View Full Version : Sprawdzaj moich Szczeci?skich ziomeczków.
Miałem to wrzucać już wcześniej, ale wyłożyłem na Was przysłowiową lachę.
Bonson / Matek - Mów mi Bonson (Teledysk) (http://www.youtube.com/watch?v=RpGTe7uikcA)
o Bonusie na pewno będzie nieraz głośno, bo to młody utalentowany kocur.
Zarexoholik?
15-06-2011, 13:23
Nie przesadzaj, nie utalentowany tylko zbyt pewny siebie.
Dosc fajny - z sekundy na sekunde coraz lepsze.
Kamor zabił Papkina
15-06-2011, 14:08
"Historia po pewnej historii"
JA PIERDZIELE
Tak średnio ok
Niuchacz
15-06-2011, 15:38
Da się słuchać, ale bez zajawki
twoich szczecinskich ziomeczkow ktorych znasz tylko z yt?
@top
kawalek fajny
Metaxa Grzesiek
15-06-2011, 20:08
Mnie się podoba :P
Mała odmiana od innych wykonawców :)
Emiluwa .
15-06-2011, 20:49
#T
kawalek fajny
Podbijam !
Nawijka jako tako. Może być.
Bit do dupy. Teledysk też mi się nie podoba.
Skryper.!
15-06-2011, 21:21
Jak dla mnie pierdolenie o szopenie;/ Moze inne kawałki maja lepsze...
http://img846.imageshack.us/img846/9350/51357220.png
Poza tym gosciem, nic mnie w tym nie ujęło.
Jaram sie jego innymi trackami, ten srednio. (:
@top
kawalek fajny
Zajebiście, że jesteś zajebiście doinformowany, cieszy mnie to niezmiernie, że chuja wiesz o świecie.
Podbijam !
Następny leonidas, beka.
http://img846.imageshack.us/img846/9350/51357220.png
Poza tym gosciem, nic mnie w tym nie ujęło.
Tymi.
PS, co ja się zresztą będę tłumaczył jakimś dzieciakom nie widzącym świata poza Tibią.
Zresztą jesteście w chuj przewidywalni, bo spodziewałem się takich śmiesznych komentarzy.
swiety mikolaj
16-06-2011, 01:37
Kawałek nie jest tak zły jak myślałem..
Bit chujowy, tresc nawet nawet.
Widac ze gosciu proboje miec wlasny styl, i za to taki rap sie ceni
Aczkolwiek bit jest lipny jak c*uj...
Dobra, nie widze swiata poza tibią w którą nie gram juz od dluzszego czasu, beka. Idz tam lepiej podawac reczniki kolegom;o
Kowal'2.0
16-06-2011, 11:41
Ciekawy kawalek ziomeczków Gerarda!
Napisze zaraz im na youtube czy cie znaja :) skoro to twoje "ziomeczki"...
P.S
Jedni nie widza swiata poza tibia drudzy poza soba :)
Jestes zakochany w sobie idz dalej spuszczac sie na kartki...
Ciekawy kawalek ziomeczków Gerarda!
Napisze zaraz im na youtube czy cie znaja :) skoro to twoje "ziomeczki"...
Rotfl, dobra beka z ciebie. Chcesz Facebook'a? Pójdzie sprawniej.
P.S
Jedni nie widza swiata poza tibia drudzy poza soba :)
Jestes zakochany w sobie idz dalej spuszczac sie na kartki...
Idź dalej w wieku 22 lat graj w Tibie. Spuszczam ci się na mordę.
Twoi "ziomeczkowie" wiedza ze spuszczasz sie na kartki??
Dobra beka z ciebie. Zaraz znowu założysz kolejne konto na forum.
Tak się składa, że moje ziomeczki chuj na ciebie wykładają, marna prowokacjo wyszczekana przez internet.
Już podawałem ci wielokrotnie mój adres zamieszkania, więc zamiast spinać się na forumku - wpadnij i pokaż jaki jesteś chojrak.
Kowal'2.0
16-06-2011, 12:47
Idź dalej w wieku 22 lat graj w Tibie. Spuszczam ci się na mordę.
Daj mi postac to pogram :)
A jak tam klawka?? Juz zalana??
Twoi "ziomeczkowie" wiedza ze spuszczasz sie na kartki??
drah, ciekawe ze teraz jestes taki wyszczekany a tym twoim ziomeczkom zapewne cale zycie lizesz dupsko podajac reczniki ;(
drah, ciekawe ze teraz jestes taki wyszczekany a tym twoim ziomeczkom zapewne cale zycie lizesz dupsko podajac reczniki ;(
Liżąc dupsko śmieciu nie miałbyś takich znajomości, bo nikt z taką łajzą nie chciałby trzymać,
nawet nie zasługujesz na to by podawać mi ręczniki. Ja się nikomu pucować nie muszę ; ).
PS, Na szacunek sobie trzeba zasłużyć chwieju. Powiedz mi w twarz to co tutaj wypisujesz.
dobra, żelku idz lizac dupsko ziomkom z yt mistrzu mma
Już nawet ci dzieciaku nie odpisuje, wypierdalaj niżu intelektualny.
Podziwiam bez kitu Draha, że ma dla was jeszcze czas i jakiekolwiek chęci by odpisywać na takie denne posty. Co do kawałka dobrze dobrze, teledysk też ok ; dd
//
tak, staram się z całych sił lizać dupe.
Podziwiam bez kitu Draha, że ma dla was jeszcze czas i jakiekolwiek chęci by odpisywać na takie denne posty. Co do kawałka dobrze dobrze, teledysk też ok ; dd
//
tak, staram się z całych sił lizać dupe.
Za każdym razem szmatom ich pokroju udowadniam swoją wyższość, ale oni dalej brną. Kliknij tutaj, jeden z drugim, faktycznie nie znam ich. (http://www.youtube.com/watch?v=a82lAeOclKw)
Ja już skończyłem z tymi ścierami, nie macie co się wysilać, bo nawet nie mam zamiaru wam odpowiadać - nie jesteście tego godni, pow.
NaPółEtatu.
16-06-2011, 21:23
Za każdym razem szmatom ich pokroju udowadniam swoją wyższość, ale oni dalej brną. Kliknij tutaj, jeden z drugim, faktycznie nie znam ich. (http://www.youtube.com/watch?v=a82lAeOclKw)
Ja już skończyłem z tymi ścierami, nie macie co się wysilać, bo nawet nie mam zamiaru wam odpowiadać - nie jesteście tego godni, pow.
postawa jak na Neutralnego przystało X D !
//
gratulacje, lecisz do 100 ; -)
_down
aha
Kowal'2.0
16-06-2011, 22:56
Dobra beka z ciebie. Zaraz znowu założysz kolejne konto na forum.
Tak się składa, że moje ziomeczki chuj na ciebie wykładają, marna prowokacjo wyszczekana przez internet.
Już podawałem ci wielokrotnie mój adres zamieszkania, więc zamiast spinać się na forumku - wpadnij i pokaż jaki jesteś chojrak.
No niestety Muflon juz nie jest moderatorem a ciebie malo kto tu lubi wiec nowego konta nie bede musial zakladac :)
Twoi ziomeczkowie mnie nie znaja wiec jak maja na mnie wykladac chuja? Na ciebie pewnie klada a ty chcesz sie wbic do ekipy "ziomeczkow" moze pokaz im zdjecia kartek na ktore sie spuszczales?
Po co mam wpadac do dziecka ktore udaje na forum tibijskim bog wie kogo i udaje ze ma kolegow?? Ty i tak juz jestes pokrzywdzony wiec nie ma potrzeby cie dalej krzywdzic :)
Dobrze ze uwazasz ze pokazujesz swoja wyzszosc :) grunt to pozytywne myslenie :D ale w glebi duszy wiesz ze jestes pustakiem i jarasz sie kazdym dobrym slowem w twoja strone! Dla mnie jestes debilem :)
P.S
Dasz autograf?
postawa jak na Neutralnego przystało X D !
Jebać leszczy z lamusami się nie pieścić ;D.
gratulacje, lecisz do 100 ; -)
Dzięki.
Azbest on de tour
17-06-2011, 11:06
ale jak już po sobie jeździcie, to róbcie to kulturalnie, bo wtedy ciekawiej
nie słucham rapu - nie wypowiadam się
dlaczego z calej sily chcesz udowodnic na forum jakim to nie jestes ziomkiem i jakich to nie masz ziomkow :confused:
Pierw typ mi wmawia, że znam ich z YT...
A później mi pierdoli, że chcę coś udowadniać - zastanów się zjebie nad sobą, powinieneś dostawać odszkodowanie od Durexa.
dlaczego z calej sily chcesz udowodnic na forum jakim to nie jestes ziomkiem i jakich to nie masz ziomkow :confused:
Dlugo myslales nad tym tekstem? Dlaczego ja mialbym dostawac odszkodowanie skoro jeszcze nie mam dzieci? Cos Ci nie wyszlo żelek
Chyba nie skumałeś mojej linijki dzieciaku. Powinieneś dostawać, bo wyszedłeś na świat - już ogarniasz? Czy dać ci przekład na polski.
PS, nie odpisuj bo nie mam zamiaru konwersować z 'Bżdoncem' intelektualnym.
Dlugo myslales nad tym tekstem? Dlaczego ja mialbym dostawac odszkodowanie skoro jeszcze nie mam dzieci? Cos Ci nie wyszlo żelek
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.