PDA

View Full Version : [7.6] Kaziu mowi elo:)

Kaziu Extreme
13-06-2011, 17:06
Z dniem dzisiejszym odchodze z tego serwera. Spedzilem tu ponad 2 lata praktycznie bez przerw poznalem kilka osob ktorym zawdzieczam to ze gralem tu do dzis xd. Gra byla przyjemna do czasu az nie wprowadzili wszystkich gowien, hotow i ciaglych zabaw z balansem, w ktorym zawsze ek byl najlepszy. Gralem postaciami takimi jak Bury Kaziu, Kvinstor, Blackthorne, Kaziu Druid, Miodzik, Sey, Kaziu Knight, Seyath, Kaziu Extreme no i ostatnia postac Ampek:d. Cale eq wraz z Ampkiem rozdalem kumplom mam nadzieje ze inni sie nie obraza xD.

Pozdrawiam:

- Luko - najlepsza osoba jaka poznalem na apo jestes dla mnie jak starszy brat mam nadzieje ze rychlo sie spotkamy;*
- Michal - mega ziom;d szkoda ze komp nie pozwala na skype mielibysmy ciagle beke z gloski r XD
- Rafal - jeden z najstarszych i najlepszych kumpli znamy sie dobre 1,5 roku, nie wiem skad bierzesz motywacje do gry;d
- Dawid - ostatnim czasem oddalilismy sie od siebie szkoda:\ szkoda ze czasami mnie i Rafala sie obawiales ze ojebiemy:/
- Seba - mega kox:d zawsze lajtowo mi sie z Toba pisze, wiem ze tez odchodzisz i biore przyklad z Ciebie;d
- Jacek - to samo co up oraz dzieki za czasami pomoc w matmie XDDD!!1
- Hinczyk - mam nadzieje ze za jakis czas sie zobaczymy w koncu to tylko 15km;d
- Krzychu - nie grales ale wrociles xd nie wiem po co:| ale jak chcesz graj;d
- Magiczny - nie jestesmy juz chyba kumplami to moja wina sory;/
- Lukaszek kuzynek - pamietam jak razem nakurwialismy teraz bedziesz to robil sam;P
- Czarek - pierwsza osoba poznana na apo;) dzieki za wszystko. P.S uwazaj na to zelazko od starszej;/
- Krystian - wiem ze tego nie odczytasz ale sory za ta akcje z Michalem, pamietam jak pisales ze mnie nie da sie nie lubic ale coz.. jednak mozna;/
- Robert - rzadko z soba piszemy ale widocznie brak wspolnych tematow xd trzymaj sie jbc gg masz;)
- Naikoneek - nie znam Cie dobrze ale na poczatku ja psem dla Ciebie Ty psem dla mnie teraz jest inaczej i widac jaki jestes spoko xd.

Chyba kazdy ma moje gg wiec nie zapomnijcie o mnieeee:|:D! Kolejnosc nie ma znaczenia kazdemu ufam jakby byl moim rl:). Paps Skarbenki xD;****!

P.S Mam ponad 15 lat i uwazam sie za zbyt starego na tibie, moze to wina ulepszen serwa:|. Props dla 20+ latkow ze tu graja.

Zegnam i mam nadzieje ze nie wroce! Prosze zbanowac konto na forum:).