View Full Version : Event miliona potworów - Rookgard.
Witam, w dniu dzisiejszym mam dla Was dwie wiadomości: dobrą i złą.
Zła dla części z Was jest taka, że usunięta za używanie Cave Bota postać Vojska zostanie przywrócona, po Waszym głosowaniu na stronie. Postać ta do 600 poziomu będzie miała procentowo zmniejszoną ilość przyznawanego doświadczenia, a wszystkie przedmioty z postaci Vojska zostaną rozdane w evencie. Właściciel postaci oddał za nią również Ultimate Weapon oraz 150kcc, które, jak i inne przedmioty będą rozdane w evencie na mainie, który już niedługo.
Dobrą wiadomością jest oczywiście Event, który rozpocznie się dzisiaj po godzinie 16.
Nie określę czasu jego trwania, gdyż to, jak długo będziecie mogli go wykonywać - zależy od Was. Celem eventu jest zabicie miliona potworów na Rookgardzie, oczywiście, przez wszystkich graczy.
Eventowi towarzyszy pula pieniędzy, która na początku wynosi dwa tysiące kryształowych monet. Pula stopniowo będzie się zmniejszała, bo, kiedy będziecie zabijać potwory: otrzymacie dodatkowe punkty doświadczenia oraz pieniądze, właśnie z owej puli.
Utrudnieniem jest jednak fakt, że gdy pieniądze w puli będą równe zeru - event zostanie przerwany do czasu wpłacenia większej ilości pieniędzy. Wpłacać pieniądze możecie w pokoju loterii na Rookgardzie. (UWAGA! Wpłacone teraz pieniądze mają na celu jedynie umożliwienie przeprowadzenia eventu, nie są to losy zbliżające Was do nagrody. Wpłacone pieniądze jednak zwiększają ilość otrzymywanych przez Was bonusowych punktów doświadczenia w trakcie trwania eventu.)
Aby móc brać udział w zdobywaniu drobnych nagród, gracz musi zabić 666 potworów do czasu, aż na całym serwerze pokonanych zostanie milion potworów. Jeśli ktoś chce wziąć udział w walce o najdroższe przedmioty - będzie musiał pokonać ich aż 6666!
Lista nagród pojawi się w tym temacie za jakiś czas. Na razie mogę powiedzieć, że niektórymi z nagród są: Stonecutters axe, domek Rook Avenue I, SL, DSM, pieniądze - i inne. Nie wszystkie nagrody pochodzą oczywiście od odblokowanej postaci.
Osoby, które zabiją 6666 potworów wezmą udział w klasycznej loterii, w której, od ilości wpłaconych pieniędzy będzie zależeć to, jaka jest Wasza szansa na wygraną.
Miłej gry!
Moon Red
29-05-2011, 15:56
Fajnie, nie wezmę udziału bo nie mam chara.
P.S thx za upa 8.4 .
aha a na 8.42 znowu nic?ok
Bardzo fajny pomysł z rozdaniem przedmiotów Vojski.
Na pewno wezmę udział!
Ciekawy event, ale nie wezmę udziału bo na Rooku mam tylko 32 lvl i się nie opłaca. ; d
I zróbcie im w końcu tego upa na 8,42 bo się zapłaczą na śmierć. ;x
Serj Tankian
29-05-2011, 16:21
To co się dzieje od jakiegoś czasu na APO to czysta parodia. Liczba 666 już się wszystkim przejadła i to tandetnie wygląda. Dzięki za szybki update 8.42.
PS.
Mam 1000 lv zbanowany za cave bota. Również oddam przedmioty, które mam na postaci. Proszę o odezwanie się na pw. Bo skoro Vojska został na takich warunkach odbanowany, to ja też chce. W końcu kupuje pacca i chyba mam takie same prawa jak inni.
Diabolix
29-05-2011, 16:23
Nie podoba mi się ten pomysł. Wolałbym zwyczajną loterię. Jakoś nie widzi mi się latanie xx czasu i zabijanie potworów. Nie ma to jak dobry event dla ludzi siedzących 24h na Tibii.
To co się dzieje od jakiegoś czasu na APO to czysta parodia. Liczba 666 już się wszystkim przejadła i to tandetnie wygląda. Dzięki za szybki update 8.42.
PS.
Mam 1000 lv zbanowany za cave bota. Również oddam przedmioty, które mam na postaci. Proszę o odezwanie się na pw. Bo skoro Vojska został na takich warunkach odbanowany, to ja też chce. W końcu kupuje pacca i chyba mam takie same prawa jak inni.
Okej, zaproponuj przedmioty z konta, UW i 150kcc, a następnie zrób sondę w której uzyskasz ponad 55% głosów.
Niewidoczny
29-05-2011, 16:24
no fajnie ps. może coś na 8.42 ?
Emzeto ^.^
29-05-2011, 16:28
Widac ze apo nie kara za boty... tylko tyle mam na temat :)
Serj Tankian
29-05-2011, 16:37
Okej, zaproponuj przedmioty z konta, UW i 150kcc, a następnie zrób sondę w której uzyskasz ponad 55% głosów.
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=898044
Elite Filutek
29-05-2011, 18:15
Nom mi też się to update podoba tylko za dużo tych terenów dodali i questów tak szybko tego nie ogarniemy.
P.S albo jednak idę raty pozabijać
Masz racje zanim obeznamy te questy miną z 2-3 tygodnie :D
8.42 widze pełną parą
PokerowyKoc
29-05-2011, 19:19
A ja się ciesze bo mogę coś wygrać :P A i prawda te 666666 to się już przejadły;/
I nie wiem kiedy my zabijemy tego miliona potworów ;p
Fajny pomysł tylko hu...owo cos liczy mi te potwory :):)
Skomentuje to tak:
Parodia
Nataleczka
29-05-2011, 20:32
Widze,ze oszust został odbanowany... dzieki graczom, ktorzy tylko chcieli jego rzeczy ehh... pewnie sprawa wygladala tak " glosujcie na odbanowanie mnie to wysle wam bota i pobocimy razem" ? i to ma byc sprawiedliwosc ze strony obslugi? po takim zachowaniu to teraz kazdy bedzie oszukiwal i czul sie bezkarny i co najgorsze serwer straci reputacje... no ale to juz nie moje 5 gr w tym heh:( no szkoda,ze tak sie dzieje...
Bambucha Rook
29-05-2011, 21:22
Z pewnego zrodla dowiedzialem sie ze Vojska mieszka niedaleko siedziby apo więc wiadomo za co został odbanowany łapówka ;).Nie no to juz robi sie zenujace.
@EditJaka to sprawiedliwość biedny Fsza męczył sie tyle siedział grał grał i grał zeby byc top 1, jest top 1 odbanowali takiego nooba i teraz fsza musi sie obawiać bo Vojska znowu na cave bota postawi na tydzien postac i bedzie top 1
Po 1 to na Fszy mecza sie dalej w kilka osob a nie 1 a po 2 jak taki char jeszcze raz zostanie przylapany na jakims bocie to usuna takowa postac tak samo jak bylo z Woderem
#T
Ten event lipa na maxa 100% ;/
Dementor
29-05-2011, 21:52
No jak dla mnie może być. :D Tylko ten unban, teraz będzie płacz na forum chociaż za te itemy co dał to mi to nie przeszkadza. :D
$keptikz
29-05-2011, 22:25
Ile expa wiecej bedzie musial wbic? 2 miliony haha xD?
Czy zabije jednego rata wiecej na poziom
Bawisz sie w takie gowna jak odbanowanie postaci ;) gz
Brawo brawo, ale jesteście za dobrzy dla takich Cave Botów.. Nigdy się nie powinno oddawać nawet za kase, itemy. ;)
Goatee 2.0
29-05-2011, 22:57
To to się teraz tutaj dzieje to jest parodia XD
Wychodzę ;d
cannabissativa<3
30-05-2011, 00:05
Mi tam wszystko jedno czy ub czy ban, może akurat wygram uw : P
pixelmax95
30-05-2011, 01:16
Jak wy kur** płaczecie, że dostał tego unbana... Jak wy byście dostali delete za cave na taki lvl postaci na rook lub jakiś 1,5k main to też byście jakoś próbowali odzyskać postać.
Jeśli chcecie unbana na wszystkie chary za cave to niema sprawy...
Oddajcie wszystkie itemki jakie macie na postaci, uzyskujcie 55% głosów na "tak" w sondzie i oddajcie jakiś wartościowy item lub kasę.
A co do eventu to jest poprostu zajebisty:)
Byłem od samego początku za tym byś tego unbana nie dostał ,ale skoro już dostałeś i z tego powodu jest taki ewnet , to głupotą jest nie skorzystać
A i coś dla was ;D
jako druga osoba
http://img803.imageshack.us/img803/8535/second.jpg
6666 done
(http://imageshack.us/photo/my-images/803/second.jpg/)
Ja mam pomysł na update na 8.42,
4.Zabrać Gm'om opcję debugowania/banowania graczy.
Dojebales.
#topic
Event beznadziejny, zenujacy, bez pomyslu - totalna klapa.
Chcecie chyba pobic rekord nie robiac zadnego respa na 8.42 od ponad roku!
Jestescie na bardzo dobrej drodze.
Domcio Old
30-05-2011, 05:29
i co z tego ze oddal takiej wartosci przedmioty ;/ deleted to deleted ... ;/ na moje nie powinni wgl odbanowywac za cave bota poniewaz co to za kara ;// zalosne to dla mnie... a co do eventu fajnie ze cos robicie ;d ale jak napisalem tam koles up ta liczba 666 to juz sie serio przejadla ;d
Błędem było zrobienie ankiety w której było napisane co za odblokowanie postaci będzie. Jak już pisałem 90% głosowało tylko dla przedmiotów. Oznacza to, że bogaty może zostać odbanowany, a biedy szans nie ma... Głupota i tyle.
Welmazyn
30-05-2011, 13:05
Event ciekawy, sposób rozdania przedmiotów również.
Jednak co do samego odbanowania to nie wypowiadam się...
O ile forma eventu jest czyms nowym o tyle `tradycyjne losowanie` w walce o najlepsze przedmiotu jest szczerze mowiac pojebane ;| Pewne jest juz ze wygra jakis bogaty bo juz dokupuja sobie kcc na rooku, za kase main z allegro ;) Buziaki ;)
Zarexoholik?
30-05-2011, 14:24
Dobra forma, ale nie wezmę udziału. Nawet mi się nie chce zabijać tych mobów. Osobiście wolałbym, żeby te itemy poleciały do wody/lawy.
Idiotyczny event -.- lepiej mogliście nieodbanowywać Vojski !
<Magiczny>
30-05-2011, 17:38
Ciekawe... Niestety nie dla mnie, bo nie gram na rooku XD
Czekam na upa na mainie <3
Ziomeros
30-05-2011, 18:49
29-05-2011, 15:46 - napisany post
A jaką dupą zalogowany był 22 maja
"22/05/2011 0 (0 poziomów) 2,362,197,876 523 0h 10min"
http://intergaming.info/wyszukiwarka/Vojska/
=/
ps Zrobiliscie co uwazacie za sluszne.
Event całkiem fajny, chociaż z puli 2kcc zdobyłem tylko 12cc to i tak jest fajnie.
Najlepsza akcja jest jak na GC każdy żebra h lvl'e żeby kasę wpłaciły jak jest pula równa 0.
Up - co innego zdobyć a co innego wpłacić xD
Trochę to jest źle zrobione no szkoda ze to wszystko z postaci Vojska a nie ogólnie kiedyś tak zrobić no bo tak to jest to nie uczciwie w stosunku do innych graczy.
Po pierwsze są osoby które dostały Delete i zostały od banowane bez rozdawania itemów ani bez mniejszego expa.
Po drugie teraz każdemu powinniście dać drugą szanse za rozdaniem itemów,kasy oraz z mniejszym expem
Po trzecie najważniejszy punkt
KOnta numer 6
Konta usuwane są po 2 miesiącach braku logowania na przynajmniej jedną postać na koncie.
Dlaczego inni gracze zostali usunięci gracze uczciwi którzy nie logowali duży czas.
yyYY Caryca 500 Rooker został usunięty bo długim nielogowaniu
nie logował zaledwie 1 mies a Vojska 1 rok i jeszcze dostał unBan
nie mam nic to tego no ale teraz każdy powinien dostać unBana każdy tą drugą ostatnią szanse bo to wtedy nie uczciwie do innych
z tego wszystkiego najlepszy event i nagrody lecz Vojska powinien mieć normalny exp do tego 600 i tak już dużo stracił a każdemu powinno dać się tą drugą szanse .
$keptikz
30-05-2011, 21:37
Mr Fsza
z tego wszystkiego najlepszy event i nagrody lecz Vojska powinien mieć normalny exp do tego 600 i tak już dużo stracił a każdemu powinno dać się tą drugą szanse .
Co napisales? yy ile stracil? Z tego co widze stracil 100kcc i UW tylko a zyskal postac warta 2kkcc; Czegos nie rozumiesz, stracil itemy ktore nie istnialy to tak jakby Breed pall napisal zeby Santano wzial mu questy UW/Dao za odbanowanie postaci chociaz ich nie wykonal ;))
Wezmy pod uwage innych ktorzy stracili domki/postacie po nielogowaniuprzez kilka miesiecy. Dlaczego oni nie maja szans?
Karmazyn stracil domek z itemami po braku logowania na konto przez miesiac.
Nour ma 4 domki i nie logowal na postacie po 2 miesiace i nadal je ma, tak samo Sherlock na swojej 2 postaci. Jak widac wszystko zależy od znajomosci. Ja napisalem o postac 600rp ktora zostala skasowana po wycieku i oczywiscie odpisali ze nie idzie odzyskac postaci. A jednak wszystko mozna ;x
@nie udal ci sie event bo lov lvle wplacaja a h zarabiaja ;)
ja dajac 129cc zarobilem 11; )
Inni maja po 150cc expiac na lepszych stworach.
potem taki fsza, sasha moze dac 600cc na loterii i walczyc o sca jesli jeszcze na tym zarobi ;x
Heaven
nie mow ze lvl wplacabo z tego co widze kazdy z nich czeka na noc gdy bedzie 0 ludzi zeby wyciagnac to co dal ;)
150lvle- wplacaja all co maja aby event byl dalej
no moze sa wyjatki
@eklerq
No wlasnie xD
Sa tez inne postacie z domkami.
Basia, Nixon, Chomiczkoff
$keptikz
Widziałem, że pianka nie logowała przez ponad miesiąc na żadną postać ze swojego konta i dalej posiada swój domek.
Regulamin.
Domki na terenie facc usuwane są po 1 miesiącu braku logowania na przynajmniej jedną postać na koncie.
29-05-2011, 15:46 - napisany post
A jaką dupą zalogowany był 22 maja
"22/05/2011 0 (0 poziomów) 2,362,197,876 523 0h 10min"
http://intergaming.info/wyszukiwarka/Vojska/
=/
ps Zrobiliscie co uwazacie za sluszne.
Może ktoś z administracji wszedł zabrać itemy :confused: O:
Narobiliście sobie kłopotów i tyle ;p
Lethornek
31-05-2011, 15:32
up : >
No i co ? Nie wolno biegać ? Nie było Cie na respie, tylko wpłaciłem kase do puli to JEBANE sępy aka "Boonek" idą expić, Pozdro :l
#t
Widzę że Santano nie żartowałeś z tym, że takiego eventu jeszcze nie było :D Pytałeś mnie o 100k potworów, powiedziałem że za dużo xD A Ty musiałeś dać milion : <
Wszystko w sumie ok, tylko kasy w puli brak xDD
Belfus Adri
01-06-2011, 21:35
Niby wszystko ładnie, pięknie ale ten event skończy się za 2 tygodnie Xd
Ale ogólnie pomysł na +
stoweczka2
01-06-2011, 22:05
Dobry pomysł ale zadużo zamieszania zobaczymy co bedzie na main
John Cena
02-06-2011, 14:20
Fajny pomysł,ale sądzę że dlatego było 55% głosów bo chcieli się dorwać do nagród ...
NaPółEtatu.
02-06-2011, 14:29
Fajny pomysł,ale sądzę że dlatego było 55% głosów bo chcieli się dorwać do nagród ...
ya, rly?!
_
APO, nothing else
mariusz1990
03-06-2011, 15:44
$keptikz
Widziałem, że pianka nie logowała przez ponad miesiąc na żadną postać ze swojego konta i dalej posiada swój domek.
Regulamin.
Domki na terenie facc usuwane są po 1 miesiącu braku logowania na przynajmniej jedną postać na koncie.
a o ile ja wiem pianka wchodzi na 1 postac na acc gdzie jest postac pianka i nie maja prawa usunac tej postaci ani tego domku
Dobry pomysł, przynajmniej znów jest jakaś loteria - i jest o co walczyć.
Uczestnikom życzę powodzenia, sam bym skorzystał, ale jakoś nie mam ochoty, zresztą to nie jest ostatnia loteria ;)
Krzychmen16
04-06-2011, 16:31
Fajnie update podoba mi się tylko jest 1 problem ludzie nie wpłacają na pule
Fajnie update podoba mi się tylko jest 1 problem ludzie nie wpłacają na pule
Widocznie albo nikomu się nie śpieszy do nagród, albo tych nagród nie chcą.
@Azielu$
Dokładnie.
@Danieleq
Głosując nie wiedzieli na jakiej zasadzie to będzie, pewnie niektórzy myśleli że to będą free items w dp czy coś w tym stylu, a tu suprise. Teraz nie ma kto wkładać w pulę kasy dlatego event stoi ;P
Widocznie albo nikomu się nie śpieszy do nagród, albo tych nagród nie chcą.
Nagrod nie chca?! To powiec mi kto glosowal w sondzie aby nagrody byly za odbanowanie vojski ?
Nagrod nie chca?! To powiec mi kto glosowal w sondzie aby nagrody byly za odbanowanie vojski ?
Ty mi lepiej powiedz kto cie uczył polskiego... :|
#topic
Każdy by chciał nagrody, ale płacić to nie ma komu. XDD
Legendoos
05-06-2011, 10:07
Brałeś pod uwage podwójne głosy???? Każdy mógł zrobić sobie kilka nowych kont i głosować w ankiecie.
Brałeś pod uwage podwójne głosy???? Każdy mógł zrobić sobie kilka nowych kont i głosować w ankiecie.
Było to pisane i zrobione. Adres IP każdego głosującego był sprawdzany.
Krzychmen16
06-06-2011, 06:57
Dokładnie kasę wzięli i pula się skończyła i koniec nie maa kasy nie ma nagród.
Ja myślę, że jeszcze ładne parę miesięcy minie zanim padnie ten milion potworów ;]
Ja myślę, że jeszcze ładne parę miesięcy minie zanim padnie ten milion potworów ;]
Nie przesadzaj, nie pare miesiecy sadze ze tylko 1 max półtora miesiaca w kazda noc vojska, nolia itd wpłacaja kase wiec spokojnie teraz jest 485k zabitych.
Strycnine
07-06-2011, 16:18
Głosy były sprawdzane. Wiec nie było żadnych podwójnych głosów :( Tak ze zmartwie cie kosa i twoja ekipe od zalatwiania czarnych spraw.
Jesli szkoda wam wplacac po kilka cc... Mowi sie trudno :)
Everlast
08-06-2011, 16:56
Sprawa zostanie przebadana przez prokuraturę , śmierdzi mi tu korupcjonistą, pewnie za to dostane warna , ale taka prawda , jeśli po to ten caly regulamin to ja nie mam pytań , super posunięcie , oby tak dalej.
KaZeK Banned v1.
09-06-2011, 20:03
Beznadzieja. I myślisz, że każdy ma stały adres IP? Każdy kto ma mobilny internet lub Neo ma zmienne IP. Po każdym rozłączeniu się z netem nasze IP się zmienia. Przecież on mógł tak zrobić, 100 razy, 200 razy, ile mu się tylko podobało. Sam na siebie pewnie głosował tyle razy, że to mała bania.
#Topic
Gratz Armia Team, zajebiste posunięcie z tym unbanem. Tylko was udusić i powiesić za jaja.
Krecie i co z tego że zmienne IP? Zakres jest ciągle taki sam, więc Twoja teoria upadła jak zamek z kart ;[
Poza tym, każdy post nawiązujący do ub Vojski powinien zostać skasowany.
Dlaczego ma dać to samo co Vojska? :>
Vojska to char o wiele bardziej cenny niż taki 1k ek.
Niech odda wszystko co jest na postaci, i niech uzyska procentową liczbę głosów, i mu odbanujcie.
Nie powinno być faworyzacji. :)
Co do Eventu, to bardzo fajnie że zostaną rozdane te itemy z postaci Vojski, tylko jak już niektórzy pisali, lepiej by było gdyby to było w postaci loteri a nie latania po mapie, i zabijanie wilków ;)
Pozdrawiam Silver Warrior
Goatee 2.0
12-06-2011, 13:05
Wątpię, że ten event zostanie zakończony. Nikt nie wpłaci kasy aby wygrać jakieś durne sca. Za dużo kasy na to trzeba wyjebać...
Co do odbanowania Vojski to jest jeden wielki fail. Bocił, więc dlaczego został odbanowany za itemy których tak naprawdę nie miał? A o z Breedem i 200 innymi postaciami które zostały zbanowane dokładnie za to samo?! Jakieś równouprawnienie powinno być a wy lecicie w chuja ;/
Moim zdaniem lepiej by było, gdyby kasa wpłacana na event liczyła się do loterii :)
Po 1 czemu nie
Po 2 więcej osób by wpłacało
po 3 brak płaczu z powodu braku kasy w puli
po 4 szybszy przebieg całego eventu
Chciałem jeszcze napisać a propos liczby potworów (czyt. miliona), dokładniej jej zmniejszenia...ale jak ostatnio zostało wpłacone kilka sc to na dniach zostało ubitych 200k mobów, więc to jedynie kwestia cc`ków w puli :)
Pozdro _/
@up
Dobra, ale w takim wypadku szansę na wygraną mają tylko h lvl, a nie np. nikomu nie znany 70 lvl
Po 1 jak to nie?
Po 2 zawsze tak jest, że ten co wyśle więcej losów ma większe szanse (w zwykłej loterii) :D
po 3 właśnie to z myślą o nich chodziło mi, aby h lvle wpłacały cc
po 4 i tak ZAWSZE wygrywają jakieś noł nejmy typu Actionrook :)
@up
Czuję w moczu, że to ja będę właścicielem domku Santano =)
Sir Shayza
13-06-2011, 11:59
ile już zabitych potworów na rook??:confused:
@up
Prawie 700 000
znaki soooooom zuEeeeeeee
Gratuluje Eventu który zrobił że przelicznik teraz jest 1cc rook 25cc main !
poprostu giezet!
Vojska dostał unBana to dlaczego gra tak po nocach xD
???
boci?
albo każdy albo nikt sam kiedyś pisałeś że nie dasz nikomu unBana a jak już dasz to każdemu bo by nie było fer w stosunku do innych hahha
no ale ten kto ma kasę ten ma all dał wam z 100zl za unBana i koniec ; d
.Vimpexx.
14-06-2011, 22:53
Gratuluje Eventu który zrobił że przelicznik teraz jest 1cc rook 25cc main !
poprostu giezet!
Vojska dostał unBana to dlaczego gra tak po nocach xD
???
boci?
albo każdy albo nikt sam kiedyś pisałeś że nie dasz nikomu unBana a jak już dasz to każdemu bo by nie było fer w stosunku do innych hahha
no ale ten kto ma kasę ten ma all dał wam z 100zl za unBana i koniec ; d
Jakie 1cc -25cc?
Jak dziś po 110-120 sprzedawali.
@Topic
Według mnie event dobry, tylko nikt nie chce kasy wpłacać, bo już każdy z h lvl'i zabił te 6666 XD!:D
widzew rts
18-06-2011, 16:33
jeszcze tylko 1/4 ;DD
Damy rade trzeba sie zmobilizować
Takie rzeczy jakie tu sie dzieja nie byly do pomyslenia 2 lata temu. Syf ,syf i jeszcze raz syf. Dobrze ,ze stara elita juz dawno odeszla z servera APO.
Admini robcie wiecej beznadziejnych tematow i zachet to moze 100 osob bedzie jeszcze tutaj gralo.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.