Zaloguj się

View Full Version : peja vs parias

Savater
20-05-2011, 17:36
http://www.youtube.com/watch?v=obgfhkoceGg

@down
albo jestes fanem pedego albo sie nie przyjzales

sorry jestes fanem pedego. widac po avatarze na steam

Huskar
20-05-2011, 17:51
hah , ale smieszne :( wyjdz [1]

Mateusz Soprano
20-05-2011, 18:04
Jestem za Pariasem.
W ogóle kim są Żurom i Tede, tylko nie mówcie, że raperami.
Mimo że jestem za Pariasem przyznam że diss Peji wyszedł lepiej, tylko dlatego że Parias nagrał diss pierwszy(zapewne przez teledysk Peja vs Hip Hop) wtedy Peja zdążył ich podsumować,przemyśleć i pod wpływem emocji napisać tekst.Tyle słów że trwa prawie 10 minut.

A co do filmu twojego to nie śmieszny.

Savater
20-05-2011, 18:19
@mateusz
mnie troche rozbawil ten filmik... :D
tede uwaza sie za rapera ale czy tak jest to nie wiem

Bzdonc'
20-05-2011, 18:38
@up
hg uwaza, ze komercja to gówno, a sami w nią wpadli ;)

@top
chujostwo, ja za tedeuszem ;p

Deads
20-05-2011, 18:41
Aha, a wy dalej żyjcie disami -.-

Assassin Mateusz
20-05-2011, 18:52
Aha, a wy dalej żyjcie disami -.-

Aha, a ty dalej zyj wardami! :[
@top
Troche smieszne. (:

Tumanbuga
20-05-2011, 20:07
Nie ma to jak w piątek popołudniu o godzinie 17 szukać filmów , na których jakiś idiota w dobie dzisiejszych programów nagrywa film aparatem cyfrowym , równie dobrze mógłbym tam wstawić tą peję gandziorka , mietka i jeszcze kogoś , hihihih beka . Jak to ktoś powiedział - patrzę na awatar , myślę idiota , czytam posta i potwierdzam wcześniejszą tezę , już nie mówiąc o podpisie. Tak wogóle to chyba nie jesteś pewny Ryśka skoro po roku musisz wszystkim udowadniać , że to on wygrał beef . Powiedziałbym , że marne prowo ale wnioskując po lewelu , jednak idiota , temat zamknięty.

Savater
20-05-2011, 20:23
a twoj avatar to ty taaa? zgadlem, dziekuje dziekuje
juz ***** nie wspomne o nicku

cos nie pasuje ci w moim podpisie?

Patryk1551
20-05-2011, 20:56
cos nie pasuje ci w moim podpisie?
Tak, masz zjebany nick w tipji.

#top
Wcale nie śmieszne :) Słuchajcie HG to skończycie jak ten pajac, co założył temat.

Axelo .
20-05-2011, 21:33
stężenie beki w tym temacie wynosi 0 %.

Niuchacz
20-05-2011, 22:19
z Pariasów słucham tylko Eldoki

stężenie beki w tym temacie wynosi 0 %. [dwa]

#btw chujowy filmik :confused:

Kapitan Alkohol.
21-05-2011, 11:56
Data urodzenia
November 3, 1996 (14)
Wybaczcie mu, jeszcze nie nauczył się myślenia.

#top
Nie śmieszne.
Btw, leć słuchać Hemp Gru, którzy wydają płytę na której jest 9 tracków i gimby jak Ty kupują to za 30 zł XD

#down
Mówimy to Twoim wieku, a nie moim i nie wiem co do tego mają zajęte respy :mad: A i owszem miałem 15 lat, ale nie pisałem takich debilnych postów jak Ty - gimbusie :)

Savater
21-05-2011, 12:27
A ty kapitan ledwo starszy 2 lata i myslisz ze dorosly ?? wedlug ciebie jezeli ktos ma 15 lat to jebany gimbus itp? tez miales 15 lat wiec spierdalaj.
idz expic bo ci respa zajma

Savater
21-05-2011, 16:06
Nie ma to jak w piątek popołudniu o godzinie 17 szukać filmów , na których jakiś idiota w dobie dzisiejszych programów nagrywa film aparatem cyfrowym , równie dobrze mógłbym tam wstawić tą peję gandziorka , mietka i jeszcze kogoś , hihihih beka . Jak to ktoś powiedział - patrzę na awatar , myślę idiota , czytam posta i potwierdzam wcześniejszą tezę , już nie mówiąc o podpisie. Tak wogóle to chyba nie jesteś pewny Ryśka skoro po roku musisz wszystkim udowadniać , że to on wygrał beef . Powiedziałbym , że marne prowo ale wnioskując po lewelu , jednak idiota , temat zamknięty.

patrze awatar mysle idiota... to sa twoje slowa. przeciez nie przepadasz za hg a tu:
Ale ten bit jest zajjeeeeeebisty , sprawdzę płytę napewno a przynajmniej ten kawałek bo miażdzy mnie to brzmienie. Mam nadzieje , że chłopaki się troche podskilowali , niechce
po raz 300 słyszeć od nich rzeczy oczywistych , mam nadzieje , że nie będzie też wersów w stylu "zamykam wieko kłade kamień na niego" .

btw. Wilku z tą bródką wygląda na minimum 55 lat.

Axelo .
24-05-2011, 21:50
odchodze daleko elo breko raz dwa

Golebi
24-05-2011, 22:23
Savater zostaw już tego hipokryte w spokoju ; p

#Top
Nieco śmieszne ;)