View Full Version : Uw Kolejna Pora?ka
Witam , zastanawia mnie ten krytyk w uw dla ek'a bijąc sie dziś z pupajem zauważylem ze nie mam 10 % szans na zabicie jakiegos 1,7 ek z full eq dlaczego ? 16:49 Straciles 9525 punktow zycia w walce z Pupaj. wejdzie mu 2 razy pod rzad ja spie 6k + z maxa = 15K ;o . a Moj skormny 1.771 ed wali po 8 k+ z morta + 2.5 /3 z silverki cos sie rownagranice 11 k ed ma 23 k hp a ek ma kolo 60 (nie wiem nie gralem ekiem o takim lvlu mozecie mnie poprawic). Powiecie od czego jest ring ? ja wam odpowiem spamiac go mortem i wkladajac ringa mam kolo 40 k many on ma red hp uha sie i bije mi z uw po 4/4.5 k czyli biorac ze bije z morta on sie uha caly czas trace mane a on bije mi z uw uderzy 6 razy z uw i nie mam many . sciagam ringa i manasuje znow 5 minut 50 k many i znow to samo albo nawet nie zdaze wymanasowac i padne bo nie wysiocham sie od comba . Powiecie pewnie jescze jakbys mial uw to bys go rozjebal . Nic mylnego nie rozjebal bym... Moze jescze powiecie ze nie ogarniasz powiem wam szczeze uwazam ze ogarniam pvp nawet dobrze . Wiec droga administracjo Prosimy o jaka Kolwiek Reakcje w tej sprawie DZIEKUJE ZA UWAGE POZDRAWIAM Czubass:)
Tak bylo od poczatku i tego nie poprawiaja -.-
EK z UW= czołg..
nawet bez UW jest czołgiem ale nie wnikajmy ;d
NaPółEtatu
23-05-2011, 17:47
co update jakas profesja goruje, fakt, ze najczesciej jest to ek, ale to normalna kolej rzeczy
Tak jak powiedzial wtedy pupaj "To jest wlasnie apo" :)
Nie sadze zeby cos z tym zrobili chociaż przez te Uw odchodza gracze.
PS. Twoje obliczenia mnie niszcza x D
nic na to nie poradzisz.. to rzecz normalna, że ek z UW + cryt biję więcej na równym lv niż ms/ed z czaru Xd a ty skrobiesz mu dupę swoimi żałosnymi hitami..
ale nie zmienią tego, bo jak? osłabić UW dla ek? wtedy pvp ek vs ek nie ma sensu, a zwiększając u ms/ed bawimy się kto szybciej puści spam :)
Belfus Adri
23-05-2011, 18:27
Może po prostu zmniejszyć krytyka z UW ?:D
EK z UW= czołg..
Od razu Samolot. :]
_@top
UW dla mnie to jest porażka, w ogóle powinien zostać usunięty z Serwera, tak samo jak te Shaman Skirt..
Typ 300 MS ściąga na hita 150 MS/ED z tego UW.
Nie moja wina że masz chujowe eq ;|
Moim zdaniem quest na uw jest zbyt prosty, nie powinien jakiś Szymus go czyścić.
Zarexoholik?
23-05-2011, 19:55
Dopiero zauważyłeś? Jak zwykle knight/pall na apo mają najłatwiej. Tak było zawsze. Już od dawna czekam na zmiany.
PokerowyKoc
23-05-2011, 20:17
Prawda jest prawdą uw jest mocne ale teraz i tak nic z tym nie zrobimy.
Więc chcę prosić aby gracze zakończyli płacz z powodu uw!!!
Takich tematów było już multum moim zdaniem nie ma już o czym dyskutować.
Pozdrawiam.
Lord Szadi
23-05-2011, 20:56
Już było tyle postów o UW że masakra jeżeli prosicie napiszcie coś poważnego np:
Na E-mail do Tygrysa ale nie taki na byle tylko konkretna propozycja i podpisy graczy którzy się z tym zgadzają i to popierają,sądzę że w ten sposób możecie sprawę załatwić.
Ale według mnie to jest niepotrzebne UW wali UE raz na 5 min 15k+ a tak to bije po 5-10.
Ale co za tym idzie później będzie płacz że UW za mało bije jak na swą cenę więc moja propozycja jest taka aby zostawić UW w spokoju.Niech bije tak jak teraz.
Koniec.
<Magiczny>
23-05-2011, 21:09
Juz dlugo tak jest i raczej juz tak zostanie.
Na apo zawsze bedzie ek najlepszy, bo administracja nie umie balansowac postaci.
Kowal'2.0
23-05-2011, 21:59
Trzeba było kupic ek :) a nie ed/ms i teraz plakac
ek " 25 criticala "
rp " 50 crticala"
ms / ed " 100% criticala "
ek " 25 criticala "
rp " 50 crticala"
ms / ed " 100% criticala "
Critical to własność broni i nie można go ustawić dla każdej profesji oddzielnie.
#topic
Pisałem już w którymś temacie:
- zmniejszyć crita do 50%
- zablokować 'UE' z uw na pvp
Po prostu masz zryte pvp, a on ma bota i w tym tkwi problem XDDD
#Uw było zmieniane i jest wszystko zajebiście, nie ma co płakać bo kilka lat był zapowiadany ten itemek. CYA nyga
Czubek po:
1.Twoje pvp jest na jakieś 6/10.
2.pupaj jedzie na bocie.
3.Więc co się ku*wa dziwisz?
Domcio Old
24-05-2011, 12:42
musicie sie z tym pogodzic to jest apo wgl nie sa wyrownane profesje ;/ powinni zmiejszyc sile UW tak zeby ek z tego walil malo ;) niech wrescie zrobia jakis porzadny balans profesji
Moim zdaniem powinno Uw zostać zmienione Np ze bije na 4-5 sqm nie więcej.
A co do Pvp Czubass'a to wiem że ma dobre.
Nie po to robiło się tak długi czas BALANS ! Aby go w kilka chwil zmarnować.
Critical to własność broni i nie można go ustawić dla każdej profesji oddzielnie.
#topic
Niby myślisz dobrze , ale ms / ed nadal będa w dupeczke :<
Moim zdaniem , zostaje usunąć critical i będzie po kłopocie :)
Nie powinno być tego Itemu i tyle ;/
Ale teraz chyba już zmienili na 40-50% nie wiem dokładnie...
#topic
Racja ,podbijam ;D
Ale dla mnie jak dla przedmówcy (2x UP) ,powinni usunąć ten item ;S i zrobic questa na coś typu wejscie na nowe expowisko czy jakis nowy typ borni ,znaczy
od 2k+ na jakis extra wanda ,extra bolt ,extra mace/sword/axe ;D
Uw Jest za mocne dla ek ja 1.3k rp nie uwale 1k ek z uw za mocno wali z uw ek niech go Usuną albo osłabią bo przez uw dużo ludzi z apo to jakaś żenada była wprowadzenie uw albo niech to bd od 1.8k lvla używać uw może NIECH COŚ A TYM zrobią
Jak dla mnie, to nie UW zrobiło z rycerza "czolka", od dłuższego czasu w PVP ta profesja jest najlepsza ( zależy kto z jakim doświadczeniem nią gra ;>). Najlepiej będzie, jeśli hity z tej broni zostaną zoptymalizowane - chociaż i tak będzie prawie tak samo, bo profesje magiczne nadal będą słabe w porównaniu z nim ;)
Lethornek
01-08-2011, 12:53
Itak uw zostanie takie jakie jest więc zamiast płakać, przyzwyczaj się :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.