Zaloguj się

View Full Version : Problem z pacc za sms

Stiggy
02-06-2011, 17:14
Witam. Zamówiłem ostatnio rune pacc przez sms'a. Wysłalem, pieniądze z konta wyfrunęły, ale kodu aktywacyjnego nie dostałem. Był tylko dzwięk sms i pusto.
Czy mogę liczyc na nowy kod, czy raczej pogodzic sie ze strata pieniedzy??

Mortiis
10-06-2011, 23:41
prosze napisac na adres pacc*********.pl podac date i czas wyslania smsa, numer telefonu z jakiego zostal wyslany, oraz tresc sms'a.

Reliusz
04-07-2011, 12:25
pacc*********.pl - wszelkie sprawy dotyczące Premium Account, problemy z płatnościami, opóźnienia w dostarczeniu płatnego konta, pytania o możliwości promocyjnego konta, sugestie dotyczące PACC i inne pytania tego typu.
Wiadomości niezwiązane z Premium Account wysłane na podany wyżej mail nie będą rozpatrywane. Tak więc prosimy o niespamowanie pod ten adres w innych sprawach - jedynym dozwolonym tematem jest PACC. Tu opisz swój problem, datę, godzinę wysłania SMS.

SinDoo
22-07-2011, 15:15
Relisz po co piszesz jeszcze raz skoro juz padla odpowiedz..?
Tak wgl. to smsem nie oplaca sie kupowac pacc/run

piran98
27-07-2011, 23:17
pacc*********.pl - wszelkie sprawy dotyczące Premium Account, problemy z płatnościami, opóźnienia w dostarczeniu płatnego konta, pytania o możliwości promocyjnego konta, sugestie dotyczące PACC i inne pytania tego typu.
Wiadomości niezwiązane z Premium Account wysłane na podany wyżej mail nie będą rozpatrywane. Tak więc prosimy o niespamowanie pod ten adres w innych sprawach - jedynym dozwolonym tematem jest PACC. Tu opisz swój problem, datę, godzinę wysłania SMS. Przepraszam ale ja mam problem bo wyslalem sms i nie przyszedl kod a nie wiem jak sie wypelnia to pacc*********.pl