View Full Version : [Forum] Propozycja do dzia?u muzyka.
Moja propozycja jest taka, żeby podzielić dział muzyka na gatunki, czyli dodać poddziały dotyczące Hip-Hopu/Rapu, Rock'a i metalu, Techno, Regge.
@Zarex
Dobrze wiesz że na np. Hip Hop składa się wiele gatunków, dlatego dałem te główne. To samo tyczy rock'a, zakładano by tam też tematy dotyczące grunge, punku czy post hardcore i wielu innych pochodnych
NaPółEtatu
21-05-2011, 23:31
niby po co, tak samo mozesz podzielic dzial screeny na awanse, pvp etc. / dzial bugi na bugi w grze/forum.
_
nie
Nie, kompletnie niepotrzebne.
Można wejść i zobaczyć o jakim gatunku jest temat.
Już lepiej dodać PREFIX.
Jestem na nie, nie potrzeba tak śmiecić. Po nazwie tematu wiesz czy Cię to interesuje, czy nie. Jak już to dodanie prefix'ów, choć i tak nie widzę potrzeby tego.
Zarexoholik?
21-05-2011, 23:58
Wiesz ile jest gatunków muzyki? Cała masa - i do każdego ma być osobny dział? Jestem na NIE.
Mi to bez różnicy każdy wie co to Hip-hop a metal czy rock.
#Jestem na tak
Kompletnie zły pomysł
NIE
Jestem na tak powinno być coś takie podzielone na wszystkie gatunki muzyki jakie kto lubi.
Darioo Rooker
22-05-2011, 15:17
Jestem na nie, bo i tak tam tylko pisza o hh i rapie nie opłaca się tracić czasu.
Jeśli ktoś chce wiedzieć z jakiego gatunku jest dany utwór, wchodzi w niego i sprawdza. Nie rozumiem po co tworzenie jakiś poddziałów, może jeszcze chciałbyś do działu News - Aktualizacje, Update, Loterie, Konkursy, Maratony i cała masa innych. Jestem na Nie, już lepszą propozycję ma Krsix.
sqlterpa
22-05-2011, 19:34
i tak 99% tematów w tamtym dziale to hip hop, więc nie widzę potrzeby stwarzania odrebnych działow.
jestem na nie ;o
Serj Tankian
22-05-2011, 19:42
Jestem na nie. Jeśli Administracja podzieliłaby dział Muzyka na wymienione w temacie poddziały, to zaraz ktoś by wyskoczył z propozycją, dzielenia reszty Forum. Filmy/Gry/Screeny... itd.
Lord Szadi
22-05-2011, 19:44
Osobiście poprawi do działalność forum ale można to zrobić gdy moderatorzy mają dość czasu w tym momencie nie mają czasu ale jestem na tak.
Mozna dodac jednak nie sadze, ze ten dzial bylby bardzo oblegany.
Jak im sie chce - niech dodadza, jak nie to nie.
Lolipops
22-05-2011, 20:17
Jak najbardziej na TAK.
Takie coś znacznie uatrakcyjni ten "dział"
Metaxa Grzesiek
22-05-2011, 20:38
Jestem na tak.
Pare razy było tak ze musiałem "szperac" i ciężko było mi znaleźć to co chciałem
#Lordzik#
22-05-2011, 20:52
I co to da? Jak na tym forum poruszane są tylko tematy hip hopu...
Elitarny
23-05-2011, 13:46
Na nie. Raczej nikomu sie zbytnio nie przyda , szkoda czasu:):)
Tylko H&H/Rap :)
Jestem na nie,nie ma sensu
wszyscy dają rap haha.
jak dają też rock oraz pop oraz normalną muzykę ; D
no jak by było to też by dawali tacy typy jak ja np disco ;)
Tak!
Yol Jol a może jeszcze lata 70 ? Lata 60 ? Lata 80 ? Lata 90 co wy na to xD
Jestem na nie. Mozna napisac w temacie [Hip-Hop] albo dodac prefixy.
John Cena
09-06-2011, 19:20
Jestem na nie,ten dział mało kto ogląda szkoda roboty....
Jestem na nie. Za dużo jest już tematów w tym dziale..
NaPółEtatu.
09-06-2011, 21:01
niby po co, tak samo mozesz podzielic dzial screeny na awanse, pvp etc. / dzial bugi na bugi w grze/forum.
_
nie
dokładnie to samo chciałem wyrazić ;o!
<Magiczny>
09-06-2011, 21:53
I po co to? Jak chcesz napisac jaki gatunek to piszesz to w tytule :o
Na NIE.
Poddziały gatunkowe głupie, bo po co robić jeszcze niepotrzebny bajzel. Już lepszym sposobem byłoby dołożenie do tego działu tagów [Rap], [Rock], [Reagge] itd.
Wg. mnie nie potrzebne. To tak jakby jeszcze dzial Gry&Konsole dzielic na przygodowe, sportowe itp
Lethornek
11-06-2011, 23:27
Osobiście raczej nie odwiedzam tego działu, lecz jestem na TAK : ) Każdy lubi inny styl muzyki, więc niech dla każdego będzie osobny dział ;)
Xienus o.O
12-06-2011, 15:29
widzisz wykonawce w temacie? to chyba od razu wiadomo jaki rodzaj muzyki... a jeżeli nie wiesz to po co odwiedzasz ten dział
Działów byłoby więcej niż topiców z utworkami. Z resztą ocena jaki jest to DOKŁADNIE gatunek też jest bardzo trudna, więc wyniknąłby z tego kolejny problem..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.