View Full Version : [Strona] Przedmioty
Co wy na to aby w dziale Przedmioty zostały dodane wszystkie przedmioty
Oczywiście były by też zakładki Wszystkie Przedmioty / Najlepsze przedmioty na Main / Najlepsze przedmioty na Rooku / wiec co wy na to i aby jeszcze zrobić ile dany przedmiot kosztuje .
Wiem że te moge spr na str intergaming no ale na str zawsze lepiej .
w sumie Mape dodali potwory dodali wiec brakuje tylko przedmiotów ;).
co wy na to?
Wiem że jest na intermaing czytanie ze zrozumieniem się kłania . chodzi mi o to że Potwory / Mapka wszystko jest tylko nie ma itemów .
na intermaing też nie ma wszystkich chodzi mi o wszystko żeby było
Plecaki/Worki/Pionki/Food/Helmy/Rar Itemy/Napoje/Runy/Liny/Strzały . wszystkie itemy. a nie tylko te główne .
No wiem ale jak widać nawet Cleaner nabija posty pisząc to samo co inni chyba tylko Karpek przeczytał o co mi chodzi .
no ale pomyślcie jest tyle Gmów to powinni wyznaczyć kogoś kto nic teraz nie robi aby się tym zajmował najwyżej potem ci wyżsi zrobią poprawki .
a wtedy by było znacznie lepiej ; )) .
zresztą apo idzie w kierunku Tibi rl na rl nie ma języków ; )).
więc takie coś by się przydało
a Flaga też powinna być większa i na środku str ;))
SkorpioN
26-05-2011, 19:46
http://www.armia.toproste.pl/przedmioty/
Powiec mi co to jest...
NIe zaszkodzi ci wejść na intergaming albo spytać się na GC co ile kosztuje . ^_-
Zarexoholik?
26-05-2011, 19:48
A po co dodawać takie przedmioty jak leather armor?
NIE.
Palldino
26-05-2011, 19:55
popierdolilo cie typie? o ceny to ty sie ***** na gc pytaj a nie na stronie musi miec wypisane co ile kosztuje HAHAHAH ;O
@top
Nie
Lord Szadi
26-05-2011, 20:01
Jestem na nie to jest zupełnie nie potrzebne na intergaming jest wszystko wypisane ceny u npc u graczy itp.
@up weź się gościu ogarnij czy czytałeś zasady postu :
Nie obrażamy innych użytkowników forum.
Palldino
26-05-2011, 20:09
@up
a slyszales ***** nie nabijamy postow byle gdzie (Postów dziennie: 4.89)? piszesz wszedzie nie na temat i niewiem dlaczego dalej bana nie masz za nabijanie ;o wyjebane w to mam XD ale wkurwiajacy jestes tymi tekstami
Ciekawe po co jak jest dobrze
NIee
To nie jest RL Tibia, żeby dodawać WSZYSTKIE przedmioty jakie istnieją.
Tutaj na APO ludzie noszą tylko te najlepsze rzeczy, które dodają % magiczne, bo arm prawie nic nie daje, a na RL dużo. W dodatku na zrobienie takiego czegoś potrzeba w chuuj czasu, więc jest to w 100%'ach zbędne. Teraz jest dobrze, są tylko te najważniejsze przedmioty.
Nie.
Jestem na nie.
Masz strony typu intergaming.info, lub Game-Chat w grze, na których możesz dowiedzieć coś o przedmiotach i ich cenach.
<Magiczny>
26-05-2011, 21:56
Nie rozumiem cie... Sa wypisane najlepsze przedmioty i to chyba wystarczy, a jak chcesz spis wszystkich przedmiotow to masz strony w zakladkach.
Niuchacz
26-05-2011, 22:14
A po co Ci cena np. brass legów, czy innych gówien? Na intergaming jest wszystko co jest potrzebne
#NIE
Masz TUTAJ LINKA! (http://cennikapo.cba.pl). To jest podstawowy Cennik APO, znajdziesz tu itemy od 1cc wzwyż.
Nie wiem gdzie Ty znajdziesz itemki typu Leather Armor, ale nie chodzą więcej niż 50gp ;-).
@top
Na nie! :)
Za jakiś czas pewnie zakładka przedmioty będzie aktualizowana więc nie masz co płakać o to.
#no może być, jestem na tak
PokerowyKoc
26-05-2011, 23:08
Sory ale na nie. Czemu ?? a temu że jestem tego samego zdania co moi poprzednicy.
Nie ma sensu wprowadzać wszystkich itemów do działu przedmoity.
A tak z innej beczki to:
http://www.armia.toproste.pl/items/obrazki/Exurune.gif
Exurune
Runa lecząca. Działa podobnie jak czar "Exura"
Czyżby wprowadzili coś niby exurkę na rooku ??
GULICHRUPEK
27-05-2011, 00:25
Szczerze moim zdaniem to jest zbedne ^^ masz intergaming i strone apo z cenami
leather armor?
Bo to jest wyjepana zbroja XDD
#top
Jestem na nie .
Po co CI te all przedmioty ? Czy Ty w tym bedziesz latal np. w chain armorze na 2k lvlu ?? Moim zdaniem dodawanie wszystkich itemow jest zbedne tak jak Karperk pisal nie jest to RL TIBIA.... Takimi rzeczami sie tylko zasmiecia i 4um jak i glowna stronke :( Jestem na NIE
na nie , po co ci ceny np brass legów , do dupy :<
Lethornek
27-05-2011, 13:58
Ja sam nie wiem na co zagłosować, z jednej strony fajnie lecz po co sie w to bawić:D ?
Może i pomysł dobry ,ale ceny po co ,i tak ceny zmieniają się co pare dni ,poza tym pewnie nikt z Administracji by tego nie ogarnął ,i nie zajmowali by się tym wgl ;D więc raczej nie wypali ;D
Bez sensu, przeciez i tak grając dłużej niż tyg znasz all przedmioty/aktualne ceny..
NIE
Heheh wszyscy piszą to co inni i kto wie może znaczą to co inni a nawet nie czytają ; d
W sumie na tyle gmów co teraz jest to jestem na Tak
powinni wyznaczyć jakiegoś gm'a który ma wolny limit czyli nie zajmuje się teraz upem ;)
Kimus The Master
27-05-2011, 22:47
Nie mam zdania na ten temat.. Mi to nie potrzebne...
John Cena
28-05-2011, 17:46
Jestem na nie to jest niepotrzebne ............
Przecież ceny ustalają gracze skąd "apo" ma je znac.
eh jestem na nie
Domcio Old
29-05-2011, 12:58
bardzo dobry pomysl :) ale komu sie bedzie to chcialo robic ;/ masz przeciez juz takie cos na intergaminginfo :) i to powinno starczyc
NaPółEtatu.
29-05-2011, 14:15
nie wiem po co to komu, trzeba by bylo aktualizowac minimum co 24/h, bo ceny niektorych itemow naprawde sa dziwne i 'skaczace'
Najlepsze przedmioty z tego co widze sa na stronie, a ceny ich nie sa potrzebne bo bedzie duzo czasu zajmowalo ich zmienianie co jakis czas. Jestem na nie!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.