Zaloguj się

View Full Version : Zwracanie usuni?tych postaci - Parodia

Serj Tankian
29-05-2011, 16:31
Witam.

Jak wszyscy zdążyli zauważyć Administracja ostatnio delikatnie mówiąc leci w chuja. Teraz nasuwa się jedno pytanie. Jeżeli graczowi Vojska została zwrócona postać, to co z innymi usuniętymi osobami? Też mogą 'odkupić' postać, za przedmioty, znajdujące się na niej? Jeżeli tak to proszę o oddanie mi oraz 222 innym usuniętym graczom postaci, w zamian za znajdujące się tam przedmioty. Natomiast jeśli nie ma takiej opcji, to domagam się ponownego zbanowania Vojski, bo jakaś sprawiedliwość i równość musi być. : )

Okej, zaproponuj przedmioty z konta, UW i 150kcc, a następnie zrób sondę w której uzyskasz ponad 55% głosów.

Przedmioty proszę dobierać względem poziomu postaci. :-) 800, a nawet 1000 lv nie odda UW za postać, bo po prostu mu się to nie opłaca, co innego 600 lv na Rookgaardzie.

http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=93801
Ten temat pokazuje, że Administracja nie liczy się ze zdaniem graczy, a nawet ludzi z Ekipy. Jeżeli 129 osób nic nie znaczy, to po co dalej trzymać ten server?

//Caav
Nie zapominaj o 162 osobach głosujących na 'tak'. Decyzja administracji jest zgodna z wolą większości graczy, to chyba zrozumiałe, a jeśli nie to zapraszam tutaj (http://pl.wikipedia.org/wiki/Demokracja).

//Serj
Mam to rozumieć tak, że jeżeli ponad połowa graczy opowie się za przywróceniem wszystkich usuniętych osób, to tak się stanie? Demokracja demokracją, a gdzie zdrowy rozsądek?

//Caav
Pierwszym 'filtrem' propozycji jest administracja, a później, jeśli jest taka konieczność, o zdanie pytani są gracze. Stąd też nie należy sądzić, że każdy przegłosowany pomysł, z którym wyjdzie użytkownik będzie wcielony w życie.

Palldino
29-05-2011, 16:33
to masz pecha typie cos music poswiecic za postac :)

Serj Tankian
29-05-2011, 16:35
to masz pecha typie cos music poswiecic za postac :)

Mogę poświęcić wszystkie przedmioty znajdujące się na postaci + jakaś dopłata w K CC.
Oczywiście wszystko w granicach zdrowego rozsądku.

Moon Red
29-05-2011, 16:41
Aż tak cie to boli że oddał UW SCA itp. a ty gówno dostaniesz??

Pisałeś że taki 600 czy 800 lv nie odda UW bo będzie im sie nie opłacało. Jak będzie im zależało na postaci to oddadzą owy item.

Tyle ode mnie.

SoniQ
dla mnie też jest to złym posunięciem ze strony administracji, postać usunięta - bywa. mogł nie bocic. Elton.

Dexterro
Najlepsze jest to, że gdy prosiłem o to by mi oddali konto bo zostałem shackowany, dałem dane etc. to dostałem odpowiedź - przepraszam, ale nie pomagamy w tego typu sprawach. Podobnie było gdy moje konto zostało shackowane przez Poziomka, dostałem bana i nie mogłem konta odzyskać, w przeciwieństwie do paru innych osób. Dziwna sprawa, ale wiadomo, on ma duży level to może oczekiwać, trudno, że ja też kupywałem pacc, ja nie mogę oczekiwać bo miałem level mały. Jestem za tym aby go zbanowali znowu.

Bysio
29-05-2011, 16:54
Po co w ogóle dawać bany i zdejmować? Nie lepiej od razu to olać. Będzie mniej roboty. Pomysł ze zdjęciem bana uważam za chory lekko mówiąc. Teraz każdy będzie jechał na botach bo wiedzą że jak zapłacą to im zdejmą bany.

TuK!
29-05-2011, 17:10
Grasz na Cave - licz się z konsekwencjami w postaci Deleta.
Chcesz odzyskać postać? Oddajesz wszystko co masz. Proste, trzeba było nie botować. ;)

.:Hugo:.
29-05-2011, 17:12
Ale pomyśl, że ona oddała itemy w bardzo dużej wartości ,za które mogła sobie podobny lvl kupić na rooku..A oddali jej tą postać tylko dlatego, że wiekszość zagłosowała na TAK. Gdyby tak nie było to, by nie oddali

Benn
29-05-2011, 17:32
Moim zdaniem jest to głupota, zastanów się trochę Santano nad tym jeszcze raz. Niestety prawda jest taka, że pomimo dowodów z filmikiem odbanowujesz gościa, który oszukiwał Administrację i Nas graczy (zdobywając nielegalnie doświadczenie), a forma item za unban to zwykła łapówka jak (unban za zł). Jeszcze w tym całym cyrku ubana dostanie osoba, która ma lepsze itemki na końcie, i która ma "znajomości" i budzi sympatię u graczy.

NaPółEtatu.
29-05-2011, 17:42
sam zapewne głosowałeś na tak, a teraz widząc, że gracz z main'a teraz może opierdolić, a nie wygrać to wielki puacz? - przykre ):

_jakiś down
plebie, pisze do autora, nie do Ciebie : o

Pineda
29-05-2011, 17:47
Przykre jest to ze administracja pisze regulamin i sami go lamia smieszne to jest Xd , DELETE ZA CAVE TO DELETE a nie odzyskuje postac bo daje itemy , w chuju ma te itemy skoro ma ponad 2kk na mainie za to sobie kupi nastepne full eq a 500 rokslayer to nie jest latwa rzecz. No ale dla Vojski boconego od 1 lvla to nic trudnego , zjebaliscie sprawe macie wyjebane we wszystko ; ) , oddaliscie mu postac sadze iz dlatego ze spamowal wam i mieliscie tego dosc to zrob sonde z itemami , a to jest 99% pewne ze polowa zaglosuje na tak jak ma mozliwosc free items dostac hehe. Postawil cave bota , sa dowody ? sa , wiec po jakiego dostal unbana ? beka z tego po calosci jestescie pierdolonymi idiotami skoro go odbanowaliscie, napisalem to co mialem do napisania , administracja pewnie zamknie temat , albo glupio sie wypowie do mojej osoby typu ze zadrosc ale pierdole te itemy bo awet nie glosowalem , ban za cave to ban za cave a nie za jakis czas unban no ja pierdole n/c , tyle ode mnie wiecej robcie takich gowien na tym serwerze a zapewniam was ze te 130 osob ktore jest zalogowane w dzien pojdzie sobie bardzo szybko pjona.

Serj Tankian
29-05-2011, 17:47
sam zapewne głosowałeś na tak, a teraz widząc, że gracz z main'a teraz może opierdolić, a nie wygrać to wielki puacz? - przykre ):

Głosowałem na nie. : )
Możesz to sprawdzić, bo sonda jest publiczna.

adrian0093
29-05-2011, 17:48
Chcesz odzyskać postać? Oddajesz wszystko co masz. Proste, trzeba było nie botować. ;)

Jesteś płytki jak brodzik typie.

#t
Nie powinien dostac unbana. Dlaczego? Używał Cave Bota, czyli oszukiwał administrację oraz nas graczy - jak już wcześniej wspomniał Benn. Do tego jest dowód w postaci filmiku, nie pamiętam już kto go zbanował.. Jestem za to pewien, że ten GM bądz tutor, który go zbanował nie zgodził by się na odbanowanie Vojski.. Dzisiaj już Vojsk'e widziałem w depo.. Nie przemyślane to było..

Deads
29-05-2011, 18:29
Widzisz Santano napisał najpierw że nie było pewności że miał CAVE, a potem ten Kretyn przyznał się w którymś poście że miał Cave i że to był jego błąd.

#Śmieszny mnie to, bo jak taki Xixe miałby Cave i gdyby dostał bana, to pewnie spucowałby się do administracji że oddałby 100lvl'i mniej, full eq za odbanowanie.

Nestorek ^^
29-05-2011, 18:37
masz racje ziomek, te sępy glosowały na tak żeby itemki wygrać w evencie, ale zapewne i tak wygra je jakiś jeb** fart -.-

Sir Krystian
29-05-2011, 18:40
Łapkówki są nielegalne trzeba na ekipe naslać CBA!!!.A tak poważnie przez tego unbana dla tego nooba sporo osob sie wkurzy i odejdzie odejdzie 10 a 1 zostanie odbanowany dobre posunięcie gz !!

PokerowyKoc
29-05-2011, 19:09
Łapkówki są nielegalne trzeba na ekipe naslać CBA!!!.A tak poważnie przez tego unbana dla tego nooba sporo osob sie wkurzy i odejdzie odejdzie 10 a 1 zostanie odbanowany dobre posunięcie gz !!

?? płacz ?? kto odejdzie ?? nikt bo ludzie mają wywalone na to czy ktoś gra czy nie !! Ja na pewno nie odejdę z powodu jakiegoś tam unbana Vojski.

#autor
Pisałeś że jak on dostał unbana to każdy powinien dostać a także pisałeś że powinna być równość. Ale musisz wiedzieć że są równi i równiejsi.

Mówisz że 800-1000 lvl nie może oddać UW ??
Bo nie może bo nie ma kasy. A ty myślisz że Vojska na swoim koncie miał uw ?? Nie miał tylko kupił za zł.
Jeszcze jedno 800 lvl na apo możesz wbić mniej więcej w miesiąc a taki 500 na rooku to raczej nie.
Tyle ode mnie Pozdrawiam.

Axelo .
29-05-2011, 19:11
Spoko, chętnie odzyskam mojego 715 palladyna - Axel Paladin.
Jak coś to mogę oddać g bolta, klapki i pandemke, ale to chyba za mało żeby dostać unbana, parodia. ;]

#down
TY TAM NA ROKIEGO UWAZAJ LEPIEJ

Panek Kitara
29-05-2011, 19:30
Spoko, chętnie odzyskam mojego 715 palladyna - Axel Paladin.
Jak coś to mogę oddać g bolta, klapki i pandemke, ale to chyba za mało żeby dostać unbana, parodia. ;]

AXEL TYLKO JAK ZALOGUJESZ TO UWAŻAJ ŻEBY CIE BALLE NIE ZABIŁY XD

Mam jedno zasadnicze pytanie, po co w regulaminie jest delete za cave bota?
dowody były?-były został odbanowany okej. Płaczecie, że gra coraz mniej ludzi na serverze a dlaczego? przez waszą głupotę.

Lord Szadi
29-05-2011, 19:49
No ja się w to nie wpier***** ale sądzę jedno że serwer robi się coraz bardziej dziwny (chyba wiecie o co chodzi).

Jeżeli tak będzie znów odejdą gracze,na żadnym serwie nie ma oddawania postaci więc ??.

Orson_Pall
29-05-2011, 19:55
Dla tych, ktorym nie chce sie czytac pierwszego, jak i kolejnych postow autora w tym temacie, streszcze je w jednym zdaniu- 'płacze, bo on ma wiekszy lvl'

Serj Tankian
29-05-2011, 20:04
Dla tych, ktorym nie chce sie czytac pierwszego, jak i kolejnych postow autora w tym temacie, streszcze je w jednym zdaniu- 'płacze, bo on ma wiekszy lvl'

To, że jesteś debilem i nie potrafisz czytać ze zrozumieniem nie upoważnia Cie do wypowiadania się w tym temacie.

Roux
29-05-2011, 20:10
Jest to przegiecie z Ta Postacia to co ja dam 300 zl i Co odda Mi Administracja Postac ? Prosze WAS PRZEGIECIE .. !
Witam jak Apo sie Zaczyna Cenic oddasz itm masz postac...
Brak Pytań.

Avi
29-05-2011, 20:16
Aha, fajnie mmm.
I to ma być niby najlepszy serwer w polske? Wielki najlepszy serwer Armia Podkarpacki Ots. Jak to najlepszy serwer w polske no to czemu dajecie sie przekupiać?

Bysio
29-05-2011, 20:25
Najlepszy to może byłe jeszcze za czasów kolejek w logowaniu. Z upływem czasu się sypie. Najgorsze to że Administracja zdaje sobie z tego sprawę i zamiast ratować serwer jeszcze go pogrąża.

Lucaseq
29-05-2011, 20:51
Ja jestem neutralny w obec tego posunięcia. Gracz sam wyszedł z taką propozycją, opowiedziała się za nim większa ilość graczy, więc został odbanowany. Na jedną osobę można było przymknąć oko, gdybyście wy byli na jego miejscu zapewne też chcieli byście takiego rezultatu.

Roux
29-05-2011, 20:57
Ja jestem neutralny w obec tego posunięcia. Gracz sam wyszedł z taką propozycją, opowiedziała się za nim większa ilość graczy, więc został odbanowany. Na jedną osobę można było przymknąć oko, gdybyście wy byli na jego miejscu zapewne też chcieli byście takiego rezultatu.
sorry ale jakby chcial to by gral od nowa.
Ale sorry chcialo by Ci sie wbic 500 lvl na rooku ;>?

Bartolomeziom
29-05-2011, 21:19
Jak dla mnie takie coś jest konkretnie "dziwnym" , idiotycznym i niezrozumiałym posunięciem ze strony administracji.
No cóż my na to wpływu nie mamy widocznie tak zdecydowali i nic nam do tego.
Ja tym bardziej nie powinienem oceniać bo 13 banów za boty w tym 4x ub + jedna śmieszna akcja z Mortiisem dzięki której uniknąłem bana.
O ile się nie myle kiedyś dawali delete za Auto mane pamiętam akcje z rok temu jak wosso wyłączyłem w 15sec. "Rzulf - Deleted za boty" I Rzulf gra :)
To jak coś odbanujcie Bibera za shar bo mi płacze na gg. A to chyba pikuś przy tym jak Vojska pierdolnął Cave na 2 dni i go złapać nie mogliście.
Pozdro dzisiaj sobie zostawie autotraina na noc :) bo coś TibiaAuto nie hula.

Shaman
29-05-2011, 21:41
My tu mamy chuja do gadania, administracja rządzi otsem i gówno ich obchodzi twoje zdanie, więc ten temat nie ma sensu ;< odejdź z serwa albo miej wyjebane i graj dalej ;p

Dementor
29-05-2011, 22:06
No niby jest taki regulamin, którego powinno się przestrzegać, ale przecież to jest decyzja administracji, a przede wszystkim was samych głosujących w sondzie, bo chcieliście dostać itemy, więc teraz tak nie narzekajcie i pomyślcie wcześniej czy chcecie, aby teraz każdy zaczął botować i oddawał swoje itemy za unbana. To tyle z mojej strony. :D

$keptikz
29-05-2011, 22:16
Jak widac Santano tak bardzo go lubi, ze postanowil odbanowac postac;)

Napisał $keptikz
bez rozpisywania sie
Czy jest mozliwosc odzyskania postaci po wycieku danych? Jest juz kilka miesiecy po lecz wtedy bylo tyle kont do zmien ze napisaliscie mi abym gral na 1 acc a potem napisal lecz zapomnialem.

Odpowiedz Tygrysa?
Przykro mi, ale nie jestem w stanie w tej sprawie pomóc.
Proszę pisać na maila pomoc*********.pl i czekać na odpowiedź.
Jak widac nie ma szans na odzyskanie postaci a meila napisalem juz po wycieku nie bede sie osmieszal piszac 2 raz;)
Jednak wszystko mozna zrobic tylko ja mialem 500 lvl na mainie Vojska na rooku ;)

@caaV
nie faworyzujecie nikogo ;)?
Zaraz dam zdjecia od 4 osob z dzis rana gdy neko wbil rs'a. Trapowali go a ty zamknales wszystkie raporty i nawet nie przyszedles ;)

Przypominam, ze bylo 130 glosow w tym 2 poparte dowodami;)
Gdyby teraz byla sona pewnie nikt by nie dal tak poza kumplami.

@magik
pamietasz co napisales na pw?
To ze postac vojska jest w statystykach nie znaczy ze bedzie odbanowana bo jest sonda w ktorej duzo osob jest na nie.
poza tym chyba glos gmow tez sie liczy prawda? kilku bylo na nie
Jeden caav ktory nie glosowal lecz pewnie jako jedyny dalby "tak" wiadomo dlaczego ;

@ruhk
To dlaczego nie zrobić drugiej sondy?
dlatego ze teraz byloby 300 glosow na nie ;)

Ruhk
29-05-2011, 22:22
To dlaczego nie zrobić drugiej sondy?

@edit
@up
No właśnie ...

Zarexoholik?
29-05-2011, 22:33
Ja chętnie oddam 100 lvli i full eq z mojego 200 druida zbanowanego za cave, oki?

Jak dla mnie przywracanie postaci kosztem jego śmiesznych przedmiocików to głupota.

Saru
29-05-2011, 22:41
Ile wy macie po 10 lat ?
spinacie się nie wiadomo o co jak został odbanowany to ok .
TO TYLKO GRA !
ze dla Deadsa to zycie to juz jego strata i on moze się spinac ;]

Ruhk
29-05-2011, 22:47
Ile wy macie po 10 lat ?
spinacie się nie wiadomo o co jak został odbanowany to ok .
TO TYLKO GRA !
ze dla Deadsa to zycie to juz jego strata i on moze się spinac ;]

Tu nie chodzi o Vojskę, ale o całą resztę cheaterów i łamanie regulaminu przez adminów (...).

Karpek II
29-05-2011, 22:48
Śmieszny mnie to, bo jak taki Xixe miałby Cave i gdyby dostał bana, to pewnie spucowałby się do administracji że oddałby 100lvl'i mniej, full eq za odbanowanie.
A ty gdybyś dostał bana za cave to zaczarował byś administrację swoimi bajecznymi kanapkami z pasztetem i dali by ci unbana bez zbędnego pierdolenia.

#t
Martwcie się o swoją dupe, a nie czyjąś.

Elitarny
29-05-2011, 23:02
Moim zdaniem administracja nie powinna zwrocic mu postaci , bocił to niech poniesie konsekwencje :):)

Wormik
29-05-2011, 23:05
Moim zdaniem jest to głupota, zastanów się trochę Santano nad tym jeszcze raz. Niestety prawda jest taka, że pomimo dowodów z filmikiem odbanowujesz gościa, który oszukiwał Administrację i Nas graczy (zdobywając nielegalnie doświadczenie), a forma item za unban to zwykła łapówka jak (unban za zł). Jeszcze w tym całym cyrku ubana dostanie osoba, która ma lepsze itemki na końcie, i która ma "znajomości" i budzi sympatię u graczy.

Nie podlizuje się. Takie mam zdanie od samego początku tego incydentu to jest je*ana łapówka i wy jeszcze się zgadzacie, się w głowie pie*oli i takie tego skutki, jak ma ktoś grać jak mając powiedźmy 150lev masz delete za cave bota to nie masz czym przekupić a na 500+ to normalka że kasy masz w h*j, Mortiis weź coś w skuraj przemyśl to z 100 razy jak nie pomorze to i więcej ale na pewno w końcu dojdziesz do tego że to czysta forma łapówki... Delete to delete w końcu!

Krecha
29-05-2011, 23:31
ELO, Administracja mówi o demokracji smiech na sali. Gdyby demokracja znaczyłaby coś na tym servie to usuneliby hoty , UW itd.
Temat nic nie da jedynie spine, a jesli administracja oddała mu konto to niech tak juz zostanie trudno.

N-series
30-05-2011, 00:29
Bez sensu , breed pall tez h lvl na main i co ? pewnie by oddal swoje full eq i nawet zrezygnowal z dao i uw questu , cave to cave albo sie umie bocic i pilnuje albo sie ma delete POZDRAWIAM KARELQ DRUID

pixelmax95
30-05-2011, 01:20
Widzę, że żyjecie jeszcze w czasach za komuny-.-
Był unban w sposób DEMOKRATYCZNY. Więc kur** nie płakać. Chcecie unbana to proszę bardzo... Zakładać nowy temat z propozycją unbana swojej postaci i uzyskajcie 55% głosów na tak, oddajcie swoje wszystkie itemki + jakiś wartościowy lub kasa:<

Azonka
30-05-2011, 01:48
Teraz na apo kto ma znajomosci ten ma lepiej.

Parodia malo smieszna, ale ma troche prawdy.
Unban byl glupota - tyle w tej sprawie.

Domcio Old
30-05-2011, 05:35
to jest wlasnie APO po jakims czasie ten kto ma deleted konta zostanie odbanowany :) musimy sie z tym pogodzic ale mowie wam APO niedlugo upadnie

.Kosik Czarny 2v0.
30-05-2011, 06:32
Nie podlizuje się. Takie mam zdanie od samego początku tego incydentu to jest je*ana łapówka i wy jeszcze się zgadzacie, się w głowie pie*oli i takie tego skutki, jak ma ktoś grać jak mając powiedźmy 150lev masz delete za cave bota to nie masz czym przekupić a na 500+ to normalka że kasy masz w h*j, Mortiis weź coś w skuraj przemyśl to z 100 razy jak nie pomorze to i więcej ale na pewno w końcu dojdziesz do tego że to czysta forma łapówki... Delete to delete w końcu!

Chuj, Pomoże.

@topic

Dla mnie jest to śmieszne. Jak już tak zrobią to niech ustalą ze trzeba oddać eq + troche kasy z postaci za unbanned ;]

Kowal'2.0
30-05-2011, 09:44
Jak sie server sypie to sie łapią wszystkiego czego moga zeby gracze wracali :) cave = skasowanie postaci...i wali mnie to czy ktos odda itemy bo itemy mozna odzyskac spokojnie expiac i zarabiajac pieniadze :)

Dlatego jak ktos wystawia sonde to niech kazdy glosuje na NIE!

darkdevil
30-05-2011, 10:03
Wszystko co robi Administracja zaczyna się robić smieszne u santano już 4 mmiechy odzyskuje postać!

WPW
30-05-2011, 11:39
Santano dostał dobra ilość zł za UnBana wiemy ze Vojska żyje z allegro :)

Refresh
30-05-2011, 11:46
Witam.Jak wszyscy zdążyli zauważyć Administracja ostatnio delikatnie mówiąc leci w chuja. Teraz nasuwa się jedno pytanie. Jeżeli graczowi Vojska została zwrócona postać, to co z innymi usuniętymi osobami? Też mogą 'odkupić' postać, za przedmioty, znajdujące się na niej? Jeżeli tak to proszę o oddanie mi oraz 222 innym usuniętym graczom postaci, w zamian za znajdujące się tam przedmioty. Natomiast jeśli nie ma takiej opcji, to domagam się ponownego zbanowania Vojski, bo jakaś sprawiedliwość i równość musi być. : )

Przedmioty proszę dobierać względem poziomu postaci. :-) 800, a nawet 1000 lv nie odda UW za postać, bo po prostu mu się to nie opłaca, co innego 600 lv na Rookgaardzie.

Ten temat pokazuje, że Administracja nie liczy się ze zdaniem graczy, a nawet ludzi z Ekipy. Jeżeli 129 osób nic nie znaczy, to po co dalej trzymać ten server?

//Caav
Nie zapominaj o 162 osobach głosujących na 'tak'. Decyzja administracji jest zgodna z wolą większości graczy, to chyba zrozumiałe, a jeśli nie to zapraszam tutaj (http://pl.wikipedia.org/wiki/Demokracja).

//Serj
Mam to rozumieć tak, że jeżeli ponad połowa graczy opowie się za przywróceniem wszystkich usuniętych osób, to tak się stanie? Demokracja demokracją, a gdzie zdrowy rozsądek?

//Caav
Pierwszym 'filtrem' propozycji jest administracja, a później, jeśli jest taka konieczność, o zdanie pytani są gracze. Stąd też nie należy sądzić, że każdy przegłosowany pomysł, z którym wyjdzie użytkownik będzie wcielony w życie.

Głąbie. Dostał unbana ale będzie dostawał mniej expa za zabite potwory oraz oddaje wszystkie swoje rzeczy na loterię. Kumasz? Wola graczy, ponad 55% było na tak, więc sprawa zakończona.

Welmazyn
30-05-2011, 13:08
A może zrobić tak od początku ankietę kto jest za odbanowaniem, jeśli przedmioty nie byłby do rozdania? ; [

John Cena
30-05-2011, 14:00
HMM moim zdaniem powinni go zbanować bo w regulaminie jest jasno napisane że za cave bota dostaje się bana ,a nie ma nic napisane że odda się jakieś itemy i dostaje si unbana za głosowaniem graczy.Np Breed pall dostał bana 2,3 k rp za cave i jakoś nie dostał unbana.Administracja coś szwankuje.......A te sęmpy dlatego zagłosowały na tak by zdobyć itemy z postaci nie ma sprawiedliwości.

...::Sido::...
30-05-2011, 14:35
Po prostu Vojska ma kogoś znajomego w administracji i zaakceptowali to, ale jeżeli vojska może dostać unbana to teraz każdy ma takie same prawo niech oddają wszytko z swoich zbanownych kont i robią sondy czy go odbanować czy nie przecież decyzja administracji jest zgodna z wolą większości graczy. :) więc teraz będziecie mieli troche pracy bo jeżeli Vojska mógł dostać unbana to i inni też mogą.

Okej, zaproponuj przedmioty z konta, UW i 150kcc, a następnie zrób sondę w której uzyskasz ponad 55% głosów.

Co ty za przeproszeniem pierdolisz to teraz tylko ten co ma UW i ponad 200kcc koncie może dostać unbana tak jak pisał Serj Tankian teraz przedmioty proszę dobieraj względem poziomu postaci.

$keptikz
30-05-2011, 14:53
Cytat:

Napisał Santano Zobacz post
Breed pall tez ma oddac uw i 150kcc jesli nawet nie ma innego konta i wykonanych misji?
A co ma zrobic 1000 lvl? Oddac itemy warte wiecej od postaci? Dlaczego nie zrobiliscie tak u Vojski? Mogl dac 1.5kkcc na mainie za odbanowanie bo tyla warta jest postac + all z postaci vosjka bo przeciez itemow po kasacji juz nie bylo

czyli zrobie sonde wywalic caava. 55% bedzie na tak to wyleci ?
aha dobre
te wasze komenty na temat tutorow/gmow ktorych wybraliscie sa zalosne. nawet ich nie sprawdzacie w ogole gowno robicie zeby gralo sie lepiej.
widac po uw dodaliscie item a teraz usuwacie a jeszcze napiszecie ze byl testowany kilka razy ;s
tak samo questy 10 poprawek misji na uw dodanie roomu i innych rzeczy ;x
z 2 strony nie dziwie sie jak 1 osoba robi update/2 czesem cos dorobi a reszta nic

Hide
30-05-2011, 15:52
wy macie nieźle najebane Xd sami daliśmy mu do cholery tego unbana, nie administracja... była sonda? była i przeszła, santano tylko przychylił się do propozycji Vojski o sondę:)

i tak ode mnie, jak dostaje ktoś delete na 1k lv, to według mnie jest to śmieszne, aby starał się o unban, bo:
1) pewnie leciał od samego początku na bocie, co to ***** teraz 1k lv
2) na tym cavie wjebał ten lv w max kilkanaście dni
3) co to za problem odrobić teraz 1k, jak ręcznie to max 4 miesiące roboty
4) chuja tracisz, bo kasy pewnie za dużo nie miałeś

A taki 500 rookman? wbijał pewnie 3 lata ten lv, wszystko na co zapracował zapracował dzięki sobie i z tego co wiem, to leciał na cavie 2 dni??
okey, bot to bot, ale też chyba miał powody do złożenia propozycji o unbana

tak jak napisał Karpek, troszczcie się o własną dupę, a nie czyjąś :P

nara.

Wieselekkk
30-05-2011, 16:22
BlaBlaBla sam miałem trzykrotnie delete i co? za każdym razem chara odzyskiwałem, miałem dostać ostatecznego delete jak dostane jakiegoś bana i co? dostałem z 10 banow i dalej nic :) Oni patrza tylko na XxXxXxXxX.
Nie gram na ApO.

WPW
30-05-2011, 17:21
Wolą graczy były itemy, zrobcie ankiete po rozdaniu nagrod nie bedzie mial nawet 20%

TuK!
30-05-2011, 17:51
Bez sensu , breed pall tez h lvl na main i co ? pewnie by oddal swoje full eq i nawet zrezygnowal z dao i uw questu , cave to cave albo sie umie bocic i pilnuje albo sie ma delete POZDRAWIAM KARELQ DRUID
Ty też ładnie botowałeś, ale ty umiesz ^^
@top
Dla mnie też jest to parodią. Jak mówi Karel, trzeba umieć ;)

Patryk1551
30-05-2011, 17:58
Niech ma tego unbana przecież w Tibii zawsze ktoś bocił, więc po co tak za to karać? Jeśli chodzi o ots to powinny być dozwolone boty XD

Ziomeros
30-05-2011, 18:41
Śmiać mi sie chce jak czytam wasze posty...
Administrator ma prawo (przeciez jest administratorem) podejmować decyzje, ktore sa dla niego sluszne - tak samo moze on zmieniac regulamin. Jak napisal Mortiis - gdy gracz da uw+150kcc i zdobędzie ponad 55% głosów w ankiecie na TAK to ową postać odbanuje.
Powodzenia w mysleniu, administratorom nie ma co sie sprzeciwiać, mogą oni robić co chcą.

Vinai
30-05-2011, 20:07
Powinno być ponad 75% na tak to ub a tutaj dupa blada , jak dostane delete za cave (nie używam) to oddam te 10kcc czy ile bd miał aby odzyskać postać. Jakaś ***** sprawiedliwość musi być !

Patryk1551
30-05-2011, 21:08
Jakie 75% myślisz, że gracze są tacy mili i chcieliby żeby kolejny 600lvl biegał sobie po rooku?? Tak na dobrą sprawę wszyscy teraz kozaki, ale jakby o nich chodziło to całkiem inaczej by na to patrzeli. Z resztą i tak macie te hotkeye to tak jakby bota wbudować w serwer XD

Eklerq
30-05-2011, 22:38
Serj Tankian jesteś dla mnie typowym polaczkiem - jak komuś innemu się powodzi to Ty nie możesz tego wytrzymać. Zazdrościsz mu, że jest cwany i odzyskał swoja postać? Daj sobie spokój...

Ludzie, zrozumcie, że to jest tylko gra. Nie wiem skąd w was tyle nienawiści. ON TYLKO ODZYSKAŁ GŁUPIĄ POSTAĆ. Powinniście się cieszyć, że jakiś nowy gracz dojdzie, bo już nie długo nikogo na tym serwerze nie będzie. Cały czas maleje ilość graczy, więc nie srajcie się, że oddają postacie.

Goatee 2.0
30-05-2011, 22:43
Śmiać mi sie chce jak czytam wasze posty...
Administrator ma prawo (przeciez jest administratorem) podejmować decyzje, ktore sa dla niego sluszne - tak samo moze on zmieniac regulamin. Jak napisal Mortiis - gdy gracz da uw+150kcc i zdobędzie ponad 55% głosów w ankiecie na TAK to ową postać odbanuje.
Powodzenia w mysleniu, administratorom nie ma co sie sprzeciwiać, mogą oni robić co chcą.

Tutaj nie chodzi tylko o te 150kcc i UW ale o to, że Santano zadeklarował nam, że już żadnej postaci nie odbanuje po Woderze...

Ludzie, zrozumcie, że to jest tylko gra. Nie wiem skąd w was tyle nienawiści. ON TYLKO ODZYSKAŁ GŁUPIĄ POSTAĆ. Powinniście się cieszyć, że jakiś nowy gracz dojdzie, bo już nie długo nikogo na tym serwerze nie będzie. Cały czas maleje ilość graczy, więc nie srajcie się, że oddają postacie.

No właśnie, gracze odchodzą przez takie debilne akcje administracji....

Naikoneek
30-05-2011, 23:27
Serj Tankian jesteś dla mnie typowym polaczkiem - jak komuś innemu się powodzi to Ty nie możesz tego wytrzymać. Zazdrościsz mu, że jest cwany i odzyskał swoja postać? Daj sobie spokój...

Spoko, odzyskał ? Niech ma, to teraz oddajcie ludziom ponad 200 postaci które mają delete. w końcu to sa TYLKO GŁUPIE POSTACIE, więc co administracji szkodzi oddać je tym ludziom ? Powinna się administracja cieszyć jak wszystkich odbanują to więcej osób będzie grać, bo niedługo nikt nie zostanie na serwerze przecież, no nie ?

No właśnie, a jednak nie odbanują, więc dlaczego ludzie mają się z tego cieszyć że administracja faworyzuje graczy, a dokładniej bogatych graczy =]

**Van**
31-05-2011, 16:15
Dobra oddał wszystko co miał i co z tego? Jak kurw* wszystko kupił za zł... Postać/Domek/Sca... i jeszcze na pewno kc... I co z tego ze oddał wszystko jak za 3 dni dojdzie nowa dostawa kc?... To co tu się teraz ***** dzieje jest śmieszne... równi i równiejsi... Dlaczego jak wbiłem rs'a to Caav wszystkich "kick" a jak Neko wbił to udawał że go nie ma?.... Żałosna jest administracja...

Serj Tankian
31-05-2011, 16:21

Słuchaj przygłupi karzełku. Nie chodzi o to, że mu zazdroszczę. Jedynie żądam wyjaśnienia ze strony Administracji, dlaczego jedni dostają szanse odzyskania postaci, a inni nie. Ciekawi mnie również zdanie innych użytkowników forum jak i graczy servera. Ten temat nie ma służyć bojkotowi czego lub kogokolwiek, założyłem go po to, aby dowiedzieć się, co o tym incydencie myśli reszta społeczności APO.

czardan61
31-05-2011, 16:51
przekupił pół apo loterią i dlatego głosowali na tak wiec santano popełniasz kolejny błąd który wpłynie na ilość graczy na serwie

Danielq
31-05-2011, 16:56
Wystarczy że poświęcicie wszystko co macie na zbanowanej postaci + jakaś dopłata w kcc itemach z głównego konta którym teraz gracie i na pewno dogadacie się z Santano drogą mejlową.

Akuz
31-05-2011, 23:03
Dobra oddał wszystko co miał i co z tego? Jak kurw* wszystko kupił za zł... Postać/Domek/Sca... i jeszcze na pewno kc... I co z tego ze oddał wszystko jak za 3 dni dojdzie nowa dostawa kc?... To co tu się teraz ***** dzieje jest śmieszne... równi i równiejsi... Dlaczego jak wbiłem rs'a to Caav wszystkich "kick" a jak Neko wbił to udawał że go nie ma?.... Żałosna jest administracja...

Zgadzam się z tobą, gdy Neko wbił rs`a osobiscie napisałem raporta 'bloczą na ots quescie Neka' raport został zamknięty od razu bez jakiejkolwiek odpowiedzi. Po prostu w d*pie to mają z caavem na czele.

#
Smieszne jest to że Vojska przekupil was marnymi itemkami żeby dostac tylko unbana, gdyby zrobil sondę' kto chce aby mnie odbanować[ bez rozdania itemków]' załozyć się moge ze poparcie by miał tylko ze strony swoich kolegow z rl adama, kamila czajkowskiego, tomasza nalepkę uzbierało by się może 10 % ktore sa na tak reszta niestety na nie bo nie ma itemkow ;(
Takie jest moje zdanie na apo jest 0 sprawiedliwosci, cześć ,

$keptikz
01-06-2011, 00:11
Akuz
Nie tylko tobie zamknal raport. Ja napisalem dwa za kazdym razem zamykal Caav bo tylko on w tym czasie byl na serverze poza tym 5 minut wczesniej z nim pisalem na innej postaci.
Zrobilem nawet kilka filmow/zdjec jak Caav traktuje kazdego równo ;)
Raz przyszdl w miejsce trapu napisal ze mozna trapowac jesli trapujacy bije kogos z pk nawet wandem 10minuy pozniej zrobilem dla zabawy tak samo bilem z wanda i dostalem bana (inni tez)

@dól
zeby dac film musze czekac pare godzin bo tyle wgrywa sie na yt itp wiec moge dac jesli bedzie chcial ktos z administracji lecz oni to olali

//Caav
To znajdź czas i przedstaw swoje dowody albo przestań rzucać oszczerstwa na prawo i lewo.

Eklerq
01-06-2011, 00:47
Akuz
Nie tylko tobie zamknal raport. Ja napisalem dwa za kazdym razem zamykal Caav bo tylko on w tym czasie byl na serverze poza tym 5 minut wczesniej z nim pisalem na innej postaci.
Zrobilem nawet kilka filmow/zdjec jak Caav traktuje kazdego równo ;)
Raz przyszdl w miejsce trapu napisal ze mozna trapowac jesli trapujacy bije kogos z pk nawet wandem 10minuy pozniej zrobilem dla zabawy tak samo bilem z wanda i dostalem bana (inni tez)

Przedstaw dowody. Pokaż jakieś screeny/filmiki

Duffi
04-06-2011, 10:45
ogólnie jak widze coś takiego >>

Chcesz odzyskać postać? Oddajesz wszystko co masz. Proste, trzeba było nie botować.

to płaka mi sie chce , czy wy ***** nie rozumiecie jakimi debilami jestescie xd nie oddajesz wszystkiego co masz bo nic niemasz , jak Vojska ma wam dac jego eq on wam go nieda poprostu wy idiocie jestescie na nie napaleni a mu to na reke bo zamiast nic niemiac ma postac nierobiac nic a i tak bocił wiec poprosstu za cave dostał mniejszy wymiar kary bo nie delate a tylko tak jak by zabrali mu itemki co jest smieszne bbo administracja widac ze mocno stosuje sie do regulaminu

ReMover
04-06-2011, 12:46
głupotą jest oddawanie postaci ... skoro została ona usunięta tak więc powinna by usuwana... skoro my powinniśmy stosowac się do
REGULAMINU więc ekipa powinna tym bardziej się do niego stosowac aby nam dac przykład... co z tego ze w "demokratycznym" głosowaniu ludzie wybrali zwrot postaci??? zacznijmy od tego ze wielu ludzi z forum od dawna już nie gra !!! i gdzie tu jest sprawiedliwośc??? jeżeli tak oddajecie postacie to ja chce oddania mi moich trzech postaci które zostały hackowane !!! jak każdemu oddajecie to i mi oddajcie, a wraz ze mną około 100 innym osobą !!!!

Cout
04-06-2011, 12:55
Dla mnie to jest idiotyczne ; x . Dostał prawidłowo delete ale nie.. :C

Carmell
04-06-2011, 13:43
Bezsensu na maxa , przez takie decyzje odchodza ludzie z apo , dostal delate za cave, niech tak zostanie , mogl pomyslec nad konsekwencjami zanim uzyl bota. Administracja postapila tak , nie inaczej . Wydaje mi sie ze ban powinien zostal banem , nawet jesli sie proponuje takie itemy jakie Vojska dal.

Pzdr.

WPW
04-06-2011, 14:04
Santano naruszył regulamin! Nie ma w nim mowy o UnBanie za kcc/itemy.A ja bym dostał bana za wyklinanie smiech na sali!

Danielq
04-06-2011, 14:06
Santano naruszył regulamin! Nie ma w nim mowy o UnBanie za kcc/itemy.A ja bym dostał bana za wyklinanie smiech na sali!

Gdzie masz napisane ze nie mozna dac unbana na postac, bo ja w regulaminie czegos takiego nie widze.

Azielu$
04-06-2011, 21:10
Zgadzam się z tobą, gdy Neko wbił rs`a osobiscie napisałem raporta 'bloczą na ots quescie Neka' raport został zamknięty od razu bez jakiejkolwiek odpowiedzi. Po prostu w d*pie to mają z caavem na czele.

#
Smieszne jest to że Vojska przekupil was marnymi itemkami żeby dostac tylko unbana, gdyby zrobil sondę' kto chce aby mnie odbanować[ bez rozdania itemków]' załozyć się moge ze poparcie by miał tylko ze strony swoich kolegow z rl adama, kamila czajkowskiego, tomasza nalepkę uzbierało by się może 10 % ktore sa na tak reszta niestety na nie bo nie ma itemkow ;(
Takie jest moje zdanie na apo jest 0 sprawiedliwosci, cześć ,

Widzę, że stałem się sławny. XD Vojska nie jest moim koleszką, a na tak byłem tylko dlatego, że mam wypierdolone na to czy bocił. W sumie można powiedzieć, że odkupił chara od administracji, płacąc mniej więcej tyle ile był warty. btw. jakbyś był tak bystry za jakiego się masz to zauważył byś, że Adam nie głosował, a Kamil był na nie.

#topic
No tak. Na apo nie ma sprawiedliwości... Może dostał szansę dlatego, że umiał normalnie pogadać i wyjaśnić sprawę, a nie jak większość z was po dostaniu bana twierdzi, że GM to ch*j i zaczyna po nim cisnąć? xd

#down
To dziwne, bo nawet Mortiis odpisywał mi po max 10 dniach. Czasami nawet dostawałem odpowiedź na drugi dzień. Jaki mógł mieć kontakt z Santano? Hmm. http://www.armia.toproste.pl/kontakt/
No i jeszcze jest taki dział jak Skargi & Odwołania. ;c

$keptikz
04-06-2011, 21:54
@UP
Moze zaczynamy przeklinac po 3 tygodniowym braku odpowiedzi ;?
Ja dostalem bana na 30 dni napisalem do kazdego na pw/meila.
Przez 3 tygodnie nikt nie odpisal
Wiec jak tu nie przeklinac jesli jeden nie moze uzyskać odpowiedzi na temat jego bana ktory byl przypadkowy a 2 ktory jechal na cave dostaje unnbana bo ma kontakt z GM'em?

Czy komus odpisal ktos po 2-5 dniach na meila? Raczej nie
Moze tylko tym, ktorzy maja z nimi kontakt na GG lub znaja innego GMa.

Poza tym nie mozna napisac wiadomosci do Santano wiec jaki mogl miec z nim kontakt?

Moze wypowie sie Santano?

@down
Pewnie napisal ne meila, czekal miesiac na odpowiedz napisal nastepnego czekal miesiac i tak w kółko?
Osmieszaj sie dalej kazek ;d
W 1 meilu nie dowiedzial sie o wszystkim a wymiana listkow z Santano nie ma sensu jak odpisuje co miesiac wiec?

W takich sprawach TYLKO e-mail A to że piszesz debilne wiadomości to nawet nie chce im się odpisywać.

To ze miales moda nie znaczy ze jestes madrzejszy a zapewniam cie ze nie jestes ;/
Pisze dobrze meile/raporty a to, ze GM faworyzuje to inna sprawa nic zrobic nie moge

Także ogarnijcie dupy i przestańcie płakać.
Gdybys nie plakal nie odzyskalbys konta na forum po banie ;/
Jest + byles modem kazdy ci odpisze nam nie.

Przed wymianami jeszcze dalo sie z toba pisac ale to i tak wylacznie po to zebys nie oszukal.
Teraz jak nie wymianiasz kazdy cie olewa bo jestes glupszy od wiekszosci ludzi na apo
taka jest prawda nie? ;d

tak poza tym jaki miales kontakt z adminami bedac moderatorem? Napisz, ze pisales meile xDDDD

KaZeK Banned v1.
05-06-2011, 08:25
Czy komus odpisal ktos po 2-5 dniach na meila? Raczej nie
Moze tylko tym, ktorzy maja z nimi kontakt na GG lub znaja innego GMa.

Poza tym nie mozna napisac wiadomosci do Santano wiec jaki mogl miec z nim kontakt?

Moze wypowie sie Santano?

Myślisz że jak masz GG do Santano i napiszesz do niego w sprawie UB w grze to Ci odpisze?:D Śmieszny jesteś :/

W takich sprawach TYLKO e-mail :p A to że piszesz debilne wiadomości to nawet nie chce im się odpisywać.

#t
Dostał ub i koniec tematu, nie wasz interes. Jakbyście to WY dostali ub to było by tak "CO KURWY JA MAM UB I CHUJ, NIE TWOJA SPRAWA CZEMU MAM A TY NIE LOLOLOLOLOLOLOLOLO UBUBUBUBUUB"

#down

Gdzie Ty masz napisane 291 głosów na tak? :/ No chyba że ja jestem ślepy to sorry.

Danielq
05-06-2011, 08:45
Myślisz że jak masz GG do Santano i napiszesz do niego w sprawie UB w grze to Ci odpisze?:D Śmieszny jesteś :/

W takich sprawach TYLKO e-mail :p A to że piszesz debilne wiadomości to nawet nie chce im się odpisywać.

#t
Dostał ub i koniec tematu, nie wasz interes. Jakbyście to WY dostali ub to było by tak "CO KURWY JA MAM UB I CHUJ, NIE TWOJA SPRAWA CZEMU MAM A TY NIE LOLOLOLOLOLOLOLOLO UBUBUBUBUUB"

Nasz interes bo to dzieki nam wszystkim go dostał.

Lolipops
05-06-2011, 12:31
To jest żałosne piszecie że większośc była za odbanowaniem Vojski,zwróccie uwagę na fakt że większośc ludzi którzy głosowali na TAK,to noobki które nic nie mają,grają na apo max 1 miesiąc i zostali skuszeni możliwą wygraną.
Pozatym Mortiis powiedział że woder był ostatnim który dostał unbana.
Ogarnijcie troszkę,tyle z mojej strony.Dodam jeszzce że Vojska wszystko co "oddał"na tzw loterię pochodziło albo z allegro albo zdobył to dzięki botom.
Pozdrawiam

stoweczka2
05-06-2011, 14:36
Zgadzam sie z wszystkimi osobami postac usunięta za cave to usunięta a nie jakies odzyskiwanie postaci za item żałosne

Jaro.
15-06-2011, 22:58
troche to dziwne bo niby dlaczego on ma miec ubana a np ludzie ktorzy maja po 300 lvle nie maja zadnych szans na tego ubana? po takim czyms mozna byc pewnym ze wszystko mozna kupic za kase ;/

WPW
16-06-2011, 11:16
Ten serwer to juz syf! tu jak na mazurku masz zl masz duzy lvl i items :) ja odchodzę :)

`Dex
17-06-2011, 09:17
Sprawa aministracji. A wcześniej czy później on i tak zmoczy dupe jeszcze raz an bocie. Chyba nie wierzycie to że bedzie ręcznie expił? :D

Dostanie następne delete, i z tego się już nie wyplącze.

100lvl doświadczenie idzie mu wolniej, tak? Co z tego jak on 400 wbił na cave.

Nie głosowałem w ankiecie, i jak by była jeszcze raz to też bym nie głosował. Gówno mnie obchodzi czy jakis pajac dostał UB, czy nie. Ale jeśli on dostał, to inni też niech dostaną. I nie że UW za 300ed, tylko przedmioty znajdujące się aktualnie na postaci. Jak jest b robe i 1kcc to to, a jak jest set, klapki, bolt i 100kcc to to. I taka powinna być sprawiedliwość. Jak Vojska, to wszyscy.

A jak napisał Skeptikz, undelete dajecie, a mi nie pomorzecie odzyskać postaci, chodź podaję wszystkie potrzebne do tego dane...

Trochę śmieszne, no ale cóż on miał lepszy lvl...

Demokracja (gr. δημοκρατία demokratia "rządy ludu", od wyrazów δῆμος demos "lud", rozumiany jako ogół pełnoprawnych obywateli[1] + κρατέω krateo "rządzę") – ustrój polityczny, w którym źródło władzy stanowi wola większości obywateli (sprawują oni rządy bezpośrednio lub za pośrednictwem przedstawicieli)[2]. Obecnie powszechną formą ustroju demokratycznego jest demokracja parlamentarna. Gwarantem istnienia demokracji parlamentarnej jest konstytucja (wyjątkiem są Izrael oraz Wielka Brytania, nieposiadające konstytucji spisanej w jednym akcie).

No, więc sami odpowiedzcie sobie na pytani, czy powinniście mieć pretensje do Ekipy, skoro było ponad 55% głosów na tak? Czy raczej nie lepiej pogadać na spokojnie bez nerwów i sobie też załatwić unbana.

Pozdrawiam, Ampek.!

Prawie jak Kamil
17-06-2011, 09:41
Ten serwer to juz syf! tu jak na mazurku masz zl masz duzy lvl i items :) ja odchodzę :)

Sciema ;** Tylko szybko nie wracaj, idź płacz na innym 4UM.

TOP.

Wszyswtkim co w tym temacie spinają po prostu żal dupe ściska ;(( TO jest przykre. Przecież Wy też możecie wbijać lvle na CAVE bocie a gdy was złapią wystawić temat na 4um z sondą :< i może was odbanują, więc ogarnijcie dupska i nei spinajcie, to już przestało być smieszne.