View Full Version : Nieaktualizacja na stronie APO.
Lord Szadi
24-05-2011, 18:17
Dlaczego na stronie APO "przedmioty" gdy widzę Ultimate Weapon to:
Przedmiot o niewyobrażalnych właściwościach magicznych. Niestety, nie są one jeszcze znane, gdyż żaden śmiertelnik nie zaznał jego mocy.
Chyba każdy zna jego moc i siłę rażenia która wynosi 100atk100def 40critica
Według mnie jest to do poprawy.
Dlaczego na stronie APO "przedmioty" gdy widzę Ultimate Weapon to:
Przedmiot o niewyobrażalnych właściwościach magicznych. Niestety, nie są one jeszcze znane, gdyż żaden śmiertelnik nie zaznał jego mocy.
Chyba każdy zna jego moc i siłę rażenia która wynosi 100atk100def 40critica
Według mnie jest to do poprawy.
to wręcz nie dopuszczalne ! straszne !!!
mortis za to powinien zostać skazany na min. 20 lat !! DOMAGAMY SIĘ SPRAWIEDLIWOŚCI :eek::eek::eek::eek::eek:
Dopiero teraz sie tego dopatrzyles ??? Ciekawe czy poprawia ten blad na stronce ktory juz dawno zglosilem :(( a mianowicie Rabbit Present- Noszony w miejscu, w którym trzyma się strzały - dodaje +5% critical hita. Przeciez ten item ma +10% do criticala :)
Pozdrawiam
Sciex ;)
Lord Szadi
24-05-2011, 19:37
Dopiero teraz sie tego dopatrzyles ??? Ciekawe czy poprawia ten blad na stronce ktory juz dawno zglosilem :(( a mianowicie Rabbit Present- Noszony w miejscu, w którym trzyma się strzały - dodaje +5% critical hita. Przeciez ten item ma +10% do criticala :)
Pozdrawiam
Sciex ;)
Zauważyłem to dawno lecz teraz postanowiłem założyć temat,takich banalnych błędów nie powinno być na tym serwerze.
<Magiczny>
24-05-2011, 19:42
Pewnie administracja usprawiedliwi sie, ze nie ma na to czasu :o
Caly czas niby cos poprawiaja, ale jakos gowno widac.
tak jak kalkulator do poprawy XD
Hashirama
24-05-2011, 22:51
-Dodac Shaman SKirt
-Poprawic UW
-Koniecznie kalkulator do poprawy zaniza hity...
Nie martwcie się, dziś poprawimy te opisy i dodamy do spisu Shaman Skirt...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.