Zaloguj się

View Full Version : Sprawa Vojski!

Strycnine
15-05-2011, 14:17
Witam Was wszystkich!

Jestem ostatnim ownerem postaci o nicku Vojska.
Około pół roku temu otrzymałem bana i moje konto zostało usunięte. W nerwach zostawiłem tą sprawe i Vojska odszedł w zapomnienie. Po tym czasie zdałem sobie sprawe, że ten ban, nie byl nalezyty w takim wymiarze jakim był delete postaci.

Postanowilem się odwołać. Widzicie przed sobą ankiete, klikajcie TAK pomożecie mi w odzyskaniu postaci utraconej juz dawno temu. To nie koniec emocji i wrażeń, gdyż jesli ankieta zakończy się pozytywnie w moim kierunku, czekają na was ogromne nagrody!
Do rozdania będą WSZYSTKIE przedmioty jakie znajdowały się na 520-to poziomowej postaci!

Między innymi do rozdania będą 2x FULL EQ, CAŁA MASA SCARAB COIN's oraz cały loot jaki był w depo wyceniany na ogromną sume!
Uwaga! Dla graczy Main jak i Rook przewidziana jest nagroda specjalna! Na rook odbędzie się losowanie Stonecutter's AXE<jedyny rar na całym APO!> A dla graczy main, losowanie Ultimate Weapon!

Licze na Waszą pomoc, za którą się napewno odwdzięcze. Tutaj liczy się wasz głos!
Pozdrawiam.
Vojska.

Santano
15-05-2011, 14:40
Właściciel postaci o nicku Vojska napisał do mnie z prośbą o unbana.
Zgodnie z daną Wam obietnicą - bez zgody ogółu nikogo za cave bota nie odbanujemy bez jasnych dowodów, że ban był niesłuszny.
Tutaj są takie podejrzenia, dowodów nie ma.

Autor tematu zobowiązał się, jak napisał, do rozdania wszystkich itemów z postaci Vojska na rzecz graczy, jeśli zgodzicie się na odbanowanie.

Oto jego itemy:
http://i52.tinypic.com/2q3q1d1.jpg

Rozdanie przedmiotów zostanie przeprowadzone w sposób uczciwy dla ogółu poprzez loterię, konkurs lub losowanie.

Lethornek
15-05-2011, 14:45
@Up
Pisał ktoś do niego, nie odpisywał. Co tu udowadniać ? Myśli że pare śmieci przekona większość ? Wątpie.
Sprawdź też na koniec IP graczy. Bo prawdopodbnie zrobi 50 kont i będzie głosował na tak :l

Nieeeeeeeeee i jestem w stanie zrobić dużo zebyś o Vojsce wszyscy zapomnieli :> wiesz dlaczego ?

Kupiłeś postać za PLN, domek też za PLN i to twoje zajebiste SCA też za PLN, za dużo masz kasy ? Daj na głodne dzieci w Etiopii, Sudanie czy chuj wie gdzie.

Myślisz że przekupisz kogoś free items ?
Na pewno nie mnie a przy tym uwierz mi dużo graczy postara się o to co ja :>

Jestem na tak,Podam nicki jakby co xd

Nick main-Cirus
Nick rook-Urlych

Jestem na tak i mam nadzieje, że coś wreszcie wygram na apo :confused:

Jestem na TAK dawac te itemy
!

Jestem na tak bo chce itemy ;|

Sami widzicie... Lecą na itemy.
Ban to ban ! Wiedział co może go spotkać ale wolał jechać na cave.

jestem na tak skoro odda to co zarobil to czemu ma nie dostac unbana ?:D to tak jak by wynagrodzenie dla ekipy za to ze bocil .. xd
Moje Nicki
- Rook : Verano
- Main : White Nigger

Zarobił ? KUPIŁ ZA PLN WSZYSTKO CO MIAŁ !!!!!!
Jakie wynagrodzenie o czym Ty mówisz ?
I na CHUJ podajesz te nicki, myślisz że coś Ci da ? Nawet na PW Ci nie odpisze.

Deads
15-05-2011, 14:51
Ej, to jeżeli on dostać ma unbana to teraz wszyscy co mieli za cave też niech dostaną np taki Breed Pall, bo na niego też nie było dowodów podobno, mieliście sprawdzić to dokładnie czy dostał słusznego.

#Jestem na nie ;/

.Monster Energy.
15-05-2011, 14:52
Fajnie, że chce odpokutować swoje grzechy.Jestem jak najbardziej na tak.

<Magiczny>
15-05-2011, 14:53
Trzeba bylo nie bocic. Teraz masz nauczke i myslisz, ze kogos przekupisz itemkami ktore kupiles za pln? Powiem ci, ze gleboko sie mylisz.

Azielu$
15-05-2011, 15:01
Ej, to jeżeli on dostać ma unbana to teraz wszyscy co mieli za cave też niech dostaną np taki Breed Pall, bo na niego też nie było dowodów podobno, mieliście sprawdzić to dokładnie czy dostał słusznego.

#Jestem na nie ;/

Na breeda był filmik.

#topic
Jestem na tak. Szykuje się ciekawa loteria. ;]

Awe
15-05-2011, 15:01

#Jestem na nie ;/

tak kur^^ jak on unban to i kazdy, wyraznie administracja napisała ze za cave bota delete, wiec co te dziecko jeszcze chce?

Nie Nie i niech kupi wiecej postaci i itemow za zł!

Old-Don Ja
15-05-2011, 15:03
Dużo osób dostało unbana... Czemu nie on?
jestem na tak.

Farrah
15-05-2011, 15:05
Skoro chce poswiecic wszystko co masz to sie zgadzam ; ) Bred chyba nie mial nawet co oddawac to niech sie paluje ;PP

Panek Kitara
15-05-2011, 15:06
Niestety,bocił został za to ukarany nie powinien zostac odbanowany,trzeba było pomyśleć. Jestem na nie : ) elos dragon

Niuchacz
15-05-2011, 15:07
Jestem na tak i mam nadzieje, że coś wreszcie wygram na apo :confused:

Bastek10
15-05-2011, 15:09
I tek pewnie dostane jakieś gówno (albo nic ) bo jestem z Mielca ;o

Mimo to zaznaczyłem tak.

1st_|Tago|_
15-05-2011, 15:11
Jestem na tak,Podam nicki jakby co xd

Nick main-Cirus
Nick rook-Urlych

Zarexoholik?
15-05-2011, 15:11
Niestety, ale jestem na NIE. Regulamin to regulamin. Skoro grasz na APO to powinieneś zapoznać się z regulaminem. Jeśli go nie przestrzegałeś to zostałeś ukarany. Za cave bota jest delete chara i tak też się stało. Tyle postaci zostało usuniętych i jeśli ma być sprawiedliwie to niech wszystkie postacie zostaną przywrócone, a itemy niech idą na loterię.

NaPółEtatu
15-05-2011, 15:16
Ty Dragon, ja Demon - czekam na nagrode ! X D

_
niech ma!

Emzeto ^.^
15-05-2011, 15:22
Jestem Na Tak! niech dadzą unbana mu ; ]

Adasik
15-05-2011, 15:23
Z jednej strony fajnie, że chcesz odzyskać postać kosztem utraty itemów, ale z drugiej strony jeśli był ban to chyba słuszny. Żeby było fair nie chce wstawiać się za tobą ani być przeciwko tobie więc nie oddaję głosu.

Evolion
15-05-2011, 15:26
Zgodnie z daną Wam obietnicą - bez zgody ogółu nikogo za cave bota nie odbanujemy bez jasnych dowodów, że ban był niesłuszny.

Nie ma jasnych dowodów, więc mógł się odwołać :)
Jeżeli do tego z własnej inicjatywy oddaje całe eq <nie byle jakie xd> to jestem ZA !
Pozdro :D

P.S: Szkoda tylko, że w loterii (jeżeli takowa będzie) wygra jakiś noobek typu Actionrook :( Xd

GULICHRUPEK
15-05-2011, 15:29
Szczerze UW pewnie tez za pln kupiles jak cala reszte.Jeszcze 1 pomyslmy czy to by bylo fair dla graczy ktorzy tez dostali bany za cave ;> <NIE>

Bambucha Rook
15-05-2011, 15:33
#Evolion
Wlasnie i sprzeda rara za x4 czy tam x5 full eq na rook Sashy;/

#T
Oczywiscie jestem na tak moga go odbanowac przez takowa loterie tylko zeby byla teraz zablokowana funkcja do robienia kont poniewaz zrobi sobie jak najwiecej kont i da na Tak

Zimny Adam
15-05-2011, 15:36
Nieeee to złodziej i allegrowicz, nie głosujcie na niego !!!!

Chce was przekupić loterią i free items !!!!

Ban to ban !!!!

Nikt mu nie kazal bocić !!!!

Sam nie umie grać !!!!

Arhadus
15-05-2011, 15:38
Zakazanym jest rozdawanie przedmiotów za darmo, lub sprzedawanie ich za zbyt niską cenę.

Wszystko ładnie i pięknie, ale co z regulaminem? ^^

Elite Filutek
15-05-2011, 15:38
Odbanujcie go i dajcie mi itemki ;d

Lethornek
15-05-2011, 15:41
Dużo osób dostało unbana... Czemu nie on?
jestem na tak.

Dostali unbana kosztem lvli.
Więc ?
Woder Bone -100 czy -200 lvli

Więc Vojska niech będzie na 300 lvlu. + odda eq

Magik
15-05-2011, 15:46

Rozdanie przedmiotów zostanie przeprowadzone w sposób uczciwy dla ogółu poprzez loterię, konkurs lub losowanie.

Jak napisał Santano, będzie to forma rozrywkowa. ;) Zawsze to ciekawsze od wyrzucenia itemów do kosza, a chodzi tutaj chyba o jedyne sca na rookgardzie.

Jeśli ja też mogę głosować, to zaznaczam nie.

Wieselekkk
15-05-2011, 15:48
Jestem na tak ^^...............................................a le zaznaczyłem nie

Evolion
15-05-2011, 15:49
@Bambucha
No dokładnie, ale co zrobisz :D

...

Nieeee to złodziej i allegrowicz, nie głosujcie na niego !!!!

Chce was przekupić loterią i free items !!!!

Ban to ban !!!!

Nikt mu nie kazal bocić !!!!

Sam nie umie grać !!!!

Jak mnie to wkurw*a jak ktoś pisze posta nie czytając innych -.-

Jeszcze raz to samo? :O

Poza tym nie chodzi o to, że ludzie się rzucą na itemki, tylko o to, że on musi je oddać i będzie w plecy (niezależnie od tego skąd je ma) :)

@Lethorn
On już oddaje eq, więc to chyba jest wystarczające zadośćuczynienie Xd
200 lvli wodera a 200 vojski to, wybacz, ale różnica w ch*j! :D

PokerowyKoc
15-05-2011, 15:49
Jestem na TAK.
Tak jak napisał
"Santano"

Jeszcze raz napisze że jestem na tak. :)
I mam nadzieję że jakiś itemek dla mnie poleci :) bo nigdy na żadnej loterii nic nie wygrałem :)
I jeżeli ktoś się będzie pytał to.
Po pierwsze poleciałem na itemki :) haha
A po drugie czemu mamy być ch..ami i nie dać mu tej postaci ??
Pozdrawiam.

Heaven
15-05-2011, 15:50
Ja jestem na tak.
Mi Vojska nie przeszkadzał, nic do niego nie miałem :p

Jeśli chodzi o jego przedmioty, to jakbym coś tam złapał, nie ważne co - i tak się przyda na rooku ;)

Domcio Old
15-05-2011, 15:50
a ja zaznaczylem na tak niech sie dzieci na rooku ciesza ze dostana jakies free items :) hmm ale nie wiem po co ci unban jak i tak wszystko rozdasz

Dideek
15-05-2011, 15:51
Jestem na tak bo chce itemy ;|

Vexvv
15-05-2011, 15:54
Jestem na TAK dawac te itemy
!

Kasta :*
15-05-2011, 15:55
Ja nie znałem Vojski, dlatego zaznaczyłem tak ;) loteria pewnie tez bedzie ciekawa :D

Farrah
15-05-2011, 16:00

loteria ; o heh
szczerze mowiac myslalem ze wszyscy beda na nie ;S

Zemsta Mnicha
15-05-2011, 16:03
jestem na tak skoro odda to co zarobil to czemu ma nie dostac unbana ?:D to tak jak by wynagrodzenie dla ekipy za to ze bocil .. xd
Moje Nicki
- Rook : Verano
- Main : White Nigger

Qwerty92
15-05-2011, 16:03
Zaznaczyłem tak dlaczego?
nie gram na rooku więc mnie nie obchodzi czy ktoś tam używa cave czy nie
nic mi nigdy nie zrobiłeś

Tras Lowe

TuK!
15-05-2011, 16:07
Jestem na nie, cave = ban na zawsze. A GM ma zawsze rację ;)
Wy jesteście na Tak, bo chcecie jego itemki a nie ;o

Dexterro
15-05-2011, 16:12
Ale czy ty kurvva nic nie rozumiesz ? Trzeba być idiotą...

Santano napisał wyraźnie - nie ma dowodów, są tylko podejrzenia.

To właśnie znaczy, że nie ma konkretnych dowodów na Vojske i ten ban był trochę bezprawny.

Jestem na tak, chociaż tu nie gram. ELO

Azbest on de tour
15-05-2011, 16:15
głosuję na nie z czystej przekory

adrian0093
15-05-2011, 16:20
Jeżeli poza itemami miałbyś jakoś oddać wybocone levelki to był bym na tak, niestety za takie coś trzeba grubo płacić.. Niby chcesz poświęcić sca na rook i uw na main, ale co z tego? Przepadło koniec - buuum :)

...::Sido::...
15-05-2011, 16:24
Jestem na tak niech go odbanują ponieważ i tak dowodów niema tylko podejrzenia. Odzyska konto ale straci wszytko co miał na niej coś za coś.

main - wampir knight
rook - legendarny sido

Kimus The Master
15-05-2011, 16:25
Jestem na TAK Dawać itemki!

SoniQ
15-05-2011, 16:32
jak jestes taki bogaty w PLN, że na tibie wydałeś to rozdaj ludziom uboższym ( :
jestem na mega NIE. Trzebabyło nie bocić ( :
Elos i pozdrawiam wszystkich up co sępią free items ;<

Azonka
15-05-2011, 16:38
Jestem oczywiscie na nie.

Trzeba tepic boty!

Goatee 2.0
15-05-2011, 16:41
yyy, co wy odpierdalacie? Z jakiej racji on ma dostać unbana jak ta postać jest wybocona od 1 lvla? Nie ośmieszajcie się...

Santano, już nie pamiętasz co nam obiecywałeś ponad rok temu? Przypomnę Ci XD
http://i53.tinypic.com/11qofut.png

Jeśli tak egzekwujecie regulamin to odbanujcie wszystkich usuniętych z tej listy; http://intergaming.info/bany/usunieci-gracze/ A także moje konto na forum które było niesłusznie zbanowane przez sherlocka ;/

Jeżeli poza itemami miałbyś jakoś oddać wybocone levelki to był bym na tak, niestety za takie coś trzeba grubo płacić.

Jakby tak było to on musiałby wszystkie lvle oddać XD

palobo
15-05-2011, 16:45
Bardzo łatwo jest mnie przekupić, więc jestem na tak

Lethornek
15-05-2011, 16:53
Jeżeli poza itemami miałbyś jakoś oddać wybocone levelki to był bym na tak, niestety za takie coś trzeba grubo płacić.. Niby chcesz poświęcić sca na rook i uw na main, ale co z tego? Przepadło koniec - buuum :)

Jak ma poświęcić skoro go nie ma :D ?
On poświęca tylko UW, postać jest warta ok. 1kkcc więc itak będzie na +
Nie ma o czym gadać.

Karpek
15-05-2011, 16:55
Trochę się ździwiłem, że Santano się zgodził na takie coś. ;s
Zagłosowałem na 'nie', ale w sumie yebie mi to, czy postać będzie odbanowana czy nie.

Deads
15-05-2011, 16:57
Ale wy wszyscy głosujący na TAK jesteście naiwni, myślicie curwa że dostaniecie od tak te itemy ? Na loterii wygra jakiś noob wszystko i będzie wtedy płacz -.-

#Nie ma co odbanowywać, bo nie byłoby to fajne wobec innych zbanowanych przez długi okres

@edit

Sepia czy nie sepia itemy, chce je oddac, nie znacie sytuacji nie rozmawiajcie o moim banie, ten kto wie jaka byla sprawa ten wie. To jest sonda, licze na wasza pomoc, a itemy? Nie forma przekupstwa lecz zadośćuczynienia.

Wyp.............. Wypad z tą jałmużną XD bot to bot, ban słuszny i nie ma co się już tłumaczyć, bo mogłeś to robić wtedy kiedy to dostałeś, a nie dopiero teraz się obudziłeś ;xx

Vernereq
15-05-2011, 17:01
Na tak, chociaz pewnie nic nie wygram, ale loteria przynajmniej bedzie ciekawa.

Vernereq - main
Dirty rook - rook

Niby botow trzeba tepic, ale skoro bitych dowodow nie ma, dlaczego dostal bana?

Strycnine
15-05-2011, 17:04
Sepia czy nie sepia itemy, chce je oddac, nie znacie sytuacji nie rozmawiajcie o moim banie, ten kto wie jaka byla sprawa ten wie. To jest sonda, licze na wasza pomoc, a itemy? Nie forma przekupstwa lecz zadośćuczynienia.

Kowal'2.0
15-05-2011, 17:24
Jestem za odbanowaniem go poniewaz wiem ze na tym serverze jest wiele banów ktore zostaly przyznane nieslusznie ale jak to udowodnic?? Przeciez nie ostrzegacie przed banem nikogo poprostu wylogowuje sie postac :)

Adamek
15-05-2011, 17:30
Jestem za od banowaniem wojski...

Loki
15-05-2011, 17:36
Jestem na nie.
Ban to ban i koniec.
A po drugie
Zakazanym jest rozdawanie przedmiotów za darmo, lub sprzedawanie ich za zbyt niską cenę.

Mizia
15-05-2011, 17:54
Sca bedzie moje !! zaznaczam tak

Arturos
15-05-2011, 18:10
Wiekszosc co pisze tu posty to jakies scierwa i nou nejmy 15 lvle na rooku co mysla ze jak odbanuja tego pajaca to dostana sca albo full eq. Dostal perma to niech wypierdala mogl nie jechac na cavie bo kazdy wie ze tak bylo i tu nie trzeba zadnych dowodow. Jestem na NIE. On dostanie UB a pozniej za rl kase odkupi sobie SCA a full eq dadza mu net koledzy na rooq.

@Vojska
Dla cb to jest zadoscuczynienie ? To ze odkupisz za rl kase itemy albo je dostaniesz od kolegow ? Wez wyjdz bo jestes prawie tak samo smieszny jak deads. PERM TO PERM = WYPIERDALAJ.

!!sQaua!!
15-05-2011, 18:11
Jedno pytanie:

Vojska, napisałeś, że masz do rozdania 2x full eq, miałeś na myśli rook, czy main?
Jeżeli rook, to czemu to 2x full eq nie znajduje się na screenie od Santano?

Jeżeli na mainie, to proszę o zrobienie zdjęcia również itemom, które posiadasz na mainie.

Wszystko to po to, żeby później nie było żadnych pretensji.

Vinai
15-05-2011, 18:27
Mi nic nie zawinił więc jestem na Tak za Unbanem

$keptikz
15-05-2011, 18:29
Wezcie przestancie dacie mu unnbana bo go znacie? gówno mnie obchodzi ze oddaje itemy kazdy by oddal zeby odzyskac postac. Tak wgl on nic nie straci bo sca sam zlapie/da koledze. Czy ty Santano juz na glowe dostajesz wbil bana po co jechal na cave jego wina. Ja tez pojade na cave beez eq nastepnie napisze ze chce unnbana i oddam wszystko co mam.
Co on tam wgl ma? 5kcc i sca reszta warta 50cc.
Jestem na nie wiecie dlaczego? Dlatego, ze duzo osob dostalo delete'a za nic bez dowodu a im nie odbanowal nikt postaci lub nawet nie odpisal na rrv/forum.

Kazdy wie , ze nowi chca itemy bo ich nie maja mysla ze dostana sca haha beka
Jego kumple maja po 5 kont tez sa na TAK
Ci którzy wiedza jak to bylo bo sie przyznal ze bocil glosowali na NIE.

Kupil postac za zl nas to nie obchodzi mogl nie stawiać bota jesli nie bylo go przy kompie jego strata teraz musisz odbanowac pol apo bo wiadomo, ze wiekszosc sie zgodzi gdy zaproponuje im itemy warte500kcc

Szczerze Santano czy komus kogo nie znasz dalbys 2 szanse?
Ja dostalem 50 banow za darmo i nigdy nie chciales odbanowac (nawet pisac)
bo nie mialem dowodu. On tez go nie ma wiec nie rób tego bo potem dziwisz sie, ze nikt na apo grac nie chce.

jak chcesz mu odbanowac to niech odda 250 lvl. One tak wbite na cave przez wicepsa

tzn ze jak kupie postac z banem na cave napisze do ciebie to mi usuniesz bana oddam eq ;/
poza tym napisales przy woderze, ze to ostatni raz kiedy sie zgodziles

on tak postac sprzeda i zarobi wiec pozdro

Lord Szadi
15-05-2011, 18:39
Jestem w 50% na Tak i w 50% na nie ale zaznaczyłem jednak tak szykuje się loteria!!! hah.

Xienus o.O
15-05-2011, 18:53
głosuje na tak bo jak to określił lethorn lecę na itemki ;D

jak dostane SCA to wrócę na apo ;D

Mastah Rooker

niuchaj
15-05-2011, 18:57
Też jestem na tak ;}

Shaman
15-05-2011, 19:11
Jestem na tak bo zależy mi na free itemsach elo <szaloony zieloony here >

**Van**
15-05-2011, 19:14
A ja jestem na TAK.
Dlaczego? Bo jest z Rzeszowa ;) I oczywiście chce sca :)

Assassin Mateusz
15-05-2011, 19:28
Jestem na tak, z racji tego, ze odda wszysto, a nawet wiecej, bo na main UW.
Oczywiscie o ile to prawda i mam nadzieje, ze Santano dopilnuje tego. (:

Sasha Rookslayer
15-05-2011, 19:54
Jestem jak najbardziej na TAK!
Dlaczego? Gracz Vojska nie zasłużył na 'delete', ponieważ nie ma 100% podejrzeń, że gracz używał Cave Bota czy jakiegoś tam i powinien dostać Bana, a nie odrazu Delete. Tymbardziej, że jak u góry wpspomniałem, że nie było jasnych dowodów, lecz podejrzenia, więc mógł się odwołać do Bana, lecz tego nie zrobił i dopiero od niedawna się odwołał, jeszcze daje od siebie wszystko CO MA! Z tego, że go odbanują i będzie mógł normalnie grać będziecie mieli różne konkursy i loterie =] więc się cieszcie :)

PS. Chu* was to obchodzi czy kupił coś za zł czy nie, żal wam dupe sciska, że wy pieniędzy nie macie ;) ? chyba tak. / Każdy zasługuje na 2 szansę :)

Falk avar
15-05-2011, 20:01
Jestem na Tak :D

Tirell
15-05-2011, 20:09
Taka prawda ,że i tak większość osób zaglosuje na tak. Wystarczy ,że przeczytali o tym ,że Vojska chce oddac eq i każdy sie podnieca tym sca i uw.
Zapewne gdyby nie miał tego sca nie było by sprawy...
ŻENADA

$keptikz
15-05-2011, 20:15
Sasha.Rookslayer
Dlaczego? Gracz Vojska nie zasłużył na 'delete', ponieważ nie ma 100% podejrzeń, że gracz używał Cave Bota czy jakiegoś tam i powinien dostać Bana, a nie odrazu Delete. Tymbardziej, że jak u góry wpspomniałem, że nie było jasnych dowodów, lecz podejrzenia, więc mógł się odwołać do Bana, lecz tego nie zrobił i dopiero od niedawna się odwołał, jeszcze daje od siebie wszystko CO MA! Z tego, że go odbanują i będzie mógł normalnie grać będziecie mieli różne konkursy i loterie =] więc się cieszcie

Czyli jak ban za free to GM ktory go dal powinien wyleciec bo jest niepotrzebny jak kazdy inny z konkursu
nara

Deragon
15-05-2011, 20:55
Moim zdaniem zasługuje na drugą szanse, a skoro jeszcze rozdaje itemy, to dobrze o nim świadczy xd

Evolion
15-05-2011, 21:00
Dlaczego? ...bo chcę mieć znowu sca !!! XD

Hehe joke! :D
A tak serio to w pełni się zgadzam ;)

James
15-05-2011, 21:38
Właściciel postaci o nicku Vojska napisał do mnie z prośbą o unbana.

Jak to nie ma dowodów? Ja go zbanowałem i ja biorę pełną odpowiedzialność za przekazanie Administracji odpowiednich dowodów. Mam dowód w postaci filmiku, jest on jednoznaczny, delete było przyznane w pełni uczciwie.

Autor tematu zobowiązał się, jak napisał, do rozdania wszystkich itemów z postaci Vojska na rzecz graczy, jeśli zgodzicie się na odbanowanie.

Uważam że jest to śmieszne, że chcecie go odbanować go tylko dlatego, że xxx osób chce przejąc itemy zbanowanego słusznie gracza. To zwykłe przekupstwo, na które lecą hieny, których zdanie według mnie nie może być wystarczające do odbanowania tego gracza.

Według mnie, to że powstała taka ankieta było złym rozwiązaniem.

Ułaskawienie może zarządzić jedynie prezydent, nie ma natomiast możliwości przeprowadzenia referendum w sprawie ułaskawienia kogoś. To tak odnośnie wzorców z życia.

Ja oczywiście jestem na nie, cały czas mogę przedstawić filmik z dowodem cave bota za który usunąłem postać Vojska.

Moon Red
15-05-2011, 21:52
Jak to nie ma dowodów? Ja go zbanowałem i ja biorę pełną odpowiedzialność za przekazanie Administracji odpowiednich dowodów. Mam dowód w postaci filmiku, jest on jednoznaczny, delete było przyznane w pełni uczciwie.

Uważam że jest to śmieszne, że chcecie go odbanować go tylko dlatego, że xxx osób chce przejąc itemy zbanowanego słusznie gracza. To zwykłe przekupstwo, na które lecą hieny, których zdanie według mnie nie może być wystarczające do odbanowania tego gracza.

Ułaskawienie może zarządzić jedynie prezydent, nie ma natomiast możliwości przeprowadzenia referendum w sprawie ułaskawienia kogoś. To tak odnośnie wzorców z życia.

Ja oczywiście jestem na nie, cały czas mogę przedstawić filmik z dowodem cave bota za który usunąłem postać Vojska.

Santano, Tygrys oraz Mortiis są administracja (Prezydentami tego srv) wieć moga robić co im się żywnie podoba. Jestem za unbannem ponieważ jemu sprzedałem Xarimara.

P.S mam wyrypane na te itemki.

//James - Tak są, dlatego nie muszą się was pytać o zdanie czy go odbanować, więc myślę że to posunięcie było błędne. Tylko że prezydent ułaskawiając musi mieć powód, tutaj powodów nie widzę.

Nie edytuj mnie bo CI *******. Może Santano ma taki kaprys??
Co zazdrość że nie masz takiego chara ??

@Lethorn
Hmm chyba wiem czemu jesteś na nie...
Po prostu spadniesz o 1 w topce rookgardu :)

//James - Lubię edytować :)

Xd tak jest ładniej : **

Lethornek
15-05-2011, 21:54
@up
To między innymi :>
Mam też swoje powody :>

I James wszystko wyjaśnił ;]
Nie będzie żadnego unbana
Vojska fajnego " miałeś " hara :>

I co ? Jednak są dowody !
Trzeba było jeszcze zamknąć temat na hardkora xD

W ogóle:
Głosy na nie:
Uzasadnione ładnie.

Głosy na tak:
Chce itemki, mój kolega itp.

więc o czym mu ty rozmawiamy ?

Kr!Sx
15-05-2011, 21:57
Tak, ja chce itemki !!

A tak naprawde zapowiada się ciekawa loteria ;] I jestem na tak. Może wreszcie się coś uda wygrać :D

Citko7
15-05-2011, 21:59
Myślicie, że jak odda itemy to zbiednieje? Głównie chodzi tutaj tylko o SCA i UW.
Resztę odrobi w kilka dni, ma znajomych więc eq i tak dostanie nie mówiąc już o ' finansowym wsparciu ' więc pro elo. Najlepsze itemy trafią w ręce kolegów a reszta śmieci jak popadnie.

Jestem na tak z 1 przyczyny, też kiedyś dostałem delete, dałem dowody na to, że nie jechałem na cave i oddano mi konto, tu też takie dowody by się przydały. Czelo.

old kostel zibi
15-05-2011, 22:07
Wez vojska smieciu wyjdz. Myslisz ze bydlo na itemki przekupisz ? Polowa niedojebow co to komentuja mysli ze dostanie SCA XDDDDDDDDDDDDDDD Wezcie prosze was. Jestescie tacy zalosni ze az zeby opadaja. To co napisal james to 100% prawdy i tyle. BYL KEJF = JEST KASACJA. Zaloze sie ze gdybys nie mial tego SCA to wynik w glosowaniu bylby 80% na nie. Nara plebs.

Arturos
15-05-2011, 22:11
Jestem na Nie. Bociles a dobrze wiedziales czym to sie skonczy. To ze chcesz przekupic ludzi jak juz 100 os. wczesniej napisalo to myslisz ze Ci sie uda. Inni dostawali kasacje i nikt sie ich nie pytal o zdanie. Jestem ciekaw ilu nieudacznikow mysli ze dostanie cos na tej loterii xD

Zdenio
15-05-2011, 22:20
Oczywiście że jestem na nie xD z wiadomych przyczyn ;) .

Alfons
15-05-2011, 22:26
Jestem na TAK
Sram na te itemki ale szansa się należy.

Poiwo
15-05-2011, 22:32
Hhahah Santano przyznaj się że ci zapłacił za unBana. nie rób się śmieszny .?
skoro James ma filmik. ale zaraz go znów przekupi i James napisze że tylko ssy...

hahah nie odwoływał się o unBana .. tylko cały czas żalił się na gc i daliście mu na każde konto bana....

skoro on dostanie UnBana to jestem za tym aby graczy o nicku Caryca który został praktycznie w ten sam dzień zbanowany został tak samo ubBan.

zapłać mi a będę na tak .
przyznaj się od razu ile ci dał i pewnie jeszcze wygra on to sca. haha
na loterii. albo z drugiej postaci wygra . i będzie to miał .

zróbcie krótsze bany ; ). proste i wtedy możecie go unBan.

James uważaj bo zaraz cię jeszcze z ekipy wywalą a Vojska zapłaci im
3 tysiące i przejmie stanowisko twoje.

Bonk
15-05-2011, 22:56
Debile, myslicie ze da wam on itemki?

Najlepsze trafia do jego tibijskich ziomów ktore zaraz odzyska :x

Popieram dzejmsa jestem na nie :x

Ja dostaje bana 9 dłuższego i nie skracaja mi go.. a ten dostał adekwatnego do regulaminu i ma zostac odbanowany :x

Dementor
15-05-2011, 22:59
W sondzie powinno być jeszcze nie mam zdania, gdyż tak jak np. ja z jednej strony jestem za, a z drugiej na nie. Niby chcesz poświęcić itemy, ale z drugiej strony regulamin to regulamin... No i jeszcze jak dla mnie to coś za późno się bierzesz za to odzyskiwanie... Jak dla mnie to najlepiej byś zrobił jakbyś się za to zabrał od razu na bieżąco po całym zajściu z tym banem. :D No, lecz jednak bardziej byłbym chyba na nie niż na tak. W końcu regulamin to regulamin i powinien byś on dla każdego gracza równy. :)

Vikingus
15-05-2011, 23:22
Łamanie regulaminu to łamanie regulaminu. Większość i tak poleci na itemki i zaznaczy pozytywnie, lecz cuchnie tu przekupstwem więc jestem na "NIE"

Pozdrawiam.

Kewins
16-05-2011, 00:26
Jeśli nie ma stu procentowych dowodów to jestem jak najbardziej na tak! On sam w sobie będzie ukarany ;-) Kilka osób napewno uszczęśliwią przedmioty, które chce Vojska oddać. Głosuje na tak, ale jeśli on ma być odbanowany to inni też powinni być. Może niech też oddadzą eq, a jeśli go nie posiadają to lvl (oczywiście w sytuacjach, w których nie ma pewnej słuszności bana). Tyle ode mnie ;P

lord max
16-05-2011, 01:02
Jestem na tak. Nie gram tutaj, wchodzę sporadycznie (raz na 1-2 miesiące) i powiem szczerze, na itemkach super mi nie zależy, nie mam nic na postaci (administracja zabrała) ale byłbym szczęśliwy jak bym coś dostał (może kiedyś wrócę / przyda się na kcc na transfer do filmów)

Ale i jestem na tak bo co jak ja bym dostał bana? Nie bocę ale na pewno bym chciał unbana, to stawiam się w takiej sytuacji jak Ty, i myślę ze zależy Ci na tej postaci (ba, jestem pewien!) więc niech będzie ta druga szansa.

$keptikz
16-05-2011, 01:21
Ale wy jestescie poj*****. Co on ..... poswie
ca debile. Nie miialby nic a tak dostanie postac ktora sprzeda za wiecej kc niz dal
Tez postawie cave wbije 2,5k lvl i oddam eq jak mnie beda banowac.
Woderowi zabrali wybocnne lvle u vojski to nie ma sensu bo
postac bocona od 0.

Beka. Napisal po roku ze che unnbana a mi po wycieku nie chca oddac postaci na ktorej mialem wiekszosc kcc haha

Nie zdziwie sie jak wygra swoje sca za 2cc xd

old kostel zibi
16-05-2011, 01:30
Jestem na tak. Nie gram tutaj, wchodzę sporadycznie (raz na 1-2 miesiące) i powiem szczerze, na itemkach super mi nie zależy, nie mam nic na postaci (administracja zabrała) ale byłbym szczęśliwy jak bym coś dostał (może kiedyś wrócę / przyda się na kcc na transfer do filmów)

Ale i jestem na tak bo co jak ja bym dostał bana? Nie bocę ale na pewno bym chciał unbana, to stawiam się w takiej sytuacji jak Ty, i myślę ze zależy Ci na tej postaci (ba, jestem pewien!) więc niech będzie ta druga szansa.

Wez zastanow sie. Odda te itemki i co ? Odkupi je potem za rl kase albo koledzy dadza mu full eq nawet bez tego sca (bo tak na dobra sprawe to da rade sie obejsc bez tego + pare do ataku a sam fakt ze posiada go ktos inny da sie przebolec z reszta i tak juz go stracil). Wezmie nawet samego chara wystawi na allegro czy innym gownie i zarobi NAWET w NAJGORSZYM wypadku 200zl i bedzie mial na miecha na fajki albo na pare dni libacji. Nie popieram. Wypierdalaj do roboty albo nauki a nie bedziesz sie zalil na 4um. Czesc. Zadnych UB sprawiedliwosc dla kazdego. Sadze ze nawet full eq i kase ma przygotowana zeby grac. Miecha sobie odpocznie a pozniej znowu wroci do cave'a albo innego syfu.

Woderowi zabrali wybocnne lvle u vojski to nie ma sensu bo
postac bocona od 0.

Beka. Napisal po roku ze che unnbana a mi po wycieku nie chca oddac postaci na ktorej mialem wiekszosc kcc haha

No co prawda to prawda. -200 lvli na maske to moze i sca zachowac.

Chuj mnie ze double post moga mnie warnowac.

Strycnine
16-05-2011, 01:37
Do tematu wnosząc, nie znam Santano- zwykłe odniesienie do sprawy, nie kupilem chara za pln, chara nie sprzedam, a "wy*****aj" nie przyjmuje od nieznajomych.

Bonk
16-05-2011, 05:31
Do tematu wnosząc, nie znam Santano- zwykłe odniesienie do sprawy, nie kupilem chara za pln, chara nie sprzedam, a "wy*****aj" nie przyjmuje od nieznajomych.

Co nie kupiłeś chara za PLN?
Już za samo to, ten pomysł powinien zostać odrzucony! Bezsens!
Przecież ty na te pixele wyjebałeś już ładnych kilka stówek :x

Santano ma w censored regulamin. Kolejny dowód że APO to gówno :x I nie ma mowy o jakiej kolwiek sprawiedliwości, jedni dostają unbany drudzy bany 9x dłuższe.. ;/

//Caav

Rozdanie przedmiotów z postaci będzie miało formę eventu, a w regulaminie chyba nie ma wzmianki o zakazie organizowania eventów przez administrację?

Miffek
16-05-2011, 07:24
Nie!

czemu exelentowi nie oddaliście piaskuna? dostał w końcu bana za marco a nie za cave'a. co więcej zgłosił wam jak że poważnego buga, i co? Kupa... A ten dostał za cave'owanie i jeszcze śmie przekupywać innych, jak chcesz ponieść kare i pokazać ze jednak się mylili i, że nie cave'ujesz to zrób nowego chara i nim udowadniaj...

Inną sprawą jest to, że chłopak po prostu chamsko przekupuje innych bo wie ze nie za wiele osób go lubi i raczej nie wiele osób zagłosuje na tak.. A że jak to w naszym kraju bywa znajdzie się paru "debili" to wcisną "tak" i będą patrzyć jak daje eq koledze ;]

//Caav
Czytaj ze zrozumieniem, przedmioty zostaną przekazane na loterię, którą zorganizuje Santano. Ten gracz pewnie nawet nie zobaczy swoich rzeczy, a co dopiero tu mówić o przekazaniu ich kolegom.

tak Caavik tyle że, swoją edycją usunołeś moją edycje.. dobrze to nawet jesli to bedzie uczciwa loteria to i tak nie uzyska opini ogółu.. tylko opinię napalonych na itemki graczy...

Strycnine
16-05-2011, 08:13
Santano napewno dopilnuje tego aby itemy nie trafiły do moich rak. Nie mowcie rownież, ze zaplacilem Administracji, gdyż Santano nigdy nie przyjal by pieniędzy.
Sprawa jest prosta, jesli bedziecie za mna, postac odzyskam, jesli nie, postaci nie odzyskam. Poprostu popelnilem blad jakim bylo odpalenie Cavebota, postawilem go raz i ostatni. Nie ogarnalem gry dwoma charami znajdującymi się w top2 rook i main i mysle ze dlatego siegnalem po Cave, teraz wiem ze nie bylo warto.

Edit:
Nie chcialem prosic o unbana kosztem EQ, chce oddac itemy bo wiem ze za moje zachowanie, nie należą mi się, proste zadoscuczynienie. Mysle ze nie chce oddac od siebie mało, gdybym mogł, oddal bym wiecej.

Deads
16-05-2011, 08:17
Santano napewno dopilnuje tego aby itemy nie trafiły do moich rak. Nie mowcie rownież, ze zaplacilem Administracji, gdyż Santano nigdy nie przyjal by pieniędzy.
Sprawa jest prosta, jesli bedziecie za mna, postac odzyskam, jesli nie, postaci nie odzyskam. Poprostu popelnilem blad jakim bylo odpalenie Cavebota, postawilem go raz i ostatni. Nie ogarnalem gry dwoma charami znajdującymi się w top2 rook i main i mysle ze dlatego siegnalem po Cave, teraz wiem ze nie bylo warto.

Oo. To przyznajesz się do CavBota kretynie, a nie dawno było, że Santano napisał, że w ogóle nie ma było dowodów -.-

# Użył CavBota! Nie ma UB!!

Benn
16-05-2011, 08:29

Za samo kłamstwo powinien ten temat już być zamknięty. Od pierwszego posta można wywnioskować, że ban, który otrzymałeś był według ciebie nie słuszny, dopiero po wypowiedzi James, przyznałeś się do winy.
Jestem na nie, nie powinno być takich sytuacji, jak ta. Delete = delete, bez różnicy czy ktoś był "bogaty" czy nie.

Wszystko jasne, już nie musicie się napalać na te itemy :P

Nestorek ^^
16-05-2011, 08:59

tylko na itemkach wam zalezy?!:eek: hieny, sępy i nie powiem co jeszcze:eek:

Strycnine
16-05-2011, 09:24
Odpalenie nie wiąże się z korzystaniem z niego Panowie.

@Edit
Jak juz mowilem, nie chce przekupic, chce oddac:)

WPW
16-05-2011, 09:28
Jestem na Nie!!! dstales bana za cave to narka myslisz ze low-lvl przekupisz za itemy/kase???Po UnBanie pewnie znowu bedziesz bocił tylko to potrafisz.Jeżeli on dostanie Una to ja wypi.... z rooka!.

Magik
16-05-2011, 09:58
Osobiście widziałem filmik daaaawno temu, bo jakieś 2 dni po przyznaniu delete na postać Vojska. Z tego co pamiętam to Cave-Bot był ustawiony profesjonalnie, bo chodził nawet po schodach - niewielu graczy potrafi tak ustawić bota.

Czy głosy Ekipy są bardziej "punktowane" czy jednak równoważne z głosami graczy?

~M!l!w@y~
16-05-2011, 10:12
Jestem na tak. Ponieważ również jestem z Rzeszowa xD

Dikkuś
16-05-2011, 10:51
Jestem Na "nie"
Ponieważ Jeżeli Go Odbanujecie To Potem każdy komu usuną postać będzie robił takie wątki...

Fate
16-05-2011, 10:53
Jestem na Nie.

Nie podoba mi się taka forma zadośćuczynienia - "zagłosujcie na tak to załatwię wam loterie".

Druga sprawa to to sca. Ostatnio administracja dodała demon seta i hota na rookgard co jest już w chuj przesadą, a wy jeszcze chcecie sca odzyskać.
Z resztą loteria miała by mały sens, bo pewnie zwycięzca sca zaraz po wygraniu dostał by w chuj wielką ofertę od fszy, sashy albo od jakiegoś dzieciaka z bogatymi rodzicami i dostępem do allegro.

Trzecia sprawa to samo głosowanie. 80% głosujących na tak to zwykłe sępy na sca i inne rzeczy z twojego dp.

GULICHRUPEK
16-05-2011, 11:04
No i kur** proste, sami sie kur** placzecie pare godzin wczesniej nie bylo dowodow teraz juz sa?? Troche to dziwne jakbys nie dawal itemkow to wiekszosc by dala nie i elos.
(Radzilbym Ci kupic jeszcze 1 postac za pln albo moze kup kcc i za kcc kup postac jak on ma unbana to kazdy moze ustawiac cave i tyle :)

Grapcio ^^
16-05-2011, 11:05
Dla mnie jest to zwykłe przekupstwo !

Hunted Knight
16-05-2011, 11:20
Szykuje sie ciekawa loteria ;] Jestem za xD

Ciasny Wiesiek
16-05-2011, 11:25
Jestem zdecydowanie na nie ! Cave bot = deleted. I co z tego , że all odda co ma na postaci ? jak to odrobi w hmm tydzień ? A jeśli już unbana dostanie to cofnąć mu z 300lvl Bo i tak z 520 to 500 była wybocona ..... Sam grałem Vojską i wbiłem z 3 lvl ^^.

Qlers
16-05-2011, 11:58
Na tak jest tyle głosów tylko dlatego, że są te przedmioty do rozdania... Myślę, że gdyby nie było tej loterii to można by spokojnie odliczyć z 80-90% na tak. Ja nie głosuję, bo i tak tutaj już nie gram baardzo długo. I ogólnie śmieszna jest sytuacja, że ekipa nie wie czy są dowody czy nie. Świadczy to o Waszym zgraniu. Czekam na odpowiedź Santano na słowa James'a.

Strycnine
16-05-2011, 12:11
Nie rozumiem czemu uwazacie, ze chce was przekupic... Chce poprostu oddac te itemy...

@Edit
Erni, przeciez wiesz ze "oni" wszystko wiedza zawsze najlepiej.

Wiesz czemu ich sciska? Bo ich całkowity dorobek czesto nie dorasta w połowie temu co ja moge oddac... I to jest to, kazdy patrzy tylko na swój "nos".

Farrah
16-05-2011, 12:13
Co nie kupiłeś chara za PLN?
Już za samo to, ten pomysł powinien zostać odrzucony! Bezsens!
Przecież ty na te pixele wyjebałeś już ładnych kilka stówek :x

Santano ma w censored regulamin. Kolejny dowód że APO to gówno :x I nie ma mowy o jakiej kolwiek sprawiedliwości, jedni dostają unbany drudzy bany 9x dłuższe.. ;/

//Caav

Rozdanie przedmiotów z postaci będzie miało formę eventu, a w regulaminie chyba nie ma wzmianki o zakazie organizowania eventów przez administrację?

zal wam dupe sciska ; o z tego co wiem to nie dawal mi zadnych plnow za chara tylko sie wymienilismy char-char wiec nie wiem skad to ze kupil za plny ;o

@@@
lethornek

czlowieku jak on mi dal budzoka i metaxe na 8.4 wiec co pierd. ; ]

1st R. Boonek
16-05-2011, 12:36
Jestem na nie! Niech poczeka chociaz ten rok... char wykejwiony przez wicepsa wiec.... :| ekhm

btw.. autor tematu kupil chara wiec o co mu chodzi? czy wlozyl w postac chociaz troche czasu? otóz nie ... kupil, bocil wiec dostal bana prosta sprawa

Elos

#up naucz sie edytowac posty, prosze...

(albo zabierzcie mu lvle wbite na cave czyli jakies 400?xd)

Lethornek
16-05-2011, 13:11
#Ernii

Kupił postać, domek Sashy i sca za zł :>

Niestety :< unbana nie będzie :<

@wpw
Wiesz dlaczego Sasha jest za ?
Pisał mi wczoraj że pewnie znów od niego kupi domek za zł ;D tyle że teraz z trainem to pewnie da z 250zł :D

Deads
16-05-2011, 13:20
#Ernii

Kupił postać, domek Sashy i sca za zł :>

Niestety :< unbana nie będzie :<

Nie bądz taki pewny, Magik mi pisał że osoby która oddawały głos z kilku kont nie bądą liczone 2x.

#Odbanujcie wszystkich najlepiej i po kłopocie.

WPW
16-05-2011, 13:24
temat delete, 90% rooka uwaza ze jestes niepotrzebny :) jest wyjatek:

13:20 Sasha Rookslayer: Vojska un banik bedzie ;)

Sasha Rookslayer
16-05-2011, 13:33
I co z tego, że chce, żeby Unbana dostał? :>
Tobie to pewnie nie będzie na ręke, bo spadniesz w top i nie będziesz miał sca ;< ani żadnych itemek ehh ;l ps. Sssij Kij :*

Splaxor
16-05-2011, 13:35
Jeżeli Vojska dostanie unbana to wtedy inne konta usunięte również powinny dostać go. Myślę, że warto komuś dać szansę, ale pod jednym warunkiem. Wszystkie items z wszystkich jego kont (main i rook) zostaną usunięte. Myślę, że Administracja może sprawdzić jakie ma postacie i pousuwać mu items, a nawet te konta. Niech gość zaczyna tylko od pustego Vojski.

Kamor VODKA
16-05-2011, 14:05
a ja nie mam nic przeciwko,niech sobie gra

WPW
16-05-2011, 14:10
ma dostać UnBana tylko dlatego, że ma dużo kasy/items na zbanowanej postaci?

John Cena
16-05-2011, 14:11
Jestem na tak,jeśli oddaje itemy warte sporą sumkę to czemu nie ma odzyskać konta.......

old kostel zibi
16-05-2011, 14:55
Nie bądz taki pewny, Magik mi pisał że osoby która oddawały głos z kilku kont nie bądą liczone 2x.

#Odbanujcie wszystkich najlepiej i po kłopocie.

Deads twoj glos oddany nawet z glownego konta nie bedzie liczony wgl. wiec morda.

A co do vojski... Chcesz oddac itemki a nie przekupic ludzi ? Przeciez ***** to jest to samo tylko inaczej ubrane w slowa :x kogo ty chcesz nabrac ? :|

Wormik
16-05-2011, 15:37
GRAŁ nie uczciwie nie dawać mu postaci, jak to apo ma nie upaść usuwają hara a później oddają, szkoda pisać, pozdro.

Niuchacz
16-05-2011, 15:41
Tak jak napisał Splaxor, że wszystkie jego postacie oprócz Vojski zostaną usunięte a itemy z wszystkich jego kont rozdane to czemu nie ?

Arcano Druid
16-05-2011, 15:56
Ja dalem na TAk bo Cie znam z 8.42 XD po za tym na 8.4 sa caly czas bany za caavienie i jakos delete nie leca na postacie wiec czemu na 7.6 tak nie jest ???

James
16-05-2011, 16:01
Nie rozumiem czemu uwazacie, ze chce was przekupic... Chce poprostu oddac te itemy...

@Edit
Erni, przeciez wiesz ze "oni" wszystko wiedza zawsze najlepiej.

Wiesz czemu ich sciska? Bo ich całkowity dorobek czesto nie dorasta w połowie temu co ja moge oddac... I to jest to, kazdy patrzy tylko na swój "nos".

Oddając Ci postać i zabierając itemy na loterię dla graczy, udowodnione zostanie że 'elity', 'burżuazja', bogaci itp mają łatwiej i mogą załatwić wszystko.

Bo przypuszczalnie ja stawiam cave moim hmm 333 elder druidem, mam tam łącznie 2kcc + podstawowe eq. Postawiłem cave i wpadłem, piszę po jakimś czasie propozycję: jak zagłosujecie żeby przywrócili moją postać, to moje eq i kasa zostaną rozlosowane.

I teraz ilu z was którzy głosowali teraz na tak, żeby zdobyć itemy Vojski, zagłosowałaby również żebym ja odzyskał postać, na której jest stosunkowo mało pieniędzy? Nie wiem czy uzbierało by się was 20 osób.
Większość pisałaby: postawił cave, to nie ma postaci (a w domyśle: takim marnym wynagrodzeniem nas nie przekupi).

Hide
16-05-2011, 16:12
James ma racje Xd jak ma jednoznaczne dowody, to czemu mają go odbanować? a jak nie ma takich to oto dowodów i jest wątpliwa sytuacja, to po co daliście mu bana? bez sens

Metaxa Grzesiek
16-05-2011, 16:18
Grzechu zawsze jest z Toba! Ty wiesz czemu:)

ODBANOWAC GO !!!
oczywiscie zaznaczylem tak!

Axelo .
16-05-2011, 16:30
Odbanować go, spoko typek bo z Rzeszowa. ;-)

VariseQ
16-05-2011, 16:32
Nie ,nie ,nie !
Czemu akurat Ciebie ? Mogłeś nie bocić ,mając tak wygórowane itemki w swoim ekwipunku ,trzeba było expić samemu ,a nie za pomocą bota ,wgl nie piwinno byc czegos takiego jak unban z cave ,bociłeś ,masz nauczkę ,zrów nową postac i graj dalej ;D

Mr Fsza
16-05-2011, 16:37
W sumie już nie jedna osoba została od banowana za cave bota i to na main.
niektórzy dostali druga szanse i myślę że każdy powinien dostać jeszcze jedną i ostatnią . <-

W sumie było by Sca. które już nie miało być nigdy na rooku choć i tak z czasem będzie na to quest.

nawet nie muszą ci wszystkiego zabierać . nawet niech ci zostanie tam parę cc na ihy. i jakieś eq. no bo chyba nie wszystkie śmieci będą na licytowane .?

jak widzę na plecak to widzę 2x rar item.
Sca i ten list z pieczątką ; )

krótko jestem za drugą szansą. <-------

Sturnusek
16-05-2011, 16:37
a ja nie mam nic przeciwko,niech sobie gra
podbijam ;)

MrViceq
16-05-2011, 17:06
jestem na unbanem :D
dałem Tak niech ma :D

Evolion
16-05-2011, 17:35
W sumie było by Sca. które już nie miało być nigdy na rooku choć i tak z czasem będzie na to quest.

yyy...pl? Xd

jak widzę na plecak to widzę 2x rar item.
Sca i ten list z pieczątką ; )

Nie, na pewno nie pl :)

Napisz posta jeszcze raz to ktoś może pozna Twoje zdanie :D
<NIEE!! Zedytuj!!! bo tak to będzie warn od magika :eek:>

Po kilku minutowym czytaniu (tu czyt. odczytywaniu) tej zagadki<?> oraz po konsultacjach* z 5 letnim kuzynem stwierdzam, że się z Tobą zgadzam :)

*oczywiście chodziło o język XD taki suchar Xd

@Bambucha
Nie chciałem już pisać nowego posta, żeby się ktoś do mnie nie przyczepił <pozdro magik XD> o nabijanie :)

Żaden jego kumpel dostać SCA nie może!
Tzn. jest taka możliwość, ale on (Dragon) wpływu na to nie będzie miał :)

"Jest taka możliwość" - jeśli odbędzie się konkurs lub loteria to każdy ma takie same szanse na wygraną (i tak wygrywają tylko nooby Xd)

Bloody
16-05-2011, 18:08
Od razu odbanujcie też Carycę bo też może kurna niesłusznie bana dostał co ??? są równi i równiejsi ale tak było od początku APO...

Bambucha Rook
16-05-2011, 19:14
#Up nie pierdol tylko graj na rooku jak jeszcze masz tego chara a co do odbanowania to jestem Za

#T
Moim zdaniem jest to dobry pomysl i polowa ludzi mysli ze dostanie sca to zapewne jakis kumpel albo cos... i nie powinni tak w ogole robic bo kazdy tak bd chcial ;/

sqlterpa
16-05-2011, 19:22
249 osob zagłosowało w sondzie ;o
to aż tak dużo jest nas na forum?

@top
NIET wybacz,
a kto umarl ten nie żyje :c
(sry James, nie zauważyłem, że masz to w podpisie) ;d

Splaxor
16-05-2011, 19:50
@James
Jak najbardziej masz rację, ale zastanawia mnie jedno. Ty twierdzisz, że masz dowody na to, że Vojska używał cave. Na pewno je przekazałeś Administracji skoro dostał delete, ale dlaczego w takim razie Santano ma wątpliwości, że delete był słuszny? Albo Twoje dowody były podważalne albo Santano uznał, że warto dać mu drugą szansę.
Jeżeli masz niezbite dowody to wtedy Vojska powinien dostać delete wszystkich charów, ponieważ kiedyś Exod napisał w temacie pt. "Pogromcy mitów, wydanie Podkarpackie", że nie ważne jaką postacią łamiesz regulamin, mogą obciążyć karą postacie, które nie brały bezpośredniego udziału w łamaniu regulaminu.

Swoją drogą nie od dziś wiadomo, że starzy gracze i tacy, którzy są znani łatwiej się dogadają z Administracją niż jakiś świeżak.

Deads
16-05-2011, 20:14
Oddając Ci postać i zabierając itemy na loterię dla graczy, udowodnione zostanie że 'elity', 'burżuazja', bogaci itp mają łatwiej i mogą załatwić wszystko.

Bo przypuszczalnie ja stawiam cave moim hmm 333 elder druidem, mam tam łącznie 2kcc + podstawowe eq. Postawiłem cave i wpadłem, piszę po jakimś czasie propozycję: jak zagłosujecie żeby przywrócili moją postać, to moje eq i kasa zostaną rozlosowane.

I teraz ilu z was którzy głosowali teraz na tak, żeby zdobyć itemy Vojski, zagłosowałaby również żebym ja odzyskał postać, na której jest stosunkowo mało pieniędzy? Nie wiem czy uzbierało by się was 20 osób.
Większość pisałaby: postawił cave, to nie ma postaci (a w domyśle: takim marnym wynagrodzeniem nas nie przekupi).

Dobrze mówisz, nie ma co oddawać tej postaci ! Nie fer jest wobec innych i koniec tematu!

Patryk1551
16-05-2011, 20:21
Nie fair to jest brak bana na twoim koncie jak i na forum tak i w grze ;d
@top
Ja jestem na tak. W końcu Woder Bone odzyskał konto też tracąc ileś lvli i eq :) Z resztą każdy tam kiedyś używał bota lub boci nadal i nie ma sensu aż tak surowo karać, bo w końcu to tylko ots.

Dementor
16-05-2011, 20:26
Jednak widać, że są dowody i oszukiwałeś mówiąc, że ban był niesłuszny... Więc jestem zdecydowanie na nie... Najgorsze co może się przytrafić na tym APO to styczność właśnie z takimi osobami jak Ty-oszustami... Co ja mam sobie postawić cave bota i jak mnie złapią i dostanę delete to mam przekupić innych graczy swoimi itemami, bo mam np. hota itp., itd.? Zastanów się trochę... Tylko jeszcze bardziej się ośmieszasz, bo dowody są i to mocne... :) Mam nadzieję, że bardziej będą się liczyły głosy administracji i osób, które jednak mają pewną ilością postów i chociaż troszkę punktów reputacji, a nie osób które mają od 5 do 10 postów i rejestrowały się w tym miesiącu... Z resztą najprawdopodobniej tylko sępią na twoje itemy... :D Mam nadzieję, że jednak ten unban nie przejdzie... :D

Szulcyk Aka Esine
16-05-2011, 20:33
Jestem na tak, ale nie musisz robić free items.
Unban bo szkoda iż sca miałby przepaść ;/

$keptikz
16-05-2011, 21:18
Jak odda wszystko co ma na kazdej postaci + delete ich to jestem na TAK bo wiem, ze ma 3kkcc++ na 12112% bo mial 2.8k lvle na mainie.

Sa dowody, mozna odbanowac postac jesli ich nie ma ale one sa kurde ale macie problem.
Wiecie ile ludzi dostalo bany za darmo? Ale z nimi nikt nie chce nawet pisac ( nawet jak nie ma dowodu to napisze, ze ma i nie musi nic pokazywac bo jest gmem i temat zamyka) W tym przypadku pewnie jest tak, ze zna jakiegos GM'a ktory napisal do Santano i sie zgodzil. Ma kumpli to moze wszystko.

Czy wy nie rozumiecie, ze on nie straci nic. Starcil all po banie. Przez pol roku nie mial nic teraz mu sie przypomnialo, ze nie uzywal bota?
Poza tym 3 razy napisal cos innego. Uzywal bota/nie mial go/ nastepnie, ze tylko wlączyl na chwile widac, ze chce oszukac.

Nie straci nic tylko zarobi bo tak nie mialby nic a bedzie mial postac warta 1000kcc a itemy nie sa juz jego bo postac zostala usunieta co znaczy, ze reszta tez nie istnieje.
Ogarnijcie sie kazdy by sie zgodzil na to zeby oddac itemy ktorych i tak nie ma a postac odzyska lol haha beka.

Tygrys po jego banie napisal, ze SCA bedzie do wygrania w nastepnej loterii bo vojska postaci nie odzyska (woder mial byc ostatni)
SCA przepadnie lecz mozna zrobic nastepna loterie na rooku tylko z tym itemkiem. Ilosc kasy na servie spadnie a sca zostanie.

On przeciez nawet nie wbil na niej 1 lvla recznie, kupil postac. Po zalogowaniu postawil cave bota wiec jak mogl tego nie chciec zrobic? haha

Napisał Strycnine

@Edit
Jak juz mowilem, nie chce przekupic, chce oddac

Co chcesz oddac? Itemy ktorych nie masz ? Konto nie istnieje itemow nie ma

Bonk
16-05-2011, 22:01
Z tego co mi pisał Mortiis, aby postac dostała unbana musi się zgodzic osoba która go zbanowała ;x A dzejms sie nie zgadza
I nie rozumiem jeszcze zaangażowania Santano..

Miodzik
16-05-2011, 22:08
Jestem na Tak, ale tylko dlatego że z Rzeszowa jest, myśle że za Resovią ;)

Belfus Adri
16-05-2011, 22:14
To może od razu zrobimy że ban za boty trwał by ze 3 michy i byłby spokój :)

Miffek
16-05-2011, 22:26

@Edit
Jak juz mowilem, nie chce przekupic, chce oddac:)

No widzisz.. jak odpalisz to korzystasz jak by nie patrzeć, to tak jak byś odpalił skręta i mowił ze nie palisz.. i na pewno każdy w to uwierzy..

darkdevil
17-05-2011, 15:49
Jestem na NIE. Czemu? Skoro używał bota i teraz po jakimś czasie pisze aby mu oddano postać chodź jest film na którym pokazane jest jak wbija poziom na cave bot.
Miałem też sprawę tego typu tylko z innym problemem:
Chodziło o Wyciek Danych.
Miałem postać i było wszystko ok z niczym nie miałem problemu itd.
Gdy był wyciek danych to na drugi dzień przeczytałem to i napisałem na forum temat o tym co się stało i administracja/ktoś ***** wykasowali temat więc sorry bardzo prowadzicie serwer a jak przyjdzie co do czego to w dupie to macie..
Pisałem że moge podać ip na którym postać była cały czas logowana, podałem account górny oraz hasło no i od tamtego czasu nie odzyskałem postaci więc wychodzi na to że nasi kochani Administratorzy tylko koszą na graczach kasę a dalsze rzeczy mają w dupie.
A później się dziwić czemu ktoś atakuje silnik pakietami ;]
@
Zobaczymy kiedy administracja w końcu zacznie coś działać.
A w tym momencie czekam na oddanie postaci ponieważ czekam już na to od początku nowego roku.
W razie jakich kolwiek problemów mogę na nowo podać wszystkie hasła oraz ip.
Pozdrawiam...:eek::eek::confused:

Sir Phobos
17-05-2011, 18:02
[QUOTE=Santano;892870]Właściciel postaci o nicku Vojska napisał do mnie z prośbą o unbana.

Jesli nie jestescie pewni czy ktos ma Cave to czemu banujecie?

Armianin
17-05-2011, 18:09
Ja jestem na tak. Również dlatego, że jest z Rzeszowa i jest za Resovią :D < To akurat wiem, i wiem jeszcze DUŻO..
Bardzo prosiłbym, żebyście go unbanowali... Odwdzięcze się za to :

.Gonzalo.
17-05-2011, 18:31
Jestem na TAK! Jeżeli można przez to rozbudzić ten server to jak najbardziej.

Grot
17-05-2011, 18:58
Tylko wam zależy na tych jebanych itemach.
Chyba był świadom tego czym się kończy odpalenie cave bota, jeszcze mając takie rare items na postaci. Odkąd odbanowali woderowi chara zabierając mu bodajże 200 lvli, napisali ,że już nigdy więcej nikogo nie odbanują. To niech się do tego ustosunkują dlatego jestem na 'Nie'

Jesli nie jestescie pewni czy ktos ma Cave to czemu banujecie?

Poprostu popelnilem blad jakim bylo odpalenie Cavebota, postawilem go raz i ostatni. Nie ogarnalem gry dwoma charami znajdującymi się w top2 rook i main i mysle ze dlatego siegnalem po Cave, teraz wiem ze nie bylo warto.

Lus.

Dzikusek
17-05-2011, 19:00
Według mnie ten unban jest potrzebny ponieważ malo jest osób które mogą być dobre bo fsza jest 300 + od sashy czyli miedzy 1-2 miejscem w topliscie jest 300lvli ^^ niech biedaczyna dostanie tego ub. A trick z free itemsami to dodatkowy atut. ;D

A Sca bedzie moje

Chciałem dodać coś o Carycy. Ona tez powinna zostać odbanowana poniewaz...../\ u góry juz napisałem :D Pzdr. all ! :D

HpX3
17-05-2011, 19:04
w sumie jestem na tak dlatego , że w top rooka potrzebny jest ktos normalny nawet jak bocił , bo przeciez nie mozemy nazwac normalnymi sashe albo fsze , same gowna i dzieci , vojska to chyba ogarnięty gościu.
Ps i Chuj ze kupował all za pln , jego kasa jego wybór.

Welmazyn
17-05-2011, 19:39
Można by go odbanować jeśli itemki poszły by na jakąś loterię lub coś w tym stylu.
Powinniście mu dać też ultimatum - ban za cokolowiek = delete xd.

Goatee 2.0
17-05-2011, 19:59
Chciałem dodać coś o Carycy. Ona tez powinna zostać odbanowana poniewaz.....

Ponieważ też dostała delete?

W takim wypadku powinni też odbanować Breed Pall'a, w końcu to 2350 level!
Powinni również odbanować m. in. Czokoo roko, Big Czoko, Zruson, Nala, Trapper a także całą tą liste Usunięci gracze (http://intergaming.info/bany/usunieci-gracze/) Nie zrobią tego, bo nikt ich nie zna...

#
Jestem na nie. Delete to delete. Po chuj bocił? Wiedział jakie są tego konsekwencje.

Nestorek ^^
17-05-2011, 20:57
Według mnie ten unban jest potrzebny ponieważ malo jest osób które mogą być dobre bo fsza jest 300 + od sashy czyli miedzy 1-2 miejscem w topliscie jest 300lvli ^^ niech biedaczyna dostanie tego ub. A trick z free itemsami to dodatkowy atut. ;D

A Sca bedzie moje

Chciałem dodać coś o Carycy. Ona tez powinna zostać odbanowana poniewaz...../\ u góry juz napisałem :D Pzdr. all ! :D

aa własnie, caryca jeżeli on dostanie ub to ona tez powinna oczywiście jak jest kontakt z old ownerem

old kostel zibi
17-05-2011, 22:39
No to jest juz kur^wa SMIECH NA SALI ! Vojska fr@jer spammuje do ludzi na gg czy tam jakis inny przydupas zeby zaglosowali na tak bo kazdy glos sie liczy ! Wez wyp*ierdalaj mam nadzieje ze zadnego ub nie bedzie.

PokerowyKoc
17-05-2011, 22:50
Dobra w ankiecie ogólnie głosowało niespełna 300 osób. 55% jest na tak to co ??
Jak co kiedy loteria ??
Bo już mam chrapkę na itemy :) hehe

A jakby ktoś nie wiedział to oczywiście głosowałem na tak ;p

Pozdrawiam.....

pixelmax95
17-05-2011, 23:10
Też jestem na tak:) Przydadzą mi się takie itemy i kasa jeśli wygram:) Teraz przelicznik jest 1-100 więc bardzo się opłaca.

Nataleczka
18-05-2011, 04:29
ja nie bede glosowala , bo nie znam owego Pana,ale moim zdaniem ban powinien zostac zachowany... gram w counter-strike 1.6 i za uzywanie tak zwanych czitow typu wh, aim bot, speed hack sa bany permanentne za oszukiwanie. i gdy admin ma dowody w postaci dema banuje danego gracza juz bez szansy odbanowania.. to dlaczego tutaj gracz ktory oszukiwal ma szanse na odbanowanie go ? to jest nie fair wobec innych graczy. i jak go odbanujecie myslicie,ze juz nie bedzie oszukiwal ?

(taka jest tylko moja sugestja, co zrobicie to juz wasza sprawa ;), ale moim zdaniem ban za oszukiwanie powinien zostac utrzymany.) Pozdrawiam.

Haizen
18-05-2011, 11:28
Grałem z nim dlugo,watpie zeby jechal na bocie ,a nawet jezeli to odbanowac ;x

Lolipops
18-05-2011, 12:52
Jak mu Vojske zbanowali to jechał Vokielem na slimach 100 lvl oczywiście na botku.
Ten człowiek ma to we krwi,pozatym bez pomocy bota nie miałby nawet połowy tych itemów.
Nie wiem po co ten temat w ogóle.
Wiadomo że noobki skuszone możliwą wygraną itemów będzie głosowało na "Tak".
Ja oczywiście na NIE

GULICHRUPEK
18-05-2011, 13:51
Tak jak napisali wczesniej "UN BANA" bez zgody banujacego nei mozna dac wiec zapytam po co w ogole jest dalej ten temat;> Mial bota i elos, pewnie sami zauwazyliscie ale wieksze 50 % odpowiedzi na tak jest typu "jestem na tak bo jest z rzeszowa" "jestem na tak bo wygram itemki" wiec dla mnie to sprawa jest wyjasniona. Czekam na odpowiedz Santano :) (moze sie juz speszyl;>)

Hollow
21-05-2011, 17:26
Ankieta nie ma sensu ,gdyż prawie każdy liczy na jego itemy i głosuje na "Tak"
Bociłeś a teraz wykręcasz kota ogonem...
Nie zasługujesz na unbana