Zaloguj się

View Full Version : Zostan? ojcem :-(

Mikiel Kombek Jak Dżej Zi
23-05-2011, 13:11
Przypał trochę, w wieku 19 lat. Można powiedzieć że przegrałem życie troszke, ale jednak może wygram. Chociaż zaruchałem, a nie jak wy przegrańcy tylko w tibie LOL xDDDDD

`Arcuś
23-05-2011, 13:42
hhe gratuluje, kiedy pijemy??;p

Serj Tankian
23-05-2011, 13:46
Dobra prowokacja. Nikt nie uwierzy w to, ze impotent zaruchał. _/

Niuchacz
23-05-2011, 13:56

Uśmiałem się, x2 :rolleyes::rolleyes:

23-05-2011, 14:00

1 raz widzę nick i jak dla Ciebie zaruchać to utopia to nie moja wina że jesteś takim lamusem hehe

Zark
23-05-2011, 14:04
współczuję dziecku .

Disc
23-05-2011, 14:14
Przypał trochę, w wieku 19 lat. Można powiedzieć że przegrałem życie troszke, ale jednak może wygram. Chociaż zaruchałem, a nie jak wy przegrańcy tylko w tibie LOL xDDDDD

Fajne masz podejście, zapytaj lepiej swojego ojca, czy też ma takie i uważa, że przegrał życie, bo Cię spłodził. :]
Jeśli faktycznie spłodziłeś dziecko, to współczuje mu na wejściu tak zajebistego ojca jakim będziesz :)
Tak btw. "Najs prowokacja" Poczekaj aż z tych trzech jajek wykluje Ci się w końcu "sisior" a później opowiadaj bajki ze smokami :)
Pozdro Disc :)

Mów mi królu
23-05-2011, 14:14
Też współczuje, niema to jak miec ojca trolla

23-05-2011, 14:17
Dobrze, że ide na studia zaoczne, to w tygodniu będę pracował by zarobić hajs na utrzymanie. Dobrze też, że jestem bananowcem i rodzice mi kupią mieszkanie oraz pomogą w wychowaniu. To będzie trudny okres w moim życiu, dużo się zmieni, życie stanie się bardziej monotonne i spokojne.

Fajne masz podejście, zapytaj lepiej swojego ojca, czy też ma takie i uważa, że przegrał życie, bo Cię spłodził. :]

tylko zrozum to, że gdy mnie spłodził miał 28 lat i był żonaty oraz wszystko było zaplanowane. Ja jestem młody i całe życie było przedemną, nie mówię że przegrałem, tylko że mogłem jeszcze z 10 lat żyć pełnią życia, a teraz mój świat obróci się o 180 stopni (na drugą strone, jeśli nie wiesz ile to 180 stopni).

Disc
23-05-2011, 14:28
Dobrze, że ide na studia zaoczne, to w tygodniu będę pracował by zarobić hajs na utrzymanie. Dobrze też, że jestem bananowcem i rodzice mi kupią mieszkanie oraz pomogą w wychowaniu. To będzie trudny okres w moim życiu, dużo się zmieni, życie stanie się bardziej monotonne i spokojne.

tylko zrozum to, że gdy mnie spłodził miał 28 lat i był żonaty oraz wszystko było zaplanowane. Ja jestem młody i całe życie było przedemną, nie mówię że przegrałem, tylko że mogłem jeszcze z 10 lat żyć pełnią życia, a teraz mój świat obróci się o 180 stopni (na drugą strone, jeśli nie wiesz ile to 180 stopni).

To widzisz Twój Ojciec miał poukładane w głowie a Ty jedyne co tam masz to jedno wielkie za przeproszeniem gówno. Nie wiem od kiedy dziecko= przegrana wiesz ch*ja o życiu jak widzę. Już myślałem, że napiszesz "Moje życie obróci się o 360 stopni" failure. Wybacz, ale jeśli nawet nie wiesz co to gumki/tabletki antykoncepcyjne to jesteś dla mnie bogiem. \../ Taka wskazówka na przyszłość "MYŚLENIE NIE BOLI!"

Ktoś II
23-05-2011, 14:30
No to przypał. W tym momencie cieszenie się, że zaruchałeś jest raczej nieodpowiednie. Zależy ile laska ma lat i czy jesteście razem, czy była to pierwsza lepsza na jakiejś imprezie. Moich kilku kumpli ma podobną sytuację, bo niektórym urodziło już się dziecko, a u niektórych jest w drodze. Wiele będzie zależało też od waszych rodziców. Jeżeli podejdą poważnie do sprawy i nie będą Was obwiniać tylko wesprą i podtrzymają na duchu to już połowa sukcesu. Najważniejsze to nie załamywać się.

23-05-2011, 14:31
Wybacz, ale jeśli nawet nie wiesz co to gumki/tabletki antykoncepcyjne to jesteś dla mnie bogiem. \../ Taka wskazówka na przyszłość "MYŚLENIE NIE BOLI!"

NO CO TY SZERLOKU?

Brała tabletki od 2 miesięcy, nie wiem czemu tak wyszło.

No to przypał. Zależy ile laska ma lat i czy jesteście razem, czy była to pierwsza lepsza na jakiejś imprezie. Moich kilku kumpli ma podobną sytuację, bo niektórym urodziło już się dziecko, a u niektórych jest w drodze. Wiele będzie zależało też od waszych rodziców. Jeżeli podejdą poważnie do sprawy i nie będą Was obwiniać tylko wesprą i podtrzymają na duchu to już połowa sukcesu. Najważniejsze to nie załamywać się.

18 lat, jesteśmy razem. Moi jak i jej rodzice nie są zdenerwowani tym faktem, obiecali pomoc i tak będzie.

Ktoś II
23-05-2011, 14:39
No i gicior. Mając kasę o wiele łatwiej utrzymać dziecko i życie jest łatwiejsze.
Skończ studia i spróbuj otworzyć coś swojego - ryzyk fizyk. Nie pracuj u kogoś, bo będziesz stale zarabiał tę samą pensję. Teraz liczy się pomysł, a mając pomysł i trochę poukładane w głowie można zdziałać wiele.

n0name1
23-05-2011, 15:05
Ej Czekaj Mikiel ,ale ojcem dziecka ,a nie chomika albo pieska tak xD ?

23-05-2011, 15:07
Ej Czekaj Mikiel ,ale ojcem dziecka ,a nie chomika albo pieska tak xD ?

Ale żart haahahhahahahhaha rozumiesz nie dziecka ale chomika kumasz hahahahahahahahhahah co typ dał ja pierdole ale faza chomika o kurva rozumiesz to hahahahahahahahahahha

BeYOUTe
23-05-2011, 15:09
A były tam też smoki...?

Arigori Dziewicze Łono
23-05-2011, 15:10
no w koncu bedzie z kim szarowac konto

n0name1
23-05-2011, 15:16
Chce mieć jedynie pewność :)

#down
A co nie możesz czytać takich tekstów ;/ ? no weż ;p

Ktoś II
23-05-2011, 15:19
Wydaje mi się, że to nie odpowiednie forum na takie tematy ;] Przenieś to na forumowisko.pl czy gdzieś indziej.

23-05-2011, 15:20
Wydaje mi się, że to nie odpowiednie forum na takie tematy ;] Przenieś to na forumowisko.pl czy gdzieś indziej.

Napisałem tutaj na forum by poinformować, nie chcę żadnych rad ani nic, bo sobie poradzę.

Styl
23-05-2011, 15:33
fajna prowokacja ;dddddddddd

23-05-2011, 15:48
Zacznij od tego, powiedz szczerze - czy to jest prowokacja, czy mówisz zupełnie serio, bo nie wiem co napisać.

no raczej, że nie prowokacja.

Crote
23-05-2011, 15:52
1/10
jestem zawiedziony, przegrałeś

Niuchacz
23-05-2011, 15:53
No tak, poruchałeś, zrobiłeś dzieciaka, a potem się obudziłeś? marne prowo :confused:

23-05-2011, 15:56
No tak, poruchałeś, zrobiłeś dzieciaka, a potem się obudziłeś? marne prowo :confused:

jak dla ciebie takie rzeczy dzieją się tylko w snach, to chyba czas by skończyć z tibią

Niuchacz
23-05-2011, 16:02
jak dla ciebie takie rzeczy dzieją się tylko w snach, to chyba czas by skończyć z tibią

Widzisz, żebym pisał tam o sobie? Za dużo przed tibią siedziałeś i się wzrok popsuł, prawda?

23-05-2011, 16:06
Widzisz, żebym pisał tam o sobie? Za dużo przed tibią siedziałeś i się wzrok popsuł, prawda?

????????????? przeciez nie napisałem że o tobie, tylko że z twojego postu wynika że dla ciebie zapłodnienie kobiety jest rzeczą tak prawdopodobną jak koniec świata 21 maja. w tibie nie gram od 3 lat synek nie mam czasu na takie głupoty jak gierki

adrian0093
23-05-2011, 16:38
Jaka szkoda, ze to tylko prowokacja :00

Belfus Adri
23-05-2011, 16:57
Fajna prowokacja :D
Na bank jak byś wpadł, pisał byś o tym na forum tibijskim :(

Karol Strasburger
23-05-2011, 17:00
on chce sobie reputy na forum nabić tylko :3

Again q.q
23-05-2011, 17:22
Fajna prowokacja :D
Na bank jak byś wpadł, pisał byś o tym na forum tibijskim :(

Tibjiskim ??? :confused:

przecież to jest forum wielotematyczne połączone z działami serwera ?? :confused:

Gratuluje potomka :)

'Oxidosis'
23-05-2011, 17:24
Ja pierdole, to, że gość w wieku 19 lat zrobił dziecko to od razu prowokacja? Nie mówie, że tak nie jest, ale przecież dziecko w wieku 19 lat to raczej normalna sprawa :mad::cool::cool::cool:

Chociaż wiem czemu większość z was tak uważa, nie możecie przyjąć do wiadomości, że gość który jeszcze nie dawno aktywnie robił beke na forum zaruchał, a wy nie? hehs :cool::cool::cool:

Golebi
23-05-2011, 17:37
Zostanę ojcem :-(
a ja dziadkiem :-(...

Mateusz Soprano
23-05-2011, 18:02
Naczytał się chłopak że koniec świata będzie to chciał zasmakować życia ;d.
Na serio zamoczyłeś kija w jakieś 10 latce? Nie sorry 18 latce?
Patrzcie na forum się pochwalił, że będzie ojcem.A za 2-3 lata "Synek dzisiaj nauczę Cię grać w tibie" Jeszcze nie dawno chciał się ze mną lać a teraz się tatuś zrobił z niego.Ale co ty mogłeś zdziałać tą malutką armatką.Że laska nie chciała kogoś z poważnym działem?

Oj prowo coś wyczuwam. I rodzice się z tym pogodzili? Chyba byłoby "Ty Ku**a idi*to, jak cię ku*wa z matką wychowaliśmy! Ty sku******u ja cie zaraz nauczę moczyć kija w byle którym jeziorze bez sprawdzenia głębokości,bier swoje manatki i wy*******aj z mojego rewiru gówniarzu ty pier****ny"

Darioo Rooker
23-05-2011, 18:04
Ja pierdole, to, że gość w wieku 19 lat zrobił dziecko to od razu prowokacja? Nie mówie, że tak nie jest, ale przecież dziecko w wieku 19 lat to raczej normalna sprawa :mad::cool::cool::cool:

Chociaż wiem czemu większość z was tak uważa, nie możecie przyjąć do wiadomości, że gość który jeszcze nie dawno aktywnie robił beke na forum zaruchał, a wy nie? hehs :cool::cool::cool:

Nikt normalny by nie przyleciał na tibijskie forum się chwalić, że zruchał w wieku 19 lat i teraz ma dziecko looool.

Only Sio
23-05-2011, 18:11
NO CO TY SZERLOKU?

Brała tabletki od 2 miesięcy, nie wiem czemu tak wyszło.

18 lat, jesteśmy razem. Moi jak i jej rodzice nie są zdenerwowani tym faktem, obiecali pomoc i tak będzie.

To cie oszukała, z tym, ze brała.

#t

Szczerze? To współczuje, w tym wieku zostać ojcem.

Arcano Druid
23-05-2011, 18:16
buahahha Ty ojcem ? Chyba kota jebales -.- Majkel podaj klej !

jestes debilem czy mi sie zdaje po tych tematach co zakladasz???

Remus
23-05-2011, 18:20
Przepoczwarzyłeś się z trolla w ojca.

Τettmeier
23-05-2011, 18:31
Widziałem wiele pomysłów, które dobrze zrealizowane pozwoliłby na zwrócenie na siebie uwagi, jednak ten mnie zadziwił. Przez tyle czasu tak poważnie udawać i prowokować.

`Artas
23-05-2011, 18:31

Ja pierdole, typie Ty wszystko tak bierzesz na poważnie? :O Miej trochę dystansu...

#top
Która to misja w GTA? ;p

23-05-2011, 18:33
Ja pierdole, typie Ty wszystko tak bierzesz na poważnie? :O Miej trochę dystansu...

#top
Która to misja w GTA? ;p

ja nie żartuję, to nie prowokacja.

Naczytał się chłopak że koniec świata będzie to chciał zasmakować życia ;d.
Na serio zamoczyłeś kija w jakieś 10 latce? Nie sorry 18 latce?
Patrzcie na forum się pochwalił, że będzie ojcem.A za 2-3 lata "Synek dzisiaj nauczę Cię grać w tibie" Jeszcze nie dawno chciał się ze mną lać a teraz się tatuś zrobił z niego.Ale co ty mogłeś zdziałać tą malutką armatką.Że laska nie chciała kogoś z poważnym działem?

Oj prowo coś wyczuwam. I rodzice się z tym pogodzili? Chyba byłoby "Ty Ku**a idi*to, jak cię ku*wa z matką wychowaliśmy! Ty sku******u ja cie zaraz nauczę moczyć kija w byle którym jeziorze bez sprawdzenia głębokości,bier swoje manatki i wy*******aj z mojego rewiru gówniarzu ty pier****ny"

zauważ że ten temat z fajtem to byl dla beki inspirowany tym że chcialeś się bić z szybki jak szyba. nie moja wina że masz mieszkanei 30m2 i taką patole, że używa się takiego slownictwa w domu. w ogóle co ty mi tu pierdolisz o penisie, pedał jesteś czy jak?

powiedz mi kim jesteś, bo spinasz a twój nick widzę 2x w życiu.

Widziałem wiele pomysłów, które dobrze zrealizowane pozwoliłby na zwrócenie na siebie uwagi, jednak ten mnie zadziwił. Przez tyle czasu tak poważnie udawać i prowokować.

to nie prowo

Crayon
23-05-2011, 18:57
Opowiedz o swoim pierwszym razie jak już tak zaczynasz wyznaniowo. Nie, nie czytałem trzech stron tematu, więc jak coś skopiuj starą odpowiedź, dzięki z góry

Savater
23-05-2011, 19:29
piszesz ze masz 19 lat a na profilu jest napisane ze masz 22 lata. ogarnij sie. chyba sam jestes z patologicznej rodziny

23-05-2011, 19:32
piszesz ze masz 19 lat a na profilu jest napisane ze masz 22 lata. ogarnij sie. chyba sam jestes z patologicznej rodziny

hahahaha znów ten typ z avatarem hemp gru, ZDEMASKOWALEŚ MNIE

Mateusz Soprano
23-05-2011, 19:45
Kolego mój sorry za to co wyżej napisałem przyjmij ten oto wierszyk na poprawę humoru przeczytaj go swoim rodzicom może się uspokoją;d

Raz na dole raz na górze
więcej tego nie powtórzę
mikiel ruchał a tu wpadka
teraz go zajebie matka
raz na górze raz na dole
ojciec powie "ja pierdole"
Kiedy dzieci własnych matek
uprawiali sex w tej dobie
19 mieli latek
I są winni sami sobie

23-05-2011, 19:47
Kolego mój sorry za to co wyżej napisałem przyjmij ten oto wierszyk na poprawę humoru przeczytaj go swoim rodzicom może się uspokoją;d

Raz na dole raz na górze
więcej tego nie powtórzę
mikiel ruchał a tu wpadka
teraz go zajebie matka
raz na górze raz na dole
ojciec powie "ja pierdole"
Kiedy dzieci własnych matek
uprawiali sex w tej dobie
19 mieli latek
I są winni sami sobie

????????????????????????????

Again q.q
23-05-2011, 19:55

jaki ty typie jesteś przyjebany 'borze' takiego lamusa jak ty to mi juz szkoda...spadasz z poziomu co post;/

wpadłam z mikielem serio
23-05-2011, 20:12
ale siara mikiel czemu to opowiadasz na forum, zobaczysz nie dostaniesz kotleta w domu za to. a nasz synek będzie super jak ty kocham cie kochanie ; ****

23-05-2011, 20:20
ale siara mikiel czemu to opowiadasz na forum, zobaczysz nie dostaniesz kotleta w domu za to. a nasz synek będzie super jak ty kocham cie kochanie ; ****

hehehehehhehehheheehehheheh a to zabawne, dostarczyłeś full beki, rzucasz nia jak asami z rękawa, powinneś stworzyć strone z żartami i zarabiać miliony coś w stylu facebooka, jesteś geniuszem kumasz hahahaha zrobił konto że niby moja dupeczka hahahahahah król beki jak on to zrobił hahahahahah kotleta nie dostanę hahahahahahahhahahahahahah rozumiesz KOTLETA ALE TO ZABAWNE SLOWO KOTLETA hahahahahahaha o jaaaaaaaa, ale sie uśmiałem

wpadłam z mikielem serio
23-05-2011, 20:22
mikielku jak ty sie do mnie zwracasz rozmawialismy juz na ten temat koniec z tibia i traktowaniem mnie zle bo usune ciaze i zobaczysz

`Artas
23-05-2011, 20:44
^ bezbek pierdolony z Ciebie. stawiam, że to azbest.

23-05-2011, 20:53
^ bezbek pierdolony z Ciebie. stawiam, że to azbest.
też tak myślę, typ nigdy nie potrafil dać beki, jedynie bawił gimbusów

Midq
23-05-2011, 21:25

mnie nigdy nie bawil, jestem ponad

Dareluss v0.5
23-05-2011, 21:33
jestem hardcorem .

.Vimpexx.
23-05-2011, 21:33

To ja :confused::confused:

@Topic

Fajnie, że zostaniesz ojcem, ale pewnie to bajka z TVP1, tylko teraz rozszyfrować, która ... :confused:

Midq
23-05-2011, 21:35
#up
gumisie

#top
http://cache.gawkerassets.com/assets/images/4/2008/10/medium_ron-jeremy-product.jpg

Crote
23-05-2011, 21:47
hejtujcie, ze ten czlowiek zaruchal, a wy nie
http://i52.tinypic.com/2r2c27s.jpg JAK MU SIĘ OPRZEĆ, BYM (0/10)

ZARUCHACIE WIERZE MOTZNO W WAS!

23-05-2011, 21:50

ale demaskacja

Golebi
23-05-2011, 21:51
http://i52.tinypic.com/2r2c27s.jpg

Rumun strasznie się zmienił ;p

Crote
23-05-2011, 21:52
fejm +10

Midq
23-05-2011, 21:58

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/249000_199770060067749_100001042697796_577608_1532 698_n.jpg ????????

Crote
23-05-2011, 22:01
AUTYZM, ale duperka z boku zawsze spoko

@down

ograniczony grubas w XXL xDxD

Kowal'2.0
23-05-2011, 22:02

Chyba Gerarda posuwałeś...albo Żabcie :)
Fajne masz tunele męskich nie było??

23-05-2011, 22:16
Chyba Gerarda posuwałeś...albo Żabcie :)
Fajne masz tunele męskich nie było??

a jakei są męskie co grubasku kochany bez matury pracujacy w makdonaldzie?
w ogóle to są naklejki przecież

btw: kto to jakaś żabcia? nie gram w tibie jak wy to nie wiem sorki

Kowal'2.0
23-05-2011, 22:49
a jakei są męskie co grubasku kochany bez matury pracujacy w makdonaldzie?
w ogóle to są naklejki przecież

btw: kto to jakaś żabcia? nie gram w tibie jak wy to nie wiem sorki

Czemu ty cofasz sie w czasie?? Potrafisz tak?? No w sumie kochanek Gerarda potrafi pewnie wszystko i we wszystkim jest najlepszy tak jak to uwaza o sobie Gerardek :) zyjecie nadal rokiem 2008 kiedy pracowalem w tej wspanialej spółce z ograniczona odpowiedzialnoscia :) podkreslam pracowalem ;]
W tibie nie gram chociaz kiedys gralem :( teraz smieje sie tylko z takich netpozerów jak ty i twoj wybranek serca :) idz wydziaraj sobie wujka na żebrach

P.S
Ubrania kupujesz w tym samym sklepie co Justin Bieber??

24-05-2011, 00:15
Czemu ty cofasz sie w czasie?? Potrafisz tak?? No w sumie kochanek Gerarda potrafi pewnie wszystko i we wszystkim jest najlepszy tak jak to uwaza o sobie Gerardek :) zyjecie nadal rokiem 2008 kiedy pracowalem w tej wspanialej spółce z ograniczona odpowiedzialnoscia :) podkreslam pracowalem ;]
W tibie nie gram chociaz kiedys gralem :( teraz smieje sie tylko z takich netpozerów jak ty i twoj wybranek serca :) idz wydziaraj sobie wujka na żebrach

P.S
Ubrania kupujesz w tym samym sklepie co Justin Bieber??

odpowiedz nie unikaj tematu

a gdzie justin bieber kupuje, powiedz bo nie wiem. ja kupuję w zarze, h&m, house, holahola itp

Prawie jak Kamil
24-05-2011, 09:23
Ciesze się razem z tobą z twojego pierwszego stosunku w wieku 20 lat,nie wnikam z kim on był, choć obstawiam, że był to ktoś z twojej rodziny. Ahh te pogańskie zwyczaje, czekamy na więcej,j ak się czułeś i co wtedy myślałeś.

Zarexoholik?
24-05-2011, 11:58
jakiej komendy użyłeś? !sex ?

24-05-2011, 12:08

ty człowieku serio jesteś ograniczony tylko do tibii, w każdym komencie dajesz nawiązanie do tej gry, WIEDZ ŻE COŚ SIĘ DZIEJE

Prawie jak Kamil
24-05-2011, 12:11
ty człowieku serio jesteś ograniczony tylko do tibii, w każdym komencie dajesz nawiązanie do tej gry, wiedz że coś się dzieje

przypominam, ze jest to forum tibijskie.

Domcio Old
24-05-2011, 12:51
Chociaż zaruchałem, a nie jak wy przegrańcy tylko w tibie LOL xDDDDD
i co z tego ze zaruchales... mowisz ze przegrancy graja w tibie to czemu sam w nia grasz ... :( a co do ruchania widac jestes wgl nieodpowiedzialny :( w wieku 19 lat dzieciaka sobie splodzic... gratuluje bez mózgu :(
(ale i tak to pewnie bajka bo widac jaki ma glupi nick)

24-05-2011, 12:55
i co z tego ze zaruchales... mowisz ze przegrancy graja w tibie to czemu sam w nia grasz ... :(
nie gram od 3 lat, przypominam po raz enty. nie gram w żadne gierki na komputerze. nie miałem czasu na takie rzeczy, a teraz tym bardziej nie będę miał czasu. pewnie zaraz hejt że cały czas na forum siedzę, siedzę bo jestem w pracy i nie mam co robić [YO]

Bzdonc'
24-05-2011, 13:54
Powodzenia w wychowywaniu pociechy ;)

Refresh
24-05-2011, 14:15

Supcio. Kiedy pijemy?

Maxiuu
24-05-2011, 15:02
jeśli mogę wiedzieć - jakie tabletki brała Twoja dziewczyna ?

24-05-2011, 15:16
jeśli mogę wiedzieć - jakie tabletki brała Twoja dziewczyna ?

teraz Ci nie powiem, miałem je w ręce kilka razy, takie fioletowe lekko pudełko, ale nie zwracalem uwagi na firme oraz nazwe.

Flamaster
24-05-2011, 15:32
Ehh no cóż za głupotę się płaci -.-. Chociaż zapewne pic w chuj idzie...

Nie sądzę, żebyś wychwalał się na forum Tibijskim, że przeleciałeś jakąś tanią dziwke i zrobiłeś sobie z nią dziecko... Chyba tylko po to żeby pośmiać się z ludzi co tutaj piszą.

Bassito
24-05-2011, 15:32
teraz Ci nie powiem, miałem je w ręce kilka razy, takie fioletowe lekko pudełko, ale nie zwracalem uwagi na firme oraz nazwe.

Lepiej teraz patrz :)

Zarexoholik?
24-05-2011, 16:14
ty człowieku serio jesteś ograniczony tylko do tibii, w każdym komencie dajesz nawiązanie do tej gry, WIEDZ ŻE COŚ SIĘ DZIEJE

Jasne, że się dzieje. Jak chcesz mieć dziecko to staraj się o nie z płcią przeciwną. : O

24-05-2011, 16:15
Jasne, że się dzieje. Jak chcesz mieć dziecko to staraj się o nie z płcią przeciwną. : O

nie mam takich problemów jak ty, więc autodiss ładny dałeś hehe w ogóle z taką grzywką jak miałeś kiedyś w avatarze to musisz być gwiazdą na wiosce

Styl
24-05-2011, 16:31
nie gram od 3 lat, przypominam po raz enty. nie gram w żadne gierki na komputerze. nie miałem czasu na takie rzeczy, a teraz tym bardziej nie będę miał czasu. pewnie zaraz hejt że cały czas na forum siedzę, siedzę bo jestem w pracy i nie mam co robić [YO]

To nawet roznosiciele ulotek mają przenośny komputer? xD No cóż, żadna praca nie hańbi

Zarexoholik?
24-05-2011, 16:39
nie mam takich problemów jak ty, więc autodiss ładny dałeś hehe w ogóle z taką grzywką jak miałeś kiedyś w avatarze to musisz być gwiazdą na wiosce

Nie masz takich problemów jak ja, bo ledwo co pisałeś maturę i nie masz pojęcia czym jest sesja! hehe

Po co poruszasz temat mojej grzywki? Tonący brzytwy się chwyta, czyż nie? XD

Śmieszne, żeby dziecko miało opiekować się dzieckiem.

Niuchacz
24-05-2011, 17:57
Śmieszne, żeby dziecko miało opiekować się dzieckiem.

Co prawda to prawda :confused:

TyruS aka Tyr'ek XD
24-05-2011, 20:36
"Jak sie nie umie ruchac, to sie nie rucha" Sorry :[ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Lord Szadi
24-05-2011, 20:44
Chciał by zobaczyć na żywo co nieco ale żeby dziecko to narazie nie!!.

Ale tak to GZ dziecka .

Zarex mój przewodnik
24-05-2011, 20:57
ja pierdole jaki kojot hehe

Dexterro
24-05-2011, 21:27

Żałośniej się nie dało. Kamil, ostatnio te twoje riposty gorsze się robią, a niektóre aż wkurwiające.

i co z tego ze zaruchales... mowisz ze przegrancy graja w tibie to czemu sam w nia grasz ... :( a co do ruchania widac jestes wgl nieodpowiedzialny :( w wieku 19 lat dzieciaka sobie splodzic... gratuluje bez mózgu :(
(ale i tak to pewnie bajka bo widac jaki ma glupi nick)

MIKIEL GRA W TIBIE - BRAWO DAMNCIO OLD.
mikiel masz głupi nick na forum tibijskim - nie możesz mieć dzieci

Nie sądzę, żebyś wychwalał się na forum Tibijskim, że przeleciałeś jakąś tanią dziwke i zrobiłeś sobie z nią dziecko... Chyba tylko po to żeby pośmiać się z ludzi co tutaj piszą.

Z tą dziwką to przesadziłeś, powinien iść ban ponieważ Mikiel wcześniej pisał, że jest z tą laską od dłuższego czasu. To coś takiego jakby on przezywał twoją mamę, a za to już jest ban chyba.

# temat

Kurcze, w sumie chuj Cie obchodzą komenty od gimberów takich jak ja ale powodzenia. ELKO PAWEŁ

Kowal'2.0
24-05-2011, 21:42
Twierdze ze ten temat jest tak zalosny jak i twórca tego tematu :) skasujcie go i bedzie spokoj nie obchodzi mnie ze dziecko zrobilo sobie dziecko...

Flamaster
25-05-2011, 21:04
Z tą dziwką to przesadziłeś, powinien iść ban ponieważ Mikiel wcześniej pisał, że jest z tą laską od dłuższego czasu. To coś takiego jakby on przezywał twoją mamę, a za to już jest ban chyba.
http://forum.szafa.pl/upload/foto_cache/4a4/b5d/850/6b5/172/526/59a/93e/699/b99/01_500x640.jpg

27-05-2011, 00:56
wrócilem z sylwestra własnie tera