Pospek^
01-06-2011, 00:50
4-5 lat temu załozyłem swoją pierwsza postać Jizzy Knight, którym wbiłem ok. 100 lvl XD. I tu pozdrawiam pierwsza mega poznaną osobę, Sayid Dill'a (char obecnie zrookowany). Wbijaliśmy lvl równo . Od 15 lvla do 100. Załozylismy jakąs gildie, ahh.. te biało-czerwone barwy :D. I tak wbiłem 120 lvl i skonczyłem grac XDDD Pare miesięcy potem znowu zacząłem grac Jizzy Knightem, wbijając następne 10 lvli, po czym znudziła mi się gra knightem ( wtedy grałem bez pacc). Załozylem druida o nicku Jizzy Druid i wstąpiłem do pierwszej swojej gildi ZAKOCHANI ( tak Xixe, byliśmy tam razem :]) :D wbijając 1-199 lvl XDD po czym char zrookowalem tracąc w głupi sposób crystal arrow XDD (które posiadalem z wymiany za sprite wanda) xd I znowu krótka przerwa XD i zalozylem sobie rp - nick bardziej znany - Lewa :D I tu się wszystko zaczęło :D Charem grałem od 1 do 576 lvla. Wprowadzenie draculi na cod i szybki exp, potem msy/kingi. I po jakimś czasie dołączyłem do jednej z lepszej gildii na serwerze NIE LEKCEWAŻ NAS :D Ahh, co tam się dzialo, na gc beka była, zabawni ludzie,mega ludzie, oczywiscie niektorzy w niedalekiej przyszlosci okazali sie zwyklymi kurwami . Tak wiec wbiłem 576 lvl, po czym padłem 2x na rs spadając 6 lvli i zrozpaczony zrookowalem do 1 lvla :D I oczywiście krótka przerwa :D Następnie zalozylem nastepnego rp - Don Adi. Wbilem postacią 1-667, nie wykonując questow na klapki ani pandemke. Wymieniłem z "Kumplem" Don Adiego za Arinosoa, ktorego posiadalem od 1108 lvla. Niestety bez rk :D Expilem do 1158 lvla i pewnego dnia haslo zostalo zmienione i stracilem postac. Zostajac bez postaci, zalozylem sobie 2 chary XD Oszukany Pall/Oszukany Knight (majac na uwadze 2 poprzednie postacie ktore opisalem). Pallem expilem do 513 lvla , knightem do 435 lvla . I pewnego dnia brat wyloocil klapki z Torusa, ktory padl na rsie. Wymienilem sie bratem. Dałem Oszukanych w zamian za klapki. I tak kupiłem Pospiego na 1009 lvlu za klapki :D . Jeden z lepszych charów jakie posiadałem :D Niestety, druid nie mial pacca :( , ale nic sie nie stalo. Zaladowalem i zaczalem expic . Wbijalem charem 1200 lvl dwa razy. Mając 1201 ed kupilem od kolegi postac Senda za smieszna sumke kcc Xd. Senda niemalże odrazu sprzedałem , zarabiając na nim dwukrotnie. A u Pospiego padlem 2x na facc XD Na 1187 lvlu oddalem go koledze (old Sernick Knight) za smieszne 100kcc. Na koncie znajdowal sie takze 800 rp, Parabola, wbity przeze mnie od 1 lvla :D I tak sprzedajac oba chary i eq mialem z 600kcc. I dostalem fajna oferte, kupic Arcona Shootera za 600 kcc. I wykorzystalem to. Chara mialem od 2021 lvla :D Dzieki loota na path szybko zarobilem na full eq. W miedzyczasie wyexpilem znajdujacego sie na koncie knighta - Arconka. Wbilem nim 927 lvl, po czym zrookowalem nie robiac klapkow :D . Arcona takze zrookowalem. Z 2275 lvla padlem na rs, zabijajac noł-lajfa Pietra :D eq oczywiscie porozdawalem i zaczalem rookowanie, rookowanie trwało jakies 4 godziny XDD Do dnia dzisiejszego mozna obserwowac Arcona Shootera , ktory posiada 1 lvl i 45 mlvl XDDDD
Dlaczego to zrobilem?
Moi drodzy, 20 lat to nie malo. Jestem za stary zeby napierdalac jak debil niewiadomo ile, traca czas na kolegow, sport itp. Są wazniejsze sprawy. Pisalem to duzo razy.
Czemu nie sprzedalem chara?
Dalej dostaje takie pytania. Znajomi wiedza co pisalem - JESTEM OSTATNIM OWNEREM TEJ POSTACI I JAK ZAKONCZE GRE W TIBIE POSTAC ZOSTANIE ZROOKOWANA. Tak tez sie stalo, wiec ja na tym dobrze wyszedlem.
No i pozdrowienia XDD
- Trioxriu ( 1st Dozek) - najlepszy ziomek jakiego poznalem, wielki + dla ciebie, z tego samego miasta
- Skulterpa/Ifu - Bartus, kontakt sie zalamal, dobrze ze nie grasz :), pozdrawiam
- Hiderax - uczciwy facet, bylismy w wielu gildiach, poznalem cie jak miales 800 lvl i pomagalem ci Arinososem na um/ank XD , do niego powedrowal kaptur/perfect/golden bolt/i jakies kcc xd
- Zabcia - kontak jest , powodzenia w zyciu
- Tidy - za czasow kiedy gralem Pospim, pekowalismy sie, potem sie polubilismy, pozdro
- Old Plagenzenho/Ninja Pall/Pietro/Essam Al Ridi - mega gigant gosciu XD pozdro
- Skeptikz - pozytywna osoba, pozdrawiam
- Sensimlia - poznalismy sie jak grales Konrusem , spoko lus XD
- Adrian of Sork - pozdro, zalozyciel gildii Black Army
- Luko the Master - kupilem od niego Arcona, zawsze pomagal, pozdro
- Karmazyn - dobrze ze nie grasz , pozdro :)
- SKocio - mozna pogadac , pozdro
- Cale old NLN ( Fightter, Kowal, Skryper, Lorenz, Sayid Diil, Arni, Shon itp)
Pozdrawiam także swoich wrogów:
- Aziel - najbardziej ogarniety ek, fajnie sie walcczylo, pozdro
- Ernii - podobnie jak up
- mały Kubiq - zerowców tez pozdrawiam XDD trezba wybierac juz gimnazjum XDD powodzenia
- Pamalini - majac 2,9k ed trudno cie rozjebac, szkoda tylko jak mialem Senda na 1,6k a ty Belushie na 1,6k to solo padales, pozdro ;[
- Tyrek - te twoje Xd, dowcipny gosciu, pozdro
- Torus - niedlugo Xixe bedzie na allegro, tez kupisz?
- Sarumar - to samo
- Neko Knight - szkoda ze madry w 5
- Lord Pih - najwieksza cipa pvp 2011 roku
- Woder Bone/Toca - Wodera nie znalem ale samo bycie w ekipie Zgłeda to przesada , Toca zerowcze - wbijajac 30 lvli dziennie gowni zrobisz ; 9
- Deads Shooter - specjalne pozdrowienia dla ciebie od Adriana z Londynu
- Zarexoholik - najwiekszy zjeb apo, rownajacy sie z Deadsem, bledy studenta to twoje bledy :( Student jest zbyt doskonały zeby popelnic blad, zapamietaj !
- Xixe - startowalimy w gildi typka o nicku Sir the Ziom jesli pamietasz , była to gildia "Zakochani", byles spoko, potem takie gildie jak Dream Team i jakies jeszcze, poznales Zarexa - jestes kurwą :D
Najlepsze gildie w jakich byłem :)
- Nie Lekceważ Nas
- Moonchildren
- Black Army
Jeśli o kimś zapomniałem pisać :D Chcesz coś napisac?
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=898899#post898899
Tym postem kończę swoją przygodę w tibii. Na forum zostanę, czasami sie posmieje, narazie _/
Dlaczego to zrobilem?
Moi drodzy, 20 lat to nie malo. Jestem za stary zeby napierdalac jak debil niewiadomo ile, traca czas na kolegow, sport itp. Są wazniejsze sprawy. Pisalem to duzo razy.
Czemu nie sprzedalem chara?
Dalej dostaje takie pytania. Znajomi wiedza co pisalem - JESTEM OSTATNIM OWNEREM TEJ POSTACI I JAK ZAKONCZE GRE W TIBIE POSTAC ZOSTANIE ZROOKOWANA. Tak tez sie stalo, wiec ja na tym dobrze wyszedlem.
No i pozdrowienia XDD
- Trioxriu ( 1st Dozek) - najlepszy ziomek jakiego poznalem, wielki + dla ciebie, z tego samego miasta
- Skulterpa/Ifu - Bartus, kontakt sie zalamal, dobrze ze nie grasz :), pozdrawiam
- Hiderax - uczciwy facet, bylismy w wielu gildiach, poznalem cie jak miales 800 lvl i pomagalem ci Arinososem na um/ank XD , do niego powedrowal kaptur/perfect/golden bolt/i jakies kcc xd
- Zabcia - kontak jest , powodzenia w zyciu
- Tidy - za czasow kiedy gralem Pospim, pekowalismy sie, potem sie polubilismy, pozdro
- Old Plagenzenho/Ninja Pall/Pietro/Essam Al Ridi - mega gigant gosciu XD pozdro
- Skeptikz - pozytywna osoba, pozdrawiam
- Sensimlia - poznalismy sie jak grales Konrusem , spoko lus XD
- Adrian of Sork - pozdro, zalozyciel gildii Black Army
- Luko the Master - kupilem od niego Arcona, zawsze pomagal, pozdro
- Karmazyn - dobrze ze nie grasz , pozdro :)
- SKocio - mozna pogadac , pozdro
- Cale old NLN ( Fightter, Kowal, Skryper, Lorenz, Sayid Diil, Arni, Shon itp)
Pozdrawiam także swoich wrogów:
- Aziel - najbardziej ogarniety ek, fajnie sie walcczylo, pozdro
- Ernii - podobnie jak up
- mały Kubiq - zerowców tez pozdrawiam XDD trezba wybierac juz gimnazjum XDD powodzenia
- Pamalini - majac 2,9k ed trudno cie rozjebac, szkoda tylko jak mialem Senda na 1,6k a ty Belushie na 1,6k to solo padales, pozdro ;[
- Tyrek - te twoje Xd, dowcipny gosciu, pozdro
- Torus - niedlugo Xixe bedzie na allegro, tez kupisz?
- Sarumar - to samo
- Neko Knight - szkoda ze madry w 5
- Lord Pih - najwieksza cipa pvp 2011 roku
- Woder Bone/Toca - Wodera nie znalem ale samo bycie w ekipie Zgłeda to przesada , Toca zerowcze - wbijajac 30 lvli dziennie gowni zrobisz ; 9
- Deads Shooter - specjalne pozdrowienia dla ciebie od Adriana z Londynu
- Zarexoholik - najwiekszy zjeb apo, rownajacy sie z Deadsem, bledy studenta to twoje bledy :( Student jest zbyt doskonały zeby popelnic blad, zapamietaj !
- Xixe - startowalimy w gildi typka o nicku Sir the Ziom jesli pamietasz , była to gildia "Zakochani", byles spoko, potem takie gildie jak Dream Team i jakies jeszcze, poznales Zarexa - jestes kurwą :D
Najlepsze gildie w jakich byłem :)
- Nie Lekceważ Nas
- Moonchildren
- Black Army
Jeśli o kimś zapomniałem pisać :D Chcesz coś napisac?
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=898899#post898899
Tym postem kończę swoją przygodę w tibii. Na forum zostanę, czasami sie posmieje, narazie _/