Zaloguj się

View Full Version : Debug-paq

Devil Mike
16-05-2011, 20:37
Z tego względu, że na raporty nikt nie odpisuje, dosłownie nikt przez kilka godzin. Pytam się tutaj, czy debug na paq przy drugim solo roomie został naprawiony? Zależy mi na czasie, dlatego się tak pytam, i mam prawo.

Lord Szadi
16-05-2011, 20:40
Ale ja szedłem parę razy żadnego debuga nie ma nie wiem co wy macie z tymi debugami:DD.

Devil Mike
16-05-2011, 20:44
około 10 razy miałem debuga na schodach, potem pierwszy raz kiedy zabiłem tego wieśka, byłem tak podjarany, że już lajt. Naciskam Dźwignie, a tam Debug <3

<Magiczny>
16-05-2011, 20:51
Nie wiem od czego to zalezy, ale jak ja wykonywalem to zadnego debuga nie zalapalem...

Devil Mike
17-05-2011, 15:28
Zależy kiedy go robiłeś

Lechista92
17-05-2011, 15:33
Mortiis już to naprawił, przynajmiej mi tak napisał.

Zarexoholik?
17-05-2011, 20:41
Nic nie jest naprawione, nadal debuguje.

PokerowyKoc
17-05-2011, 20:51
Mortiis już to naprawił, przynajmiej mi tak napisał.

Gówn... prawda dzisiaj dostałem debuga na schodach i nie mogę zalogować się na postać to jest po prostu śmieszne i niedorzeczne żeby mogły dziać się takie rzeczy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

#Down

A oni potrafią tylko zamknąć temat i cytuje Caav'a "Informacja o błędzie została już przekazana do Tygrysa. Proszę o wyrozumiałość." I jeżeliby chociaż coś w raporcie odpisali to okej. Kiedy, co i jak. Bo to naprawdę żarty jakieś. Jeden z najlepszych ots'ów w Polsce i takie błędy mapy. Proszę Ogarnijcie to.
Nie, żebym był uzależniony. Ale człowiek w końcu chciałby wykonać ten quest ;x

Mam takie samo zdanie jak ty ;p Nie żebym był uzależniony czy coś ale wiecie mam już 650ek i nie mogę wykonać questu to troche frustrujące :(.
Pozdrawiam.

Panek Kitara
17-05-2011, 20:57
Byłem dzisiaj specjalnie na paq by sprawdzić czy są debugi okazało się że są hmm. W drodze na questa na 2 schodach miałem średnio po 5 debugów, pózniej po zabiciu wieska. Coś nie Hallo :(

Lechista92
17-05-2011, 22:48
Byłem na paq z 5 razy? Zawsze łapałem debuga, 3-4 razy zdarzył mi sie debug, że potrzebowałem tp do dp: na schodach, po pociagnieciu dźwigni, oraz po zabiciu wiska. Zgłosiłem to od razu do Mortiis'a. Odpowiedział mi, że po restarcie powinno być ok. Faktycznie. Zalogowałem się i pobiegłem szybko na paq, sprawdzajać jeszcze specjalnie czy nie ma debugów, i nie było.. Więc znowu musiało się coś spieprzyć.

Musicie zgłaszać to na RRV.

Hide
18-05-2011, 16:40
Gówn... prawda dzisiaj dostałem debuga na schodach i nie mogę zalogować się na postać to jest po prostu śmieszne i niedorzeczne żeby mogły dziać się takie rzeczy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

dokładnie Xd o debugu na schodach nie mogę się zalogować.

Devil Mike
18-05-2011, 21:59
HAHAHHAHAHA, usunęli mój post <3

Napisał Devil Mike
A oni potrafią tylko zamknąć temat i cytuje Caav'a "Informacja o błędzie została już przekazana do Tygrysa. Proszę o wyrozumiałość." I jeżeliby chociaż coś w raporcie odpisali to okej. Kiedy, co i jak. Bo to naprawdę żarty jakieś. Jeden z najlepszych ots'ów w Polsce i takie błędy mapy. Proszę Ogarnijcie to.
Nie, żebym był uzależniony. Ale człowiek w końcu chciałby wykonać ten quest ;x

POZDRAWIAM !