Zaloguj się

View Full Version : TOSIEK - kto to ku*wa jest???

._.Kwasny._.
15-05-2011, 15:57
napisalem, ze typ ma wh a ten baran na to :

(PLAYER) Maciek eM : tosiek nie ogarze SOME ma wh
motyw-ogar killed Asz Keczap z Alabastii with awp
some is joining the Terrorist force
W!|_ ku killed Piston xD with m4a1
Asz Keczap z Alabastii dropped
Asz Keczap z Alabastii has left the game
Ban Information
Name: Maciek eM
SteamID: STEAM_0:1:23695891
Reason: zly kanal+obraza
Ban Length: 10 minutes
Unban Time: 16:04:27 5/15/2011
Admin Name: Tosiek
Admin SteamID: STEAM

krajon leszczu komu ty dajesz adminow??????????? HOT EH??????????????????

@edit

wszyscy ***** mu pisza ze typ czituje a ten ***** mnie banuje za "nie ogar" ? nie moja wina ze jest jakims zacofanym baranem i nie potrafi odroznic czita od normalnego gracza, gz SROSIEK

@edit 2

\/ wlasnie *****, arcus zawsze wchodzil jak sie do niego na steam pisalo, tak to jest...

@@@@@@@@@@

SKASUJCIE TEMAT BEDZIE DLA WAS NAJLATWIEJ JAK ZAWSZE ;o ZJEBY

ASILDUR

SKORO PISALEM NORMALNIE I NIE RACZYL NIC ZROBIC WIEC NAPISALEM DO NIEGO NIE OGARZE BO JEST NIE OGARNIETY, si?

NaPółEtatu
15-05-2011, 16:02
ta wyjebali arcózia, danielke i teraz juz konkretny syf jest

Asildur
15-05-2011, 16:05
Ty oczywiście nie mogłeś mu tego napisać w sposób kulturalny? Pomyśl, czy sam byś chciał czytać jak się ktoś do Ciebie rzuca...

To jest z kolei zły dział, napisz w Skargach&Odwołaniach. ;-)

<Magiczny>
15-05-2011, 16:06
Ostatnio jak gralem to koles mial wh i zero interwencji z jego strony...

adrian0093
15-05-2011, 16:08
W pewnym sensie nie obraziłeś go pisząc 'nie ogarze' no ale kanał powinien być inny u@ XD! Ale bez przesady, ten typ jak grał i koleś latał z wh, aim, sh to nic nie reagował, nawet nie komentowałem bo myślałem, że nie ma admina na serwerze! Na następny dzień dowiedziałem się, że Tosiek to admin :confused: Zdegradować go :000000

._.Kwasny._.
15-05-2011, 16:09
/\ to bylo napisane na u@ ;)

`Arcuś
15-05-2011, 16:11
Dajcie już wszyscy spokój! Typ jest świeży, oczywiste że troche nieogarnia... ciekaw jestem czy któryś z was kilka dni po dostaniu admina dałby sobie rade z dwudziestoma~ osobami.

._.Kwasny._.
15-05-2011, 16:18
@ARCOS

Jak pilnowalem porzadku na erniego stimie to nie bylo pierdolenia, widzialem wh golym okiem to odrazu perm i chuj wypierdalatsa, a ten idiota nawet nie raczy skrinow zrobic, nic ehh, skoro dostal admina to musi ogarniac, nie?

Ktoś II
15-05-2011, 16:21
Nie wątpię w to, że mogłeś go obrazić lub kogoś innego. Jednakże nie można dawać banów za pisanie na złym kanale... To nie Tibia.

ValermanII
15-05-2011, 17:23
Jaki jest sens napisania na sayu np" tosiek ma wh!".. bez jaj, przecież od tego jest kanał admina. Proste, że jeżeli ten gracz to zobaczy, a następnie zobaczy mnie na spectcie, wyjdzie. Druga sprawa, nie jestem dla Ciebie "nie ogarem".

/\ to bylo napisane na u@
Wszystko jest w logach, napisałeś na sayu, a dopiero później na kanale admina, nieładnie tak kłamać.

Dajcie już wszyscy spokój! Typ jest świeży, oczywiste że troche nieogarnia... ciekaw jestem czy któryś z was kilka dni po dostaniu admina dałby sobie rade z dwudziestoma~ osobami.
Świeżym adminem mogę być jedynie na tym serverze, adminem posługuję się od 2+ lat.

Jak pilnowalem porzadku na erniego stimie to nie bylo pierdolenia, widzialem wh golym okiem to odrazu perm i chuj wypierdalatsa, a ten idiota nawet nie raczy skrinow zrobic, nic ehh, skoro dostal admina to musi ogarniac, nie?
Żeby zrobić ssy trzeba na gościa popatrzeć, a nie banować za jedną/dwie fartowskie akcję. Druga sprawa, dla Ciebie wszyscy grają podejrzanie, bo sam mało ogarniasz. Pograj na eslach - większość byś osądził o wh. Trzecia sprawa, nie jestem dla Ciebie idiotą.

Nie wątpię w to, że mogłeś go obrazić lub kogoś innego. Jednakże nie można dawać banów za pisanie na złym kanale... To nie Tibia.
Napisałem już to wyżej. Na większości serverowniach cs w regulaminie jest mowa o pisaniu na złym kanale, widocznie mało grasz na innych servarach. Tu również bym coś takiego wprowadził.

#Po zgłoszeniu czita w sposób kulturalny na kanale admina - wchodzę na specta i go obserwuję, wszystko jest w logach.

ps. Jeszcze jedno, cały czas na csie nie siedzę, chwilami jestem afk, więc jest to normalne, że mogę nie widzieć, czy ktoś pisał czy też nie.
ps2. Bana dostałeś również za gadanie głupot przez micro, np: 2 graczy się kłóciło, napisałem "słowa", a Ty zacząłeś swoje zajebiste teksty "nie szpanuj adminem", masz jakieś żale do mojej osoby ? zapraszam na pw bądź steam.