View Full Version : [ROOK] Dodanie QuestLoga!
Proponuje dodac QuestLog na rook tak jak jest i na main, dodac jakiegos questa grupowego nie trudnego i aby mozna bylo z niego dostac questloga.
adrian0093
03-06-2011, 01:15
Jestem za, przyda sie, a nie zrobi z rooka maina.
Jestem na tak,nie przenosisz czegos z maina,bo to sie przyda wszedzie :)
TAK !
NaPółEtatu.
03-06-2011, 07:54
czy ja wiem, na rooku raczej wiemy kto, jakie questy robił, bo nie jest aż tak duża ilość wymian na postacie ;c
ale niech będzie, jestem na tak.
darkdevil
03-06-2011, 08:08
Oczywiście jestem na TAK jest to bardzo przydatne, jak ktoś zapomniał jakie questy wykonał bądź wymienia postać/postać postać/kcc i nie wie jakie są dokładnie questy wykonane tylko lepiej by było jeszcze aby księga zawierała ile ma się wykonanych misji na taski :)
Sasha Rookslayer
03-06-2011, 08:08
Jak najbardziej na TAK =]
Taaa. Przyda się, w końcu bym wiedział jakie questy mam done.
<Magiczny>
03-06-2011, 08:57
Jestem na TAK, bo sam nie wiem jakie questy mam zrobione XD
pomysł dobry i jestem na tak
(^.^)Mista(^.^)
03-06-2011, 13:17
Dobry pomyślunek xD Jestem na jak najbardziej TAK!!! xD
Jestem jak najbardziej za dodaniem questloga :)
John Dolmayan
03-06-2011, 16:11
Ja tez jestem dodaniem questloga, pomoze to przy wymianach postaci za kcc/postac. Nie zawsze jest tak jak podaje osoba sprzedajaca/wymieniajaca postac.
Jestem na tak , przydalo by sie cos takiego .
Powiem nawet, że przydałoby się to na Rooku, niektórzy sami nie wiedzą jakie robili Questy, a co dopiero osoby, które kupił od kogoś postać. Jestem na tak, dobry pomysł. Tylko wątpię aby w najbliższym czasie był zrealizowany, trzeba zrobić jakieś zagadki, misje itd. - jak to sobie zrobi administracja.
Helyezze
03-06-2011, 18:38
Proponuje dodac QuestLog na rook tak jak jest i na main, dodac jakiegos questa grupowego nie trudnego i aby mozna bylo z niego dostac questloga.
Na main są też czary obszarowe i co?? Dodać je na rooku?
Moon Red
03-06-2011, 18:41
Jestem na TAK uważam ze przyda się to przy kupnie postaci.
Nooby mam tą książkę na rooku ; P
kiedyś z beholdera kiedyś leciała chyba ; D
i to chyba błąd shasha ty też masz w domku ;0
Karpek II
03-06-2011, 20:25
Na APO nie ma już Rooka, są dwa Mainy.
Co jeszcze zgapicie z Maina i będziecie chcieli dodać na Rooka? Bo ostatnio wszystko co się pojawia nowego na Mainie, chcecie też na Rooku. Przykładem tego są np. taski. A w ostatnich uptade'ach Rooka i Maina aktualizuje się na równi, tyle samo questów, tyle samo nowych rzeczy. Co chwile dodają tam nowe czary, nowe runy itp. Już od jakiegoś czasu administracja zaczęła traktować Rooka tak samo jak Maina. Jeżeli najazd był na Mainie, to konieczne musi być zaraz też na Rooku! Beka w chuj co się ostatnio wyrabia na tym serwie. xd
Zamiast marnować czas na tego zjebanego Rooka, zajęli byście się 8,42.
#t
Jestem na nie.
John Cena
03-06-2011, 21:46
Zaznaczyłem nie,ponieważ tak jak napisał Karpek wszystkie pomysły są zgapione z maina,rook to wyspa początkujących i nie powinno być tam żadnych ulepszeń.Weście wymyślcie coś oryginalnego a nie zaciągacie pomysły z maina ........
Darioo Rooker
03-06-2011, 22:04
Co jeszcze zgapicie z Maina i będziecie chcieli dodać na Rooka? Bo ostatnio wszystko co się pojawia nowego na Mainie, chcecie też na Rooku. Przykładem tego są np. taski. A w ostatnich uptade'ach Rooka i Maina aktualizuje się na równi, tyle samo questów, tyle samo nowych rzeczy. Co chwile dodają tam nowe czary, nowe runy itp. Już od jakiegoś czasu administracja zaczęła traktować Rooka tak samo jak Maina. Jeżeli najazd był na Mainie, to konieczne musi być zaraz też na Rooku! Beka w chuj co się ostatnio wyrabia na tym serwie. xd
#t
Jestem na nie.
idioto jak byś pomyślał to byś może domyślił się, że tutaj rook nie jest jak na real tibii ;c to jest ots człowieku, więc tutaj musi rook zostawać ulepszany też ;c zwłaszcza, że 30% serva gra właśnie na rooku.
I do tego, quest log to nie jest żadne ulepszenie - na real tibii też masz go zarówno na mainie jak na rooku ;c
Dzięki temu można tylko dowiedzieć się jakie questy masz zrobione, wątpię żeby było to jakieś ulepszenie ;c
@topic
Jestem na tak, przydało by się nawet tym starszym graczom którzy pewnie nie pamiętają jakie questy wcześniej robili, a jakich nie.
Zaznaczyłem nie,ponieważ tak jak napisał Karpek wszystkie pomysły są zgapione z maina,rook to wyspa początkujący i nie powinno być tam żadnych ulepszeń.Weście wymyście coś orginalnego a nie zaciągacie pomysły z maina ........
A ty wymysl cos oryginalnego do napisania i naucz sie pisac oryginalnego. (a nie od xixe zgapiasz)
#t
Jestem na nie.
Jesli Ci cos przeszkadza przestan grac na tym serverze. I dobrze ze traktuja tak samo main jak i rook bo mniej graczy by bylo, skoro na main jest upade to na rook czemu ma nie byc? Ogarnij czlowieku...
Nooby mam tą książkę na rooku ; P
kiedyś z beholdera kiedyś leciała chyba ; D
i to chyba błąd shasha ty też masz w domku ;0
Dobra sciema nie jest zla, wiesel ty od zawsze bajki odpowiadales. Nawet jak masz ta ksiazke to nie z tymi wlasciwosciami co posiada ona w tej chwili na main.
Na main są też czary obszarowe i co?? Dodać je na rooku?
Nie bez przesady, wystarczy QuestLog, bardzo ulatwi to gre.
Pomysł bardzo mi się podoba. Zaznaczyłem TAK, ponieważ przyda się to na roku. Sam czasem się zastanawiam co robiłem a czego jeszcze nie.
Jasne, ze tak!
Jest to bardzo przydatne.
John Cena
04-06-2011, 09:33
Cytat:
Zaznaczyłem nie,ponieważ tak jak napisał Karpek wszystkie pomysły są zgapione z maina,rook to wyspa początkujący i nie powinno być tam żadnych ulepszeń.Weście wymyście coś orginalnego a nie zaciągacie pomysły z maina ........
A ty wymysl cos oryginalnego do napisania i naucz sie pisac oryginalnego. (a nie od xixe zgapiasz)
Nic od niego nie zgapiłem,tylko trochę napisałem jak on
Jest mi to obojętne... Zagłosowałem na TAK.
Raczej nie jest to aż tak bardzo trudny skrypt(dla APO może) więc można by było dodać taki "items"... Bo jeżeli na mainie jest to i na rooku bo to przecież jeden c*uj ;)
darkdevil
04-06-2011, 10:09
A najlepszą rzeczą dla Ciebie Johny będzie kupienie słownika bo z twoją pisownią to raczej daleko nie polecisz a co do pomysłu dobry jest ten pomysł więc już nie płaczcie osoby które grają na rook też chcą wiedzieć jakie questy zostały wykonane.
Temat jest przegłosowany 41 głosami więc pomysł jest good :D Temat można zamknąć.
Elitarny
04-06-2011, 10:31
Na tak , zdecydowanie przydatna rzecz :):)
Karpek II
04-06-2011, 11:28
Jesli Ci cos przeszkadza przestan grac na tym serverze. I dobrze ze traktuja tak samo main jak i rook bo mniej graczy by bylo, skoro na main jest upade to na rook czemu ma nie byc? Ogarnij czlowieku...
Zamiast zajmując się zbędnie Rookiem, to zajeli by się w końcu 8,42 na które każdy z administracji ma już wyjebane. Widzą, że dużo ludzi gra na Rooku i to w większości ratuje im dupe.
Co wy mówicie xD
przy błędzie który był z normalnej książki zamieniła się ta książka na quest rook na rooku ; )
i na rooku kto miał książkę ten ma teraz quest loga
aby nie mieć teraz na rooku tej książki potrzeba usunąć księgi i dodać od nowa ; )
jestem na Tak
choć jak wiele osób posiadam tą księgę na rooku tylko na rooku nie pisze co się wykonało a co nie ; )
*Danielq
napisz w grze to ci pokaże noobku . ; D
Mi tam się to podoba ;) jestem na Tak.
Co wy mówicie xD
przy błędzie który był z normalnej książki zamieniła się ta książka na quest rook na rooku ; )
i na rooku kto miał książkę ten ma teraz quest loga
aby nie mieć teraz na rooku tej książki potrzeba usunąć księgi i dodać od nowa ; )
jestem na Tak
choć jak wiele osób posiadam tą księgę na rooku tylko na rooku nie pisze co się wykonało a co nie ; )
No to nie posiadasz tej ksiazki, elos.
#Xixe
Niedlugo i tak pewnie server 8.42 zostanie wylaczony wiec niech robia cos na 7.5 rook/main.
Jestem na Tak. Jak na main jest to czemu nie na rook .
Zarexoholik?
05-06-2011, 16:17
Jestem na TAK. Skoro dodali na mainie to i gracze z rooka mogliby móc sprawdzić jakie questy ma dana postać wykonane.
Zamiast zajmując się zbędnie Rookiem, to zajeli by się w końcu 8,42 na które każdy z administracji ma już wyjebane. Widzą, że dużo ludzi gra na Rooku i to w większości ratuje im dupe.
Na rooku 7.6 gra więcej osób niż na 8.4 więc przycisz się..
#
Jestem jak najbardziej na Tak , nie dodanie tego od w pierwszej części aktualizacji przez Administrację było karygodnym posunięciem , mam nadzieję że to poprawicie.
Lethornek
05-06-2011, 19:38
Na tak, często się zdarza że sprzedaje się postacie na rook nie pisząc całej prawdy o wykonanych questach : )
Mr Fsza dobrze gada ;]
http://img545.imageshack.us/img545/9844/questlogb.jpg
Prawie jak Kamil
06-06-2011, 23:55
Dlaczego nie? Bo to jest propozycja kosy,pewnie komuś ukradł ten pomysł.
Jak najbardziej jestem za. Warto wiedzieć jakie questy są wykonane/niewykonane np. w przypadku zakupu postaci.
Mr Fsza dobrze gada ;]
http://img545.imageshack.us/img545/9844/questlogb.jpg
I co w związku z tym? Chcę dodania jakiegoś questa na to, bo teraz już nie ma jak to zdobyc.
Sir Tom'ek
07-06-2011, 00:09
Nie kupuj chara i będzie git ;d
Ale Quest Log się przyda :*
Sinisther
07-06-2011, 08:21
Wiadomo im więcej questów/respów itp tym ciekawsza gra ;) Ale wiadomo wszystko z umiarem:):D
NaPółEtatu.
07-06-2011, 12:48
Wiadomo im więcej questów/respów itp tym ciekawsza gra ;) Ale wiadomo wszystko z umiarem:):D
kurva czytales wogole tresc tematu? XD
_jestem na nie, kupujesz chara dowiedz sie od poprzedniego ownera, jou.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.