PDA

View Full Version : [7.6] Mapa APO.! za 50z? o_O

SkorpioN
14-06-2011, 11:04
http://forum.otsoft.pl/showthread.php?t=40370 Czy już każdy może kupić Mape ? Wraz z Silnikiem ? Co wy Na to ?

Knight Lukas
14-06-2011, 11:21
To nie jest silnik APO, jedynie zrobiony na podobieństwo. Co do mapki jest tam prawie wszystko co na APO :)

Polecam!

Salik Shooter
14-06-2011, 12:21
On ma silnik xml a z tego co wiem to apo jedzie na sql :O a poza tym on kopiuje jedynie pomalutku mape. nie ma 100% na pewno :)

Zarexoholik?
14-06-2011, 13:16
Sam fakt, że mu się chce chodzić po mapce robić screeny i xerować mapę. Silnik apo też niby by miał? Skąd, bo ja nie sądzę, że Mortiis/Tygrys/Santano by chętnie rozprowadzali coś nad czym tak długo pracowali.

1st R. Boonek
14-06-2011, 13:25
Zenujaca sprawa... jesli juz ktos mialby to sprzedawac to Mortiis lub ktos inny z ekipy kto nad tym pracowal a nie jakis pajac... czysty plagiat nic poza tym :o

Zark
14-06-2011, 14:01
Mapa Serafina a silnik to sklejka kodów z otsoftu, pasuje?

Do zamknięcia hehe.

Refresh
14-06-2011, 14:02
On ma silnik xml a z tego co wiem to apo jedzie na sql

Apo ma silnik xml. (:
#topic
Marna kopia silnika apo, są tam niektóre fajne rzeczy z Apo ale nie ma wszystkiego.

Moon Red
14-06-2011, 15:31
Silnik Armia 6.6.6 crashować się go dało relogajac na mapie -.- oraz pingowac z PC.

Co do mapy nie jest podobna za wyjątkiem city, bug na bugu buga pogania

TuK!
14-06-2011, 15:44
To może i jest mapa APO ale w 100% na pewno nie..
A co do silnika to wątpię, bo APO ma dobry. ;]

KePuczasta
14-06-2011, 15:48
Zastanawia mnie tylko kogo ty chcialeś namówic do kupna tego hmmm... czegoś XDD
(bo inaczej tego plagiatu, sklejki z all co ci sie pod reke nawineło nazwac nie moge - a raczej nie chce)
Raczej watpie żeby ktos sie nabrał i to kupił :p
HAHAHAHAHA - powodzenia!
ELTON :D

Refresh
14-06-2011, 17:20
Silnik Armia 6.6.6 crashować się go dało relogajac na mapie -.- oraz pingowac z PC.

Co do mapy nie jest podobna za wyjątkiem city, bug na bugu buga pogania

To nie jest ten silnik. To jest silnik bazowany na yur ots wersja f.

Salik Shooter
14-06-2011, 18:42
Apo ma silnik xml. (:
#topic
Marna kopia silnika apo, są tam niektóre fajne rzeczy z Apo ale nie ma wszystkiego.

kiedys ktorys z adminow mowil mi bo sie pytalem. i pamietam ze powiedzieli sql czyli avesta? ;x myslisz ze dla czego jest tak stabilny ; D

Heaven
14-06-2011, 19:39
kiedys ktorys z adminow mowil mi bo sie pytalem. i pamietam ze powiedzieli sql czyli avesta? ;x myslisz ze dla czego jest tak stabilny ; D

Jest TFS również pod 7.6, gdzieś na Otsofcie było...

Lethornek
27-06-2011, 11:41
Z tego co widzę, On poprostu ukradł tą mapę, w tej styuacji Motiis czy Tygrys jako stwórcy mogą go podać do sądu bo jest to kopia pewnie kilka tyś. kary by dostał : )

Splaxor
28-06-2011, 00:21
Z tego co widzę, On poprostu ukradł tą mapę, w tej styuacji Motiis czy Tygrys jako stwórcy mogą go podać do sądu bo jest to kopia pewnie kilka tyś. kary by dostał : )

Widzisz taką sytuację?

Mortiis: Panie prokuratorze bo on skopiował mapkę w Tibii!
Prokurator: A co to Tibia?
Mortiis: Pixele

hahaha

Co do tematu to jest to nędzna podróbka i tylko skończeni debile się na to nabiorą.

Azonka
28-06-2011, 01:41
Pewnie za malo paccow kupujemy i Mortiis nie ma jak utrzymywac server, wiec sprzedaje mape.

Na 100%.

swiety mikolaj
28-06-2011, 02:23
Widzisz taką sytuację?

hahaha

Co do tematu to jest to nędzna podróbka i tylko skończeni debile się na to nabiorą.

Xd
To obczaj mapke Serafina, wbil zaloguj sie i potem mów.
Taaa, serafin tez ma jakies 90% map apo, zlewka.

Heaven
28-06-2011, 10:33
Xd
To obczaj mapke Serafina, wbil zaloguj sie i potem mów.
Taaa, serafin tez ma jakies 90% map apo, zlewka.

Serafin robi mapę na wzór APO, nie ma kratki w kratkę, ale taką żeby podobnie wyglądała...

A co do mapy, to pewnie nędzna kopia, z debugami... a silnik to dorzucony "oryginalny" YurOTS 0.9.4f

Caverin
29-06-2011, 18:16
Mape APO moze kupic kazdy ale co dalej?
Kup cos co ma 500 błedów nie majac pojecia jak to poprawic wiec OTS'a tak nie postawisz nie pisząc juz o liczbie graczy.

Goatee 2.0
29-06-2011, 19:26
Widzisz taką sytuację?

hahaha

Sativa miał sprawę w sądzie za pingowanie OTSów więc wszystko jest możliwe xd

Sir Krystian
29-06-2011, 19:31
Mortiis:Panie Prokuratorze On Ukradl Mi mape w tibi
Prokurator: Wygra pan Sprawe Jesli da mi pan bp uw na pana serwerze
Oskarzony: HAHAHA a ja ci dam 2 !

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Co do tej mapy do gowno kolega kupil mowil ze taki szajs ze hohohoho

Xelix
29-06-2011, 19:42
#up

Ukradli? Czyli włamali się na serwer i zabrali mapę APO? Nie sądzę.. To jest po prostu kopia robiona na wzór mapy APO, więc nie ma możliwości aby Mortiis podał do sądu takie coś...

#top

Uważam, że to ściema ;)

'Oxidosis'
29-06-2011, 19:44
Śmiejecie się, jakby Mortiis założył sprawę w sądzie.. co w tym dziwnego? Tu chodzi o plagiat. A plagiat to przestępstwo, karalne. Ktoś kopiuje czyjąś prace, nie ważne gdzie i w czym, plagiat to plagiat. Poza tym jak wy możecie porównywać silnik jakiegoś gówna, do silnika który jest robiony od kilku lat.. tutaj nie ma odrobiny podobieństwa.

Midq
29-06-2011, 20:37
Śmiejecie się, jakby Mortiis założył sprawę w sądzie.. co w tym dziwnego? Tu chodzi o plagiat. A plagiat to przestępstwo, karalne. Ktoś kopiuje czyjąś prace, nie ważne gdzie i w czym, plagiat to plagiat. Poza tym jak wy możecie porównywać silnik jakiegoś gówna, do silnika który jest robiony od kilku lat.. tutaj nie ma odrobiny podobieństwa.
ciekaw jestem czy ma pozwolenie od cipsoftu na otsa xd

Styl
29-06-2011, 21:34
Mortiis:Panie Prokuratorze On Ukradl Mi mape w tibi
Prokurator: Wygra pan Sprawe Jesli da mi pan bp uw na pana serwerze
Oskarzony: HAHAHA a ja ci dam 2 !

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Co do tej mapy do gowno kolega kupil mowil ze taki szajs ze hohohoho

Czyli jakiś idiota się skusił i stracił 5 dych? Pozderki . Poza tym dialog Ci się nie udał i ogarnij duże litery.

Arczi
01-07-2011, 21:13

Tak, a teraz wyobraz sobie ile Cipsoft stracil pieniedzy przez takich ludzi jak np. Mortiis. Gdyby nie OTS'y na rl gralo by ze 100k ludzi.