PDA

View Full Version : Mistrzowie and komixx

.Kosik Czarny 2v0.
22-05-2011, 20:53
Mistrze.
Strona zgłoszona jako dokonująca ataków!

Strona mistrzowie.org została zgłoszona jako strona stanowiąca zagrożenie i została zablokowana zgodnie z ustawieniami bezpieczeństwa.

Tego rodzaju strony mogą próbować instalować oprogramowanie wykradające poufne dane, używające komputera do pośredniczenia w atakach lub uszkadzające system.

Niektóre szkodliwe strony celowo rozpowszechniają niebezpieczne oprogramowanie, ale większość z nich działa na serwerach, na które nastąpiło włamanie.

Komixxy

Strona zgłoszona jako dokonująca ataków!

Strona komixxy.pl została zgłoszona jako strona stanowiąca zagrożenie i została zablokowana zgodnie z ustawieniami bezpieczeństwa.

Tego rodzaju strony mogą próbować instalować oprogramowanie wykradające poufne dane, używające komputera do pośredniczenia w atakach lub uszkadzające system.

Niektóre szkodliwe strony celowo rozpowszechniają niebezpieczne oprogramowanie, ale większość z nich działa na serwerach, na które nastąpiło włamanie.

Koniec świata

Mortalix
22-05-2011, 21:13
No i bardzo dobrze. Strony pokroju w/w są fajne i śmieszne przez miesiąc, czy dwa, a później się szmacą. Jeszcze niech zablokują demoty z tymi umoralniającymi wskazówkami od pseudointeligentnych 12sto latków.

Koniec świata? Jeśli Twój świat kończy się na tych stronach to gratuluję i ubolewam!

#down

Nie mam pojęcia jak to co napisałeś ma się do mojej wypowiedzi i o czym Ty właściwie piszesz... XDD

Mateusz Soprano
22-05-2011, 21:27
Koniec świata? Jeśli Twój świat kończy się na tych stronach to gratuluję i ubolewam!

No w sumie wyobraź sobie ile ludzi przegląda te strony jakby się głębiej w to wkręcić.Ważne dane,informacje być może dałoby się też komuś wyczyścić konto z pieniędzy.Kiedyś w miejsce mojej pracy koleś co się uczył na informatyka przyniósł laptopa z którym był wielki problem aby go rozpracować wejść do niego(nie jestem informatykiem mówię tylko jak słyszałem).Po krótkim czasie zjawia się policja i szuka kradzionego laptopa, oczywiście przeczesuje wszystko patrzy luka dookoła dopiero na końcu zauważają laptopa który leży centralnie na biurku niczym nie przykryty nie schowany normalnie nie wiem jak go przegapili na początku. Jeden do drugiego mówi żeby jakieś numery sprawdził i przyniósł z samochodu numery i okazało się że to ten,pytali kto przywiózł gość się przyznał i zgarnęli go na komendę.Okazało się że w nim są ważne informacje i ktoś ukradł go z jakiegoś ważnego budynku(sądu chyba). I kij tam z laptopem bo on grosze kosztował ale informacje pilne i strzeżone które tam były były dużo warte i bardzo cenne.

Może to początek Njiu łorld order?

Qυiet
22-05-2011, 22:06
W końcu zagięli nawet mistrzów ;P

Strony pewnie niedługo wrócą, trzeba poczekać aż sprawdzą czy te strony faktycznie mają coś na sumieniu (w co wątpię). Pewnie za kilka godzin będzie można znowu nolifić na mistrzach i komixxach ;P