PDA

View Full Version : Ecdl!

Zarexoholik?
21-05-2011, 15:15
Europejski Certyfikat Umiejętności Komputerowych (ECDL - European Computer Driving Licence) jest certyfikatem, który poświadcza, że jego posiadacz zdał pomyślnie teoretyczny egzamin sprawdzający wiedzę w zakresie podstawowych pojęć technologii informatycznej i sześć egzaminów praktycznych sprawdzających umiejętność obsługi komputera.

Zrobił ktoś? Przyda się później do wpisu w CV i tak się zastanawiam, czy nie zrobić go na wakacje.

#czeczen

jak to stary temat, czasy się zmieniły, ceny ecdl'a też. Więc ogarnij.

Zarex napisz do mortiisa, aby wydal ci certyfikat prawdziwego tibia apo playera

A ty do psychoterapeutki, że nie widać efektów.

Xienus o.O
21-05-2011, 17:25
użyj funkcji szukaj krecie -.-

ja mam cerfyfikat od 2 lat i nie narzekam bo nie pisze sprawdzianów z oprogramowania biurowego

Prawie jak Kamil
22-05-2011, 01:16

ja mam cerfyfikat od 2 lat i nie narzekam bo nie pisze sprawdzianów z oprogramowania biurowego

Skończ podstawówke i się do mnie zgłoś, znajde coś dla Ciebie......

TOP.
Wczoraj to zrobiłem.

unk
24-05-2011, 19:11
Podstawowy ecdl tak naprawdę nie pomoże ci w 5% w CV, chyba, że jesteś informatykiem (w co wątpie, bo chcesz zdać tylko podstawowy ecdl), chociaż do niego nawet trzeba sie trochę pouczyć. Ja za sobą mam narazie 4 certyfikaty (wszystkie sponsorowane przez szkołe), muszę przyznać, że projektowanie stron było o wiele trudniejsze niż trzy pozostałe, które pisałem.

Disc
25-05-2011, 08:38
Zrobił ktoś? Przyda się później do wpisu w CV i tak się zastanawiam, czy nie zrobić go na wakacje.

#czeczen

jak to stary temat, czasy się zmieniły, ceny ecdl'a też. Więc ogarnij.

Każdy, ale to każdy papier się przydaję. Czym więcej masz w CV tym lepiej, jak masz okazje to rób nawet certyfikat na "szambo-nurka" :] Jak jest okazja to trzeba z niej korzystać. :)
Ja miałem coś podobnego w gimnazjum o ile się nie mylę, ale tego nie zrobiłem, chociaż mogłem. :| Bez zastanowienia rób co wlezie :)

Pospek^
04-06-2011, 22:43

Co ty masz? XDD Dj Wons - informatyk? XD

@topic

Ja narazie robię studium informatyczne, ale chuja z tego będzie. Szkołe zdam, gorzej z egzaminami xd
Każdy papier się liczy, tak jak napisał Pysk...Disc
Tylko znając ciebie wątpię żeby cokolwiek ci pomoglo :D
Trzeba było rok temu myśleć a nie grać po 17h w tibie :D

Skryper.!
05-06-2011, 11:25
Zarex napisz do mortiisa, aby wydal ci certyfikat prawdziwego tibia apo playera