Zaloguj się

View Full Version : zark na dobry poczatek

.:Edzio:.
30-05-2011, 15:26
nasz kochany uzytkownik zarex nagral super kawalek , enjoy

http://w1.wrzuta.pl/audio/9sXavkVKt5a/zark_-_zark_-_na_dobry_poczatek

a tutaj 2 track;d
http://mckoliber.wrzuta.pl/audio/0SND3iNiG3x/koliber_ft_rzk_-_mozemy

Moon Red
30-05-2011, 15:49
Jeżeli to on to ma głos jak kot w mikserze.

Patryk1551
30-05-2011, 16:10
Zark Przeworsk wszystko się zgadza, w sumie nie jest źle, nie będę krytykował tego, że ktoś sobie amatorsko coś nagrywa, bo sam lepiej bym tego nie zrobił.

`Artas
30-05-2011, 16:37
#edit3
http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=21318
Masz tutaj jego konto. Teraz możesz wypierdalać stąd bo tylko się zbłaźniłeś.

.:Edzio:.
30-05-2011, 17:06
Bo przygłupie jebany Zark to koleś z apo, czaisz to czy Twój mało błyskotliwy mózg tego nie pojmuje?
Wychodzę z tego marnego tematu bo szkoda mojego cennego czasu na Ciebie gimbusie.

niestety nie masz racji , chociaz nie w 1 sprawie masz koniec dyskusji w twoim przypadku sprawdzi sie znakomicie przyslowie "nie dyskutuj z debilem bo najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a pozniej pokona doswiadczeniem "

Nexav.
30-05-2011, 17:11
niestety nie masz racji , chociaz nie w 1 sprawie masz koniec dyskusji w twoim przypadku sprawdzi sie znakomicie przyslowie "nie dyskutuj z debilem bo najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a pozniej pokona doswiadczeniem "

To jest Zark idioto xd
W tytule tematu "Zark", w temacie "Zarex", okej! Ogarnij sie xd

Panek Kitara
30-05-2011, 17:37
.
Kitara jezeli masz zamiar dluzej go bronic to powiedz mi czemu w komentach pod "piosenkami"jezeli tak to mozna nazwac podpisuja sie ludzie z apo :OOO nie no co ty to tylko przypadek :OO

Sorki, gadam z zarexem na vt/skype wiem jaki ma głos :( nie oszukujmy się, ale jestes idiotą.

To jest zark, ale mniejsza. :D

Coś z 1 tracka "Wołają na mnie zark, chociaż na imię mam Łukasz"

Zarex ma na imie Kamil nie Łukasz, marna prowokacja pajacu. : )

Vinai
30-05-2011, 19:41
To Zark , widać po tytule nawet -.-

Grot
30-05-2011, 20:00
To zark, ale edzio chcial zrobic prowokacje c: - marna prowo.

Viseq
30-05-2011, 22:10
To powiedz mi grzecznie prosze Cie , czemu pod tym trackiem sa do kurwy nedzypodpisy ludzi z apo!!!

co nagle im sie zachcialo komentowac zarka , artas siedz cicho i nie blaznij sie dalej .

no debil, zagazować idiotę.

To ZARK nie ZAREX, a Zark też tu grał. Wyprowadzić.

Zark
30-05-2011, 22:37
Ooo Booże XD!
Gdyby nie link od kolegi to bym w ogóle nie wszedł na to forum xD!

#
A teraz do rzeczy:
Tak, nagrałem sobie amatorsko kawałek. Link dałem tylko na bloga i na opis gg - żeby ludzie ocenili. Nawet nie robiłem tematów na tym forum jak i Otsofcie, bo po co. Nie ma sie czym chwalic. Później kolega zaproponował mi dogrywke - też się zgodziłem.
Edzio - śmieszny jesteś xD. Są dwie możliwości:
a) nie potrafisz czytać,
b) chciałeś mnie pojechać XD!

Ja tam sie niczego nie wstydze, poszło w sieć to dobrze. I będzie więcej ;) Bo robię to dla siebie a nie dla innych.

Edzio - miło było poznać.

Pozdrawiam, Zark.

Refresh
31-05-2011, 11:19
I co z tego? Jak lubi rapować, niech rapuje. Może kiedyś wyjdzie na dobrego rapera, zrobi karierę.
PS. Fajna nuta ta 1.

#edit

zamknij morde smieciu to zarex na 100 % a niedojebaniec to Cie w gimbazie do odpowiedzi wolaja .

Jebłem z krzesła przez Ciebie pajacu. Jeszcze się wypiera, że to Zarex. Chyba w pierwszym kawałku nawija: mówią na mnie Zark choc na imie mam Łukasz.

Hollow
31-05-2011, 11:54
Edzio błaźnie....
Po pierwsze to Zark a nie Kamil ;o
a wykonanie jak dla mnie chujowe , cze

Zark
31-05-2011, 12:08
I co z tego? Jak lubi rapować, niech rapuje. Może kiedyś wyjdzie na dobrego rapera, zrobi karierę.
PS. Fajna nuta ta 1.

Dzieki.

Edzio błaźnie....
Po pierwsze to Zark a nie Kamil ;o
a wykonanie jak dla mnie chujowe , cze

No sorry boss ze nie mam jeszcze głosu jak Ostry, ale wlasnie pracuje nad tym : o

NaPółEtatu.
31-05-2011, 20:49
wiadome, ze kazdy zaczynal od swoich pierwszych kawalkow, proste, ze sie nie wbije w swoje flo w pierwszym tracku, nie wie jak ma jechac to sie nauczy o,o
dla hejtow, napisz lepszy tekst i nawin to lepiej to Ci zbije piatke ; o

Azielu$
31-05-2011, 21:15
Autor tematu = idiota.

#Zark
kiedy diss na edzia? ;p

Niuchacz
31-05-2011, 21:25
Jak na początek na prawdę bardzo fajnie, ale ćwicz i ćwicz, pis joł

Danielq
31-05-2011, 23:51
Jak na początek to bardzo dobrze, diss na edzia!

Again q.q
01-06-2011, 00:26
Nie od dziś wiadomo że edek to rasowy idiota. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom, a potem pokona doświadczeniem - tak to do ciebie pasuje.

Zark - dobre 'tracki', oby tak dalej gz gogo diss na tego pedzia 'o'

Miodzik
02-06-2011, 17:48
Mi tam się podobają oba tracki ( :

1st R. Boonek
02-06-2011, 19:23
zark koksuwa xDD

a autor tematu powinien dostac nagrode za zrobienie z siebie najwiekszej forum_cioty tego miesiaca, gratuluje XD