcie mi teraz jak tu ktos ma wykupic sobie domek ?

ahah zazdrosc zazdrosc nic wiecej ma ten chajs to niech sobie kupuje kur.. ; O

Xienus o.O
22-05-2011, 14:57
Fsza jest na nie bo ma drugi domek na noobku ;d

@top
jestem na tak ;D

a sasha powinien dostać deleted za to ze nie potrafi mowic ;d