View Full Version : Gdzie s? admini?!
Na serwie przez cały czas królują cziterzy, a adminów zero. Moje pytanie brzmi następująco: GDZIE DO KURWY SĄ ADMINI ?!
#edit
SqN i empire czasem wbiją...
Sturnusek
19-05-2011, 20:52
jako iz nawet nie mam cs'a na kompie popieram tego pana wyzej
Lord Szadi
19-05-2011, 20:53
No cóż była rekrutacja są tego skutki wasza wola wasza gra chyba wyście wybierali tak sądzę.
Tak to jest jak adminow wybiera admin, ktory nie ma pojecia co sie dzieje na serverze, kto ile gra.
Spieprzyli sprawe - teraz musza to naprawic.
Nowy admini pewnie naobiecywali Bóg wie czego w tych swoich podaniach żeby tylko dostać posadę. To że ich nie ma to świadczy tylko o nich. Dobrze ze 'stara' ekipa jeszcze funkcjonuje.
#top
Oczywiście popieram.
Tak to jest jak adminow wybiera admin, ktory nie ma pojecia co sie dzieje na serverze, kto ile gra.
Spieprzyli sprawe - teraz musza to naprawic.
Tak, muszą wybrać Ciebie to będziesz siedział 24/7.
%top
Jest takie coś jak grupa APO, można wejść i napisać do adminów, można dodać mnie do znajomych jak i innych (mój nick steam w podpisie), istnieje także takie coś jak Gadu-Gadu czy prywatna wiadomość na forum.
1st R. Boonek
19-05-2011, 21:39
Wiedzialem ze tak bedzie jak wybiora jakis no nejmow lolz
wczoraj tez tak bylo z 5 latalo na wh... potem wszedl mortalix ktory nie wiedzial kogo ma banowac wiec wtf?
Patryk1551
19-05-2011, 21:41
Ja dzisiaj kulturalnie napisałem do cziterka "wypierdalaj odpalony gownie" to dostałem bana za obrazę XD To jest po prostu śmieszne, co się dzieje na tym serwie.
Precision
19-05-2011, 21:42
#Patryk1551
To nie moja sprawka, ja za takie rzeczy to nie banuję. :D
#Topic
Nie mam jeszcze rangi na forum jako admin cs'a, ale można pisać również do mnie. Dopiero co dostałem możliwość banowania, flagi itd.
Kontakt jest w moim profilu, zawsze można napisać jeśli nie ma mnie na serwerze, ja wejdę i zajmę się sprawą. :)
Nie róbmy polityki, tyrajmy adminów!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.