PDA

View Full Version : Propozycje

Pospek^
30-05-2011, 00:15
Na serwerze duzo sie zmieniło :D Demokracja przede wszystkim, adminisracja odbanowała Vojske gdyż tak chciała większość.

Moja propozycja jest taka:

- usunąć helmet of the ancients (HOTA)
- usunąć ultimate weapon (UW)
0 i co tam jeszcze chcecie.

Jak bedzie wiecej głosow na TAK, mam nadzieje ze tak bedzie dla sprawiedliwosci. :D

Zarexoholik?
30-05-2011, 01:41
Niby dlaczego mają być usuwane? Nie po to je dodawali by je później usuwać. Oczywiście jestem na NIE.

Azonka
30-05-2011, 01:59
Wez zastanow sie czlowieku co ty piszesz.

Jak moga to usunac?
Ludzie pozdobywali i teraz maja to tracic?

Debilizm.

Lucaseq
30-05-2011, 06:58
Jedna z najbardziej idiotycznych propozycji w ostatnich dniach. Zdecydowanie na nie.

Dideek
30-05-2011, 07:09
A ja jestem na tak zeby cie pocieszyc chociaz jestem swiecie przekonany ze tego nie usuną :)
Pozdrów rodziców od Didka ;]

darkdevil
30-05-2011, 10:12
Ale wy macie banie, już odbanowali go to odrazu płaczecie? Demokracja?
Sprawa Vojski jest wyłącznie sprawą administracji i jego.
A jak Ci się nie podoba że jest Ultimate Weapon bądź Hota to po prostu tego nie używaj jak Ci to nie pasuje? Prawda?
Temat nie potrzebny.
Do zamknięcia.

$keptikz
30-05-2011, 13:20
jestem na tak bo apo to dno poza tym ktos usunal mi temat o caavie ;/

.:Hugo:.
30-05-2011, 16:09
Wiesz, z jednej strony wygląda to tak, jak byłbyś zazdrosny, że nie masz tych item...No, ale wiem, że nie zazdrościsz :D bo zrokowałeś postać :P...
Ale jest to głupia propozycja, bo już by 3/4 apo odeszła ponieważ by cały czas itp. poszło na marne..

PokerowyKoc
30-05-2011, 16:25
Jestem na Nie ponieważ nie powinno usuwać się itemów które administracja dodała bo przecież przyznała by że jest słaba i popełnia błędy. A przecież wszyscy doskonale wiemy że oni są doskonali i nie popełniają błędów ;p

#Lordzik#
30-05-2011, 17:37
Propozycja debilna jak twoje zrookowanie chara. Oczywiście NIE.

TuK!
30-05-2011, 17:42
Jestem za. UW mnie za przeproszeniem 'wkurwiało' od początku kiedy je zrobiliście. Hota tak samo. Jak na serwerze jest stały EXP x5 to po co robicie Hełmy do expienia? Ogarnijcie się ludzie..

<Magiczny>
30-05-2011, 17:46
Usun sobie mozg... Zrookowales sobie postac i teraz placzesz zeby te itemki usuneli a jak miales Arcona to sie cieszyles, ze je masz ;\

Spindalaj- na NIE.

Lord Szadi
30-05-2011, 18:22
Odje***** Ci ???
Po co niby mieli by usuwać HOTA i UW.

UW poprawili zamiast 100 criticala jest 40 i git.
HOTA w nim jest OK daje 10% expa ale to prawie nie ma znaczenia więc.

Jestem na nie!!

Deads
30-05-2011, 18:58
Człowieku to że padłeś na rs'ie i spadło ci full eq i nie grasz tutaj to szczerze masz gówno do powiedzenia.

#Nie

Mr Fsza
30-05-2011, 20:18
Usunięto by znów by był płacz nie usuwać
jak już ktoś zrobił ma to tracić
ludzie aby to zdobyć dużo czasu stracili

a ten kto to kupił na allegro za zł weź pomyśl nic nie przemyślana propozycja

Jarken
30-05-2011, 20:23
Rozumiem Cie ale błędem było dodanie tych itemów do użytku - taki temat mógł powstać przed zrobieniem questu (np na UW)
A teraz musztarda po obiedzie. Ludzie nie po to rypali się z questami by teraz wszystko poszło na marne.

Pospek^
30-05-2011, 23:29
Niby dlaczego mają być usuwane? Nie po to je dodawali by je później usuwać. Oczywiście jestem na NIE.

Who's care?
Niby dlaczego cave jest odbanowywane? Nie po to dodawali regulamin żeby go zmieniać.Oczywiście jestem na TAK

Wez zastanow sie czlowieku co ty piszesz.

Jak moga to usunac?
Ludzie pozdobywali i teraz maja to tracic?

Debilizm.

Pomyśl co piszesz , co pozdobywali? Matura? Technik? Prawo jazdy?

Jedna z najbardziej idiotycznych propozycji w ostatnich dniach. Zdecydowanie na nie.

Może dlatego że wczoraj zalogowałem pierwszy raz od tygodnia.

A ja jestem na tak zeby cie pocieszyc chociaz jestem swiecie przekonany ze tego nie usuną :)
Pozdrów rodziców od Didka ;]

Dzieci Neo są wsród nas ; [

Ale wy macie banie, już odbanowali go to odrazu płaczecie? Demokracja?
Sprawa Vojski jest wyłącznie sprawą administracji i jego.
A jak Ci się nie podoba że jest Ultimate Weapon bądź Hota to po prostu tego nie używaj jak Ci to nie pasuje? Prawda?
Temat nie potrzebny.
Do zamknięcia.

Ja niczego nie używam, proste - nie gram :O

jestem na tak bo apo to dno poza tym ktos usunal mi temat o caavie ;/

Jedna z mądrzejszych osób , która myśli ! +

Wiesz, z jednej strony wygląda to tak, jak byłbyś zazdrosny, że nie masz tych item...No, ale wiem, że nie zazdrościsz :D bo zrokowałeś postać :P...
Ale jest to głupia propozycja, bo już by 3/4 apo odeszła ponieważ by cały czas itp. poszło na marne..

Zazdroszczę, rozdałem 700-800 kcc osobom za free. Zrookowałem chara wartego 1500 kcc, naprawdę ! Chciałbym mieć takie items. 3/4 apo odeszłoby? Teraz gra przeciętnie 200 osób, które expią. Grało się jak expiło 1500 graczy, a ty tu pierdolisz że 3/4 apo odejdzie XDDD

Jestem na Nie ponieważ nie powinno usuwać się itemów które administracja dodała bo przecież przyznała by że jest słaba i popełnia błędy. A przecież wszyscy doskonale wiemy że oni są doskonali i nie popełniają błędów ;p

Lizodupów nie mam co komentować :D

Propozycja debilna jak twoje zrookowanie chara. Oczywiście NIE.

Należysz do tych osób które płakały po moim rooku? ; [ Life is brutal

Jestem za. UW mnie za przeproszeniem 'wkurwiało' od początku kiedy je zrobiliście. Hota tak samo. Jak na serwerze jest stały EXP x5 to po co robicie Hełmy do expienia? Ogarnijcie się ludzie..

UW to gówno dla rp/ed/ms. Ek to czołg, tyle na ten temat.

Usun sobie mozg... Zrookowales sobie postac i teraz placzesz zeby te itemki usuneli a jak miales Arcona to sie cieszyles, ze je masz ;\

Spindalaj- na NIE.

Nawet nie wiesz jak sie cieszyłem :O Biały blat po 5-godzinnym expie na path zawsze musiał być, a ciebie cieszyło jak padałeś Ralfem 3x na fraga ? XD Jeśli oczywiście to ten owner

Odje***** Ci ???
Po co niby mieli by usuwać HOTA i UW.

UW poprawili zamiast 100 criticala jest 40 i git.
HOTA w nim jest OK daje 10% expa ale to prawie nie ma znaczenia więc.

Jestem na nie!!

Tutaj nic nie ma znaczenia jak twój smieszny char ; [ Apropo

Jestem na nie!!

SIZE pierdolnij na 10 bo nie zauważyłem

Człowieku to że padłeś na rs'ie i spadło ci full eq i nie grasz tutaj to szczerze masz gówno do powiedzenia.

#Nie

Padłem na rs bo co miałem robić XDD Rs i czas zakończenia dupnego expienia jak najbardziej wymierzony :D Komu spadło full eq? XDD Z londynu chyba takie info co? :D tylko z jakiego miasta :O
Ty masz za wiele do powiedzenia, tylko fajnie byłoby gdybyśmy cię jeszcze rozumieli :D

Usunięto by znów by był płacz nie usuwać
jak już ktoś zrobił ma to tracić
ludzie aby to zdobyć dużo czasu stracili

a ten kto to kupił na allegro za zł weź pomyśl nic nie przemyślana propozycja

Rozumiem wasz ból.

Zobaczmy kto na Nie :D

Nie
<Magiczny>, .:Hugo:., Azielu$, Azonka, Deads, Karpek II, Lord Szadi, Lucaseq, Mr Fsza, PokerowyKoc, Szejk, Zarexoholik?

Student z 2 kont musiał pierdolnąć na sondzie :D
I ogólnie osoby które spędziły pół życia expiąc, wiedziałem że tak będzie XDDD

Moon Red
30-05-2011, 23:32
Nie usunął tego nawet jeżeli byście prosili. Tak samo było z Uhami na hocie.

Dementor
31-05-2011, 11:30
Jestem oczywiście na nie mimo tego, że sam nie mam tych itemów... Ale skoro to wprowadzili i już dużo osób to zdobyło to teraz nie ma sensu tego usuwać... Trzeba być również sprawiedliwym i obiektywnym. Jeśli oni włożyli w zdobycie tych itemów tyle wysiłku to usunięcie tych itemów byłoby niesprawiedliwe... :) Jeszcze raz na nie. :D

John Cena
31-05-2011, 12:43
Według mnie propozycja nie przemyślana ,a w sprawie uw bym zrobił tak żeby uw działało dla każdej profesji identycznie nie tylko dla eka dobrze .......

TuK!
31-05-2011, 19:40
Według mnie propozycja nie przemyślana ,a w sprawie uw bym zrobił tak żeby uw działało dla każdej profesji identycznie nie tylko dla eka dobrze .......

UW trzeba usunąć ;).. Przecież przez to UW połowa osób nie gra. xd. :)

Domcio Old
31-05-2011, 21:23
jestem na tak ale w zyciu tego nie usuna... jak by to usuneli to wtedy by byl placz na forum.. ja was nie rozumiem najepirw co chcecie a pozniej chcecie zeby to usuneli :)

ja tak naprawde mam to w dupie czy usuna czy nie :)

Shaman
31-05-2011, 21:26
Jestem zdecydowanie na tak + usuńcie jeszcze kapczer, szaman suknie, amulety i **** ci wie co jeszcze, tyle w temacie, eloapo upada + mam wyjebane XD

Lethornek
31-05-2011, 22:20
Wiesz ile się Santano namęczył pisząc te skrypty a Tygrys nad zmianami w mapie ? Propozyja beznadziejna. Nie.

Pospek^
31-05-2011, 23:18
Jestem oczywiście na nie mimo tego, że sam nie mam tych itemów... Ale skoro to wprowadzili i już dużo osób to zdobyło to teraz nie ma sensu tego usuwać... Trzeba być również sprawiedliwym i obiektywnym. Jeśli oni włożyli w zdobycie tych itemów tyle wysiłku to usunięcie tych itemów byłoby niesprawiedliwe... :) Jeszcze raz na nie. :D

Tyle wysiłku? :D Trzeba było w piłke pograc albo na rowerze po zapierdalac :D

Pospek^
31-05-2011, 23:29
Wiesz ile się Santano namęczył pisząc te skrypty a Tygrys nad zmianami w mapie ? Propozyja beznadziejna. Nie.

Wiem ile namęczyli się :D I za to ich podziwiam :D ale chyba nikt nie będzie tu grał całe życie, no prawie nikt(studenty,zgłedy,londyny), ja nie gram od miesiąca, każdy wie jak zakończylem to "chujowe życie" i zachęcam was do zrobienia tego samego :D Myślalem ze pomyślicie trochę i będziecie wiedzieć o co chodzi, mylilem się. :D

Ale są ważniejsze rzeczy. Dziewczyny, pieniądze, praca, czas wolny wykorzystany na zewnątrz domu, prawo jazdy :D

To ostatnie to jest zajebiste :D miesiąc nie grałem, uczyłem się, egzamin zdany, prawko jest :D nie chce pisać jak jest, mam nadzieje ze niedługo więcej będzie osób, mogących się pochwalić zdanym prawkiem, maturą, obronieniem technika, zakończeniem studiów ( ZAREX XD ), itp ( czego wam oczywiście życze) , ale nie jaranie się Shaman Skirtem czy wbiciem 3k lvla (Gratuluje Xixe, osiagnąłeś wszystko, teraz emeryturka) ... W sumie po co mam pisać, sami zobaczycie jak to jest :D Powodzenia i głosujcie w sondzie :D

^Sorka za double post

Danielq
31-05-2011, 23:30
Nie podales zadnego powodu dlaczego tego pragniesz, wiec jestem na nie. Nie przekonales mnie.