Zaloguj się

View Full Version : Skarbiec DAO

Xelix
07-06-2011, 09:22
+No to już jest przesada. Wydałem na tę misję więcej niż te spodnie są wartę I NIE WSZEDŁEM!! Próbując wejść wywaliłem ok. 2400 łomów, 3x magic axe, magic mace, pharao sword.

To wszystko mnie kosztowało: 92kcc łomy + 180kcc magic axe + 30kcc magic mace + 10kcc pharao sword = 312kcc, a Sciex wczoraj kupił spodnie za 290kcc!

To jest porażka, powinniście zmienić te prawdopodobieństwo wejścia -.-

Jakbym wszedł za ostatnim Magic Axe to bym nie pisał tematu ale jestem już na minusie 125kcc -.-

#down

Jak mam poczekać jak w piątek idzie ekipa, i już nie będzie żadnego blokera? :o

Danielq
07-06-2011, 09:45
To przestan wykonywac ta misje po prostu, poczekaj az cena spodni wzrosnie, albo cena m axe itd spadnie. Co prawda to prawda lekka przesada, mogli by to zmienic.

#
Kto teraz idzie jako bloker?

Vinai
07-06-2011, 10:10
Powinni poprawić prawdopodobieństwo wejścia , to jest akurat do dupy :<

Panek Kitara
07-06-2011, 10:12
Masz pecha i tyle :< jeden wejdzie za pierwszym axem zaś druga osoba wejdzie za 10. Jeżeli dalej tak będzie to m axów już w ogole na serverze nie będzie ;[
a wejście łomami będzie bardzo ale to bardzo trudne :D

Chociaż dobra kmina, na pozbywanie się przedmiotów z servera xD

Sinisther
07-06-2011, 10:18
Ten quest to największa kupa jaka weszła w servie za przeproszeniem!
Nie wiem poco wgl robic ten quest same straty a zysk 0 praktycznie...

Danielq
07-06-2011, 10:19
Teraz jest 0 zysku, a na samym poczatku te legi kosztowaly 500-700kcc wiec był zysk. Im pozniej zrobisz tym mniej zarobisz zawsze tak było.

# Kto blokuje w piątek?

Karpek II
07-06-2011, 10:53
: D znam osobe która wyjebała 5 m axe, w chuj gbp łomów i do tej pory nie weszła. xd

Trzeba mieć farta po prostu. Ja np. wszedłem za pierwszym m axe. : )
Ta misja jest podobna do tej z krwią tylko więcej kasy trzeba na nią wydać. xd

Lethornek
07-06-2011, 11:06
Będzie Szymek blokał za kase ;] to dolicz sobie kolejny wydatek :D

Poprostu nie masz szczęścia : )

Deads
07-06-2011, 11:51
Nie placz po prostu masz pecha zrobie ci psikusa i ci powiem że Don Ja i leonidaas wszedli m axe i lomem XDDDD stracili 0cc

Poprostu nie masz szczęścia : )

Nie tylko on będzie blokał DAO jak i uw ;) więc sobie nie zarobi :))

1st R. Boonek
07-06-2011, 11:56
Ten quest to największa kupa jaka weszła w servie za przeproszeniem!
Nie wiem poco wgl robic ten quest same straty a zysk 0 praktycznie...

Po to by miec item ?;o wcale nie musisz zarabiac nie ma obowiazku wykonywania questu

Nie tylko on będzie blokał DAO jak i uw ;) więc sobie nie zarobi :))

no tylko sie nie posraj

#t
I dobrze, ze tak trudno wejsc :) mogles sobie locic lomy zamiast je kupowac to bys tyle nie wydal... :]

Zarexoholik?
07-06-2011, 12:17
Don Ja i leonidaas wszedli

Gratulacje.

#topic

Nikt nie pisał, że ma być łatwo. Jak chcesz zrobić questa to musisz troszkę na niego wydać. Masz pecha.

NaPółEtatu.
07-06-2011, 12:21
Mam od pewnego kogos takie info.

GRACZ: Moglibyście zwiększyć atrybuty tej sukienki do 5%? Cena i tak jest już niska, a za kilka dni robienie questa nie będzie się wcale opłacało. ;x

ADMINISTRACJA: Nie.
Atrybuty są specjalnie zrobione takie niskie, ponieważ w przyszłości powstaną inne questy, na inne rzeczy setu. Set ten będzie działał właśnie z shaman skirtem.

mysle, ze tyle wystarczy, ema

Azielu$
07-06-2011, 13:07
#up
loooool, ciekawe od kogo ;0

#topic
Miałeś pecha. ;c Ale cena sukienki zapewne niedługo pójdzie w górę. ;x

;o to widac na tym quescie sie duzo traci powinni zmiejszyc te prawdopodobienstwo wejscie :\ ;/
No tak. Niech zmniejszą prawdopodobieństwo to za 10 m axe nikt nie wejdzie. XD

Hide
07-06-2011, 13:17
Ja wywaliłem 20 gbp łomów ,a potem spróbowałem m axe i weszło. Ty masz pecha z tą misja ,a ja miałem z krwią:( Więc?:confused: kasy troche ubędzie na serwie

Zuczek
07-06-2011, 13:34
Jest okej
Znam osobę , która wydała tyle samo lub nawet więcej hajsu na to i jakoś nie płacze / nie robi tematów
Nie podoba się nie rób ; (

Danielq
07-06-2011, 13:42
Don Ja i leonidaas wszedli

NOMNOMNOMNOMNOMNOMNOM I ZAATAKOWAŁ ICH WIELKI KANAPKOWY PASZTET!

# Jest dobrze tak jak jest, raz masz szczęscie a raz pecha, skoro to jest 1 quest dopiero na 1 czesc seta to opłaca sie bo nie wiadomo ile bedzie kosztowal full set!

Domcio Old
07-06-2011, 14:09
;o to widac na tym quescie sie duzo traci powinni zmiejszyc te prawdopodobienstwo wejscie :\ ;/

John Cena
07-06-2011, 14:35
Miałeś pecha niektórzy wchodzą za pierwszym razem a niektórzy za 100 życie ....

Farrah
07-06-2011, 15:06
: D znam osobe która wyjebała 5 m axe, w chuj gbp łomów i do tej pory nie weszła. xd

Trzeba mieć farta po prostu. Ja np. wszedłem za pierwszym m axe. : )
Ta misja jest podobna do tej z krwią tylko więcej kasy trzeba na nią wydać. xd

kto ?; o ja scixem wszedlem za 1 axem ; O a teraz darkiem wyb.. 4 i dopiero za 5 wszedlem ; ) jestes nobem zamiast kupowac axe to brales swordy : >

Venarek
07-06-2011, 15:14

no tak, w chuj śmieszne, ciekawe kogo masz na myśli.. hehs.

/top.

oczywiście, ze sie z Tobą zgadzam. Tu w pewnym sensie powinno zależeć od szczęścia wejścia, ale w takim stopniu, że możesz nie wejść za pierwszym, czy tam drugim axem, jednak wtedy już wiesz, że za trzecim wejdziesz. ( ktoś, kto był farta, wszedłby za np. pierwszym [ to dla nie kumatych]. Także jestem na ' - ' ( tak, jestem tą osobą co wyjebała 5 m axe i nadal nie otworzyła skarbca ), ale mam juz w ten quest wyjebane. : )

Bysio
07-06-2011, 15:22
A ja uważam że to fajna sprawa heh zmniejszy się ilość kasy na serwerze ;] Powinno zostać tak jak jest.

Kimus The Master
07-06-2011, 16:15
Ja weszlem do skarbca za pierwszym uzyciem magic axe poprostu nie masz Farta lub jest to powodem tego ze cena tych legow jest zbyt niska i dlatego prawdopodobienstwo wejscia jest mniejsze

.:Hugo:.
07-06-2011, 16:17
Moim zdaniem powinni coś z tym zrobić, bo coraz więcej osób wywala na to axe i mało kto będzie to mial :D i cena axe także wzrośnie o wiele, wiele więcej.

Azonka
07-06-2011, 18:24
Masz pecha, ale racja ze ten quest to jakies nieporozumienie.

Pomysl na szybkiego - nieprzemyslany zupelnie.

Krulowiec
07-06-2011, 20:27
Nie udaję się to trzeba się wypłakać na forum ;(

Roxinna
07-06-2011, 20:52
wina graczy którzy ustalają takie ceny za spodnie.

NaPółEtatu.
07-06-2011, 20:54
Ja weszlem do skarbca za pierwszym uzyciem magic axe poprostu nie masz Farta lub jest to powodem tego ze cena tych legow jest zbyt niska i dlatego prawdopodobienstwo wejscia jest mniejsze
spoko, btw. pl?

//wypowiadalem sie

Uebo
07-06-2011, 22:10
a co jeśli ktoś miał pecha z krwią devila i ze skarbcem ma?... zabiłem +/- 70 devili i nic więc kupiłem krew,na skarbiec do tej pory zużyłem 3x m axe 54 gbp łomów i nic

Kapitan Alkohol.
07-06-2011, 23:08
Ich cena wzrośnie, jeżeli potem coś sprawi że więcej ludzi będzie chciało je kupic. A do tego jeszcze 2 ekipy wykonają tego questa, ponieważ jeszcze tylko (póki co) Szymek i Kicaii wyblokają minosa na queście, no i może garbi don ja. Na questa nie można wchodzić kilka razy, jest zajebiście zrobiony, jeżeli na questa weszli gracze X Y Z to do roomu z nagrodą mogą przejść tylko w takim składzie w jakim na niego weszli, więc nikt ich nie będzie czyścił :) - to co do ich ceny

Także powodzenia życzę w czyszczeniu :)

#top
Masz poprostu pecha, ja wywaliłem m axe, 2 swordy, 16 gbp łomów i jakoś wszedłem. Zależy od farta : (
Dla pocieszenia dodam że Skocio wywalił chyba 5 m axów pod rzad i nie wszedł XDDDD

<Magiczny>
07-06-2011, 23:29
I bardzo dobrze, ze jest to tak zrobione. Nie ma tak latwo... Jeden ma szczescie a drugi pecha, tak to jest.

palobo
07-06-2011, 23:50
Dokladnie, w koncu jest quest, przy którym trzeba troche posiedziec, wydac kase i od szczescia zalezy czy masz zysk, czy jestes stratny.

Skocio
08-06-2011, 09:25
4 m axe 2 swordy 50gbp+ lomow xd nie robie tego :P

Jaro.
15-06-2011, 22:55
Moim zdaniem bardzo dobrze ze zrobili takie cos a bylo by lepiej gdy by byla pewnosc ze sie straci min. 100kcc i wtedy quest by robili tylko ci ktorzy graja dla przyjemnosci z gry ;]