Zaloguj się

View Full Version : loot z bossów.

Hide
27-05-2011, 19:16
Wiem, że był już taki temat, ale okey xd
Poszedłem z Luko przejść się po labiryncie na dao quest i zobaczyć jak to tam..

Zabiliśmy miniona i oto loot z niego...
http://i52.tinypic.com/4qg0wn.jpg

CO JAK CO, ALE TO CHYBA JEST JUŻ LEKKA PRZESADA..

i to nie 1 taki przypadek ;s
to teraz jaki jest sens chodzić na jakiekolwiek bossy, jeżeli więcej zarobie sobie expiąc?? logiczne, że powinno być na odwrót Xd

Moon Red
27-05-2011, 19:21
Minion- potwor który występuje na quescie (Potwór questowy).

Tyle ode mnie.

Hollow
27-05-2011, 19:38
#Moon Ty niby pro ogarze pizdo
Tak samo Devil jest potworem questowym i co?

#
Masz racje , ale co do loota Miniona nie wiem , gdyby poprawili z niego loot to wystarczy ze ktoś wbija 1,4k lvl ogarnia pare sio i siedzą cały dzień na Minionie i locą a chyba o to nie chodzi , prawda?

Co do poprawy loota z Boss'ów to jestem za ich polepszeniem mimo iż nie jest to propozycja c(:

Naikoneek
27-05-2011, 19:47
No ja to potwierdzam, byliśmy na egipcian amulet quest i z miniona dropło 13 dragon hamów ...

John Cena
27-05-2011, 19:50
Nie zawszę ma się dobry loot ,czasami ma się zły

Hide
27-05-2011, 20:18
#Moon Ty niby pro ogarze pizdo
Tak samo Devil jest potworem questowym i co?

#
Masz racje , ale co do loota Miniona nie wiem , gdyby poprawili z niego loot to wystarczy ze ktoś wbija 1,4k lvl ogarnia pare sio i siedzą cały dzień na Minionie i locą a chyba o to nie chodzi , prawda?

Do do poprawy loota z Boss'ów to jestem za ich polepszeniem mimo iż nie jest to propozycja c(:

ta, to teraz Ci pokażę "lekarstwo" na takie siedzenie na minionie Xd

20:06 Nie mozesz tu wejsc, przeciez wyszedles! Teraz musisz czekac, az minie pol godziny!

tak mamy na fallen kingi,queeny i magi :) czemu nie zrobić tak samo lub podobnie na egipcian amulet??

i dodać, aby z każdego było min 2-3 kcc w kasie?? ok, idzie 5 typa na egipcian, zabijają go, mają te 3-5 sc z kasy na łebka, i za 30 min idą znowu.. na 1h około 1kcc na głowę... na path więcej jako sio zarobią xd, jakoś za dużo się nie wzbogacą ;p

tak samo zrobić z omenem :) dużo to kasy te 2-3kcc?? jak wybloczy go min 2,1k.. jak ktoś dostaje 50 kcc za wyczyszczenie questu, to te 2 kcc w tą czy w tą nie robią dużej różnicy Xd

Zalin
27-05-2011, 20:20
No ja to potwierdzam, byliśmy na egipcian amulet quest i z miniona dropło 13 dragon hamów ...

Jaki bloker taki loot :)

TOP:
Nie polepsza loota bo widac ile jest kasy na servie. Na allegro ile kosztuje teraz 1kcc ? 20-30gr?

ViVuSeK
27-05-2011, 20:43
Na co liczyłeś - na Kaptur?

Moim zdaniem nie trzeba polepszać loota z Miniona, jak to już ktoś powiedział jest to potwór Questowy i tak zostanie. Jeżeli to wam nie odpowiada możecie się wybrać na Devil Atoma / Master Atoma - z nich wypadają Scarab Coins. Zrobiłeś temat, ale wątpię aby coś uległo zmianie, najwyżej twoja ilość postów.

Kimus The Master
27-05-2011, 22:52
Nie opałaca się tam chodzić 10 minut bie Miniona zarobie kilka cc WoW!

Lethornek
27-05-2011, 23:53
Racja że loot z bossów jest słaby :)
Itak to nie zostanie polepszone,

Z drugiej strony nie powinny z każdego wypadać dziesiątki kccków czy jakieś pro itemy bo pogorszyło by to sytuację ilości kasy na serwie ^^ a śmieszne by było sprzedawać kcc na allegro po 100kcc za 5zl :l

Zarexoholik?
28-05-2011, 01:45
No loot z niego jest szałowy. Zabiliśmy około 5 i nic. :O

Deads
28-05-2011, 07:03
Marny popis jak Sarumar. Hmmmm oni tak zrobili bo na te bossy chodzą ludzie i dlatego jest mniejszy lot ;/

#Na roku jest inaczej ale ok

Karpek
28-05-2011, 11:34
Hmmmm
Nie udawaj, że myślisz, BEKA XD

oni tak zrobili bo na te bossy chodzą ludzie
AHA XD!

#t
Był już jeden temat o loocie z bossów, ale oczywiście został olany. Ofc jestem za polepszeniem loota.

Azonka
28-05-2011, 12:43
Musza polepszyc loot, bo to juz jest przesada.

Sorry, oni nic nie musza.

Ktoś II
28-05-2011, 14:50
Minion- potwor który występuje na quescie (Potwór questowy).

Tyle ode mnie.

Dlatego loot z niego powinien być jakiś dojebany, a nie kilka cc.

Lord Szadi
28-05-2011, 17:57
No tak,z Apocalypto leci Brooches 1-5000 to co mam powiedzieć żeby zloćić pandemke ??

Czasami lot jest zaj****** czasami chu****,nie miałeś szczęścia i tyle ;D.

Roxinna
29-05-2011, 10:16
Już od początków apo lot z potworów nie jest taki jak powienien. To własnie tylko z bossów powinny lecić rare, a poza tym troche częsciej !

Ide na studia, expic.
13-06-2011, 08:12
Zapłać to Ci bedzie loociło tak jak Zareksostudent, zeby mu oddali konto XD.