View Full Version : Samochody
Co móglbym kupic, chodzi o auto dla poczatkujacych xd zeby po rozbiciu nie poczuc jakichs tam wyjebistych strat materialnych
Mysle ze granice 2.000-2.500 wejdzie xd
Na początek starczy Ci jakiś opel corsa/astra. ;o
Moon Red
02-06-2011, 23:10
Hmm pytasz się na forum gdzie połowa graczy nie ukończyła gimbazy ale OKI, polecam golfa III.
Polecam meganke albo opla vectre. Nie są one małe więc kilka osób możesz wozić ;d Oby dwie marki są wytrzymałe tylko kupując od razu sprawdź czy samochód nie łapie korozji. Idź do komisu, tam koleś Ci doradzi, powie co i jak.
Polecam meganke albo opla vectre. Nie są one małe więc kilka osób możesz wozić ;d Oby dwie marki są wytrzymałe tylko kupując od razu sprawdź czy samochód nie łapie korozji. Idź do komisu, tam koleś Ci doradzi, powie co i jak.
Spoko, ale nie pisz jak dzieciakowi co mam zrobić, chyba jasne że na przegląd sie pojdzie. Chodzi o takie autko które mało pali. Myślalem nad Opel Corsa/Fiat Seicento ale jednak dla mnie za małe. Prawie 2 metry wzrostu ; \
NaPółEtatu.
03-06-2011, 07:45
proponuje Ci zakupic golfa II, moj stary nimi handlowal, sam ma 2m i nie raz nimi jezdzil. samochod maly, zwinny, tani, a nawet bardzo tani .
Metaxa Grzesiek
03-06-2011, 08:58
Opel Astra !! Mam dwa metry prawie a tam czuje się dobrze :)
Tania jest. Części super drogie nie są:P
#Lordzik#
04-06-2011, 10:32
Nie wiem jak chcesz znaleść Astre za 2000 tysiące.
Za 2500 tysiąca to chyba możesz pomażyć o Cinko-Cinko a nie Seicento XD.
Mysłe, że odpowiedni będzie właśnie Golf II, Polówka. W takich pieniądzach nic nie znajdziesz.
Golf II , jest w ocynku więc rdza nie wyjdzie a jest to po prostu samochód nie do zajechania :P Może Opel Vectra w starej budzie.
Za tą kwotę masz z 5 maluchów. Możesz robić crash testy do woli.
CC
Polo I
Tricolore
04-06-2011, 20:48
Może Peugeot 106 :) ??
Nie wiem jak chcesz znaleść Astre za 2000 tysiące.
Za 2500 tysiąca to chyba możesz pomażyć o Cinko-Cinko a nie Seicento XD.
Mysłe, że odpowiedni będzie właśnie Golf II, Polówka. W takich pieniądzach nic nie znajdziesz.
Znawca samochodów XDDD Corse w zajebistym stanie mam za 1,500 , golf II tez okolice tej ceny, z 2,5 i golf III, Astra - 2,000
Po pierwsze to w żadnym wypadku nie kupuj samochodu z komisu. Ja tak zrobiłem i niestety szybko sprzedałem samochód ponieważ po dosłownie 3 myciach wyszło szydło z worka. Samochody komisowe są zawsze odpicowane tak jak by wyjechały z fabryki. Polecam poprzeglądać ogłoszenia oraz przejechac sie na jakąś giełdę samochodową. Wpadnie ci w oko jakaś fura jedziesz ze sprzedającym do stacji kontoli pojazdów i bedziesz wiedział w jakim stanie jest owa limuzyna. 100-200zł to nie majątek, a i po zakupie nie będziesz zaskoczony ze coś jest rozperdzielone.Komis to ostateczność.
Znawca samochodów XDDD Corse w zajebistym stanie mam za 1,500 , golf II tez okolice tej ceny, z 2,5 i golf III, Astra - 2,000
Golfa III w miare dobrym stanie kupisz od 5-6 tyś zł. Reszta to dobite padło od wiejskich szpanerów.
Bot to ja
05-06-2011, 08:56
dawaeo lanos za 2.5tys masz maszyne :D moi rodzice maja go ponad 7lat a maxymalnie 5razy byl u mechanika z niewielkimi zepsuciami typu "biegi nie wchodza" itp... czesci do lanosa masz tanie,czesto na zlomowiskach mozna miec uzywane ale dobre i to za grosze....
Lanos i nie ma chuja :D
i mozna jeszcze na taką fure poderwać jakąś laske....xD
.:Hugo:.
05-06-2011, 10:28
Może honde civic/calibre :D tylko troszke więcej byś mógł dać, ale jbc to golf II....
Albo nazbieraj sobie do 40-50tys i kup mazde rx-8 wykurwista poprostu :DD
Też myślę że golf II będzie dobry.
Chociaż można pomyśleć też nad Daewoo Tico. Małe, a jebnięcie jak na takie autko jest.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.