Zaloguj się

View Full Version : B??d z klientem przy logowaniu!!

Rozrabiaraa
15-06-2011, 23:07
Pomocy, jest wiele tematów na temat logowania ale nie znalazłam jeszcze tematu związanego z tym problemem. Mianowicie na moim komputerze Tibia, nie tylko Otsy była obecna od zawsze. Zainstalowałam Waszego klienta i gralam dosc chwile, (wbiłam 30 lv na serwerze 7.6) Od paru dni mam taki problem, że jak wpisuje pasy i daje przycisk akceptujący to nie wyskakuje mi lista moich postaci, tylko klient przestaje odpowiadac, jak klikne myszka byle gdzie na klienta to mala ikonka tibii w lewym górnym rogu na pasku nazwy zmienia sie w ikonke okienka windowsowskiego i po kliknieciu czerwonego krzyzyka wyskakuje okno "program nie odpowiada" zakoncz teraz i tak dalej... prosze o pomoc, skanowalam juz komputer w poszukiwaniu wirusow i robakow usunelam cos 6 szt ale nic nie pomoglo, reinstall i restart komputera tez nie pomagaja. Czekam na szybka odpowiedz, mam ostatni dzien urlopu i chce jeszcze pograc!

Maciejas
16-06-2011, 19:31
Proponuje format a nie jakies skany i tracenie czasu na gowna ^^

Bambucha Rook
17-06-2011, 07:30
proponuje usunac tego clienta i sciagnac 7.6 z innej stronki wtedy zapewne bd dzialac

Caav
17-06-2011, 23:54
Może Twój antywirus poddaje kwarantannie jakieś pliki klienta, przez co ten przestaje działać? Może używasz jakichś programów wspomagających, które crashują wraz z tibią?