View Full Version : [8.42] Czy mo?e kto? mi co? wyja?ni? ?
Witam proszę bez spiny tylko :) tak tylko pytam dla tych co grają lub bocą na serwerze 8.42 po co to robią ? Nie zazdroszczę Wam niczego bo nie gram ale tak po prostu dziwi mnie to i z ciekawości chciałem zapytać jaki macie cel grając na serwerze bez warów , questów i w 20 osób online ? Nie szkoda Wam nawet prądu na bota ? Niech ktoś mi odpisze ^^
NaPółEtatu.
30-05-2011, 19:13
ja wrocilem z nadzieja, ze cos sie bedzie dalo, o dziwo po 25 lvlach dostalem bana ! X D [400-425] w czym Caav, mnie juz 2x 'zabil'.
po co boce?, bo szkoda mi pacc'a w ktory zainwestowalem : p
Helyezze
30-05-2011, 19:20
No to jedziemy,
zacznijmy od tego, że nie ma czegoś takiego jak Tibia 8+ bez bota.
Nie masz bota jesteś nikim na warze się nie przydasz,
Piszę tu o innych serw. bo chyba nie myślicie, że o APo 8.42? HAHA
Po co expić? W tibi 8+ chodzi o to, żeby sę jak najszybciej wyexpić(czyt. wybocić) i WARY, na warach mwall timer,heal,auto haste, anty paral + inne hoty. Co to za przyjemność expić na otsie???
Bez bota jesteś nikim i taka jest prawda. Zamiast ogarnąć co się wokół dzieje, to leczysz się i używasz haste, a w tym czasie moglibyście kogoś na bułe odliczyć.
Z reguły takie osoby nie są przyjmowane do teamów(masówek ), a jak już się dostanie to dostaje elfa od innych z vt.
expienie na otsie=śmiech na sali.
Topic.
Nie wiem, gram tutaj z przyzwyczajenia.
Teraz mam mało czasu więc nie "expie".
Po co expić? Wbicie lev zajmuje mi ponad godz. i co z tego mam? NIC
Lepiej puścić bota.
Arcano Druid
30-05-2011, 19:43
No to jedziemy,
HAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH AHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH AHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA
Logest dopisz jeszcze ze warto kupic Pinede za 50zl na allegro XD czy tam 100 ;x
i.....
zaznacz ze kazdy lvl na Apo wbity przez Ciebie sorry... pomylilem sie to bot je wbil xDDD
Sens gry na apo ?
Ja tak osobiscie czekam na jakis Update, ktory mial byc w Styczniu (?) aha przyszlego roku chyba XD
Co do warow to moze az takich to nie ma xD Po za tym ze Arcus padl wczoraj 4 czy 5x i Zjebek raz ale to szczegol ;o
No to jedziemy,
Po co expić? W tibi 8+ chodzi o to, żeby sę jak najszybciej wyexpić(czyt. wybocić) i WARY, na warach mwall timer,heal,auto haste, anty paral + inne hoty. Co to za przyjemność expić na otsie???
Bez bota jesteś nikim i taka jest prawda. Zamiast ogarnąć co się wokół dzieje, to leczysz się i używasz haste, a w tym czasie moglibyście kogoś na bułe odliczyć.
Z reguły takie osoby nie są przyjmowane do teamów(masówek ), a jak już się dostanie to dostaje elfa od innych z vt.
Topic.
Lepiej puścić bota.
No ja wiem , że bez bota nie robota bo sam grając dawniej z ekipą na otsach używałem elfa itp , także wiem , że ots jest po to by się wyexpić i orać się a expienie manualnie nie ma sensu lecz jak widać ten nasz serwer to taki trochę RPG. Ogólnie wiem , że to Wasza sprawa ( każdy robi co chcę ) ale dziwie się po co tutaj nawet bocić :D Przyznam sam raz kupiłem pacc wbiłem kilka poziomów i zrezygnowałem. Po prostu nie widzę już przyszłości tego ots: d i po co tutaj bocić skoro można wyexpić się i orać na ots gdzie sporo teamów gra ?
Helyezze
30-05-2011, 19:55
HAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH AHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH AHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA
Logest dopisz jeszcze ze warto kupic Pinede za 50zl na allegro XD czy tam 100 ;x
i.....
zaznacz ze kazdy lvl na Apo wbity przez Ciebie sorry... pomylilem sie to bot je wbil xDDD
Sens gry na apo ?
Ja tak osobiscie czekam na jakis Update, ktory mial byc w Styczniu (?) aha przyszlego roku chyba XD
Co do warow to moze az takich to nie ma xD Po za tym ze Arcus padl wczoraj 4 czy 5x i Zjebek raz ale to szczegol ;o
Napiszę to w twoim języku, tak abyś zrozumiał.
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHAHHAHAHA
HAHAHAHAHAHHAHAHA
HAHAHAHHAHAHAHAHHA
Jakie k#rwa 50/100zł?
Skąd masz te informacje?
Od swojego tibijskiego przyjaciela pindolka, który nie miał nic wspólnego z tą wymianą i tak naprawdę gówno wie ile za nią dałem???
AHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
2,5kcc +fireborn giant armor za Pinedę poszedł i ch#j wam w cycki jak nie wierzycie,
Pinedą expiłem manualnie do 480 lev, potem były crashe/lagi/cofki i stwierdziłem, że pierd#le to expienie,
Topic.
Masz rację nie opłaca się tutaj grać, kupujesz pacc=dostajesz NIC
Wszelkie inwektywy użyte w tym poście są mojego autorstwa i zabrania się dawania za nie warna/punktów karnych.
Witam proszę bez spiny tylko :) tak tylko pytam dla tych co grają lub bocą na serwerze 8.42 po co to robią ? Nie zazdroszczę Wam niczego bo nie gram ale tak po prostu dziwi mnie to i z ciekawości chciałem zapytać jaki macie cel grając na serwerze bez warów , questów i w 20 osób online ? Nie szkoda Wam nawet prądu na bota ? Niech ktoś mi odpisze ^^
Głupszego pytania jak żyje to nie słyszałem chodz mam juz kilka!Czy Ty grasz na 7.6 to poco tam grasz jak padniesz z lvl nic nie tracisz to poco grać?Nie szkoda ci czasu i prądu bo napewno bocisz!A właściwie jak nie grasz na 8.42 to po gó..o kogoś pouczasz pilnuj lepiej swojego nosa wiec spadaj od 8.42 (wkurwiony)
Palldino
30-05-2011, 20:10
Głupszego pytania jak żyje to nie słyszałem chodz mam juz kilka!Czy Ty grasz na 7.6 to poco tam grasz jak padniesz z lvl nic nie tracisz to poco grać?Nie szkoda ci czasu i prądu bo napewno bocisz!A właściwie jak nie grasz na 8.42 to po gó..o kogoś pouczasz pilnuj lepiej swojego nosa wiec spadaj od 8.42 (wkurwiony)
ty sie kurwo ogarnij sam nie grasz a on napewno lepiej zna to 8.42 niz ty wiec szczymryj pizto xd
@topic
gram puki mam cc na pacc XDi czekamy na upa? ktory bedzie w styczniu 2012 ;d
Ogólnie naucz się pisać to po pierwsze ( naucz się poprawnie budować zdania zanim do mnie coś chcesz pisać bo niestety Twój poziom to dno i 20 metrów mułu ). Po drugie nie gram na żadnych z serwerów. Pokaż mi cytat z mojego postu gdzie kogoś pouczam. Pouczyć to ja mogę Ciebie ale czytać ze zrozumieniem. I tak na sam koniec dla Twojej informacji to lubię czasem popisać na forum a , że widzę czasem w dziale screen różne ss graczy to z ciekawości pytam czy jest sens tam grać w 20 osób :)
Dementor
30-05-2011, 20:28
Można powiedzieć, że ja nawet nie gram na APO 8.42, ale wystarczy tylko pomyśleć, że botów używa się po to, aby mieć większy level. W tym przypadku jest chyba tak samo... :D
Moon Red
30-05-2011, 20:58
Jebnij Sie w czoło 'hhhhhhhhh;lhoi
[2]
Arcano odstaw te tabletki...
Czemu graja hoy wie co ludzi i parapety ale co poradzisz, tracą pacce pewnie lub chcą się wybocic to TOP10
Metaxa Grzesiek
31-05-2011, 13:50
Tu mnie roz****s cioto.
Widze, że Ty bez bota jesteś ciotą:)
Ja grałem Metaxa bez bota i jakoś ogar na warach był i nikt mi nie mówił "jesteś nikim!!"
Pierdolnij się w czoło i wyjdź na dwór.
@ Grają bo liczą na zmianę podejścia do servera :D
Helyezze
31-05-2011, 14:28
Tu mnie roz****s cioto.
Widze, że Ty bez bota jesteś ciotą:)
Ja grałem Metaxa bez bota i jakoś ogar na warach był i nikt mi nie mówił "jesteś nikim!!"
Pierdolnij się w czoło i wyjdź na dwór.
@ Grają bo liczą na zmianę podejścia do servera :D
Ta ty bez bota HAHAHA
Wary na APO? AHHAHA
Grało po 150osób i były wary? HAHAHA
Tak to sobie tłumaczcie
#primorac
SKĄD MASZ TAKIE INFORMACJE??
Primorac
31-05-2011, 14:30
hahaha ciezko jest sie przyznac ze kupilo sie chara za 100zl na ots na ktorym nic nie jest warte :S
NaPółEtatu.
31-05-2011, 14:53
o dopisze jeszcze jeden szczegol, ze akurat na tym serverze lvl daje naprawde duzo, bo bez lvl'a jestes nikim przy warach max 5vs5
spojrzmy na server rl mape gdzie jest minimalnie 20vs20, tam kazdy ktory zostanie z tylu padnie czy to 200ek czy 500ek, u nas jest inaczej, bo 500ed na hp nie padnie od 3 osob czy tam nawet 4 osob, a 200 padnie od 2, jakis ogarniety od 3-4
Elite Filutek
31-05-2011, 15:11
Ja tam gram na apo 4fun :D . przynajmniej przez najbliższy czas bo zostało mi troche dni pacca :D . Wiem ,że ten server nie ma przyszłości ale tak jakoś przyzwyczaiłem się do tego servera :D .
No to jedziemy,
Topic.
Lepiej puścić bota.
To jak wbijesz duzy poziom w grze, to jestes kims? ;O
Czyli na OTS'ach uzywasz bota, a na globalu nie uzywasz ;O
Brawo.
@Topic
Bota uzywaja osoby, ktore pragna sie dowartosciowac w grze.
Najczesciej to grupy gimnazjalistow/licealistow, ktorzy chronia sie haslami "Boce bo nie mam czasu"
I wlasnie tym osoba podsylam ten filmik:
http://www.youtube.com/user/BrzydkiBurak#p/u/5/dtw5Rd6RgJM
Assassin Mateusz
31-05-2011, 16:43
Ja boce, bo lubie. (:
@top
Ja juz nie gram na apo... Chyba, ze sie naprawde nudze, to zrobie se nowe konto i puszcze bota. Co do sensu gry, to nie ma go najmniejszego, poniewaz ten serwer jest juz przeszloscia... Administracja mogla go odratowac kilka miesiecy temu, ale tego nie zrobila... (:
A ty po co piszesz tego posta? Z nudów!
Tak jak połowa graczy na apo grają z nudów (nie wliczając Deadsa bo to jego życie). Graja bo maja ochotę sobie pograc, moze w przyszlosci sie cos zmieni i bedzie o wiele wiecej osob grajacych na tym serverze.
Ja boce, bo lubie. (:
@top
Ja juz nie gram na apo... Chyba, ze sie naprawde nudze, to zrobie se nowe konto i puszcze bota. Co do sensu gry, to nie ma go najmniejszego, poniewaz ten serwer jest juz przeszloscia... Administracja mogla go odratowac kilka miesiecy temu, ale tego nie zrobila... (:
Ciagnie do zakazanego, co? :D
Nie wiem jak jest postrzegane 8.42, ale jezeli graja tam osoby, ktore nie boca - jestes nie fer wobec nich.
Wiec innymi slowy jestes chujem.
Jezeli jednak na 8.42 graja same boty, a kazdy otwarcie sie do tego przyznaje - czemu nie.
Jest jeszcze sprawa regulaminowa, ale z tego co sie orientuje, jest on napisany na serwer 8.42 w ten sposob, ze przy zlamaniu go zostanie Ci co najwyzej podana reka i zlozone gratulacje.
Helyezze
31-05-2011, 18:17
Ciagnie do zakazanego, co? :D
Nie wiem jak jest postrzegane 8.42, ale jezeli graja tam osoby, ktore nie boca - jestes nie fer wobec nich.
Wiec innymi slowy jestes chujem.
Jezeli jednak na 8.42 graja same boty, a kazdy otwarcie sie do tego przyznaje - czemu nie.
Jest jeszcze sprawa regulaminowa, ale z tego co sie orientuje, jest on napisany na serwer 8.42 w ten sposob, ze przy zlamaniu go zostanie Ci co najwyzej podana reka i zlozone gratulacje.
na 8.42 bocą wszyscy 200+ z wyjątkiem max 2 osób.
my ich oszukujemy? Wyj#bane w innych, Ci co nie bocą:
1) Nie mają dostępu do bota
2) Nie wiedzą co to bot
Skąd Ci taki lalik elfa weźmie? Chyba nie myślisz, że z neta,
więszkość to keyloggery, najlepiej to sobie samemu scrackować, ale to też wyższa szkoła jazdy, a wtedy pojawia się Elmoo XDDDD
Właśnie- jak to przeczytasz to spakuj mi elfa pod 8.6
Metaxa Grzesiek
01-06-2011, 10:16
Ta ty bez bota HAHAHA
Wary na APO? AHHAHA
Grało po 150osób i były wary? HAHAHA
Tak to sobie tłumaczcie
Jak ja grałem Metaxa to na gówno mówiłeś papu :)
Tak Metaxa od 0-400 bez bota był :)
Jak później wróciłem Pitkkiem to zaczynałem bocić, potem Caponem i już tak szło :)
Kiedyś grało nawet więcej niż 150 osób (300+) Więc zwieś pape i wyjdź :)
#up
Bociłem elfem, blackd,ng i chyba wszystkimi jakie są dostępne i oczywiście były to oryginalne a nie craki jak TY :(
Helyezze
01-06-2011, 14:56
Jak ja grałem Metaxa to na gówno mówiłeś papu :)
Tak Metaxa od 0-400 bez bota był :)
Jak później wróciłem Pitkkiem to zaczynałem bocić, potem Caponem i już tak szło :)
Kiedyś grało nawet więcej niż 150 osób (300+) Więc zwieś pape i wyjdź :)
#up
Bociłem elfem, blackd,ng i chyba wszystkimi jakie są dostępne i oczywiście były to oryginalne a nie craki jak TY :(
oryginalne? i co? pochwalić się chciałeś??
Jak bym jeszcze BD nie miał to oki.
Metaxa Grzesiek
01-06-2011, 15:28
oryginalne? i co? pochwalić się chciałeś??
Jak bym jeszcze BD nie miał to oki.
Jesteś tak pojebany, że aż mi Cie żal...
Weź idź na podwórko pobaw się w piaskownicy a nie siedzisz tu i głupoty wypisujesz.
Nie dawać warna!! w polsce mamy wolność słowa a zasady są po to by je łamać DZIEKI :)
Patryk1551
01-06-2011, 15:37
T
Bota uzywaja osoby, ktore pragna sie dowartosciowac w grze.
Najczesciej to grupy gimnazjalistow/licealistow, ktorzy chronia sie haslami "Boce bo nie mam czasu"
No sry, jeśli jesteś w stałej ekipie i tam wbijacie na otsa to chodzi o to żeby wbić szybko z 250lvl i potem same wary. Na tym ots akurat jest inaczej, bo tutaj za bota jest niby jakaś kara, ale i tak ludzie dalej go używają i dobrze.
#top
Grałem jakiś czas na tym serwerze, ale wg mnie nudny, nie ma nic do roboty, mało osób i za mały exp jak dla mnie XD
Ogólnie naucz się pisać to po pierwsze ( naucz się poprawnie budować zdania zanim do mnie coś chcesz pisać bo niestety Twój poziom to dno i 20 metrów mułu ). Po drugie nie gram na żadnych z serwerów. Pokaż mi cytat z mojego postu gdzie kogoś pouczam. Pouczyć to ja mogę Ciebie ale czytać ze zrozumieniem. I tak na sam koniec dla Twojej informacji to lubię czasem popisać na forum a , że widzę czasem w dziale screen różne ss graczy to z ciekawości pytam czy jest sens tam grać w 20 osób :)
Jak nie grasz to po co sie pytasz a własciwie co cie to obchodzi ze ktos gra w 10 na serwie jak chcesz wiedziec to graj i nie zadawaj głupich pytań ja sie nie pytam po jakiego c...a piszesz na forum jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia
ty sie kurwo ogarnij sam nie grasz a on napewno lepiej zna to 8.42 niz ty wiec szczymryj pizto xd
@topic
gram puki mam cc na pacc XDi czekamy na upa? ktory bedzie w styczniu 2012 ;d
A wiesz ze nawet gram tu zal mi cie. Teraz cwaniaczysz a ile razy żebrałes o kase i itemy ile razy ci dawałem?Teraz wielki ogar jestes hahhaha
NaPółEtatu.
01-06-2011, 17:22
A wiesz ze nawet gram tu zal mi cie. Teraz cwaniaczysz a ile razy żebrałes o kase i itemy ile razy ci dawałem?Teraz wielki ogar jestes hahhaha
oł rajt <lol2>!
_
jesli sa byle jakie dwie gildie, nikt nie boci, bo sie boi o debugi
sa jednak sytuacje, ze 'wojna' sie konczy, a wtedy jedynym rozwiazaniem jest bot
Palldino
01-06-2011, 17:23
aha ja zebralem chyba hahaha xDD podaj nick hehs
Moon Red
01-06-2011, 17:24
Ej wiem że dzisiaj jest dzien dziecka i mapa wypuściła Cie na parę minut z piwnicy ale to nie powód żebyś wchodził na to forum:) i pisał tak zajebiste posty że przez ciebie jestem za ABORCJĄ!...
Jeżeli możecie poczekać jeszcze parę chwil na tego upa to by było fajnie, prace są prowadzone dość szybko, i mogę zapewnić że będzie to najlepszy UP w historii 8.4.
aha ja zebralem chyba hahaha xDD podaj nick hehs
Jak bym powiedział swój nick to bys sie zdziwił wiec nie udaj teraz hojraka
Ej wiem że dzisiaj jest dzien dziecka i mapa wypuściła Cie na parę minut z piwnicy ale to nie powód żebyś wchodził na to forum:) i pisał tak zajebiste posty że przez ciebie jestem za ABORCJĄ!...
Jeżeli możecie poczekać jeszcze parę chwil na tego upa to by było fajnie, prace są prowadzone dość szybko, i mogę zapewnić że będzie to najlepszy UP w historii 8.4.
Teraz jesteś za aborcją!A wczesniej byłeś za Ojcem Rydzykiem?Teraz nabijasz posty ze wp...sz sie w temat
Moon Red
01-06-2011, 17:44
Teraz jesteś za aborcją!A wczesniej byłeś za Ojcem Rydzykiem?Teraz nabijasz posty ze wp...sz sie w temat
EhEhEhE nabija posty oki i kto to mówi, wiesz w ogóle o co chodzi w tym temacie?? Może masz traumę z dzieciństwa że piszesz mi tu o Rydzyku?? Ahh wspomnienia bolą nie prawdaż ...
P.S Pewnie grasz Splifem bo patrząc po twoich wypowiedziach zachowuje się tak samo noobsko jak on:)
Palldino
01-06-2011, 18:04
EhEhEhE nabija posty oki i kto to mówi, wiesz w ogóle o co chodzi w tym temacie?? Może masz traumę z dzieciństwa że piszesz mi tu o Rydzyku?? Ahh wspomnienia bolą nie prawdaż ...
P.S Pewnie grasz Splifem bo patrząc po twoich wypowiedziach zachowuje się tak samo noobsko jak on:)
pewnie tak :)
.............................
pewnie tak :)
.............................
Splif tez ci kase dawał jednym słowem jestes żebrakiem
Palldino
01-06-2011, 18:23
ale ty gupi jestes kiedy mi dawal kase? ty wiesz wgl kim ja gram? ;o podaj nick przekonamy sie czy cie znam ;p
Helyezze
01-06-2011, 18:25
first metaxa=sfrustrowany gówniarz
rysio3-Madras(?) najprędzej
mistik-chłopak(?) bo po głosie nie poznaje...
Arcano Druid
01-06-2011, 18:29
Co Ty pierd***sz ?
Ja i Pindol tez mu dawalismy kae (czyt. po pare gp XD!)
Wyjdz z tego forum chlopaku bo nie wiesz co piszesz
[QUOTE=Palldino;899052]ale ty gupi jestes kiedy mi dawal kase? ty wiesz wgl kim ja gram? ;o podaj nick przekonamy sie czy cie znam ;p[/QUOT
Nawet pisac nie potrafisz ( gupi jestes ) a mój nick mam na tym serwie high lvl.Nawet kolegą byłes jak miałem kase a Ty mały lvl to wtedy byłem ci potrzebny ale takie czasy
Palldino
01-06-2011, 18:32
@2xup
to wy sepiliscie o wszystko do mnie ja nigdy hehs xd
napisalem specialnie gupi, podaj nick bo nie kojarze cie xd
Co Ty pierd***sz ?
Ja i Pindol tez mu dawalismy kae (czyt. po pare gp XD!)
Wyjdz z tego forum chlopaku bo nie wiesz co piszesz
Napisał Moon Red Zobacz post
P.S Pewnie grasz Splifem bo patrząc po twoich wypowiedziach zachowuje się tak samo noobsko jak on
To kim wreszcie gram Splifem czy Madrasem
Jak ty grasz Splifem to zachowujesz sie nobsko a moze Madrasem to tak samo
Palldino
01-06-2011, 18:43
Napisał Moon Red Zobacz post
P.S Pewnie grasz Splifem bo patrząc po twoich wypowiedziach zachowuje się tak samo noobsko jak on
To kim wreszcie gram Splifem czy Madrasem
Czy ty grasz Splifem?
hmm to moze sie ujawnisz nołnejmie? :D
Metaxa Grzesiek
01-06-2011, 18:49
first metaxa=sfrustrowany gówniarz
rysio3-Madras(?) najprędzej
mistik-chłopak(?) bo po głosie nie poznaje...
Buahhaha sfrustrowany gówniarz??
Załęże się, że jestem starszy a głosem bym z Tobą zjechał do parteru:)
Takich jak Ty wpierdzielam na śniadanie :)
Moon Red
01-06-2011, 21:18
Rysio może i masz 450 lv YEBIE MNIE TO Z CAŁEGO SERCA, myślisz że jak masz lv to jesteś kimś? na tym servie boci się do woli wiec jedynie mogę pogratulować twoim rodzicom ze płacą za prąd.
Assassin Mateusz
01-06-2011, 22:10
Rysio może i masz 450 lv YEBIE MNIE TO Z CAŁEGO SERCA, myślisz że jak masz lv to jesteś kimś? na tym servie boci się do woli wiec jedynie mogę pogratulować twoim rodzicom ze płacą za prąd.
Tyle, ze on expi manualnie. : [
Wyexpil sie jak nie bylo warow i teraz wielki kozak... Jebany nołnejm.
Tyle, ze on expi manualnie. : [
Wyexpil sie jak nie bylo warow i teraz wielki kozak... Jebany nołnejm.
Po pierwsze nie kozacze a po drugie nie mam hara 450 lvl tylko 200+ bo inne sprzedałem (czasami mozna zarobić kilka zł) A po trzecie poco gostek zakłada taki bzdurny temat po co gramy na tym serwie jak gra tak mało osób a co go to obchodzi co ja robie z wolnym czasem to jest moja sprawa.
NaPółEtatu.
02-06-2011, 11:03
Po pierwsze nie kozacze a po drugie nie mam hara 450 lvl tylko 200+ bo inne sprzedałem (czasami mozna zarobić kilka zł) A po trzecie poco gostek zakłada taki bzdurny temat po co gramy na tym serwie jak gra tak mało osób a co go to obchodzi co ja robie z wolnym czasem to jest moja sprawa.
tez gram non stop, bez wzgledu na ilosc graczy, ale nie mozesz poprostu olac pewnych prowokacji? ;o
***** każdy temat odnośnie 8.4 to spina...
hmm co mogę powiedzieć? Grałem na 8.4 od początku i wiem jak było , teraz ten serwer jest do wyjebania...
A i najbardziej rozpierdala mnie spina Logesta , człowieku jesteś nikim a najwięcej pierdolisz... Kupuj dalej postacie za złotówki.
Cze
Shi
John Cena
02-06-2011, 14:28
Nie opłaca się grać na apo 8.42 ponieważ miał być udpade a coś nie widać go szkoda kasy na paca....
NaPółEtatu.
02-06-2011, 14:43
Nie opłaca się grać na apo 8.42 ponieważ miał być udpade a coś nie widać go szkoda kasy na paca....
a co Ty wgl osiągnąłeś na 8.42, żeby mieć go dość? XD
powtarzasz zdanie większości plebie .
_
server dobry, lecz nudny
Helyezze
02-06-2011, 15:21
***** każdy temat odnośnie 8.4 to spina...
hmm co mogę powiedzieć? Grałem na 8.4 od początku i wiem jak było , teraz ten serwer jest do wyjebania...
A i najbardziej rozpierdala mnie spina Logesta , człowieku jesteś nikim a najwięcej pierdolisz... Kupuj dalej postacie za złotówki.
Cze
Shi
yy?
Dzieciaku,
po pierwsze odpowiadałem na zaczepki "metaxa kamil".
Po drugie nie kupiłem postaci za złotówki ;<
Po trzecie dla mnie to ty jesteś nikim pisząc tak o osobie, której nie znasz i nie miałeś z nią żadnego kontaktu ;)
Pozatym, jak do mnie piszesz to staraj się pisać po polsku.
Metaxa Grzesiek
02-06-2011, 15:27
yy?
Dzieciaku,
po pierwsze odpowiadałem na zaczepki "metaxa kamil".
Po drugie nie kupiłem postaci za złotówki ;<
Po trzecie dla mnie to ty jesteś nikim pisząc tak o osobie, której nie znasz i nie miałeś z nią żadnego kontaktu ;)
JESTEM METAXA GRZEGORZ do szkoły idź :)
Zostaw Shii bo za niego hejta zaraz wyłapiesz zerowcu :)
Twój opis pokazuje jak "dobrym" graczem jesteś, ja grałem ms pewien czas (Wojownik z poludnia) i normalnie się grało.
Naprawdę wyjdź na dwór chodź na chwilke byś mózg dotlenił...
@@@@ Zapraszam do Gdańska :) Adres wysłać czy jak? Takich jak Ty było xxx xd
A Wiesz czemu szybciej expi? kilka lat temu jak zaczynałem grać były duże lvle i expili po 1 demonie. Grześ pr0 master na 120 lvlu zaczął biegać z 3 demonami i z ue napierdalał liczy sie pomysł na expienie a nie... Ty grać nie potrafisz i oto efekty :)
@@ Co już w porty nasrałeś synek? XDD haha
Gdyby nie ja to byś z sd na demonach expił... więc wyjdź
Helyezze
02-06-2011, 15:32
JESTEM METAXA GRZEGORZ do szkoły idź :)
Zostaw Shii bo za niego hejta zaraz wyłapiesz zerowcu :)
Twój opis pokazuje jak "dobrym" graczem jesteś, ja grałem ms pewien czas (Wojownik z poludnia) i normalnie się grało.
Naprawdę wyjdź na dwór chodź na chwilke byś mózg dotlenił...
Aha,
ed-szybciej expi, paraluje, krzaczki, soluje bossy, sio
ms-nieznacznie większe hity
Pisząc tak o mnie zapewne, chcesz być "fajny" na forum o tibi, nie wiem jak inni, ale ja mam z Ciebie niezłą polewkę, no cóż skoro musisz się tak dowartościowywać :<.
Jestem złym graczem.
W d#pie mam, że grałeś tutaj ms.
Ja jestem zerowcem? Spinka przez internet? smutne ;<
Kamil/Grzegorz jeden ch#j.
Moon Red, niżej
Co z tego?
Będzie miał co napisać w CV. "Szczególne osiągnięcia w Tibi"
@@@@ Zapraszam do Gdańska :) Adres wysłać czy jak? Takich jak Ty było xxx xd
A Wiesz czemu szybciej expi? kilka lat temu jak zaczynałem grać były duże lvle i expili po 1 demonie. Grześ pr0 master na 120 lvlu zaczął biegać z 3 demonami i z ue napierdalał liczy sie pomysł na expienie a nie... Ty grać nie potrafisz i oto efekty :)
Tak, już się do Gdańska wybieram bo jakiś typ mnie w internecie obraża :<.
450ms na zielonej staminie=lev w 45min
450ed na zielonej staminie- lev w 25min
Myślisz, że biję arcze z sd czy jak?
@@ Co już w porty nasrałeś synek? XDD haha
Gdyby nie ja to byś z sd na demonach expił... więc wyjdź
hm?aha
Gdyby nie ty? A kim ty k#rwa jesteś ? Pie#dolonym szczylem chyba.
Nie znam cię.
Też tak mogę sobie do cb napisać:
@@@@ Zapraszam do Łodzi :) Adres wysłać czy jak? Takich jak Ty było xxx xd
Łuu nie przyjedziesz? :< @@ Co już w porty nasrałeś synek? XDD haha
Moon Red
02-06-2011, 15:34
Aha,
ed-szybciej expi, paraluje, krzaczki, soluje bossy, sio
ms-nieznacznie większe hity
Pisząc tak o mnie zapewne, chcesz być "fajny" na forum o tibi, nie wiem jak inni, ale ja mam z Ciebie niezłą polewkę.
Jestem złym graczem.
W d#pie mam, że grałeś tutaj ms.
Ja jestem zerowcem? Spinka przez internet? smutne ;<
Kamil/Grzegorz jeden ch#j.
Hmm o ile wiem on chyba najwięcej osiągną na APO 8.42 i nie chodzi mi tu o lvl lecz o znajomości (Tak FIEM Z TIPJI)
To teraz wypowie się wasz kochany JARKEN!
Proponuję przenieść się na 7.6 - tam będziecie mogli wyładować napięcie na daszku a nie pie.dolić farmazonów w tym temacie, mieliście odpowiedzieć na pytanie Marka, prosił bez spiny.
Logest dał Ci ktoś kiedyś w morde? Naprawde by Ci się to przydało, ogarnął byś sie w końcu, to samo Demonek wielki pro elo mistrz 8.42. Prawda jest taka że jesteście ubogimi kretynami i obracacie się tylko w wąskim gronie idiotów z tego serwa i nie dopuszczacie nikogo z zewnątrz.
Na temat Palldina się nie wypowiadam bo już się zaczynam śmiać. Albo..- czytając twoje posty przemyśl dwa razy to co chcesz napisać albo przynajmniej później to sprawdź - 10 letnia dziewczynko.:D
P.S Podziwiajcie mojego great axa w domku Grzybq ;/.
Helyezze
02-06-2011, 16:41
To teraz wypowie się wasz kochany JARKEN!
Proponuję przenieść się na 7.6 - tam będziecie mogli wyładować napięcie na daszku a nie pie.dolić farmazonów w tym temacie, mieliście odpowiedzieć na pytanie Marka, prosił bez spiny.
Logest dał Ci ktoś kiedyś w morde? Naprawde by Ci się to przydało, ogarnął byś sie w końcu, to samo Demonek wielki pro elo mistrz 8.42. Prawda jest taka że jesteście ubogimi kretynami i obracacie się tylko w wąskim gronie idiotów z tego serwa i nie dopuszczacie nikogo z zewnątrz.
Na temat Palldina się nie wypowiadam bo już się zaczynam śmiać. Albo..- czytając twoje posty przemyśl dwa razy to co chcesz napisać albo przynajmniej później to sprawdź - 10 letnia dziewczynko.:D
P.S Podziwiajcie mojego great axa w domku Grzybq ;/.
Śmieszny jesteś, mamy iść na 7.6 na daszek? Gdzie jak padniesz nic nie tracisz? hahaha chyba kpisz.
Nie, nikt mi nigdy nie dał w mordę.
Sapiesz bo co? Bo expić Ci nie dawaliśmy i przez to grać tutaj przestałeś?
Jak byś nie prowokował to byśmy Cię nie bili :<
UP
Gdyby tak było napisał bym, powtórze to są tylko twoje domysły :(. Nie gram już bo gra na 8.42 jest dla mnie nudna, do okoła ci sami idioci (ani więcej ani mniej ciągle ci sami debile). Eloszka
Metaxa Grzesiek
02-06-2011, 19:41
hm?aha
Gdyby nie ty? A kim ty k#rwa jesteś ? Pie#dolonym szczylem chyba.
Nie znam cię.
Tak gdyby nie ja nie było by arch demów :(
Więc ciesz się dzieciaku, że z sd nie latasz na demach.
Jestem kim jestem. Szczylem? TU MNIE ROZJEBAŁAŚ hahahahahaha
Kończę konwersacje z taką beznadziejną osobą jak Ty.
3m się i płacz dalej, że jesteś nieudacznikiem :)
Helyezze
02-06-2011, 19:57
Tak gdyby nie ja nie było by arch demów :(
Więc ciesz się dzieciaku, że z sd nie latasz na demach.
Jestem kim jestem. Szczylem? TU MNIE ROZJEBAŁAŚ hahahahahaha
Kończę konwersacje z taką beznadziejną osobą jak Ty.
3m się i płacz dalej, że jesteś nieudacznikiem :)
Nie jestem nieudacznikiem i nie płaczę :)
NO TO KONIEC !!11!11!1!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.