Zaloguj się

View Full Version : Dao - misja z krwi?!!

Hide
14-05-2011, 09:19
Sorki, ale mam już tego dość.. Siedzę 3 dzień na tym pięknym Devilu, zabiłem ich ok 50.. I nadal nie mam krwi !! To jest żałosne ktoś zabije sobie 5,10 Devili i sobie zrobi to na lajcie, a ja się tu ..... muszę męczyć nie wiadomo ile :(

Niech bd tak, że jest określona ilość ich do zabicia, a nie ..

Popłacz się, nie każdemu musi się udać zresztą to nie jest quest na tydzień oślę, zrobili utrudnienie i git elton.

#zmienić nie zmienią, bo za pozno na to ;)

a ty w ile idioto zrobiłeś questa? kilka dni? jesteś cwany bo zabiłeś kilka Devili i Ci się udało i szczerze mam w Cb wyjebane. trudno było zrobić, by każdy miał tyle samo do zabicia, nie trzeba było kombinować, a potem taki cep się potrafi spinać

ValermanII
14-05-2011, 09:32
Taaaaak, zróbcie, żeby była krew z każdego.. narzekacie, że questy są za łatwe, za krótkie, a gdy już jest coś trudniejszego to znowu narzekacie, jest dobrze.

NaPółEtatu
14-05-2011, 09:32
aha, co kogo interesuje, ze Tobie sie nie chce tam siedziec?

Deads
14-05-2011, 09:38
Popłacz się, nie każdemu musi się udać zresztą to nie jest quest na tydzień oślę, zrobili utrudnienie i git elton.

#zmienić nie zmienią, bo za pozno na to ;)

P-228
14-05-2011, 09:50
Widocznie masz pecha ;/ Idź na Master Atoma może tam się uda :)

Azonka
14-05-2011, 10:08
Przeciez gra sie dla przyjemnosci.

Doskonale o tym swiadczysz.

#topic
Masz pecha - trudno sie mowi.

Farrah
14-05-2011, 10:34
Widocznie masz pecha ;/ Idź na Master Atoma może tam się uda :)

sam zabilem z 7 z sciexem i kupa ; o + z 50 devili i na farcie spadla ;s dobrze jest przynajmniej szybko sie tego nei zrobi ; 0

Arcano Druid
14-05-2011, 11:08
NO I CO ?
wlasnie dobrze ze tak jest !

Co k***a ma z kazdego devila leciec to gowno ???

Zarexoholik?
14-05-2011, 12:22
Ja około 45 zabiłem i dopiero lootnąłem. Lepiej tak niż wszystko zdobywać od razu. Trzeba się namęczyć - fakt, strasznie irytujące. xd

<Magiczny>
14-05-2011, 12:58
Pomecz sie troche! Wszystko chcesz zrobic na szybko :o Bardzo dobrze zrobili, ze nie leci z kazdego.

Hide
14-05-2011, 15:29
Ja około 45 zabiłem i dopiero lootnąłem. Lepiej tak niż wszystko zdobywać od razu. Trzeba się namęczyć - fakt, strasznie irytujące. xd

Tak Zarex, jest tak lepiej, ale irytującym nie jest to, że trzeba tyle zabić i się namęczyć, tylko to, że jest to nierówne.. typ zabije 5 i ma, a inni mają 10x więcej. O to mi chodzi xd

żeby nie było proszę o wypowiedzi tych, co robią lub zrobili tą misje I kogoś z administracji

Domcio Old
14-05-2011, 20:49
placzesz poniewaz nie mozesz lootnac krwi ... czlowieku to jest tylko gra ... w ta gre gra sie dla zabawy... a ty jestes nerwowy jakby nie wiadomo co sie stalo... masz poprostu pecha czlowieku i sie ogarnij

Caav
14-05-2011, 21:11
typ zabije 5 i ma, a inni mają 10x więcej
To nazywa się losowość. Wszystko zależy od Twojego szczęścia, a skoro innym udało się wykonać tą misję to znaczy, że jest to możliwe i żadne zmiany nie są potrzebne.