View Full Version : Pandemonium Armor Quest-Old Don Jak
Wiem, że to żaden rekord, ale wynik myślę, że dość dobry jak na taką ilość hp i na tak mocnego moba.
http://i52.tinypic.com/jqkq50.jpg
Wynik bardzo dobry zrobic paq na 590 lvl - ed,ms :D
Gratulacje ;p
Char wybocony, eq z allegro, więc nie gratuluję. :)
hehe, żarcik taki ;p gz
Only Sio
17-05-2011, 15:57
Z takim eq, to sie nie dziw.
Grubasik zajebisty jesteś na prawdę Gz
Grubasik zajebisty jesteś na prawdę Gz
Kuwra, na prawde jesteś takim debilem czy tylko udajesz?
_t
Gratuję Adamie.
Z takim eq to za wielki wyczyn nie jest, ale zawsze jest. Gratz
Nie gratuluje wykonania, ponieważ nie masz się czym szczycić z takim eq ! @Up Azielu$ potwierdza ,że eq z allegro więc tym bardziej NIE GZ!
darkdevil
17-05-2011, 17:21
*****.. człowieku.. Na chuj ty wstawiasz zdjęcia z eq ( allegro ) i jeszcze podnieczasz się tym z takim eq to ***** byś na 450 przeszedł XD! Nie gz powodzenia w grze, gogo (hacked) cya.
@up
Co do eq (allegro) , ale zawsze to już coś zabic Wiska na 590 poziomie ^^
17-05-2011, 17:36
*****.. człowieku.. Na chuj ty wstawiasz zdjęcia z eq ( allegro ) i jeszcze podnieczasz się tym z takim eq to ***** byś na 450 przeszedł XD! Nie gz powodzenia w grze, gogo (hacked) cya.
Typie ! Aziel to jego kolega ;O
I jak bys zczail to bys wiedzial ze on mial Don Ja -.-
GZ GZ GZ XD! Mozesz dac mi eq ;d
Idź zabij Wise Mana na respie na 450lvl profesją magiczną :D Skąd ty możesz wiedzieć skąd ja mam takie eq?! :o
@up
Co do eq (allegro)
Nie Gz bo z takim eq na 500 można zrobic ; /
Aha, no, ty wiesz najlepiej ;)
Ladnie ladnie teraz lecisz BH !XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ludzie ***** adasik gosc ktory gral 8923748792747246lat na apo by kupowal eq na allegro prosze was xd
#gz
skirta masz czy zmienione spr? :>
PokerowyKoc
17-05-2011, 17:55
To znaczy że pandemonium armor quest ma poprawione już bugi ??
Mam nadzieje że tak :) To zaraz sam idę wykonać quest !!:P
#topic
Gratulacje :) ale że jeszcze na 590 lvl masz best'a :) Ciekawe ile procent do czego on tam daje ;''
Pozdrawiam.
#Midq
Skirt nie mój.
Żeby rozwiać wasze wątpliwości część tego eq jest pożyczona tylko do questa, a reszta eq i 2gbp kcc zostały mi z poprzednich charów :d
Gratulację, fajny wynik xd
Zarexoholik?
17-05-2011, 19:58
Gratulacje. Klaszczę garbem o garba.
Niuchacz
17-05-2011, 20:47
Gratulacje. Klaszczę garbem o garba. [dwa]
A więc ja też zrobiłem 424 EK (Eq: Klapki/panda/kaptur/m mace/bh/pandemonium amulet) Z takim eq to na 400 zabijesz :)
Topic: Nie gz:>
Lethornek
17-05-2011, 22:29
Masz racje, to nie wyczyn, szczególnie z takim EQ :>
Serdeczne gratulacje Ada$ko. Mogłeś wbić 600 lvl na tym quescie.
Zarexoholik?
18-05-2011, 09:33
A więc ja też zrobiłem 424 EK (Eq: Klapki/panda/kaptur/m mace/bh/pandemonium amulet) Z takim eq to na 400 zabijesz :)
Topic: Nie gz:>
Masz racje, to nie wyczyn, szczególnie z takim EQ :>
Szczególnie, że Wise ma go na kamyka. Beka z dzieci, które same nic nie wbiły, ale najlepiej wiedzą. XD
Kapitan Alkohol.
20-05-2011, 09:14
Co Wam daje eq jak wisek ma go na lekkie combo ? Inteligencją to wy nie grzeszycie. A eq z allegro u typa który miał tu więcej postaci niż Wy lat to naprawdę prawdopodobny scenariusz.
#top
Gratz, w sumie to chyba nowy rekord PAQ profesją magiczną, wcześniej należał on do (chyba) Blumpa 666 ms : ]
"Kapitan Alkohol:Co Wam daje eq jak wisek ma go na lekkie combo ?"
Huehue. NA hita z eq czy bez... Farta miałeś waliłeś go dość szybko bo profa magiczna dojebałeś na koniec z tego badziewia UW i to by było na tyle, zrób ten qest bez UW i kaptura i mogę ci nogi pucować. Huehue. ;)
NaPółEtatu
20-05-2011, 17:10
"Kapitan Alkohol:Co Wam daje eq jak wisek ma go na lekkie combo ?"
Huehue. NA hita z eq czy bez... Farta miałeś waliłeś go dość szybko bo profa magiczna dojebałeś na koniec z tego badziewia UW i to by było na tyle, zrób ten qest bez UW i kaptura i mogę ci nogi pucować. Huehue. ;)
aha, nie umiesz cytowac plebie?
wystarczy full odpalony isc na paq na m ringi w razie czego e ring i daje rade.
znam ten sposob od pewnego rozowego pana aka E, X D
_
gz
Co Wam daje eq jak wisek ma go na lekkie combo ? Inteligencją to wy nie grzeszycie. A eq z allegro u typa który miał tu więcej postaci niż Wy lat to naprawdę prawdopodobny scenariusz.
#top
Gratz, w sumie to chyba nowy rekord PAQ profesją magiczną, wcześniej należał on do (chyba) Blumpa 666 ms : ]
Oj przepraszam , :) ja kiedys zrobiłem 606 ed bodajże w listopadzie :) .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.