PDA

View Full Version : Kamera First Person po ?mierci.

Elade
03-06-2011, 22:11
Witam,

proponuję wprowadzenie kamery first person wyłącznie na członków drużyny w której się znajdujemy, ponieważ irytujące jest 'info' przekazywane sobie przez "ZIOMKÓW".

Dodaję ankietę i czekam na wasze opinie poniżej.

#Diabolix

Komenda /me działa, ewentualnie można by dodać komendę /hp (oczywiście po zgonie).

NaPółEtatu.
03-06-2011, 22:15
ta tymbardziej, ze nonsteamy przejely server, a z tego co widze na steamie to veto wejdzie jak go pokurwiam, empire jak mu sie chce i tie jak mu sie nie nudzi, lol
zrob cos Cray, bo to co sie dzieje to masakra :l

_dwa pajace nizej
morda pleb, bo kurva wczoraj pisze do Ktosia, a on byl veto mogl banowac, mi sie nie chce no to siema _ /

Diabolix
03-06-2011, 22:17
Zaznaczyłem "nie". Uważam to za niepotrzebne, sam nie bawię się w info, a przydaje się zobaczyć, ile hp zostało przeciwnikowi, tym bardziej, iż nie działają komendy /hp czy /me. Jakoś to dawanie sobie info przez tych "hajtow" mi nie przeszkadza, przecież sam musisz wiedzieć, że ciężko im jest, nawet z takim ułatwieniem, kogokolwiek zabić.

$oprano
03-06-2011, 22:24
Ja uważam, że to bardzo dobry pomysł, już tłumaczę czemu:
-Bez ustające skur...które non stopem sobie podpowiadają
-Jak dostajesz Info, nie pokazujesz skilla.
-To jest oszukiwanie.
-bez sensu grać przeciwko komuś kto wie gdzie jesteś (to prawie jak WH)

Z pozdrowieniami Tower.

A od Tie-a i Empir-a to wy się odpierdolcie. Bo robią w ch** dużo. I nie raz banowali jak do nich napisałem z prośbą o to aby sprawdzali czy "Gość" jest odpalony.

1st R. Boonek
03-06-2011, 22:48
A od Tie-a i Empir-a to wy się odpierdolcie. Bo robią w ch** dużo. I nie raz banowali jak do nich napisałem z prośbą o to aby sprawdzali czy "Gość" jest odpalony.

TAK! ZGADZAM SIE W 489265982365923562398562398% !!!

Spoko looz jak powiedzialem do emire zeby ruszyl dupe i ssy zrobil to jeszcze mnie oburzony zbanowal BEKA XD

#jestem na tak chociaz juz tam nie gram bo co to za gra na ns lolz xd

#down jasne, bo graja po pare lat a nie tak jak ja pare tyg, na steam mam wbite ledwo 45h wiec czego tu oczekiwac ?O.o

ValermanII
03-06-2011, 23:46
#jestem na tak chociaz juz tam nie gram bo co to za gra na ns lolz xd
90% nsów gra lepiej od Ciebie _/

##
Można zmienić, lecz dużo istotne to nie jest. Na wstępie trzeba ogarnąć rate,interp itp, skonfigurować bądź zmienić PTB, bo w tej chwili jest chujowe (początek rundy - 10na4), wgrać /kontakt, zmienić czas mapy do 20, włączyć więcej dźwięków.

Laluś
04-06-2011, 11:06
włączyć więcej dźwięków

I od razu powiesić lampki i zrobić dyskotekę..

@top
Dobry pomysł. ^^

Dideek
04-06-2011, 21:46
Dobrze myslisz,denerwuje to strasznie ;p

KILER
05-06-2011, 13:30
Zacząłbym od zmiany adminów, którzy nie mają za grosz pojęcia o grze (nie mówię o wszystkich) ban za aim'a mnie rozjebał !

Patryk1551
05-06-2011, 13:40
Zacząłbym od zmiany adminów, którzy nie mają za grosz pojęcia o grze (nie mówię o wszystkich) ban za aim'a mnie rozjebał !
Nie czytałeś regulaminu? Adminów nie wolno zabijać.

#top
Mi te info na vt nie przeszkadza, bo czasem sobie gram z kumplami to mówią masz 2 na gali lecę i zabijam ;d Z resztą i tak połowa nsów odpalona to oni mają jeszcze lepsze info.

Kowal'2.0
05-06-2011, 14:38
Chociaz rzadko gram to jestem zdecydowanie na TAK!

Crayon
05-06-2011, 19:13
Kiedyś było włączone tak, że widziało się tylko swojego kumpla, było wtedy źle i wszyscy się buntowali. Teraz jest włączony free look i też jest źle. Wniosek - nie dogodzisz człowiekowi, więc zostaje tak jak jest