Zaloguj się

View Full Version : Misja z krwia

Pineda
16-05-2011, 12:45
Juz mam dosyc tego siedzenia na tym atomie , wczoraj caly dzien dzisiaj caly ranek i nic. Powinniscie zrobic jakas moze dana ilosc do zabicia i do zlocenia krwi bo to jest porazka , Hiderax siedzi 5 dzien efekt - brak krwi , mysle ze to cos nie tak jest.Mam nadzieje ze ktos z administracji zrobic cos z tym bo nie mam zamiaru miesiac siedziec przy jednej misji.

Hide
16-05-2011, 12:55
To jest fakt. Zabiłem już z 60-70 atomów i zero efektu:(. Chociaż mam anielską cierpliwość to tej misji to już nie wytrzymuje :mad:

Sciex
16-05-2011, 13:05
Hmm moze odrazu dac Ci tp do skrzynki ? Quest jest trudny i o to chodzi zeby sie pomeczyc a nie jak z kapturem czy innym syfem typu bh wchodzi sie tam i tylko zabija potworka odrazu [po tym masz skrzyneczke z nagroda i elos . Dla mnie Dao Quest jest najlepszym questem dotychczas na APO !!

Pineda
16-05-2011, 13:09
Hmm moze odrazu dac Ci tp do skrzynki ? Quest jest trudny i o to chodzi zeby sie pomeczyc a nie jak z kapturem czy innym syfem typu bh wchodzi sie tam i tylko zabija potworka odrazu [po tym masz skrzyneczke z nagroda i elos . Dla mnie Dao Quest jest najlepszym questem dotychczas na APO !!

nom nom , piszesz tak bo szybko ci sie udalo :) , to jest bez sens skoro to ma byc 'szczescie' ale zauwaz sobie ze tym swoim 2.6 ekiem sobie stoisz z tym gownem i bijesz spokojnie a ja tak nie moge ; ] musze biegac przy tym duzo razy moge sie wylozyc wiec wtf , powinna byc dana ilosc np 50 Atomow do krwi i by bylo wporzadku.

Splaxor
Masz racje , ci co wykonali nie beda chcieli zmian , a administracja pewnie napisze - masz pecha. No ale co to ma byc siedze 2 dzien i nic ? , tak jak pisalem na poczatku Hiderax 5 dni siedzi , zero efektu a ja nie mam ochoty spedzac tyle czasu przy jednej misji , co inni max 20 atomow i mieli heh , troche smieszne to jest mam nadzieje ze zwieksza locenie krwi.

Splaxor
16-05-2011, 13:28
Wiadomo, że Ci, którzy wykonali misję to nie będą chcieli zmian - to normalne. W sumie widzę, że to nie pierwsza skarga, więc można zwiększyć częstotliwość wypadania krwi.

Hide
16-05-2011, 14:32
A ja wam powiem tak, niech zostanie jak jest, ale żeby Dao pisał ile losowo trzeba bić tych Devili/Masterów np. Aby otrzymać krew musisz zabić xx Devili i losowo dla każdego tak jak jest teraz. Wtedy człowiek nie głupieje ile ich jeszcze musi zabić Xd coś typu tasków :) wtedy Ci, co zrobili by aż tak bardzo nie marudzili ;p

Jak co napisałem w tej sprawie na pw do Tygrysa i ciekawe co odpisze.

Jak dla mnie nie ma co zakładać kolejnych takich samych tematów, bo to i tak nic nie da, tylko trzeba pogadać z tym, co robił quest i obgadać to i to Xd bo jak wczoraj dowiedziałem się o jeszcze o pechu Neka, to nie wiedziałem, czy śmiać się, czy płakać...

# Karp

No i co w związku z tym? :/

# topic

W końcu normalny update, a nie questy które robi się w parę godzin.

zauważ ile my się musimy męczyć, a w ile quest zrobił taki Deads ;/

ten pomysł skróci quest?> nie Xd więc czemu go nie wprowadzić..

Azielu$
16-05-2011, 14:51
Niech zrobią drugiego respa devil atoma np. co 15 minut. ;c

Vikingus
16-05-2011, 15:37
A ja wam powiem tak, niech zostanie jak jest, ale żeby Dao pisał ile losowo trzeba bić tych Devili/Masterów np. Aby otrzymać krew musisz zabić xx Devili i losowo dla każdego tak jak jest teraz. Wtedy człowiek nie głupieje ile ich jeszcze musi zabić Xd coś typu tasków :) wtedy Ci, co zrobili by aż tak bardzo nie marudzili ;p

Jak co napisałem w tej sprawie na pw do Tygrysa i ciekawe co odpisze.

Jak dla mnie nie ma co zakładać kolejnych takich samych tematów, bo to i tak nic nie da, tylko trzeba pogadać z tym, co robił quest i obgadać to i to Xd bo jak wczoraj dowiedziałem się o jeszcze o pechu Neka, to nie wiedziałem, czy śmiać się, czy płakać...

Popieram takie rozwiązanie i żeby każdemu losowało ilość Atomów, wtedy wyszłoby na to samo i każdy dążyłby do osiągnięcia wyznaczonej liczby.

Karpek
16-05-2011, 15:42
To mój pomysł noobie. -.- XD

#t
Jak jeszcze nie miałem tej misji to myślałem, że wszystko jest OK, ale teraz ją mam, no i siedziałem wczoraj z 5h na atomie, zabiłem ich jakieś 35 i chuja. Wkurwić się idzie, że jeden ma tą krew za trzecim atomem, a drugi za pięćdziesiątym. : o!

#down
A ty z tego co wiem to już skończyłeś ze swoim nałogiem, więc po co się wypowiadasz jak nie wiesz o co chodzi? Wyp........ : |

#edit
Krew lootłem po zabicu ok. ~45 atomów. Troche denerwująca misja jak ktoś ma pecha, ale da się wykonać. Niech już zostanie jak jest.

Krulowiec
16-05-2011, 15:43
# Karp

No i co w związku z tym? :/

# topic

W końcu normalny update, a nie questy które robi się w parę godzin.

# Azonka

Skąd bierzesz takie przysłowia XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

# Karp znów

Muszę posty nabijać :/

Azonka
16-05-2011, 16:02
'Kto ma pecha w tibii ten ma szczescie w milosci'.

Mysl o tym przyslowiu, ktory przed chwila wymyslilem podczas robienia taskow.
Moze doda Ci ochoty.

Welmazyn
16-05-2011, 16:23
No i to jest najlepsze, że ten quest to nie, wejdź - zabij - weź nagrodę.
Powinno zostać tak jak jest.

Moon Red
16-05-2011, 17:01
Dodanie 2 respu Atomka np. obok labiryntu, rozwiązało by sprawę (chyba)

Hide
17-05-2011, 10:55
No i to jest najlepsze, że ten quest to nie, wejdź - zabij - weź nagrodę.
Powinno zostać tak jak jest.

Chyba nie rozumiesz.:confused: Chodzi o to ,że Dao mówi ,że masz zabić xx atomów i tyle. Jeden może dostać 1, drugi 20,a trzeci 80, ale będzie wiedział ile musi zabić:cool: I nie będzie musiał się denerwować:D

Bo ja zabiłem już z 70 i nie wiem ile będę jeszcze musiał ubić? Może 20,30,40? Powiesz mi to?

Czy pojmujesz sens mojej wypowiedzi?

Farrah
17-05-2011, 11:49
Chyba nie rozumiesz.:confused: Chodzi o to ,że Dao mówi ,że masz zabić xx atomów i tyle. Jeden może dostać 1, drugi 20,a trzeci 80, ale będzie wiedział ile musi zabić:cool: I nie będzie musiał się denerwować:D

Bo ja zabiłem już z 70 i nie wiem ile będę jeszcze musiał ubić? Może 20,30,40? Powiesz mi to?

Czy pojmujesz sens mojej wypowiedzi?

no i dobrze nie to zebym ci zle zyczyl ;s ale ktos ma farta a drugi nie i o to przeciez chodzi zeby nie zrobilo tego questa 100 osob w tydzien ; )

Cytat:
Napisał Sciex Zobacz post
nom nom , piszesz tak bo szybko ci sie udalo , to jest bez sens skoro to ma byc 'szczescie' ale zauwaz sobie ze tym swoim 2.6 ekiem sobie stoisz z tym gownem i bijesz spokojnie a ja tak nie moge ; ] musze biegac przy tym duzo razy moge sie wylozyc wiec wtf , powinna byc dana ilosc np 50 Atomow do krwi i by bylo wporzadku.

Splaxor
Masz racje , ci co wykonali nie beda chcieli zmian , a administracja pewnie napisze - masz pecha. No ale co to ma byc siedze 2 dzien i nic ? , tak jak pisalem na poczatku Hiderax 5 dni siedzi , zero efektu a ja nie mam ochoty spedzac tyle czasu przy jednej misji , co inni max 20 atomow i mieli heh , troche smieszne to jest mam nadzieje ze zwieksza locenie krwi.
disujesz sciexa nikt ci nie kaze robic tego questa ; o po drugie zawsze moze cie jakis ziomek leczyc na potworku ;[ mi sciex pomagal a ja jemu ;p

GULICHRUPEK
18-05-2011, 13:57
Mogli by zrobic pare respow devila ale juz od pewnego lev a nie 1 na caly serwer :(

cyk
18-05-2011, 14:19
Masz po prostu pecha ja z 3 devila ją zdobyłem .

TuK!
18-05-2011, 18:59
Chłopie masz pecha, a ta anielska cierpliwość to dlatego, że masz pecha już Ci się wyrabia.
PS. Ja zlootowałem krew przy 5 atomie.