PDA

View Full Version : Komisja wojskowa

Ryśku xD
31-05-2011, 16:12
Jak tam wrażenia po komisji ? :rolleyes:

Jaką macie kategorię ?

Ja mam oczywiście A :cool:

Mateusz Soprano
31-05-2011, 18:17
Dopiero przede mną.Był bym bardzo wdzięczny jakby mi ktoś opisał wszystko po kolei jak wyglądało.Bo mnie to niedługo czeka.Dam reputa.

@down
Ty palancie wcale nie musisz czytać moich postów.Tylko czekasz na moje poradniki żeby wystawić je na mistrzach, widzę to po twoim avatarku(chodź jest z komixxów,ale kij z tym dziecko).To piszę temat o prawie jazdy, daję wskazówki opisuję co i jak szczególnie po to aby młodsi użytkownicy forum których to czeka mieli coś wiedzy jak to wygląda.A także odświeżam po to aby co roku nie musiały powstawać tematy o prawie jazdy.Mógłbyś panie WielceDorosły napisać w zdaniu,dwóch czy trzech jak wygląda, bo są ludzie których to czeka "jeśli wiesz wszystko to nie zaskoczy cię nic". Mógłbym się rozpisać ale i tak nic z tego nie zrozumiesz. Kwa kwa kwa.

⊕ Cineczeq ⊕
31-05-2011, 18:22
Też dostałem A, wszyscy chyba dostają.

Up: Boże, Twoja bezradność życiowa mnie przeraża. Jak po komisji napiszesz obszerny opis, tak jak po prawie jazdy, to spadnę z dywanu. xd
Edit Up:
1. Muszę, nie można ich zablokować, tak, żebym ich nie widział.
2. Minka z avataru jest z 4chana.
3. Tak, i wszyscy twoje rady biorą do serca.
4. Co może Cię zaskoczyć?
5. Twoja teza z tym, że co roku trzeba odświeżać tematy z prawem do jazdy jest błędna. Ludzie nie rodzą się wszyscy w tym samym dniu, więc zakładając statystycznie, temat powinien być stały.

Maskopatol
31-05-2011, 22:20
Ja dostalem R Jak Rambo xD
Joke :P A :D

Orson_Pall
31-05-2011, 22:57
E- ewakuowac z kobietami i dziecmi.

Zarexoholik?
31-05-2011, 23:42
A oczywiście. (:

No woder bone otrzyma kategoria E, ponieważ jest ślepcem. Taka prawda, sorry ziomek. kowal czy jak mu tam ma nadwagę, więc A raczej nie dostał. : (

#niżej

A to jest tylko twoje zdanie, które mnie interesuje tak bardzo jak to kiedy masz miesiączkę. : (

Danielq
31-05-2011, 23:47
Zarexoholik ty zawsze we wszystkim jestes zajebisty, ale to tylko twoje odczucie.

#
A

Ktoś II
31-05-2011, 23:55
Kategoria A ;) Nie, nie sprawdzali mi siusiaka :D
Nie wszystkim dają A, jak ktoś wyżej wspomniał. Taki koleś był przede mną i babka do niego - rozbierz się i idź za parawan. -Nie, bo ja się wstydze i nie dostał kategorii A ;]

deeL `
01-06-2011, 08:41
Można wiedzieć o co chodzi z tą komisją ? Bo nie kminie :o

Metaxa Grzesiek
01-06-2011, 10:06
Można wiedzieć o co chodzi z tą komisją ? Bo nie kminie :o

Chodzi o to czy jesteś zdolny do służby wojskowej i czy jesteś ogarnięty XDD

@ Oczywiście, że Kategoria A mam ładną książeczkę :D
Mam zamiar iść na zawodowego wojskowego w grudniu jest "szkolenie", ale zobaczymy jak to się potoczy :)

Piko
01-06-2011, 10:24
Chodzi o to czy jesteś zdolny do służby wojskowej i czy jesteś ogarnięty XDD

@ Oczywiście, że Kategoria A mam ładną książeczkę :D
Mam zamiar iść na zawodowego wojskowego w grudniu jest "szkolenie", ale zobaczymy jak to się potoczy :)
Co najwyżej możesz isc do NSRu. Na zawodowych szeregowych obecnie nie przyjmują :)
@top
Dawno temu A

Neko^
01-06-2011, 17:31
Komisja wojskowa dobiero za niecaly rok ;)

Only Sio
01-06-2011, 19:52
Oczywko, ze A. Najgorsze było że, przyjechałem pierwszy, a wyszedłem stamtąd ostatni :[

Hjubert
02-06-2011, 22:44

Mam podobne plany, lub iść do jakiejś szkoły wojskowej, ewentualnie do czerwonych beretów. Tylko to mi się w tym wszystkim nie podoba, że będę miał bardzo mało czasu dla siebie i bliskich...

Komisję będę miał za rok, ponieważ z moich terenów brali tylko rocznik 1992 w tym roku.

Piko
03-06-2011, 00:18
@up
na dzień dzisiejszy nabór cywili do szkół wojskowych (z wyjątkiem WAT-u) jest zawieszony do odwołania.

Google
03-06-2011, 02:32
Książeczkę mi wydano 7 kwietnia '11 i jestem zdolny do czynnej służby wojskowej, naturalnie, że mam kat. 'A'
Trudno żeby było inaczej w moim przypadku. Musiałem pokazać faje - nie miałem się czego wstydzić ;].

E- ewakuowac z kobietami i dziecmi.

E - Ewentualny pocisk.

BeYOUTe
03-06-2011, 09:12
M - Mięso armatnie.

Oni każdemu dają kurva A.

@Soprano

Będą Ci sprawdzać kutasa, bój się! Ja musiałem zdjąć majteczki tylko do kolan, więc całego i tak nie pokazałem...

Pospek^
04-06-2011, 22:32
naturalnie, że mam kat. 'A'
Trudno żeby było inaczej w moim przypadku. Musiałem pokazać faje - nie miałem się czego wstydzić ;].

Naturalnie że jestes cipa, w internecie nawet mały Kubiq napiszeże nie ma się czego wstydzic, ale pozostanmy przy twoich bajkach :D

Ja musiałem zdjąć majteczki tylko do kolan, więc całego i tak nie pokazałem...

O ja pierdolę, a komunię miałeś?

A oczywiście. (:

No woder bone otrzyma kategoria E, ponieważ jest ślepcem. Taka prawda, sorry ziomek. kowal czy jak mu tam ma nadwagę, więc A raczej nie dostał. : (

#niżej

A to jest tylko twoje zdanie, które mnie interesuje tak bardzo jak to kiedy masz miesiączkę. : (

***** geniusz XD Chciałbym bym taki jak ty, nie mieć żadnych problemów, tak jak i kolegów i napierdalać po 15 h w tibie , spędzając pozostałe 9 h na forum czy innych stronach www.

#
A ja mam D. Dwa punkty złamane XD
- wada wzroku
-wzrost powyżej 1,85m

:D

Lewy
04-06-2011, 23:01
Wezwanie na Komisje i otrzymanie książeczki: 29.03.2010 (Papiery mam wszystkie razem z wezwaniem to sprawdziłem :) )
Kategoria: A

Ogółem jak pamiętam przybyłem koło 8:30 bo na tą godzinę miałem wezwanie a wyszedłem koło 13:00.Ludzi tłum (cały korytarz zawalony).Miałem tylko ogólne badanie czyli wzrost,wagę itp. Nie kazali mi robić tego co np. Drahowi ;).Długo się czeka i to jest ten minus.Po badaniach wywołają po odbiór książeczki i tyle.

Nic strasznego...

Skryper.!
05-06-2011, 11:22
Książeczkę mi wydano 7 kwietnia '11 i jestem zdolny do czynnej służby wojskowej, naturalnie, że mam kat. 'A'

E - Ewentualny pocisk.

No ta lekarz był gejem i zobaczył nażelowanego pedałka i kazał mu zdjac spodnie hehehehhe

tez miałem kategorie A dwa lata temu;P

Lechista92
05-06-2011, 16:25
Kategoria A

Otrzymałem książeczkę jak każdy, która może służyć jako drugi dowód tożsamości.