View Full Version : Trainery w domkach
Jak wiecie teraz praktycznie nikt nie kupuje trainerów do swojego domku
bo lepiej nabijać Broń ale też lepiej aby shield szybciej szedł .
W upadate zostały dodane trainery z Amazonkami oraz z Varkilie
po 3x. wygląda to tak.
http://i55.tinypic.com/5ob3bn.png
Moja propozycja Polega na tym aby jak ktoś kupuje do domku traina mógł potem sobie takie coś dorobić lub też po bokach 4x Varkilie z jednego boku a z drugiego 4x Amazon .
Dlaczego bo teraz się nie opłaca do domków train a tym bardziej na paccu.
Tym bardziej u siebie train monki nie powinny być płatne .
Oczywiście cena ile by z tym dorobieniem kosztowało zależy od Tygrysa.
Albo w sumie od razu kupić z takim train monkiem .
a zwykłe trainery powinny być tańsze a z amazonkami oraz varkilie zawsze droższe .
Tyle z mojej strony
John Cena
25-05-2011, 20:45
Propozycja mi się podoba szybciej shielding wbijesz ,jestem na tak
Rozmawiałem na ten temat z Tygrysem, powiedział, że nie dorabia takich trainerów. :cool:
<Magiczny>
25-05-2011, 20:52
Na rooku nie powinno byc trainerow, wiec ciesz sie, ze w ogole sa...
Jestem na NIE. Jest juz tak latwo na rooku a tobie jeszcze za malo...
Sasha Rookslayer
25-05-2011, 20:54
Takie trainery mają być tylko tam, potrzeba na nie Pulpure Keya.
Nie da się dorobić Amazonek ani Varkilii itp.
Zagłosowałem na 'nie', ale jeżeli już mieliby coś takiego wprowadzić, to ten trainer z tym dodatkiem musiałby kosztować 2x więcej niż zwykły. No i potworki musiałyby się inaczej nazywać, w ogóle zrobić jakieś specjalne, a nie Amazonki...
Dla mnie jest to zbędne, ale administracja dzięki temu może się pozbyć trochę kasy z serwa.
Lord Szadi
25-05-2011, 21:22
Rozmawiałem na ten temat z Tygrysem, powiedział, że nie dorabia takich trainerów. :cool:
Z tego można się dowiedzieć czyli nie można :D.
Lethornek
25-05-2011, 21:42
Również rozmawiałem z Tygrysem, to nie przejdzie : ) Idź na wyspe Amazonek, tam najszybciej wbijesz shielding :l
Pewnie byś Chciał od razu trainery, gdzie na całym ekranie masz amazonki :l
Podoba Mi sie to, można zwiększyć cenę o kilkadziesiąt KaCeCe i było by dobrze i dla nas, bo szybciej shield by wchodził i dla tygrysa bo, by się wzbogacił. :D A także dla serwa, zawsze to wiecej kasy ubywa.
PokerowyKoc
25-05-2011, 23:58
Jestem na TAK ale cena takich trainerów musiała by być ogromna.
#up
Popieram.
#topic
Mozna dodac, ale cena musi byc przeogromna.
#up
Popieram.
#topic
Mozna dodac, ale cena musi byc przeogromna.
Dobre do trenowania shielding :p
Tylko żeby cena nie była za wysoka ;d
Przykro mi, ale nie...
Te trainery, które zostały przedstawione na screenie, zostały dodane podczas update i znajdują się na Rooku. Zostały zrobione tak, ponieważ aby się na nie dostać, potrzebny nam jest klucz, który zdobyć można dopiero na 350 lvlu wykonując pewne misje.
Tak czy inaczej, nie zamierzam dorabiać takich trainerów do domków - niestety. Jeśli ktoś chce sobie wbić szybko shielda, niech pójdzie na resp amazonek/valkyrie.
Przykro mi, ale nie...
Te trainery, które zostały przedstawione na screenie, zostały dodane podczas update i znajdują się na Rooku. Zostały zrobione tak, ponieważ aby się na nie dostać, potrzebny nam jest klucz, który zdobyć można dopiero na 350 lvlu wykonując pewne misje.
Tak czy inaczej, nie zamierzam dorabiać takich trainerów do domków - niestety. Jeśli ktoś chce sobie wbić szybko shielda, niech pójdzie na resp amazonek/valkyrie.
To zróbcie takie trainy na mainie. ;d Dostęp też byłby odblokowany po queście.
#topic
Co do takich trainów w domku jestem na nie.
GULICHRUPEK
26-05-2011, 11:20
Sprawa wyjasniona ale szczerze by sie przydalo ^^
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.