View Full Version : Heh angielska strona apo
Octavious
19-05-2011, 14:49
Website Modernisation + New Chatbox
dodał: Santano
Fri, 21 Jan 2011 15:28:27 GMT
acha widac ze aktualizujecie :]
po co ona wgl?
nudzilo sie wam chyba
Edit
A jakie maja 4um haha
Krulowiec
19-05-2011, 14:52
Jak wejdzie obcokrajowiec to chyba nie zna polskiego, a angielski na pewno w pewnym stopniu, nie ?
Ja nie wiem po co to komu potrzebne, bezsens.
Lord Szadi
19-05-2011, 14:56
Według mnie to chyba jest zbędne bo nie widziałem ani razu żadnego obcokrajowca ale ostatecznie to jest decyzja ekipy czy aktualizują czy nie.
Probują sciągnąc nowych graczy - obcokrajowców,zamiast polaków na różnych forach itd.
To był troszke błąd ;x
John Cena
19-05-2011, 15:40
Angielski na stronie apo zawszę może się przydać......
Dementor
19-05-2011, 15:41
No może i narazie jest to zbędne, ale powiem tyle. Mam nadzieję, że to się przyda...oby. :D
.Kosik Czarny 2v0.
19-05-2011, 16:00
Mu bardziej chodzi o to, że tam nie aktualizują nic :] i ostatni temat w newsach to chat box.. ;]
Kto wie czy jakiś obcokrajowiec nie zechce grać na apo??
Zawsze może się to przydać:D
No i co gościu, obcokrajowcy są spotykani na OTS'ach to może na APO też..
No i co gościu, obcokrajowcy są spotykani na OTS'ach to może na APO też..
Na APO to są pokemony i kosmici ;x np Zarex i Adasik aka grruby MC DOnalD
TOpic.
Mi to nie przeszkadza, może być xd
Ja kiedyś widziałem jednego obcokrajowca na APO, ale to było z 3 lata temu, albo nawet 4. Nikt tam nawet postów nie pisał, poza polskimi użytkownikami i nie są aktualizowane newsy...
.Vimpexx.
22-05-2011, 12:06
Na APO to są pokemony i kosmici ;x np Zarex i Adasik aka grruby MC DOnalD
TOpic.
Mi to nie przeszkadza, może być xd
Patrz na siebie :confused:
Pewnie sam nie jesteś lepszy.
@Topic
Tutaj bardziej chodzi o ostatni news dla obcokrajowców, niż o 'ich' dział, że powstał.
:confused:
Zarexoholik?
23-05-2011, 00:47
Ja do dziś dzień nie kumam po co wprowadzać język angielski skoro połowa graczy nie zna dobrze polskiego. xd
Może i gra ktoś jakiś obcokrajowiec, ale czy potrzeba aż takich zmian? Jak dla mnie to była tylko strata czasu skoro na serwerze grają w 99%'ach Polacy. xd
Ja kiedyś widziałem jednego obcokrajowca na APO, ale to było z 3 lata temu, albo nawet 4. Nikt tam nawet postów nie pisał, poza polskimi użytkownikami i nie są aktualizowane newsy...
też kiedyś widziałem grało ich chyba 2-3 ale przez krótki okres bo sie zniechęcili przez wyzwiska różne
co do tematu tutaj chodzi że nie aktualizują nic po angielsku ;p
Mu bardziej chodzi o to, że tam nie aktualizują nic :] i ostatni temat w newsach to chat box.. ;]
Jeden madry.
#topic
Ludzie mu nie chodzi, ze zrobili forum po angielsku tylko o to, ze nie aktualizuja nowosci!
Masz racje autorze tematu.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.