Zaloguj się

View Full Version : Fingerboard

Bot to ja
09-06-2011, 17:50
Temat bedzie do rozmow ogólnych o fingerboardach pytania itp :p
ja osobiscie jezdze od tygodnia na tech decku :D tech deck ma ponad 3lata(wtedy po 35chodzil) kiedys jezdzilem rozwalil mi sie trak(track?) no i zakonczylem sobie jazde :p
ostatnio kupilem tech decka za 20zl wziolem traki(tracki?) zrobilem gumki z gumek od dlugopisu ( bo wszystkie czesci oprucz blatu sie pogubily) i sobie jakos starsza deske zlozylem

no :D

a wy na czym jezdzicie ? tez tech deck?:p moim zdaniem tech deck dla poczatkujacych jest dobry...potem mozna zmątowac sobie MITTA ale kto jak woli...

swiety mikolaj
10-06-2011, 01:44
aha, zabawka dla małych dzieci...

W sumie, gdybyś chciał kupic to mam 5 lub 6 tech decków, 3 firmy Blind
i 3 World Industries czy jakos tak.xd
Wszystkie opchne Ci za 50 zł, stan idealny. jakby co to PW.

hehe

Blinder Najt
17-06-2011, 23:51
Sam jestes jak zabawka dla malych dzieci.. jezdze 5 lat prawie 6 ;) no i jezdze na birdsie i reszta gf;d

Livek
01-07-2011, 20:44
Ja kupiłem blat Plan B do f decka za 110 zl i trucki z wszystkim za 60 zl ; )
Ogólnie fajnie się jeździ ;] Polecam nie kupować tech deck ; > Bardzo lipne według mnie ; )

A co na f becku umiesz?

Ja ostatnio triple nollie hardflipa skleiłem

Knauer
03-07-2011, 14:09
Ja mam lenwooda 2011 reszta GF :)
Ogólnie jeżdżę 4 lata

1st R. Boonek
03-07-2011, 14:29
o.O to te deski jeszcze istnieja?xD mialem kiedys cos takiego fajna zabawka ale moim zdaniem szybko sie nudzi :P jedyne co mi sie w tym podobalo to rozkrecanie i skrecanie spowrotem (no i wkurwianie nauczycieli stukaniem o lawke na lekcji) - swoja 'deseczke' stracilem bo mi nauczycielka w 4 podstawowki zayebala z nienacka - do tej pory chyba jest u niej xDD

swiety mikolaj
03-07-2011, 21:01
Sam jestes jak zabawka dla malych dzieci.. jezdze 5 lat prawie 6 ;) no i jezdze na birdsie i reszta gf;d

Szczerze mówiąc wole ujeżdzac dziewczyny, a nie jakąś pierdoloną zabawke ogarnij typie.

Okey
04-07-2011, 00:49
Miałem kiedyś, jakąś ze skate shopu za bodajże 5 dych XD Dawnoo temu, głównie to do zabawy na lekcjach jej używałem, nie umiałem zbytnio tricków ani czegokolwiek. A co z nią zrobiłem? Nie pamiętam, o ile pamiętam to komuś dałem albo sprzedałem. Fajna zabawka.

Darken Shadowbolt
04-07-2011, 12:39
Szczerze mówiąc wole ujeżdzac dziewczyny, a nie jakąś pierdoloną zabawke ogarnij typie.

Co ma jedno do drugiego ?

Mialem tech decka i jeszcze jakas za 50 zl . Pobawilem sie z 2 lata, a pozniej sprzedalem bo kasy potrzebowalem.

Darkstar
07-07-2011, 21:26
Jeździłbym na prawdziwej, gdybym potrafił.
Nie ma co sie chwalić, że sie jeździ 5 lat na tym gównie, bo wystarczy tydzien treningu i masz opanowane wszystkie flipy itd. Mam fajny funbox domowej roboty z drewna, moze kiedys wstawie fote.