PDA

View Full Version : Arcu?

Patryk1551
21-05-2011, 14:44
Jak wiecie lub też nie wiecie Arcus nie jest już adminem na APOCS, co wg mnie jest śmieszne, bo był tam jednym z tych najbardziej ogarniętych, a jeszcze niedawno był temat, że czity biegają. z Arcusiem nie było problemów, pisało się i banował, więc robię sondę, może "Ci z góry" wezmą pod uwagę, co myślą o tym gracze serwa.

Tie :)
21-05-2011, 14:56
Ofc na tak. Arcus byl jednym z najbardziej ogarnietych adminow, dobrze by bylo go znowu widziec na tej posadzie. Wszystko jednak zalezy od h@.

Huskar
21-05-2011, 15:01
Arcuś wykonywał bardzo dobrze swoje obowiązki , nie wiem do końca czym podpadł Crayonowi ale uważam ,że powinien dostać drugą szanse i wrócić na stołek.

NaPółEtatu
21-05-2011, 15:02
smiechowy typ, zdziwila mnie ta decyzja - jestem na tak

Metaxa Grzesiek
21-05-2011, 15:17
Jestem na TAK!!

Arcuś był jak dla mnie najlepszym adminem na cs'ie nie gral ale byl na steami pisalo sie i zaraz banowal :))

Arcuś NA PREZYDENTA!!

`Arcuś
21-05-2011, 15:20
Bardzo miło z waszej strony że chcecie mnie z powrotem na posadę, lecz niestety narobiłem bardzo złych rzeczy i wątpię aby Crayon przyjął mnie po raz kolejny pod swoje skrzydła. :0

'Oxidosis'
21-05-2011, 15:29
nie wiem do końca czym podpadł Crayonowi

No właśnie. Oczywiście, wszyscy piszą, że Arcuś jest bardzo dobrym adminem oraz dużo czasu spędza na serverze, trudno się z tym nie zgodzić, ale tak naprawdę niewiele z was zastanowiło się, dlaczego Arcuś tego admina stracił. No, a skoro był bardzo dobry, to musiał naprawdę nabroić, by zabrano mu tą funkcję. Piszecie, że to jest śmieszne, że taki admin przestaje pełnić tą funkcję - widocznie musi być powód, o którym nie macie pojęcia. Być może po prostu Arcuś nie jest taki idealny, jak wam się wydaje.

Nie wiem jak postąpi Crayon, ale ja bym był w stanie przebaczyć i dać drugą szanse. Tylko wiem, co Crayona niepokoi, więc nie wiem, czy po prostu będzie w stanie Ci zaufać.

SedaN*
21-05-2011, 15:41
Arcuś i Chydra odjebali, z tym, że Hydramus dogadał się z Crayonem [?] i jest tu w miarę długo to dostał chyba jeszcze jedną szansę + mniej flag - "nowy". Admin powinien być obiektywny, aczkolwiek zdziwiła mnie ta surowość krajona (kto by pomyślał, taki krajon..). Mimo tego Arcuś lajtowy zioom, fajnie mi się z nim współpracowało. Trochę wkurwiła mnie ta sytuacja, jednak nerwy opadły. Arcuś się troche pogubił.

Jednak nawet jak będzie 50 głosow na tak, to co? I tak administracja decyduje, więc takie tematy trochę bez sensu.

Patryk1551
21-05-2011, 15:58
Jednak nawet jak będzie 50 głosow na tak, to co? I tak administracja decyduje, więc takie tematy trochę bez sensu.
Przecież napisałem, że może wezmą pod uwagę, co myślą o tym gracze serwera xD

._.Kwasny._.
21-05-2011, 16:40
chuj, ze podpadl krajonowi, to zwykly leszcz, niech daje mu admina, lepiej zeby dal mu druga szanse niz wuhacze na servie = wszyscy spierdalaja z serva, ARCOS NA ADMINA !!!!

adrian0093
21-05-2011, 17:18
Arcuś na admina!!!! <3

ValermanII
21-05-2011, 17:39
chuj, ze podpadl krajonowi, to zwykly leszcz, niech daje mu admina, lepiej zeby dal mu druga szanse niz wuhacze na servie = wszyscy spierdalaja z serva, ARCOS NA ADMINA !!!!
W ten sposób na pewno mu pomożesz.
#topic. Z waszych wypowiedzi wynika, że rzeczywiście ogarniał. Osobiście nie widziałem jego działań, więc komentować nie będę. Zdaje mi się, że adminów jest za mało, przede wszystkim jest to wina dobrej pogody czy końca roku. Sam mniej czasu poświęcam takowej rozrywce. Degradacja wynikła z oszustwa bądź jej próby, więc jedynie przebaczenie oszukanej osoby może zmienić werdykt.
#down, chodzi o poprawianie ocen, lecz widać, że szkoła jest Ci obca.

._.Kwasny._.
21-05-2011, 19:08
/\ Kto ma koniec roku ten ma, ja widze dopiero maj, kalendarz Ci sie jebie o pol roku XD

Kowal'2.0
21-05-2011, 19:09
Arcus byl jednym z najlepszych bo to chyba jedyny admin ktory siedzial caly dzien przed komputerem :D
Pozdro Arcus i tak zaglosowalem na TAK

Axelo .
21-05-2011, 19:17
Arcuś to najlepszy admin i chociaż lami troszke 1 vs 1 na awp to i tak ogarnia. :D
Apel do Crayona żeby go przyjął znowu. ;-)
pis, joł

Hydra
21-05-2011, 19:20
To i tak nic nie da .
Ale Krajon wybacza, więc myślę, że Arcusiowi też wybaczy.

Karpek
21-05-2011, 19:26
Arcuś z tego co wiem, to teraz zajmuje się czymś innym na APO.

Orson_Pall
21-05-2011, 19:38
Nawet jeśli podpadł Crayonowi, to nie oznacza, że źle wykonuje swoje obowiazki. A zabranie mu adma bez zadnego podziekowania, to poprostwu, delikatnie mowiac, nietakt. To samo tyczy sie Danielka, ktory zbanowal conajmiej 3x tyle cziterow, co taki Crayon. A wylecial przez glupia roznice zdan.

'Oxidosis'
21-05-2011, 20:27
Nawet jeśli podpadł Crayonowi, to nie oznacza, że źle wykonuje swoje obowiazki.

Masz racje, to nie oznacza, że źle wykonuje swoje obowiązki, ale ta sytuacja w której podpadł Crayonowi jest naprawdę poważna i po prostu takiej osobie nie można zaufać drugi raz, bo po prostu nawet jeżeli robiłby to samo to nie mielibyśmy pewności, że to robi. Ciężko to wytłumaczyć nie ujawniając szczegółów. Arcuś w dwóch sytuacjach zachował się fatalnie, jeżeli tą pierwszą idzie przebaczyć to tej drugiej się nie da, chociaż z kolei zaczynam wątpić, że to chodziło o Arcusia, podejrzewam, że ktoś wali w jajo.

Precision
21-05-2011, 20:41
Nie mam nic przeciwko żeby Arcuś wrócił na stanowisko. Musiał sobie nagrabić, wszystko zależy od administracji, chociaż wątpię aby przywrócili go.

Sciex
21-05-2011, 21:31
Arcuesioisosidsoisodsudoi jest curva bestem i chooy !!!

Jasne ze zaglosowalem na TAK !!!

PLEAS COME BACK ARCUSIO

Crayon
21-05-2011, 22:13
wg mnie jest śmieszne
http://i3.ytimg.com/vi/KtY2I5PbQpE/0.jpg

zdziwiła mnie ta surowość krajona (kto by pomyślał, taki krajon..).
No bo widzisz. Ja zawsze powtarzałem i zawsze przy tym trwam - każdego traktuję na zasadach partnerskich, czy to w grze, czy na Forum. Nie ma dla mnie dwóch takich samych czerwonych kartek. Użytkownik to indywidualność i w taki sposób jest przeze mnie oceniany.

Pewien Czerwony powierzył mi pieczę nad serverem. I nic się od tej pory nie zmieniło - nadal traktuję każdego na zasadach partnerskich, nie faworyzuję, każdego oceniam indywidualnie. Ale w pewnym momencie przychodzi ten moment, gdy trzeba podjąć odważną i pewną decyzję, co zrobiłem.

to nie oznacza, że źle wykonuje swoje obowiazki
Możemy go nazwać - złym gliną. Niby wykonuje swoją pracę i wsadza do pierdla tych złych, ale sam działa na granicy, lub poza nią ;)

A wylecial przez glupia roznice zdan.
Gdyby tak było, to zapewniam Cię - nie wszedłbym na te Forum nigdy więcej

zaczynam wątpić, że to chodziło o Arcusia
No Najoomi nie mogłem wywalić z admina, bo go nie ma, to znalazłem se kozła ofiarnego, no przecież, rozpracowałeś mnie!

Posiu
21-05-2011, 23:50
Dałem tak bo arcuś jest Prawdziwym Kolegą I bardzo go lubie gdyż jak piszę na steam to odrazu wejdzie i banuje CZITERÓw

._.Kwasny._.
22-05-2011, 01:34
Prawda jest taka, krajon (leszcz) nie mial nic na forum, gdy cos zyskal czuje sie jak chuj wie kto i RZONDZIIIIII!!!!!!! a taka jest prawda ze zre gowno razem ze STIVENEM, ELOS

deeL `
22-05-2011, 21:18
@Krajon
Jak dają pieczę nad serverem komus, kto ma na niego wyjebane, to trudno żeby nie było problemów.. Headadmin ma takie same obowiązki jak admin. Powinien ogarniać server. Tymbardziej, że jesteś headadminem i gówno robisz. Wchodzisz na niego raz na 2 miechy.
@topic
Każdy popełnia błędy. Niestety Krajon wymaga od wszyskich bycia doskonałym, bo przecież sam taki jest. System i spoko.

Crayon
22-05-2011, 21:53
No, bo ty deel doskonale wiesz, jak bardzo wyjebane mam. Ty wszystko wiesz. Ogarniam server nie będąc na nim. Gdybyś Ty wiedział, co ja robię, to byś zamknął swoją klawiaturę i nie pisał takich idiotyzmów.

A wymagam od innych nie bycia doskonałym, a odrobiny szacunku - nie uważam, żeby szacunkiem było po pierwszym dniu obrażanie nowego admina, zbanowanie go, potem (prawie) publiczne napisanie, że jest u niego stracony i ma wypierdalać, a na domiar złego - szacunkiem na pewno nie jest udostępnianie osobom nieupoważnionym informacji na temat rozmów z działów, do których dostępu się nie ma.

@down
No właśnie, nikt nie ma dostępu, ale jakimś dziwnym trafem niektóre osoby wiedzą słowo w słowo o czym sobie rozmawiamy w naszych ściśle tajnych działach :)

Patryk1551
22-05-2011, 22:21
Deel jeśli chodzi o serwer od "środka" to do Crayona przyjebać się nie można.

A wymagam od innych nie bycia doskonałym, a odrobiny szacunku
Szacunku do ludzi w ekipie oczywiście, bo "jakiś tam Patryk" nie spodobało mi się wcale.

zbanowanie go, potem (prawie) publiczne napisanie, że jest u niego stracony i ma wypierdalać
E tam, po prostu go poniosło XD

szacunkiem na pewno nie jest udostępnianie osobom nieupoważnionym informacji na temat rozmów z działów, do których dostępu się nie ma.
Ale głupoty piszesz, przecież nikt prócz adminów nie ma dostępu do waszych ściśle tajnych działów :)

ValermanII
22-05-2011, 22:27
Szacunek.. myślę, że on go ma, każdy go posiada. Wyzwiska w moim kierunku były przede wszystkim dla szpanu, by zaiskrzyć wśród kolegów, zapewne nieprzemyślane. Dochodzi do tego pewność siebie, która tym razem zwiodła, bo kto by w końcu pomyślał, że nowa osoba będzie miała większe poparcie od tej starej, bardziej znanej i lubianej. Sam siebie ustawiłem na przegranej pozycji. Osobiście nie mam żalu do niego, pewnie 14 lat temu postąpiłbym tak samo ;o
Dodatkowo mogę dodać, iż moja osoba w tej sytuacji się nie liczy, liczy się server. Dlatego też chciałbym, aby Hydra i arcus odzyskali wszystkie flagi. Jeżeli to za mało to chciałbym, aby w users.ini, w miejsce mojego steam id wpisano id arcusia.

Pozdrawiam,
Tosiek

Okey
22-05-2011, 22:36
Szacunek.. myślę, że on go ma, każdy go posiada. Wyzwiska w moim kierunku były przede wszystkim dla szpanu, by zaiskrzyć wśród kolegów, zapewne nieprzemyślane. Dochodzi do tego pewność siebie, która tym razem zwiodła, bo kto by w końcu pomyślał, że nowa osoba będzie miała większe poparcie od tej starej, bardziej znanej i lubianej. Sam siebie ustawiłem na przegranej pozycji. Osobiście nie mam żalu do niego, pewnie 14 lat temu postąpiłbym tak samo ;o
Dodatkowo mogę dodać, iż moja osoba w tej sytuacji się nie liczy, liczy się server. Dlatego też chciałbym, aby Hydra i arcus odzyskali wszystkie flagi. Jeżeli to za mało to chciałbym, aby w users.ini, w miejsce mojego steam id wpisano id arcusia.

Pozdrawiam,
Tosiek

Za to posunięcie wielki props, nie sądziłem, że ktoś z obecnych adminów chciałby uratować drugiego, samemu robiąc sobie "krzywdę". I w tym wypadku powinienem był cię przeprosić za moje ordynarne zachowanie - sam wiesz o co chodzi.

Arcuś jest, był, zawszę będzie dobry w tym co robił. A to o co chodzi, to po prostu lekka głupota. Co prawda to było niezbyt przemyślane, nawet w tibii za taką rzecz banują. No ale cóż ;>

Arcuś na prezydenta!

TuK!
23-05-2011, 00:15
Jestem na tak, z Arcusiem był ogar masz rację.. Ale to nie znaczy, że reszta się opierdalała.

`Arcuś
23-05-2011, 13:34
Jeżeli to za mało to chciałbym, aby w users.ini, w miejsce mojego steam id wpisano id arcusia.

Wybacz, ale nie mogę się na to zgodzić, chciałem Cię też przeprosić za zaistniałą sytuacje(nie miałem prawa tak postąpić) Zostałem wyrzucony z prostych przyczyn, nie powiem jak się to stało, dodam też że nikt nie miał hasła do mojego konta, po prostu byłem u pewnej osoby i siedziałem u niej na forum. Wiem że jestem skreślony w oczach Krajona, więc nie mam żadnego prawa prosić go o powrót. Decyzje zostawiam h@.

Crayon
23-05-2011, 19:07
Nie no ale przyznacie, że dobroć Krajona jednak nie ma granic.
Arcuś Judasz nadstawił drugi policzek i nie jest tylko godzien nosić sandałów, ale obiecał że to będzie ostatni raz. Znowu może Was banować.

Tak, bałem się linczu tych 44 głosujących na 'Tak'

SedaN*
23-05-2011, 19:15
No to Arcuś witamy ponownie :)

Patryk1551
23-05-2011, 19:20
No, a już miałem tam jechać do Piekar Śląskich wraz z 43 osobami xd

adrian0093
24-05-2011, 12:20
Marcinku witamy <3 xD!

#down
XDD!!!!!

Farrah
24-05-2011, 21:26
Marcinku witamy <3 xD!

znam go xxx a nawet nie wiedzialem jak ma na imie ; D No dzieki jak zaczne grac bede mial free slota; PP