View Full Version : Zawsze i wsz?dzie..
Kliknij tutaj pajacu. (http://www.youtube.com/watch?v=gouJjC3w7T4)
1st R. Boonek
03-06-2011, 17:08
hahahahahahhah prze typ xD
przechuj z typa XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Moon Red
03-06-2011, 18:13
Żałosny .
Żałosny .
Podbijam . Żałosny [2]
xddddd
Elite Filutek
03-06-2011, 20:40
Trzeba miec najebane w głowie hahahah
Berafito Ryathhh
03-06-2011, 21:30
heheheheh beka ;d
no ale tak na powaznie to ja nie wiem, czemu dales to do działu humor.. Ogolnie nie wiem, czego tacy idioci oczekują od policji, moze zdazają sie przypadki raz na 1000, ze za darmo idzie sie na 24h albo policja nadwyręża swoje prawa, ale czego oni ***** chcą? Aby policja zniknęła? By sie ***** bali wtedy wyjsc z domu ;]..
- JP JP JP JP JP JP JP JP JP JP JP JP
- czemu tak mowisz?
- bo jebac policja, policja to gowno
- no ale czemu policja to gowno?
- bo to inni tak mowią.
I tak by wygladała rozmowa z 99% takimi osobami. Nie wiem, czego ***** wiekszosc z was oczekuje. Chcecie tak wielkiej wolnosci, zeby po meczach gdy podniecenie sięga zenitu demolowanie miasta było legalne? Ciekawe czy byscie byli takiego samego zdania, gdyby wasz stary mial przykladowo jakąś kawiarenke ze sporym wyposazeniem na zewnątrz.
Bo ja rozumiem podrzec morde, pospiewać czy coś.. ale chodzenie, rozpierdalanie wszystkiego dookoła a potem placz, ze mnie zamkneli bo zniszczylem czyjeś mienie, na ktore ktos musial ciezko pracować to jest naprawde przesada :)
przechuj z typa XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
beka ogolnie xd
DRAH TO TY?
John Dolmayan
04-06-2011, 10:11
Jednym slowem zalosne, w ogole nie smieszne, nie wiem co Ci dresy maja do policji...
Niuchacz
04-06-2011, 10:15
Żałosny .
Dokładnie, żałosne :confused:
Zawsze i wszędzie Drah kraść cudze filmiki będzie!
Zaaaawsze i wszęęęęęędzie
Żałosny .
Bo sam bys nawet slowa nie wydusil.
#
Nie okradli by mi domu, bo mam psa obronnego. Sprawy takie mozna tez inaczej zalatwiac.
Ty pewnie jestes jakims dzieciaczkiem, wychowanym we frajerni, elo.
Moon Red
04-06-2011, 14:43
Zrobili mi coś że mam ich wyzywać?? Ciekawe co byś zrobił jak by Ci chate okradli?? pewnie byś poszedł do nich i "JPJPJP tylko bóg może nam okradać domy"
#
Nie okradli by mi domu, bo mam psa obronnego. Sprawy takie mozna tez inaczej zalatwiac.
Ty pewnie jestes jakims dzieciaczkiem, wychowanym we frajerni, elo.
Łał. Ty masz psa obronnego ... Przychodzę w nocy pod twój dom, z ręki wyrzucam tabletkę pachnącą jak jakieś mieso i twojego psa na tym świecie nie ma.
#topic
Dobry policjant, że nie dał się sprowokować.
Mateusz Soprano
04-06-2011, 19:34
Łał. Ty masz psa obronnego ... Przychodzę w nocy pod twój dom, z ręki wyrzucam tabletkę pachnącą jak jakieś mieso i twojego psa na tym świecie nie ma
Tak przez dziurkę od klucza czy przez zamknięte okno byś wrzucił?
Policja jest niezbędna więc nie krzyczę jakieś chwdp czy coś.Nic do nich póki co nie mam.Wy ludzie nie rozumiecie co by było gdyby policji nie było, a co za tym idzie prawa.Bo kto by przestępce złapał? Jakby wydano wyrok do wiezienia to kto by go tam zaprowadził? Te gryzipióry w okularkach,sędzia mecenasi czy prokuratorki? Dalej-komornik ledwo co by wszedł do mieszkania już by ciosa wyłapał, został pobity i uciekał i by nie wracał.Jak nie policja to kto by robił to co oni? Co komornik by za swoje pieniądze wynajął łysych umięśnionych tumanów by bronili go? A później to co zgarną zapłacił im? Dalej - wychodzi jakaś matka z domu i wraca bez pierścionków, łańcuszków czy torebki i do tego jeszcze pobita albo jak jest ładna to zgwałcona. Co byście jedli jeżeli by się jakaś grupa meneli umówiła że napadną was lub waszego ojca i zabiorą mu całą wypłatę?
Ja sobie tego nie wyobrażam żeby to jakoś dobrze funkcjonowało, no chyba ze każdy chodzi z gnatem lub paralizatorem.
Policja jak policja mimo że czasem są z nich sku....ny to i tak są potrzebne.
Chyba że mówimy o naszych politykach, prezydencie czy innych osobach które rządzą i rozkazują Polskiej Policji aby chroniła pedałów na marszach, czy lewaków powstrzymujących patriotyczne marsze niepodległości.
Wy sami nie wiecie czego chcecie.
hwdp .
aha
@top
+ dla policjanta za nerwy ze stali
Łał. Ty masz psa obronnego ... Przychodzę w nocy pod twój dom, z ręki wyrzucam tabletkę pachnącą jak jakieś mieso i twojego psa na tym świecie nie ma.
O ***** to masz dobre dostępy do takich tabsów.
Sir Tom'ek
05-06-2011, 11:08
Buhehehehehehhehe Prze koleś xD
wyjebany koleś w chuy ;ddd
A ukradną takiemu rower, to gdzie zadzwoni? Oczywiście, na policję!
Żałosny typ.. Wzięliby go do samochodu, to by się osrał.
A policjant zareagował właściwie, co się będzie debilem przejmował...
Eh to pokolenie JP...
Takich to najlepiej zapisywać w jakimś rejestrze, a potem jak się zgłosi po pomoc, to mu to zaśpiewać. ^^
Krulowiec
09-06-2011, 22:52
Żałosne, nie wiem co w tym śmiesznego.
Bez policji bałby się wyjść z domu. A jak by wyszedł opróżniałby majty co chwila, ze strachu.
Żal mi takich ludzi :) Policja może zajebista nie jest ale gdyby nie oni nie chodziliby spokojnie po ulicach, nie było by porządku tylko totalny rozpierdol. Co jak co, policja pomaga zajebiście dużo tylko większość łebków jp tego nie pojmuje, ponieważ poglądów się trzymają.
Ciekawi mnie co takiego policja zrobiła temu żałosnemu człeniowi, że sobie stoi przy mundurowym i go wyzywa.
@Down
Bo ja mam rozum i nie idę za propagandą i poglądami 15 latków.
Wow, nowością walnąłeś, że w Polsce nie mieszkam.
Btw, co ma mój moderator do tego, że z domu nie wychodzę ;o?
swiety mikolaj
10-06-2011, 01:16
Bez policji bałby się wyjść z domu. A jak by wyszedł opróżniałby majty co chwila, ze strachu.
o sobie mowisz...?
co do Benna , gdy masz znajomosci nie musisz sie bac.. proste
topic
zlewka xd
gdy masz znajomosci nie musisz sie bac.. proste
Wierz mi, gdyby kibole, wandale, złodzieje, mordercy, etc. hulali sobie bezkarnie po mieście, to gówno by Ci dały te znajomości i sam byś się bał wychylić dupę za drzwi, panie 'internetowy kozaku'.
Dzięki za wrzucenia moich linków na swoje tablice!
szkoda, że tylko 4269 osób zamieściło. Dobrze murzyny.
PS, wczoraj jeden z moich filmików (http://www.youtube.com/watch?v=62aHjAaKesY) miał 700 wyświetleń, dzisiaj trafił na Kwejka i ma aktualnie 82757 i stale rośnie.
Dzięki - FEJM się sam nie zrobi, pastuchy.
Wierz mi, gdyby kibole, wandale, złodzieje, mordercy, etc. hulali sobie bezkarnie po mieście, to gówno by Ci dały te znajomości i sam byś się bał wychylić dupę za drzwi, panie 'internetowy kozaku'.
Tak dzieciaku, kibole by Ciebie zabili :).Tak dla twojej wiadomości "kibol" to wytwór medialny, który odnosi się do wszystkich ludzi chodzących na mecze.Łykaj dalej to co mówią w TVNie to daleko na tym zajdziesz.
Z twojego toku rozumowania wychodzi na to że ludzie na tym forum, którzy chodzą na/oglądają mecze to na ogół bandyci i wandale.Wyjdź na dwór chłopie lepiej i zobacz jak jest naprawdę a nie piszesz farmazony zaczerpnięte z GW.
Co do filmiku - Nie ruszają mnie takie rzeczy :)
Ej, dobre vid znalazlem:
http://www.youtube.com/watch?v=x65eUTUZaZM
Tak dzieciaku, kibole by Ciebie zabili :).Tak dla twojej wiadomości "kibol" to wytwór medialny, który odnosi się do wszystkich ludzi chodzących na mecze.Łykaj dalej to co mówią w TVNie to daleko na tym zajdziesz.
Z twojego toku rozumowania wychodzi na to że ludzie na tym forum, którzy chodzą na/oglądają mecze to na ogół bandyci i wandale.Wyjdź na dwór chłopie lepiej i zobacz jak jest naprawdę a nie piszesz farmazony zaczerpnięte z GW.
Po 1. Dzieciaku, to sobie możesz mówić do kolegi.
Po 2. 'Kibol' nie jest wytworem medialnym i nie odnosi się do wszystkich ludzi chodzących na mecze. Raczej jest fanatycznym kibicem, który nie tylko kibicuje swojej drużynie, ale uważa, że fan innej drużyny jest wrogiem.
Po 3. Z mojego toku rozumowania w żaden sposób nie wynika, że większość ludzi chodzących na mecze to bandyci.
Po 4. Nie raz już widziałem jak się zachowują kibice, a jak 'kibole'.
Więc proszę Cię, nie próbuj się tu nade mną wywyższać, bo żaden z Twoich argumentów nie ma uzasadnienia.
@Ovner
Dobre. :D
KePuczasta
11-06-2011, 18:36
HAHAHAHAHAH
Kozak xDD na maxa :D
Dobiła mnie mina tego psa obok -.^
HAHAHAHAHAH
psa ? to powiedz mu to w twarz :)
Po 1. Dzieciaku, to sobie możesz mówić do kolegi.
Po 2. 'Kibol' nie jest wytworem medialnym i nie odnosi się do wszystkich ludzi chodzących na mecze. Raczej jest fanatycznym kibicem, który nie tylko kibicuje swojej drużynie, ale uważa, że fan innej drużyny jest wrogiem.
Po 3. Z mojego toku rozumowania w żaden sposób nie wynika, że większość ludzi chodzących na mecze to bandyci.
Po 4. Nie raz już widziałem jak się zachowują kibice, a jak 'kibole'.
Więc proszę Cię, nie próbuj się tu nade mną wywyższać, bo żaden z Twoich argumentów nie ma uzasadnienia.
Oj nie płacz dzieciaku bo Ciebie kibole pobija na ulicy albo zamordują :/.Sory ale odniosłeś się tym do wszystkich kibiców na stadionie ponieważ w mózgach większości społeczeństwa (czyt. np. też ciebie) słowo "kibol" to bandyta bo tak powiedziała Gazeta Wyborcza.
Widać że jesteś pokrzywdzony przez los i dręczony na podwórku :).Tylko uważaj na bandytów w "szalikach" haha
@Topic
Wypowiadałem się
HAHAHAHAHAH
Normalna mina :O
Się ***** dopatrzyla XDDDD
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.