Zaloguj się

View Full Version : [Forum] Forum?

darkdevil
19-05-2011, 17:43
Już dawno nie było zmian na forum więc o co chodzi?
Już wyjaśniam.. Chodzi o to aby przy następnym updat'e wygląd forum zostało zmienione..
Jakiś czas temu było zmienione na te ale już po woli zaczyna być nudnę więc może przy następnym updat'e serwera popracować troche nad forum dodać pare fajnych rzeczy bądź zmienić wygląd całego forum?
Co wy na to?

Down\/- Nie chodziło mi o nowe forum, może źle to napisałem tak jak napisałeś: Chodzi mi o Skórke ; P

Mr Fsza
19-05-2011, 17:53
Na razie są dwie skórki .
def i apo lecz można dodać jakąś nową taką fajną ; )
od razu nowe gwiazdki ; ).

jakieś nowe animacje i ogólnie .

nowe forum nie. bo się już każdy do tego przyzwyczaił jak coś to skórka .

Jestem na Tak .

Lethornek
19-05-2011, 18:02
MI sie tam forum podoba :>
Nic nie trzeba zmieniać :>

Zuczek
19-05-2011, 18:44
na razie są dwie skórki .
Def i apo lecz można dodać jakąś nową taką fajną ; )
od razu nowe gwiazdki ; ).

Jakieś nowe animacje i ogólnie .

Nowe forum nie. Bo się już każdy do tego przyzwyczaił jak coś to skórka .

Jestem na tak .

racja :)
jestem na tak !

Lord Szadi
19-05-2011, 20:05
Na forum nic nie trzeba zmieniać lepiej popracować nad serwerem.

darkdevil
19-05-2011, 20:49
Szadi co Ty mi piszesz od pracowaniu na serwerze. Na 7,6 jest już taki syf że nie da się grać.
@
Powodzenia : X

ViVuSeK
19-05-2011, 21:02
Jestem na nie.
Mi się podoba skórka jaka jest teraz i nie trzeba dodawać nowej. W sprawie reputacji - nie ma sensu dodawać nowych gwiazdek, skoro i tak za kilka miesięcy ktoś już zdobędzie wszystkie. Lepiej by było, gdyby tylko i wyłącznie ekipa, mogła dawać punkty i po sprawie.

Azonka
19-05-2011, 21:05
Mozna byloby cos pozmieniac, dodac podziekowania za post itp, itd.

Na tak.

Marek
19-05-2011, 21:11
Boże jak nie propozycja o gwiazdki różne bajery na forum to teraz wygląd : ( czy Wy ludzie nie macie co robić ? Wakacje idą szybkim tempem a więc okres pięknej pogody. Idźcie na dwór a nie przeszkadza Wam głupia skórka forum które służy do pisania i komunikacji a nie podziwiania...

PokerowyKoc
19-05-2011, 21:21
Myślę że mogą dodać nową opcję do wyboru skórki na forum bo mi ta się podoba. Ale jeżeli miałbym wybór to może wybrał bym coś innego :)

#Zaznaczyłem TAK.

darkdevil
19-05-2011, 21:55
Marek.. Nie chce Ciebie tutaj martwić ale na 4um siedze max 30 minut i jestem cały dzień poza domem bo nie jestem już dzieckiem i komputer to nie moje życie> Pozdrowienia dla Zarexa! :eek::p

1st R. Boonek
19-05-2011, 22:11
Jestem na nie.
Mi się podoba skórka jaka jest teraz i nie trzeba dodawać nowej. W sprawie reputacji - nie ma sensu dodawać nowych gwiazdek, skoro i tak za kilka miesięcy ktoś już zdobędzie wszystkie. Lepiej by było, gdyby tylko i wyłącznie ekipa, mogła dawać punkty i po sprawie.

Aha mowisz to teraz po pol roku zebrania o reputy?
... mniejsza

#t nie obchodzi mnie to.. moga dodac ale niech zrobia cos na tym 8.42 bo te dzieci przeciez niedlugo zrobia masowe ciecie sie...

<Magiczny>
19-05-2011, 22:32
Mogliby dodac jakies nowe funkcje i skorke, bo nuda jak chooy.

John Cena
20-05-2011, 20:34
Jestem na tak,ponieważ przydało by się na forum coś nowego ........

Dragos Pal
20-05-2011, 21:16
Nie wnikam, że zaznaczyłem NIE, ale mam pytanie PO CO?

Blood Raven
20-05-2011, 21:17
Niech ekipa się zajmie upem na 8,42 a potem dopiero forum ;) ale jak najbardziej zmiana skórki nie zaszkodzi.