View Full Version : Fabu?a - Made in 2
Tumanbuga
02-06-2011, 19:51
U kogo już śmiga ? Imo kawał dobrego płyciwa , spodziewałem się czegoś bardzo dobrego a krążek przebił moje oczekiwania chociaż to narazie wrażenia po pierwszym odsłuchaniu , zobaczymy jak będzie dalej. Póki co kozak !
http://i55.tinypic.com/2im1ij5.jpg
@
Poszwixxx zrobił konkretny rozkurw na bitach , pod względem tekstowym nikt nie odstaje , płyta roku jak dla mnie .
Τettmeier
02-06-2011, 20:02
U mnie śmiga. Nie jestem kompletnie przy hajsie, ale to co tam się dzieje to jest poezja. Bezczel właśnie awansował u mnie na 1. miejsce rankingu Top MC - Polska. Jestem na "Żyjesz szybko umierasz młodo" i do tej pory nie ma tracku w którym by nie roz*ebał. 'Nieodwracalne' to było chyba już w necie od wczoraj, a ja nie miałem czasu sprawdzic. Teraz jak przesłuchałem jak pojechał.. Ciary. Jaram się.
Kaziu Extreme
02-06-2011, 20:31
Ta plytka rozjebali ladnie;) ciekawe kto jeszcze rozpierdoli w tym roku;d.
Tak jak napisał Tetmajer, rozpierdol totalny w kilku trackach.
Żeby hejtować tracki takie jak "Nieodwracalnie", "Żyjesz szybko, umierasz młodo" i inne trzeba być głuchym.
CIARY
Metaxa Grzesiek
02-06-2011, 21:59
To najlepsza płyta jakiej słuchałem w tym roku i chyba w życiu.
Tak jak panowie up CIARY są jest dobrze a nawet zajebiście.
Dziś zamówiłem, czekam ! ; )
swiety mikolaj
03-06-2011, 13:17
Już doszła. Dobry materiał !!
Płyta roku 100 %, chyba ze wyjdzie cos lepsiejszego:confused::confused:??:):)
\down/
Wszystko co wymieniles lipa, bardziej czekam na materiał pyskatego i ero, No i oczywiscie na nowy album solowy słonia, PIH dokument rzeczowy nr 2, mixtape gurala, czyli jednak bedzie jeszcze kilka dobrych produkcji;)
NaPółEtatu.
03-06-2011, 15:02
Już doszła. Dobry materiał !!
Płyta roku 100 %, chyba ze wyjdzie cos lepsiejszego:confused::confused:??:):)
spokojnie, na pol etatu, proximite, ras na to najbardziej czekam
_
jestem w polowie plyty, narazie mega
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.