PDA

View Full Version : Bu?garia

Crote
12-06-2011, 13:25
Wybiera się ktoś w tym roku? Może ktoś był wcześniej i opisałby mi jak tam jest, tzn. dostęp do używek dla niepelnoletniego, jak jest z mj, z duperkami, z klubami i innymi rzeczami, pis jol

!!sQaua!!
12-06-2011, 13:30
W tym roku jade, na coś w rodzaju wyjazdu z biura podróży, z tym, że z kolegami ze szkoły.

Podobno tam browary są tańsze od wody, jednak wątpie, żeby moi zacni znajomi mówili prawdę, myślę, że trochę podkoloryzowali...

Grzybencjoslawek
12-06-2011, 14:31
Najlepsze Piwo Effes beer,za jakies poł euraka,duperki se wybij z głowy chyba ze te z hotelu,

'Oxidosis'
12-06-2011, 16:05
Cześć, ja wybieram się w tym roku do miejscowości złote piaski, kiedyś moi koledzy tam jeździli, mówili, że z alkoholem nie ma żadnego problemu, co do klubów jest ich ponoć multum ( oczywiście w tej miejscowości, nie wiem jak w innych ale podejrzewam, że podobnie )

Vinai
12-06-2011, 17:22
Prawdopodobnie wraz z kumplami wybieram się do Bułgarii z alkoholem podobno lajt do nawet dobre i tanie :D Wybieram się z biura podróży ale jeszcze muszę dobrze pogadać z rodzicami :P Może się tam zobaczymy ;s

SedaN*
13-06-2011, 22:44
Również jadę na złote piaski, była tam kuzynka mojej koleżanki i mówiła, że fajnie, strasznie dużo klubów, mało cyganów [?] XD