PDA

View Full Version : Beka z typa: Boonek(1329ed) vs Ole(1495ek)

1st R. Boonek
13-06-2011, 14:03
http://www.speedyshare.com/files/28948896/ole.rec

ehehhhheehheheheh

Falk avar
13-06-2011, 14:27
Gratuluje.
haha xDD :)

TuK!
13-06-2011, 14:44
HAHA, boonek ty i te twoje pvp ;d gz

Inodruid
13-06-2011, 15:35
Haha nauczysz mnie tego???? Wielkie Ogromne GZ!

Zark
13-06-2011, 17:13
gz ale miales nie grac bo masz dziewczyne ?

Moon Red
13-06-2011, 17:18

Z tibii :) nie no dziewczyna to dziewczyna.
Gratuluje.

1st R. Boonek
13-06-2011, 17:36

YYYY NO MIALEM ... w sumie to mam dalej, ale jak wiesz mieszka w poznaniu i widujemy sie tylko jak ona przyjedzie do mnie/ ja do niej czyli mniejwiecej przez 3/4 miesiaca .. przez reszte czasu nie mam co robic wiec stwierdzilem ze sobie pogram :D

Jarken
13-06-2011, 18:02
YYYY NO MIALEM ... w sumie to mam dalej, ale jak wiesz mieszka w poznaniu i widujemy sie tylko jak ona przyjedzie do mnie/ ja do niej czyli mniejwiecej przez 3/4 miesiaca .. przez reszte czasu nie mam co robic wiec stwierdzilem ze sobie pogram :D

Nie życze Ci źle, ale takie coś zaraz sie spieprzy i Boonek znowu bedziesz nacurwiał 6h XD.

#Jajca xd.

Yehhe
13-06-2011, 18:53
hehehe gratuluje xd nice pvp ;o

SedaN*
13-06-2011, 19:20

Wiesz.. ja gdybym miał widywać swoją dziewczynę co 3/4 miesiące to chyba bym nie dał rady ; |

#top
Gratuluję, ja swojego czasu jak grałem w tibie 7.6 i nie było hotów to też swoim knightem ładnie orałem ; )

#down
i tak za mało : ddddddd

1st R. Boonek
13-06-2011, 21:44
Wiesz.. ja gdybym miał widywać swoją dziewczynę co 3/4 miesiące to chyba bym nie dał rady ; |

przez 3/4 miesiaca a nie co 3/4 miesiaca :\ czytanie ze zrozumieniem kolego :D

KePuczasta
14-06-2011, 02:04
HAHHAHAHAHHAHHAH
Beka z typa!! (Ole)
Ja to widziałam na żywo... :p
Boonkowe Pvp i sie chowacie xDD

Boonek znowu bedziesz nacurwiał 6h XD

Dzisiaj było 10+h... xDD
Trzeba wbić 1.5k i tępić Zabcie!! :p

Ide na studia, expic.
14-06-2011, 09:05
Kiedy ogladam jak się bija studenty and inne gówna to jesteś jedyny co ogarnia ed, taki student ktory potrafi paść 10x przez 20 min na pvp _/
Nie wkladasz e ringa na full hp, albo jak nie masz many hehe jak taki Zareks XD
Zawsze sioham sobie dla beki kogos moim pro 400 edem to potrafia mnie zabic !
2.5k+XD
Pozdro

Bambucha Rook
14-06-2011, 12:04
Mam takie pytanko w czym otwierac te pliki? bo chce se zobaczyc i chujnia nie mam w czym

Zarexoholik?
14-06-2011, 13:04
Kiedy ogladam jak się bija studenty and inne gówna to jesteś jedyny co ogarnia ed, taki student ktory potrafi paść 10x przez 20 min na pvp _/
Nie wkladasz e ringa na full hp, albo jak nie masz many hehe jak taki Zareks XD
Zawsze sioham sobie dla beki kogos moim pro 400 edem to potrafia mnie zabic !
2.5k+XD
Pozdro

Good story sztajnesie. :)

HAHHAHAHAHHAHHAH
Beka z typa!! (Ole)
Ja to widziałam na żywo... :p
Boonkowe Pvp i sie chowacie xDD

Jeździsz do niego, żeby razem siedzieć przed komputerem i grać w tibię? /fp

#topic

Nawet nie wiem kto to jest. Pewnie wychowanek respów, więc ocb? xd

1st R. Boonek
14-06-2011, 13:21
Mam takie pytanko w czym otwierac te pliki? bo chce se zobaczyc i chujnia nie mam w czym

TibiCam lub TibiCamNG

Jeździsz do niego, żeby razem siedzieć przed komputerem i grać w tibię? /fp

Do niej, ale ja odpowiem :D Tak wiesz, nacurwiamy w tibie po 10h, przyjezdza do mnie zeby sharowac postac i zeby bana za zmiany w logach ip nie bylo, a tak na powaznie to nie jest do konca tak jak ty mowisz.. ale tlumaczyc sie nie musze(ona tez nie) - z pewnoscia nie tobie xD

a no i milo mi ze zrozumiales moje PW (thx)

Lost Lady
14-06-2011, 13:42
Gzz Widze ze twoje pvp jest bardzo dobre.

**Van**
14-06-2011, 19:36
Jaki ty jesteś żałosny... jarasz się bo zabiłeś jakiegoś nieogara... pisałem ci setki razy wyjdź solo... mam (1319ek) i nie wyjdziesz bo pizda jesteś jarasz się tylko jak "znajdziesz" jakiegoś nieogara...

Coterson
14-06-2011, 23:03
Dobra, dobra, ja Wam powiem jak to było, sam to widziałem, Boonek nawalał tylko z hotów, a ona myszką klikała żeby biegał, prosta sprawa, czasami pewnie ringa przesunęła, a tak serio to nawet nie oglądałem bo...bo tak!

Zark
15-06-2011, 10:05

A po tym co mi na gg pisales bylem PEWIEN ze juz NIGDY nie wrócisz do tej gry ("postac zostawiam ale zrobie tak ze nie bede mial do niej dostepu")

:(

Probis.IFBB
18-06-2011, 02:09
Przecież on nic nie ogarnia 1233ms go ubiłem jak miał 1321 i to na RS. ;)
A tak po za tym fajnie płacze na pw. Idź rób dziecko z dzieckiem, dzieciaku.<-Pewno tego nie rozumiesz. ;/ a "ole" pewno afk albo dla beki się podkładał, a filmu nie mam zamiaru ściągać bo ten cały "boonek" z rok temu innym kontem umieścił właśnie filmik tutaj na forum z keylogerkiem (wielki hack mistrz) elo dzieciaku.

1st R. Boonek
18-06-2011, 10:24
Przecież on nic nie ogarnia 1233ms go ubiłem jak miał 1321 i to na RS. ;)
A tak po za tym fajnie płacze na pw. Idź rób dziecko z dzieckiem, dzieciaku.<-Pewno tego nie rozumiesz. ;/ a "ole" pewno afk albo dla beki się podkładał, a filmu nie mam zamiaru ściągać bo ten cały "boonek" z rok temu innym kontem umieścił właśnie filmik tutaj na forum z keylogerkiem (wielki hack mistrz) elo dzieciaku.

do rec tak sie sklada pajacu, nie da sie nic wrzucic :/ a po 2 nie bylo takiej sytuacji abym dal keylogera po 3 jestes na tyle glupi ze nie umiesz ogarnac tibicamNG po czwarte skoro nie sciagasz i wymyslasz bajeczki reportuje twoj post jako nabijanie :D

Carmell
18-06-2011, 22:21
Rozjebales go ladnie :)

GZZZ