View Full Version : Mysz + podk?adka!
`Shelerini
27-05-2011, 23:09
Witam!
Planuję kupić myszkę Steelseries Kinzu + podkładkę QCK [450x400]. No i mam do was pytanie, czy taki zestaw jest odpowiedni? Może za kwotę 200zł kupię coś lepszego? Proszę o opinię. ;)
Lepiej sprawdziloby sie stare, dobre IE 3.0/mx 518/deathadder optyczny + jakas bardziej sliska podkladka od kucykowego szmaciaka. Ja obecnie uzywam qpad`a CT large (bajerowa edycja z DOTY!!!; zwykly jakos za 60-70 zl mozna wyrwac)+razer lachesis.
zielony kwadracik.,
27-05-2011, 23:57
dzis mi wlasnie doszla SteelSeries QcK+ i Razer Imperator zajebiscie sie ślizga po niej :}}}}}}}}}}}}
jak dla mnie idealna na male SENSITIVITY :|
Patryk1551
27-05-2011, 23:59
Kinzu dobra mysz, możesz kupić jak ci ovner napisał ie 3.0, a podkładka najlepiej qpad ct + ślizgacze i po problemie.
Nie kupuj kinzu, lepiej kupić mx518 i qck, ale większą niż podałeś w temacie (szkoda 70 zł na podkładke
ślizgacze i po problemie.
nie rozumiem twojej wypowiedzi, po co ślizgacze ? standardowe ślizgacze są idealne
Nie powiem Ci co lepsze, a co gorsze, ponieważ każdy woli coś innego. Najlepiej jakby ktoś ze znajomych miał sprzęt, który chcesz kupić i zobaczyć czy jest odpowiedni dla Ciebie.
Ja posiadam Logitech MX518 i podkładkę Everglide Titan Fnatic (taka pomarańczowa) i jestem zadowolony.
Kolega posiada Kinzu i narzeka, że strasznie wk**wiający kabel ma. Za lekki i się źle układa.
`Shelerini
30-05-2011, 19:27
IE 3.0 + QPAD CT large zakupione, jutro powinny być. : )))))))))))))))))
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.