View Full Version : Kolejne skargi na administracje.
Only Sio
27-05-2011, 17:55
Sory, ze przeszkadzam administracji w ciężkiej pracy, ale może w końcu ktoś by się zainteresował raportami? Pisze już 3 dzień i żadnej reakcji ze strony administracji.
Oni na tibii są, banują graczy ale im się nie chcę po prostu odpowiadać na raporty ;)
Kowal'2.0
27-05-2011, 18:26
Oni was maja w dupie zrozumcie to :) nie chce im sie odpisywac na glupie raporty...
Kimus The Master
27-05-2011, 18:29
Pewnie napisałeś coś kompletnie idiotycznego i dlatego nikt nie odpisał
Sam muszę przyznać, że nikt nie odpisuje od dłuższego czasu na raporty.
Jest tyle osób, a żadnej nie ma w grze - a nawet jeśli jest, to nic nie robi ....
Mam propozycję do administracji - niech odbędzie się już kolejna rekrutacja, ale tym razem postarajcie się o takie osoby, na których będzie można polegać i które będą zainteresowane "niesieniem pomocy" w grze.
Pozdrawiam ; )
Przepraszam bardzo, ale na raporty typu "Kur*a, jest ktos?! (...)" nie będę odpisywać - omijam je tak samo jak dziury na ulicy. Sądzę, że nikt z Ekipy Ci nie odpisze...
Jest też druga strona medalu: zazwyczaj jak ktoś Ci wbije na respa (strzelam, że o to chodziło), to nie mamy nawet jak pomóc... Wałkowane milion razy - nie wiemy kto był pierwszy na respie! Do tego służy pvp, gildia, koledzy, aby kolesia zgładzić. Skoro Ci to pomoże, zacznę odpisywać na takie raporty cytując pogrubiony fragment. Jeśli w raporcie jednak nadal będą wulgaryzmy, jedyne co mogę zrobić to spróbować "nauczyć" Cie szacunku. :> Wy jesteście niemili, to ja też będę... Nie widzę problemu.
Raporty typu "Jest ktoś? Ważna sprawa" z reguły także są pomijane, ponieważ nie ma opisane problemu. Po co mam odbierać raport, jeśli nie będę w stanie pomóc?
Czytanie ze zrozumieniem nie boli. (http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=410485&postcount=1)
Przypominam także, że nie czatuję aż ktoś napisze raport, robię wiele rzeczy jednocześnie i mam też swoje prywatne życie... Jeśli jestem czymś zajęty to wybacz, ale nie rzucę wszystkiego dla Ciebie - tym bardziej że walisz inwektywami na prawo i lewo.
#ViVuSeK
Wiem, nic nie robię. Miło to słyszeć.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.